Plaćanje platnim karticama Banca Intese na rate

 

Svaku porudžbinu koja je veća od 3.000,00 dinara možete platiti na rate, bez kamate, od 2 do 12 mesečnih rata, koristeći Visa, DinaCard, American Express ili MasterCard platne kartice Banke Intesa. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.

Poručivanje i plaćanje je vrlo jednostavno i lako.

Kada izabere proizvode koje želite kupiti, unesete vaše podatke i dođete do načina plaćanja izabere opciju plaćanje karticama. Kada potvdite porudžibu sistem će vas prebaciti na novu stranicu.

 

 

Kada kliknete na dugme plati karticom, bićete preusmereni na sigurni portal banke koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Niti jednog trenutka podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

 

 

Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke: Broj kartice, Datum isteka i CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice.

 

*Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i Banke, a Internet trgovac nema uvid u podatke koji se razmenjuju.

Nakon unosa podataka sa kartice, sistem će prepoznati da li je plaćanje na rate moguće karticom koju posedujete i dobićete novo polje gde klikom odabirate željeni broj rata za plaćanje Vaše porudžbine.

 

 

Nakon odabira broja rata kliknete na dugme plati i bićete preusmereni na naredni korak gde je potrebno da odaberete autentifikaciju plaćanja čekiranjem opcije "Verifikacioni kod putem tekstualne (sms) poruke" i kliknete na "Sledeće".

 

 

U sledećm koraku je potrebno da unesete verifikacioni kod koji ste dobili putem SMS poruke i kliknete na dugme "Potvrdite" nakon čega ćete biti preusmereni nazad na naš web sajt gde ćete dobiti informaciju da je porudžbina uspešno realizovana.

 

 

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije koje se tiču uslova plaćanja platnim i kreditnim karticama Banca Intesa možete ih pronaći na sajtu Banca Intese na sledećim linkovima.

Kupovina na rate kreditnom karticom

Kupovina na rate debitnom karticom


PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart
Jungle kolica Oxy Beige, 0m+