Peg Perego kolica

Peg Perego kolica

Kolica za bebe mogu da vam olakšaju ili otežaju svakodnevne obaveze, zavisi šta odaberete. I buduće majke možda nisu ni svesne koliko je izbor ove opreme važan. Tako, kolica za bebe 3 u 1 mogu biti veliko olakšanje u prvim mesecima. Bilo da se vozate lagano u opuštajućoj šetnji parkom ili jurite od pedijatra do pedijatra.

 

Kolica za bebe 3 u 1


Svaka čast onom ko je izmislio kolica i spasao ruke roditelja širom sveta. Ova zahvalnost ide Viliamu Kentu, engleskom arhitekti, kao i izumitelju Wiliamu Ričardsonu.


Od tog 18. i 19. veka kada su nastajala prva kolica do danas, industrija bejbi opreme toliko je napredovala da je sada poteškoća izabrati u moru modela. I zato, kada pokušavate da pronađete odgovarajuća kolica, počnite od ovih pitanja:


• Gde ću koristiti ova kolica
• Gde ću ih odlagati
• Koliko beba će ih koristiti


Proverite i koliko su kolica teška, jer znajte da ćete sigurno nekada morati da ih prenosite. Proverite i kako se ponašaju pri nailasku na neku prepreku i da li se bolje ponašaju one sa dva ili četiri točka. Obavezno testirajte da li su pogodna za sklapanje i rasklapanje.
Ne zaboravite da uzmete u obzir i pitanje da li ćete kolica koristiti i za hranjenje i uspavljivanje, bar u prvo vreme.

 

Takođe, bilo bi dobro da znate, bar okvirno, širinu ulaznih vrata u zgradu, stan i širinu lifta. Iskusne mame znaju da ovo nije zanemarljiv podatak. Mogućnost okretanja sedišta?

 

Stručnjaci kažu da beba treba da ima kontakt očima sa majkom do prve godine. Verovatno su i majke na ovaj način, gledajući u dete, sigurnije. Stoga, obavezno pitajte da li sedište može da okreće.


Tu su i dileme oko modela:


• Kišobran kolica za bebe
• Dupla kolica (kolica za blizance)
• Kolica za bebe 3 u 1


Peg Perego kolica za bebe 3 u 1 su osmišljena tako da ne morate da mislite o transportu deteta od rođenja pa do, u nekim segmentima, njegove treće godine. Ovi modeli obično uključuju kolica (ram), nosiljku za bebu do pet meseci i auto-sedište do godinu dana. Nosiljku ili sedište u svakom trenutku možete staviti na ram, u zavisnosti od toga šta vam je potrebno.


Za mnoge roditelje ovo je praktično, idealno rešenje jer ovakvim kompletom rešavaju sve što je bebi u prvim mesecima, a i kasnije, potrebno.

 

beba-u-kolicima-za-bebe


Peg Perego kolica 3 u 1


Moderan italijanski stil i prefinjenost u kombinaciji sa besprekornom funkcionalnošću – to su ukratko peg perego kolica 3 u 1. U 4kids online prodavnici možete pronaći sve modele: Book plus, Book Pop up, Switch easy drive, Bukllet lite, Si switch. Uz to, možete pronaći i samo ram kolica, ukolilo već imate nosiljku i sedište.


Kišobran kolica za bebe


Kišobran kolica za bebe spas su u ovim prolećnim i predsojećim letnjim danima. I ovom prilikom podsećamo da je bebina koža tanja i sa mnogo manje zaštitnih pigmenata, tako da nije preporučljivo izlagati ih suncu sve do šestog meseca.


Kolica sa kišobranom (tendom) pogodna su za bebe i decu do tri godine (15 kilograma težine). Obično poseduju veliku, podesivu tendu sa prozorčetom koji je važan za cirkulaciju vazduha. Zbog male težine, mogu lako da se sklapaju i rasklapaju, a imaju i podesivi kaiš za prenošenje.


Kišobran kolica - akcija


Uskoro treba da idete na babine ili prvi rođendan? Ne morate više da razmišljate o poklonu. Napravite win-win kombinaciju kupujući izuzetno koristan poklon na popustu. 4kids vam je pripremio i do 13% popusta na kolica za bebe.


Kolica za bebe 3 u 1 rešavaju vam sve vrste transporta do detetove treće godine. Odlučujući se za ovaj model, sve do tada nećete morati da mislite o bejbi opremi. Ipak, za prolećne i letnje dane preporučuju se kišobran kolica za bebe jer je preporuka da se do šestog meseca bebe ne izlažu sunca, a nakon toga samo u jutarnjim i kasnim popodnevnim časovima.