Kako odabrati garderobu za decu

Kako odabrati garderobu za decu

Kupovina dečje odeće nije nimalo lak zadatak. Potrebno je uzeti u obzir nekoliko segmenata: sigurnost, udobnost i želje mališana. Veliki izbor na tržištu nije od velike pomoći, a ni sve veća buntovnost dece koja ne dozvoljavaju da im roditelji biraju garderobu. Zato u nastavku donosimo vodič za izbor letnje garderobe za decu.

 

Majice za decu


Majice za decu su nešto što najčešće kupujete. To je svakako najpraktičniji i najneophodniji komad odeće, pogotovo leti.
Evo na šta treba da obratite pažnju:

 

  • Boja – Ako birate racionalno, izabraćete boje koje se lako uklapaju sa drugim komadima. Tako nikada nećete pogrešiti sa crnom, belom i crvenom.
     
  • Kvalitetan materijal – Majice bi trebalo da bude kvalitetne i uglavnom od prirodnih materijala jer znoj ne zaobilazi decu. Takođe, često se prljaju i taj materijal bi trebalo da podnese česta pranja.
     
  • Klasični oblici i šare sa zabavnim detaljima – Pametan izbor bi bio da izaberete klasičnije modele jer se moda brzo menja pa možda ishitrena kupovina komada koji je u trendu, ne bi bio dobar izbor. Odaberite klasičan model koji možete obagititi nekim aksesoarom (mašnica za devojčice).
     

deca-se-igraju-sa-kucetom

 

Suknjice za devojčice


I devojčice žele da budu elegantne ili moderne damice. Ako imate ćerku, onda znate da njen ormar ne može bez suknjice za devojčice. One su pogodne za svakodnevnu kombinaciju, za igralište, rođendane, praznike itd. Jer, samo se setite kako je lepo kada na praznik vašoj devojčici obučete bele najlon-čarape i suknjicu.


Letnje suknjice za devojčice obično su lagane, lepršave i veselih boja. Devojčice ih prosto obožavaju jer su komotne i kao stvorene za letnje vreline.


4Kids ima suknjice za devojčice za svečane i svakodnevne prilike koje su uglavnom od prirodnih materijala.


Sorcevi za decake


Tokom letnjih meseci dečaci ne izlaze iz šorceva, zato znamo koliko im modela treba, tokom samo jedne sezone. Bilo da je sport, šetnja u gradu ili svečana prilika, dečaci znaju šta će obući.


Ali, ne znaju uvek šta da odaberu.


Sorcevi za decake – kako odabrati


Da biste osigurali da dobiju nešto udobno i moderno, dobro je uzeti u obzir visinu i građu dečaka. Mršavi i visoki bi trebalo da razmisle o nošenja dužih i širih šorceva.


Ako je dečak veoma visok, pruge će ga učiniti višim i mršavijim nego što već jesu. Horizontalne pruge, s druge strane, mogu biti dobre za njih.


Kada je u pitanju boja šorca, ten dečaka bi trebalo da bude od pomoći: ako su bledi, klonite se ekstremnih boja u smislu svetlih i tamnih. Dečacima tamnijeg tena bolje pristaju svetlije boje. Međutim, svako može da nosi tamno plavu, zelenu ili crvenu.


Šorcevi za trčanje


Najbolji šorc za trčanje su oni koji su lagani, udobni i brzo se suše
. Kao rezultat toga, dečaci bi trebalo da kupuju šorceve napravljene od sintetičke tkanine (kao što je poliester), sa odgovarajućim stepenom istezanja. Šorcevi za decake deo su kolekcije i 4kids opreme i igračaka za decu.


Nije lako odabrati garderobu za decu. I tu vas potpuno razumemo. Osim sve veće ponude, zahtevi dece postali su izazovniji. Zato birajte pametno imajući na umu da mališani brzo rastu i da su možda bolji izbori neki klasičniji modeli koji ne izlaze iz mode.