Politika privatnosti

Politika privatnosti

 

Opšte informacije


Privatnost korisnika shvatamo veoma ozbiljno. Zbog toga što prikupljamo različite vrste informacija o posetiocima sajta, želimo da razumete uslove pod kojima snimamo, čuvamo i koristimo Vaše podatke. Politika privatnosti koja je pred Vama opisuje informacije koje prikupljamo, kako ih koristimo i kako ih menjamo. Ova Politika privatnosti punovažna je u okviru celog sajta www.4kids.rs bez obzira da li su podaci naše vlasništvo ili nekog našeg partnera.

 

Informacije koje prikupljamo

 

Prilikom prikupljanja ličnih informacija od strane korisnika, naš primarni cilj je da Vam omogućimo najbolje i najefikasnije sadržaje i servise. Za nekoliko servisa u okviru sajta potrebno je dostaviti lične informacije u cilju funkcionisanja servisa. Ovde spadaju informacije za pristup pretplatničkim servisima, mogućnostima da pošaljete reklamaciju, biografiju, prijavu za posao, učestvovanja u promocijama ili takmičenjima, kao i pretplate na email newsletter. Podaci koji su neophodni prilikom kupovine na sajtu su: ime i prezime, adresa elektronske pošte (e-mail), kontakt telefon, mesto i adresa stanovanja i poštanski broj.

 

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.
Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.


Obavezujemo se da sve prikupljene podatke nećemo davati na korišćenje trećim licima.

 

Prikupljanje informacija


Kada posećujete stranice na našem sajtu, a niste se registrovali za neku od naših online usluga, to činite anonimno. Tom prilikom ne prikupljamo Vaše lične informacije, kao što su ime i prezime, adresa, telefonski broj ili adresa elektronske pošte. Međutim, naš softver koristi tzv. kolačiće (cookies) za prikupljanje informacija o načinu korišćenja internet stranica. Na grupnoj osnovi se prikupljaju i prate informacije o serveru na koji je priključen Vaš računar, vrsti Vašeg internet čitača (npr. Firefox, Chrome ili Internet Explorer), i o tome jeste li učestvovali u anketi. Ove se informacije koriste za ograničavanje glasanja sa iste IP adrese, odnosno kreiranje statističkih podataka o internet pretraživačima.


Takođe, u analitičke svrhe koristimo Google Analytics softver, koji sam po sebi prikuplja podatke o posetama, ponašanju, navikama i slično. Kako on nije u našem vlasništvu, za anonimnost i sigurnost tih podataka ne možemo garantovati niti se smatrati odgovornim.

 

Registracija za online proizvode i usluge


Kako bismo mogli da Vam omogućimo da kupite određeni proizvod iz naše online prodavnice, neophodno je da nam date lične informacije poput imena i prezimena, poštanske i elektronske adrese i eventualno broj telefona za moguću korespodenciju, učestvovanje u online anketama ili primanje obaveštenja o novim proizvodima i akcijama. Ovi podaci su nam neophodni kako bismo mogli da sprovedemo Vašu kupovinu do kraja.

 

Upotreba informacija


Nije isključeno da ćemo iskoristiti informacije koje ste nam dali za marketing aktivnosti, da bismo, npr. pružili neku uslugu, izmerili interesovanje klijenata za različite usluge koje nudimo i obavestili Vas o svojim proizvodima i uslugama. Ako nam date svoju adresu elektronske pošte, ili ste već to pre učinili, ili je saznamo iz nekog drugog izvora, možda ćemo Vam slati ponude elektronskom poštom. Takve se ponude mogu utemeljiti na informacijama koje ste nam poslali tokom prve transakcije ili kroz ankete na našem sajtu. Kada Vam šaljemo poruke elektronskom poštom, možda možemo utvrditi informacije o Vašoj adresi elektronske pošte npr. možete li primati grafički obogaćene html poruke. Ako je Vaša adresa podešena tako da može primati poruke u html formatu, moguće je da ćemo Vam slati grafički obogaćene html poruke elektronskom poštom.


Molimo da razumete da Vašu adresu elektronske pošte ne razmenjujemo sa svojim poslovnim partnerima. Moguće je, međutim, da ćemo Vam slati ponude u ime svojih poslovnih partnera. Imajte na umu da je moguće, ako iskoristite neku ponudu poslovnog partnera i postanete njegov klijent, da će Vam oni nezavisno od nas slati ponude. U tom slučaju ćete ih posebno morati obavestiti ako ubuduće ne želite primati njihove ponude.


Naš je cilj slati ponude za koje verujemo da su klijentima relevantne i vredne. Ponude se izrađuju i vode u skladu sa strogim uslovima osmišljenima da bi se zaštitile sigurnost i privatnost ličnih informacija naših klijenata. U svakom trenutku možete se sami odjaviti (opt-out) sa newsletter liste klikom na link koji postoji u svakoj poruci poslatoj od strane našeg tima zaduženog za newsletter.

 

Deca

 

Mi ne koristimo stranice našeg web sajta za namerno prikupljanje podataka od dece ispod 14 godina, niti za prodaju proizvoda ili usluga istima.

 

Povezane internet stranice


Morate biti svesni da druge internet stranice do kojih možete doći sa našeg web sajta mogu sadržavati odredbe o zaštiti privatnosti koje se razlikuju od ovde navedenih odredbi.

 

Izmene Politike privatnosti na našem web sajtu


Sve izmene Politike privatnosti biće objavljene ovde kako biste bili u potpunosti obavešteni o zaštiti privatnosti koju nudimo i mogućnostima odabira koje su Vam na raspolaganju u pogledu našeg korišćenja ličnih informacija za marketinške svrhe.


Sva pitanja u vezi sa vašom privatnosti prilikom posete ovog sajta, možete uputiti telefonom na broj +381 18 570 075 ili popuniti kontakt formu na našem sajtu.


PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart
Jungle kolica Oxy Beige, 0m+