Torbe za mame: za organizovan i bezbrižan dan

Torbe za mame: za organizovan i bezbrižan dan

Svaki prvi put sa vašom bebom je poseban. Prvi kontakt koža na kožu, prvo povijanje, prvi izlazak napolje... Sigurno se sećate i onih slatkih muka kroz koje ste pritom prolazili, pogotovo kada ste bili neiskusna, novopečena mama.

 

Zadržimo se sada na onom prvom putu kada ste izveli svoju bebu u šetnju. Ono što vam je sigurno pokvarilo utisak jesu silni plastični cegeri ili kese okačene o ručke vaših kolica ili, pak, nagurane u pregradu za odlaganje bebinih stvari.


Mlade mame često nisu ni svesne šta im je sve neophodno za prvi, a zatim i one potonje izlaske. Za vašu premijeru, najpre vam je potrebna jedna dobra torba, ranac za mame da sve neophodno u njega odložite. Ne brinite se, tu smo da vam pomognemo da svaka vaša šetnja bude bez stresa i dobro organizovana.

 

Torbe za mame i bebe: uživanje u šetnji bez smetnji


Beba iziskuje puno stvari, a da vam one ne bi smetale pri šetnji, izdvojili smo za vas one najbolje torbe za mame. Prodaja i pozitivna iskustva naših kupaca nam to iznova dokazuju. Uverićete se i sami.


No, hajde da se najpre zapitamo koje uslove bi trebalo da ispuni jedna kvalitetna torba/ ranac za mame. Krenućemo upravo od te smernice, jer je torba za mamu istovremeno i bebina torba, i obrnuto.


Budite uvereni da ćete u njoj, pored bebinih, nositi i svoje lične stvari, zato su naše torbe za mame i bebe, pre svega, prostrane. Upravo jedna takva je BBO Sport Mama Bag torba za mame. Prodaja i potražnja ovih torbi je velika, budući da se za tren oka transformišu u prostor, čist i uredan kao kod kuće, na kome možete presvući svoju bebu u svakom trenutku.

 

mama-ranac-setnja


Budite prava Meri Popins i imajte sve što je potrebno vašoj bebi gde god da se zadesite. Ovaj fantastičan sportski model dolazi u više dezena, pa ćete ga lako kombinovati i sa bojom vaših kolica. Osim brojnih spoljašnjih i unutrašnjih džepova, neke BBO torbe poseduju i poseban džep sa USB kablom za povezivanje prenosne baterije. To znači da je vaš telefon ili tablet uvek spreman za beleženje najlepših trenutaka sa vašim malim saputnikom. Priuštite sebi i vašoj bebi potpun ugođaj i nabavite jednu od ovih čarobnih torbi koje su kod nas trenutno na popustu.
 

Torba – ranac za mame jer šetnja je uživanje


Za one mame koje ne mogu da dočekaju da potrče za svojim mališanom, torba – ranac je idealan izbor. One su lako podesive, praktične i prilagodljive, one su Peg Perego. Prostrane i kompaktne, veoma interesantnog dizajna poput Peg Perego Graphic Gold modela, ove torbe su dva u jedan. Možete ih koristiti kao klasičnu torbu za kolica, a zatim i kao ranac. One su, same po sebi, lake, s obzirom na to šta je sve potrebno nositi u njima.


U Peg Perego torbi za mame možete da spakujete baš sve što je neophodno vašoj bebi. Izrađene su od kvalitetnog, lako održivog materijala, te su vaša ramena i leđa pošteđena prekomernog znojenja u letnjim mesecima.

 

Za svoje dete, lepa od glave do pete


Mnoge mame će se složiti da bi torba trebalo da bude i lepa na oko. Svojom elegancijom posebno se izdvajaju Lorelli torbe za mame i bebe, koje imaju jednu klasičnu notu. Većina ovih torbi zapravo i ne deluje kao da su namenjene da se u njima drže flašice, pelene i ostale bebine potrepštine. No, izgled vara jer su ove torbe i veoma funkcionalne. Torba za mame Lorelli Kristin sadrži:

 

  • mnoštvo većih i manjih pregrada
  • trake za kolica zajedno sa kukama
  • vodotpornu oblogu
  • podlogu za presvlačenje


i još mnoge druge performanse, kako ukrasne, tako i one praktične.


Osnovna osobina svih ovih torbi koje nose ženska imena ( Viola, već pomenuta Kristin, Laura, Sandra, Maya ) jeste što poseduju i jednu manju torbu unutar osnovne. Torba u torbi je veoma praktična stvar kad imate u vidu sve one načete i nepojedene slatkiše i grickalice svojih mališana. Upravo tu ih možete odložiti bez brige da će se rasuti po čitavoj torbi.
Dakle, za mame kojima je svaki izlazak premijera, Lorelli torba je ona prava mera.

Pored navedenih brendova ( BBO, Peg Perego, Lorelli ), u našem asortimanu možete pogledati i druge brendove koji će vas oduševiti.


Takođe, sjajno rešenje za jesenji izlazak napolje je i pametna Avent termo torba sa duplom izolacijom koja održava bebine napitke hladnim ili toplim do čak četiri sata. Veoma je pogodna za višesatne šetnje i putovanja, a uz to je i prilično lagana i lako podesiva.

U našoj online prodavnici možete pogledati i poručiti ove fantastične torbe za mame. Prodaja ovih torbi ide brzo, stoga budite i vi brzi i postanite vlasnica jedne ovakve torbe koja će svaki vaš izlazak napolje učiniti organizovanim i bezbrižnim.


PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart
Jungle kolica Oxy Beige, 0m+