Informacije o dostavi

Za sve narudžbine sa teritorije Republike Srbije, isporuka se vrši putem kurirske službe do vaših vrata.

 

Rokovi dostave


Nakon što završite porudbžinu, dobijate potvrdu naručenih proizvoda na e-mail adresu koju ste ostavili za kontakt.


Porudžbine koje se pošalju do 13h radnim danima (što ne uključuje vikend, kao ni praznike), rok isporuke je od 2-3 radna dana (u zavisnosti od dostupnosti proizvoda). Ukoliko se porudžbina napravi nakon 13h, podaci se obrađuju sutradan i rok isporuke je od 2-5 radnih dana). Ukoliko dođe do nepredviđenih okolnosti ili kašnjenja bićete obavešteni o roku isporuke putem telefona ili putem mail-a.

 

Zbog povećanja obima posla kod kurirskih službi, postoji mogućnost kašnjenja isporuka, ali ne duži od roka predviđenim zakonom. Ukoliko se to desi, molimo Vas da nas kontaktirate kako bi što pre reagovali kod kurirske službe. 

 

Preuzimanje pošiljke


Pošiljke se isporučuju na adresu dostave u periodu između 8 i 16h, te je neophodno da u tom periodu na navedenoj adresi za dostavu bude osoba koja će preuzeti pošiljku. Ukoliko niste u mogućnosti lično da preuzmete pošiljku, možete kuriru javiti ko će u vaše ime preuzeti pošiljku.


Ukoliko je pošiljka vidno oštećena, odbijte prijem i o tome nas odmah obavestite telefonom ili e-mailom.

 

Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontkatiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju. 

 

Troškovi transporta


Cena dostave za porudžbine preko 6.000 dinara je besplatna. Za teritoriju Niša, dostava je besplatna za porudžbine preko 5.000 dinara. Za porudžbine manje od navedenog iznosa, troškovi transporta se naplaćuju 400 dinara.

Za proizvode koji prelaze gabarite standardnih pošiljaka, kao što su kreveti za decu, komode, ormari i slični proizvodi, troškovi transporta su 1.200,00 dinara. 


Dostava na kućnu adresu se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije.


PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart
Jungle kolica Oxy Beige, 0m+