Idealan poklon za prvi rođendan deteta

Idealan poklon za prvi rođendan deteta

Bebin prvi rođendan roditeljima je od velikog značaja! Okupljanje, smeh, radost sve to deo je jednog ovakvog veličanstvenog dana. Dobili ste pozivnicu za ovakvu proslavu i voleli biste da svojim poklonom dodatno ulepšate ovaj dan i bebi i roditeljima, ali nemate ideju šta kupiti? U nastavku vam donosimo nekoliko predloga za najbolji poklon za prvi rodjendan!

 

Najbolji poklon za prvi rođendan


Trebalo bi da bude praktičan i koristan. Prvi rođendan dan je koga se beba verovatno neće sećati. On je značajan roditeljima, pa nije loše da razmišljate o tome da poklon bude namenjen njima jednako koliko i bebi. Dakle, praktičan i koristan.


Najbolji poklon za prvi rodjendan je onaj koji bi roditelji poželeli svom detetu da kupe, a da u datom trenutku nisu stigli ili nisu isplanirali.


Oprema za bebe nešto je što je uvek potrebno i nikada nismo u mogućnosti da kupimo baš sve što nam je potrebno. Zato je dobro da nešto od toga poklonimo jedni drugima baš za prvi rođendan.


Kada kažemo oprema za bebe mislimo na krevetac, kolica, auto sedište, ali za te poklone najčešće se odlučuju oni koji su delom porodice. Oprema za bebe sadrži i one manje stvari, koje biste mogli da poklonite i ako ste samo prijatelji ili rodbina slavljeniku, a da opet ispunite načelo korisnosti i praktičnosti.

 

Oprema za bebe koju možete da poklonite


1. Tricikli za bebe su omiljena igračka mnogih mališana, koja na zabavan način, kroz igru u isto vreme razvija i njihove motoričke funkcije i veštine. Takođe veoma su praktična i za roditelje, jer se uglavnom koriste već od 12 meseci starosti deteta. Dakle, lep, praktičan i koristan poklon, a opet univerzalan.


2. Knjige za decu uče naše mališane o emocijama i osećanjima koja ih tek čekaju kroz život. Čitanje knjiga za decu utiče na razvoj inteligencije, podstiče maštu. Svkako idealan poklon za prvi rodjendan.


3. Sa garderobom nikada ne možete da pogrešite. Deca brzo rastu, a odeća im je uvek potrebna. Dakle, to je nešto što će obradovati svakog roditelja. Nemojte mnogo novca da trošite na jedan komad odeće, odlučite se za kvantitet, jer kao što rekosmo deca brzo rastu. Kvalitetnu, a opet ne preskupu odeću možete da pronađete u našoj radnji. Imamo veliki izbor odeće za dečake i devojčice.


4. Edukativne igračke za bebe nešto su što donosi radost i roditeljima i bebama. Učenje kroz igru jedno je od najdelotvornijih, pa su zato edukativne igracke možda najlepša stvar koju možete da poklonite detetu koje proslavlja prvi rođendan. Industrija igračaka, naročito ona koja se bavi proizvodnjom igrađaka za malu decu vodi se ovom idejom. Kako zadržati detetu pažnju, ali ga i motivisati da nešto nauči. Nova saznanja deca će najlakše da prihvate ukoliko ne osete insistiranje na istom, pa je za to najbolji način da se to dešava neposredno i kroz igru. Edukativne igracke, takođe možete da pronađete u našoj radnji 4kids, ali i na našem veb sajtu.


5. Guralice su popularne u svetu roditeljstva i mnogi roditelji biće vam zahvalni ukoliko im poklonite baš to za bebin prvi rođendan. Pomoću nje beba će vrlo brzo da se upozna sa svetom iz perspektive “hodača“. Najbolji poklon za prvi rodjendan mogla bi da bude guralica,jer može da pomogne deci ovog uzrasta u onome što im se u tom periodu intenzivno dešava, a to je: uvežbavanje balansa, uvežbavanje hoda i razvoj mišića. Zabavna je za decu, a korisna za roditelje!

 

6. Automobili na akumulator su odličan izbor, za sve male klince i klinceze koji pune godinu dana. Zato, ukoliko želite da vašeg omiljenog dečaka ili devojčicu obradujete nekom lepom i zanimljivom igračkom mi vam od srca preporučujemo da to bude upravo auto na akumulator. U ponudi koju je za vas pripremila naša online prodavnica igracaka imamo mnogo različitih i zanimljivih modela.


Sve ovo su predlozi koji ispunjavaju načelo praktičnosti i korisnosti i koji će zasigurno da obraduju pre svega roditelje deteta. Ukoliko mislite kako bi poklon trebao da bude donekle personalizovan, te kako bi bilo lepo da ono što poklonite detetu za prvi rođendan ostane njemu i roditeljima za dugo sećanje, uvek možete da napravite album sa slikama ili kupite nešto od nakita i dodate uz praktično i korisno.


U svakom slučaju tim 4kids osmislio je savršenu radnju za decu, a u našoj radnji i u našoj online prodavnici naći ćete pregršt lepih, korisnih i savršeno dizajniranih stvari koje možete da poklonite i budete uvereni kako je to najbolji poklon za prvi rodjendan.