Proizvodi

Izaberi akciju proizvoda
Broj proizvoda po strani
Cenovni redosled proizvoda
Novo -12%

Lorelli ogradica Game Zone Grey Fun

8.790,00 RSD 7.790,00 RSD

Opis proizvoda:
Ogradica za bebe Game Zone Grey Fun je nalik prenosivom krevetcu. Ogradica je sigurno i udobno mesto za igru. Pod ogradice je ploča od presovane iverice presvučena sunđerom. Ogradica poseduje 2 ručke kako bi dete moglo da pokuša da ustane i pridržava se. Tri stranice su sa mrežicom i četvrta ima otvor sa cibzarom. Jednostavna za sklapanje. Laka i jednostavna za transport. Poseduje torbu radi lakšeg transporta. Mekano i udobno i jednostavno i lagano za održavanje.

Novo -11%

Cangaroo ogradica za bebe Boho Beige

8.190,00 RSD 7.290,00 RSD

Opis proizvoda:
Ogradica za bebe Boho Beige pogodna je za bebe od rođenja do 15kg težine. Odlikuje se atraktivnim dizajnom i izuzetnom funkcionalnošću. Pogodna je kako za igru, tako i za odmor. U Boho ogradici će se vaša beba osećati sjajno, provodiće sate u zabavnim igrama, a kada se umori, slatko će zaspati.

Novo -11%

Lorelli prenosivi krevetac Moonlight 2 Nivoa, String Hug

9.690,00 RSD 8.690,00 RSD

Opis proizvoda:
Lorelli krevetac na rasklapanje Moonlight String Hug na 2 Nivoa pogodan je za bebe od rođenja do 15kg težine. Poseduje podlogu za presvlačenje i idealan je kako za igru, tako i za odmor bebe. Veoma se lako sklapa i rasklapa, pa je tako pogodan i za putovanja. Jedna stranica kreveta može se otvoriti, kada dete poraste, cibzarom.

Novo -11%

Lorelli prenosivi krevetac Moonlight 2 Nivoa, Grey Fun

9.690,00 RSD 8.690,00 RSD

Opis proizvoda:
Lorelli krevetac na rasklapanje Moonlight Grey Fun na 2 Nivoa pogodan je za bebe od rođenja do 15kg težine. Poseduje podlogu za presvlačenje i idealan je kako za igru, tako i za odmor bebe. Veoma se lako sklapa i rasklapa, pa je tako pogodan i za putovanja. Jedna stranica kreveta može se otvoriti, kada dete poraste, cibzarom.

Novo -11%

Lorelli prenosivi krevetac Moonlight 2 Nivoa, Rose Rabbits

9.690,00 RSD 8.690,00 RSD

Opis proizvoda:
Lorelli krevetac na rasklapanje Moonlight Rose Rabbits na 2 Nivoa pogodan je za bebe od rođenja do 15kg težine. Poseduje podlogu za presvlačenje i idealan je kako za igru, tako i za odmor bebe. Veoma se lako sklapa i rasklapa, pa je tako pogodan i za putovanja. Jedna stranica kreveta može se otvoriti, kada dete poraste, cibzarom.

Novo -12%

Lorelli autosedište Aviator Rose, 0-36kg Isofix

19.990,00 RSD 17.690,00 RSD

Opis proizvoda:
Aviator Rose autosedište pogodno je za bebe od rođenja do 36kg težine. Poseduje opciju rotiranja za 360o , kako bi lakše smestili dete u auto sedište, plus mogućnost postavljanja u suprotnom pravcu od pravca kretanja vozila.

Novo -11%

Lorelli prenosivi krevetac Moonlight Grey Fun

6.590,00 RSD 5.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Krevetac na rasklapanje Moonlight Grey Fun pogodan je za bebe i decu od rođenja do 15kg težine. Poseduje 1 Nivo i idealan je za igru i za spavanje u njemu. Veoma je lagan za sklapanje, rasklapanje i transport, što čini ovaj krevetac idealnim za putovanja.

Novo -11%

Lorelli prenosivi krevetac Moonlight Rose Rabbits

6.590,00 RSD 5.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Krevetac na rasklapanje Moonlight Rose Rabbits pogodan je za bebe i decu od rođenja do 15kg težine. Poseduje 1 Nivo i idealan je za igru i za spavanje u njemu. Veoma je lagan za sklapanje, rasklapanje i transport, što čini ovaj krevetac idealnim za putovanja.

Novo -11%

Lorelli prenosivi krevetac Moonlight Silver Blue Car

6.590,00 RSD 5.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Krevetac na rasklapanje Moonlight Silver Blue Car pogodan je za bebe i decu od rođenja do 15kg težine. Poseduje 1 Nivo i idealan je za igru i za spavanje u njemu. Veoma je lagan za sklapanje, rasklapanje i transport, što čini ovaj krevetac idealnim za putovanja.

Novo -11%

Lorelli prenosivi krevetac Moonlight String Hug

6.590,00 RSD 5.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Krevetac na rasklapanje Moonlight String Hug pogodan je za bebe i decu od rođenja do 15kg težine. Poseduje 1 Nivo i idealan je za igru i za spavanje u njemu. Veoma je lagan za sklapanje, rasklapanje i transport, što čini ovaj krevetac idealnim za putovanja.

Novo -12%

Lorelli ogradica Game Zone Rose Rabbits

8.790,00 RSD 7.790,00 RSD

Opis proizvoda:
Ogradica za bebe Game Zone Rose Rabbits je nalik prenosivom krevetcu. Ogradica je sigurno i udobno mesto za igru. Pod ogradice je ploča od presovane iverice presvučena sunđerom. Ogradica poseduje 2 ručke kako bi dete moglo da pokuša da ustane i pridržava se. Tri stranice su sa mrežicom i četvrta ima otvor sa cibzarom. Jednostavna za sklapanje. Laka i jednostavna za transport. Poseduje torbu radi lakšeg transporta. Mekano i udobno i jednostavno i lagano za održavanje.

Novo -12%

Lorelli ogradica Game Zone Silver Blue Car

8.790,00 RSD 7.790,00 RSD

Opis proizvoda:
Ogradica za bebe Game Zone Silver Blue je nalik prenosivom krevetcu. Ogradica je sigurno i udobno mesto za igru. Pod ogradice je ploča od presovane iverice presvučena sunđerom. Ogradica poseduje 2 ručke kako bi dete moglo da pokuša da ustane i pridržava se. Tri stranice su sa mrežicom i četvrta ima otvor sa cibzarom. Jednostavna za sklapanje. Laka i jednostavna za transport. Poseduje torbu radi lakšeg transporta. Mekano i udobno i jednostavno i lagano za održavanje.

Novo -12%

Lorelli ogradica Game Zone String Hug

8.790,00 RSD 7.790,00 RSD

Opis proizvoda:
Ogradica za bebe Game Zone String Hug je nalik prenosivom krevetcu. Ogradica je sigurno i udobno mesto za igru. Pod ogradice je ploča od presovane iverice presvučena sunđerom. Ogradica poseduje 2 ručke kako bi dete moglo da pokuša da ustane i pridržava se. Tri stranice su sa mrežicom i četvrta ima otvor sa cibzarom. Jednostavna za sklapanje. Laka i jednostavna za transport. Poseduje torbu radi lakšeg transporta. Mekano i udobno i jednostavno i lagano za održavanje.

Novo

Jungle njihalica Baby Swing Grande Grey Stars, 0-9kg

13.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Njanjalica Baby Swing Grande Grey Stars je namenjena bebama uzrasta od 0m+ do 9 kg. Inovativna tehnologija omogućava bebi ljuljanje u 5 različitih brzina prilagodljivih njenom rastu i napretku. Ima udoban naslon sa 3 pozicije, 12 melodija i 5 relaksirajućih zvukova iz prirode sa kontrolom jačine zvuka i automatskim isključivanjem. Kontrola se vrši daljinskim upravljačem. Može raditi na baterije ili je možete priključiti na struju priloženim adapterom. Sedalni deo se kasnije može skinuti i koristiti na podlozi kao običnu ljuljašku.

Novo

Roan Bass kolica za bebe 3u1 Black Dots, 0m+

59.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Roan Bass kolica Black Dots pogodna su za bebe od rođenja do 15kg težine, odnosno do 3 godina. Inovativni EASY FOLD sistem preklapanja omogućava Vam sklapanje kolica jednom rukom. Poseduje veliku šoping korpu, ručicu presvučenom eko kožom, kao i amortizere na svim točkovima, pa je vožnja u njima pravo uživanje za bebe. Unutrašnjost korpe je od mekog rebrastog pamuka koji zadovoljava najviše sigurnosne standarde, dok je dušek od kokosovog vlakna koji se smatra najzdravijim za bebe. Poseduje takođe jednostavan i praktičan „Click“ sistem za montažu korpe, auto sedišta i sedalnog dela.

U sistem 3 u 1 ulazi:

  1. Ram kolica
  2. Korpa za novođenče - od rođenja do 6 meseci
  3. Sportsko sedište - od 6 meseci do 36 meseci
  4. Auto sedište 0-13 kg
  5. Torba za mame
  6. Mrežica za komarce
  7. Kišna navlaka
Novo

Textil bebi baldahin Lux Plavi

2.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Baby Baldahin iz kolecije Lux napravljen je od :poliester 100%, bordura pamuk 100% , dimenzija: 266x147cm. Održavanje - skupljanje po širini -2%, po dužini -2%.

Novo

Textil bebi baldahin Lux Roze

2.490,00 RSD

Opis proizvoda:

Baby Baldahin iz kolecije Lux napravljen je od :poliester 100%, bordura pamuk 100% , dimenzija: 266x147cm. Održavanje - skupljanje po širini -2%, po dužini -2%.

Novo

Textil krevetski čaršav Baby Line

560,00 RSD

Opis proizvoda:

Baby Line krevetski čaršav sa lastišom bele boje napravljen je od 100% pamuka, dimenzija 60x120cm.

Novo
Novo
Novo

Chipolino kolica za bebe Clarice Yellow, 0m+

11.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Kolica za bebe Clarice Yellow pogodna su za bebe od rođenja do 15kg težine, odnosno do 3 godina starosti deteta. Poseduje veliku šoping korpu, pa su tako idealna za šetnju. Naslon kolica je podesiv u više položaja, u skladu sa potrebama deteta.

Novo

Chipolino kolica za bebe April Beige, 0m+

9.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Chipolino kolica za bebe April Beige, pogodna su za bebe od rođenja do 3 godine starosti deteta. Poseduju veoma lagan ram, lako se sklapaju jednom rukom i teška su samo 6 kg. Uz kolica se dobija navlaka za noge, meka podloga i držač za flašicu.

Novo

Chipolino kolica za bebe April Grey, 0m+

9.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Chipolino kolica za bebe April Grey, pogodna su za bebe od rođenja do 3 godine starosti deteta. Poseduju veoma lagan ram, lako se sklapaju jednom rukom i teška su samo 6 kg. Uz kolica se dobija navlaka za noge, meka podloga i držač za flašicu.

Novo

Chipolino kolica za bebe April Black, 0m+

9.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Chipolino kolica za bebe April Black, pogodna su za bebe od rođenja do 3 godine starosti deteta. Poseduju veoma lagan ram, lako se sklapaju jednom rukom i teška su samo 6 kg. Uz kolica se dobija navlaka za noge, meka podloga i držač za flašicu.

Novo

Textil bebi držač za krevetac Baby Bear Roze

650,00 RSD

Opis proizvoda:

Textil držač za krevetac je odlična stvar kada nemate dovoljno prostora u komodi za bebine stvari. U njega možete staviti flašice, pampers, češalj ili šta god Vam je potrebno da bude na dohvat ruke.

Novo

Chipolino kolica za bebe April Blue, 0m+

9.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Chipolino kolica za bebe April Blue, pogodna su za bebe od rođenja do 3 godine starosti deteta. Poseduju veoma lagan ram, lako se sklapaju jednom rukom i teška su samo 6 kg. Uz kolica se dobija navlaka za noge, meka podloga i držač za flašicu.

Novo

Textil komplet posteljina Baby Bear Roze

4.220,00 RSD

Opis proizvoda:
Bebi komplet posteljina za decu u roze boji dimenzija je 80x120cm.
Komplet sadrži: ogradicu 240x38cm (čelo 48cm) - mogućnost kombinovanja – svaki deo je zaseban, jorgan 80x120cm/150gr, jorgansku navlaku 80x120cm, jastuče 40x50cm, jastučnicu 40x50cm, donji čaršav žersej 100% pamuk 60+20x120+20cm - sa lastišom.

Novo

Textil komplet posteljina Baby Bear Plava

4.220,00 RSD

Opis prizvoda:
Bebi komplet posteljina za decu u plavoj boji dimenzija je 80x120cm.
Komplet sadrži: ogradicu 240x38cm (čelo 48cm) - mogućnost kombinovanja – svaki deo je zaseban, jorgan 80x120cm/150gr, jorgansku navlaku 80x120cm, jastuče 40x50cm, jastučnicu 40x50cm, donji čaršav žersej 100% pamuk 60+20x120+20cm - sa lastišom.

Novo

Textil komplet posteljina Baby Bear Zelena

4.220,00 RSD

Opis prizvoda:
Bebi komplet posteljina za decu u zelenoj boji dimenzija je 80x120cm.
Komplet sadrži: ogradicu 240x38cm (čelo 48cm) - mogućnost kombinovanja – svaki deo je zaseban, jorgan 80x120cm/150gr, jorgansku navlaku 80x120cm, jastuče 40x50cm, jastučnicu 40x50cm, donji čaršav žersej 100% pamuk 60+20x120+20cm - sa lastišom.

Novo

Textil komplet posteljina Baby Bear Žuta

4.220,00 RSD

Opis prizvoda:

Bebi komplet posteljina za decu u žutoj boji dimenzija je 80x120cm.
Komplet sadrži: ogradicu 240x38cm (čelo 48cm) - mogućnost kombinovanja – svaki deo je zaseban, jorgan 80x120cm/150gr, jorgansku navlaku 80x120cm, jastuče 40x50cm,  jastučnicu 40x50cm, donji čaršav žersej 100% pamuk 60+20x120+20cm - sa lastišom.

Novo

Textil jastuče Baby Line, 40x50 cm

260,00 RSD

Opis proizvoda:

Baby Line jastuk za bebe je napravljen tako da omogući bebi pozicioniranje glavice kako njoj najviše prija i smanjuje pritisak glave na jastuk. 
 

Novo

Textil posteljina Baby Bear Plava, 80x120 cm

1.730,00 RSD

Opis proizvoda:

Bebi posteljina Baby Bear u plavoj boji napravljena je od 100% pamuka, dimenzija 80x120cm. U setu se nalazi:
- jorganska navlaka 80x120cm
- donji čaršav ravan 140x100cm
- jastučnica 40x50cm

Novo

Textil posteljina Baby Bear Roze, 80x120 cm

1.730,00 RSD

Opis proizvoda:

Bebi posteljina Baby Bear u roze boji napravljena je od 100% pamuka, dimenzija 80x120cm. U setu se nalazi:
- jorganska navlaka 80x120cm
- donji čaršav ravan 140x100cm
- jastučnica 40x50cm

Novo

Textil posteljina Baby Bear Zelena, 80x120 cm

1.730,00 RSD

Opis proizvoda:
Bebi posteljina Baby Bear u zelenoj boji napravljena je od 100% pamuka, dimenzija 80x120cm. U setu se nalazi:
- jorganska navlaka 80x120cm
- donji čaršav ravan 140x100cm
- jastučnica 40x50cm

Novo

Textil posteljina Baby Bear Narandžasta, 80x120 cm

1.730,00 RSD

Opis proizvoda: 

Bebi posteljina Baby Bear u narandžastoj boji napravljena je od 100% pamuka, dimenzija 80x120cm. U setu se nalazi:

- jorganska navlaka 80x120cm

- donji čaršav ravan 140x100cm

- jastučnica 40x50cm

Novo

Textil jorgan Baby Line, 80x120 cm

710,00 RSD

Opis proizvoda:

Jorgan za decu iz linije Baby Line odličan je izbor za Vaše dete. Uzimajući u obzir da Vaša beba provede najveći deo vremana spavajući, veoma je važno kakav jorgan i jastuk ćete izabrati. Beby textil Vam daje mogućnost najboljeg izbora. Mir i odmor Vaše bebe zavisi i od kvaliteta jorgana, jastuka i dušeka.

Novo

Textil baldahin Baby Bear Zeleni, 150x260cm

1.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Baby Bear baldahin za krevetac u zelenoj boji napravljen je od 100% pamuka, dok je donji deo napravljen od transparentnog polycotton-a.

Novo

Textil baldahin Baby Bear Plavi, 150x260cm

1.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Baby Bear baldahin za krevetac u plavoj boji napravljen je od 100% pamuka, dok je donji deo napravljen od transparentnog polycotton-a.

Novo

Textil baldahin Baby Bear Roze, 150x260cm

1.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Baby Bear baldahin za krevetac u roze boji napravljen je od 100% pamuka, dok je donji deo napravljen od transparentnog polycotton-a.

Novo

Textil baldahin Baby Bear Žuti, 150x260cm

1.990,00 RSD

Opis proizvoda:

Baby Bear baldahin za krevetac u žutoj boji napravljen je od 100% pamuka, dok je donji deo napavljen od transparentnog polycotton-a.

Novo

Textil komplet posteljina za krevetac Veseli drugari

4.290,00 RSD

Opis proizvoda:
Posteljina za bebe sa ogradicom Veseli drugari asocira na radost, drugarstvo i sreću – i figure i boje i najčistiji pamuk – sve je idealno uklopljeno da bi se proizvela ovakva kolekcija.

U kompletu se nalazi: 3 ogradice za krevetac 60x120x60cm, jorganska navlaka 120x80cm, jastučnica 40x50cm, d.čaršav lastih 60x120cm, jastuče 40x50cm, jorgan 80x120cm.

Novo

Textil letnja deka Šumsko carstvo Mint

1.590,00 RSD

Opis proizvoda:
Textil bebi letnja deka Šumsko carstvo u mint boji dimenzija 80x90 cm, napravljena je od 100% pamuka i veoma je prijatna.

Novo

Textil letnja deka Šumsko carstvo Roze

1.590,00 RSD

Opis proizvoda:
Textil bebi letnja deka Šumsko carstvo u Roze boji dimenzija 80x90 cm, napravljena je od 100% pamuka i veoma je prijatna.

Novo

Textil komplet posteljina za krevetac Šumsko carstvo Roze

4.290,00 RSD

Opis proizvoda:
Komplet posteljine Šumsko carstvo Roze je urađena u divnim pastelnim bojama, sa životinjskim oblicima, pažljivo biranim da privuku pažnju oka Vaše bebe. Izrađuje se u kombinaciji pozitiv-negativ, pa pustite mašti na volju i kombinujte dezene kako god želite.

Novo

Textil komplet posteljina za krevetac Šumsko carstvo Mint

4.290,00 RSD

Opis proizvoda:
Komplet posteljine Šumsko carstvo Mint je urađena u divnim pastelnim bojama, sa životinjskim oblicima, pažljivo biranim da privuku pažnju oka Vaše bebe. Izrađuje se u kombinaciji pozitiv-negativ, pa pustite mašti na volju i kombinujte dezene kako god želite.

Novo

Textil komplet posteljina za krevetac Friends, 120x80 cm

4.290,00 RSD

Opis proizvoda:
3100161 Friends bebi komplet posteljina 80x120cm, sadrži:
     - Ogradicu 240x38cm (čelo 48cm) - mogućnost kombinovanja – svaki deo je zaseban.
     - Jorgan 80x120cm/150gr
     - Jorgansku navlaku 80x120cm
     - Jastuče 40x50cm
     - Jastučnicu 40x50cm
     - Donji čaršav žersej 100% pamuk 60+20x120+20cm - sa lastišom

Novo

Textil komplet posteljina za krevetac Bambino Mint, 120x60 cm

5.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Komplet posteljina za krevetac u mint boji iz kolekcije Bambino su izrađeni od pamučnog materijala sa kombinacijama koje su obožavane – pletenica + dekorativni jastučići oblak i zvezda, tako da verujemo da nećete imati dileme kod izbora.

Komplet sadrži: ogradicu pletenicu dimenzije 240x15cm, 2x jastuče zvezda 40x40cm, jastuče oblak 50x40cm, jastuče 30x40cm, jorgan 90x60cm, donji čaršav dimenzije 60x120cm.