Auto sedišta za decu

Izaberi akciju proizvoda
Broj proizvoda po strani
Cenovni redosled proizvoda

Peg Perego autosedište Viaggio VIA Licorice, 9-36kg Isofix

45.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Viaggio VIA Licorice je multifukncionalno auto sedište sa isofix sistemom namenjeno deci od prve godine života pa do njihove dvanaeste godine (9-36kg). Integrisani Isofix držači na Viaggio sedištu se fiksiraju na Isofix tačke u vozilu i omogućavaju čvršće postavljanje auto sedišta u vozilo. Pruža maksimalnu zaštitu u automobilu i ima odličnu bočnu zaštitu. S obzirom da se sedište prati razvijanje deteta smatra se odličnom kupovinom i velikom uštedom zbog svojih funkcionalnosti. Veoma jednostavno se montira u automobilu.

Dodatak je što su delovi auto sedišta presvučeni eco kožom.

Peg Perego autosedište Viaggio Shuttle Forest, 15-36kg

13.490,00 RSD

Opis proizvoda:

Peg Perego autosedište Viaggio Shuttle Forest namenjeno je deci uzrasta od otprilike 3 do 12 godina i od 15-36 kg. Veoma lagano anatomsko auto sedište visokog premium kvaliteta sa isofixom.

Peg Perego autosedište Primo Viaggio Black Shine, 0-13kg

23.990,00 RSD

Opis proizvoda:

Peg Perego autosedište Primo Viaggio Black Shine namenjeno je deci od 0-13 kg.

Peg Perego autosedište Viaggio Wonder grey, 9-36kg Isofix

45.990,00 RSD

Opis proizvoda:

Peg Perego autosedište Viaggio Wonder grey jeste multifukncionalno auto sedište sa isofixom i namenjeno je deci od prve godine života pa do njihove dvanaeste godine (9-36kg). Pruža maksimalnu zaštitu u automobilu .Integrisani Isofix držači na Viaggio 1-2-3 VIA sedištu se fiksiraju na Isofix tačke u vozilu i omogućavaju čvršće postavljanje auto sedišta u vozilo. S obzirom da se sedište prati razvijanje deteta smatra se odličnom kupovinom i velikom uštedom zbog svojih funkcionalnosti. Pruža odličnu bočnu zaštitu.
 

Peg Perego autosedište Primo Viaggio SL Graphic Gold, 0-13kg

32.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Primo Viaggio SL Graphic Gold auto sedište premium kvaliteta pogodno je za bebe od rođenja do 13kg težine. Može se koristiti kao nosiljka ili udobna stolica. Jednim potezom se može montirati na običnu ili iso-fix bazu (baze se kupuju posebno). Proizvedeno po Evropskom standardu ECE R44/04.

Peg Perego autosedište Viaggio VIA Monza, 9-36kg Isofix

45.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Viaggio je multifukncionalno auto sedište sa isofix sistemom namenjeno deci od prve godine života pa do njihove dvanaeste godine (9-36kg). Integrisani Isofix držači na Viaggio sedištu se fiksiraju na Isofix tačke u vozilu i omogućavaju čvršće postavljanje auto sedišta u vozilo. Pruža maksimalnu zaštitu u automobilu i ima odličnu bočnu zaštitu. S obzirom da se sedište prati razvijanje deteta smatra se odličnom kupovinom i velikom uštedom zbog svojih funkcionalnosti. Veoma jednostavno se montira u automobilu.

Peg Perego autosedište Viaggio VIA Crystal Black, 9-36kg Isofix

45.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Viaggio Crystal Black je multifukncionalno auto sedište sa isofix sistemom namenjeno deci od prve godine života pa do njihove dvanaeste godine (9-36kg). Integrisani Isofix držači na Viaggio sedištu se fiksiraju na Isofix tačke u vozilu i omogućavaju čvršće postavljanje auto sedišta u vozilo. Pruža maksimalnu zaštitu u automobilu i ima odličnu bočnu zaštitu. S obzirom da se sedište prati razvijanje deteta smatra se odličnom kupovinom i velikom uštedom zbog svojih funkcionalnosti. Veoma jednostavno se montira u automobilu.

Peg Perego Isofix Baza za autosedišta Primo Viaggio

14.990,00 RSD

Peg perego postolje Isofix baze za autosedišta Primo Viaggio.

Peg Perego auto sedište Viaggio Shuttle Monza, 15-36kg

11.490,00 RSD

Opis proizvoda:

Peg Perego auto sedište Viaggio Shuttle Monza namenjeno je deci uzrasta od otprilike 3 do 12 godina i od 15-36 kg. Veoma lagano anatomsko auto sedište visokog premium kvaliteta sa isofixom.

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Peg Perego autosedište Viaggio Shuttle plus Licorice, 15-36kg

26.990,00 RSD

Opis proizvoda:

Peg Perego autosedište Viaggio Shuttle plus Licorice predviđeno je za decu otprilike od 3 do 12 godina. Kompaktno i lagano auto sedište sa isofixom i dodatkom za ledja i glavu koji se moze rastaviti. Mekano i udobno anatomsko auto sedište visokog premium kvaliteta. Proizvedeno je po Evropskom standardu ECE R44/04.

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Peg Perego autosedište Primo Viaggio Lounge Luxe Ecru, 0-13kg

32.690,00 RSD

Opis proizvoda:

Peg Perego autosedište Primo Viaggio Lounge Luxe Ecru spada u sedišta premium kvaliteta. Može se koristiti kao nosiljka ili udobna stolica. Ovo sedište je homologovano za prevoz dece u avionu bez baze.Mogućnost obaranja naslona na ležeći položaj. Mogućnost pomeranja po visini naslona za glavu. Proizvedeno po Evropskom standardu ECE R44/04.

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Peg Perego autosedište Primo Viaggio Lounge Luxe Pure, 0-13kg

32.690,00 RSD

Opis proizvoda:

Peg Perego autosedište Primo Viaggio Lounge Luxe Pure spada u sedišta premium kvaliteta. Može se koristiti kao nosiljka ili udobna stolica. Ovo sedište je homologovano za prevoz dece u avionu bez baze.Mogućnost obaranja naslona na ležeći položaj. Mogućnost pomeranja po visini naslona za glavu. Proizvedeno po Evropskom standardu ECE R44/04.

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Peg Perego autosedište Viaggio Flex Wonder Grey, 15-36kg Isofix

32.990,00 RSD

Opis proizvoda:

Peg Perego autosedište Viaggio Flex Wonder Grey predviđeno je za decu od 15-36 kg otprilike od nekih 3 do 12 godina uzrasta. Pruža maksimalnu bezbednost i udobnost deci prilikom vožnje.

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Peg Perego autosedište Viaggio Shuttle plus 500, 15-36kg Isofix

26.990,00 RSD

Opis proizvoda:

Peg Perego autosedište Viaggio Shuttle plus 500 namenjeno je deci od 15 do 36kg odnosno od nekih 3 do 12 godina uzrasta. Shuttle plus 500 auto sedište veoma je lagano i kompaktno, sadrži Isofix i dodatak za leđa se može skinuti i ostaje samo buster. 

Navlaka sedišta se skida i možete je prati na 30 stepeni celzijusa.

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Peg Perego autosedište Primo Viaggio Mon Amour, 0-13kg I-Size

34.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Peg Perego Mon Amour Primo Viaggio sedište premium kvaliteta pogodno je za bebe od rođenja do 13kg težine. Može se koristiti kao nosiljka ili udobna stolica. U paketu se nalazi i i-size isofix baza, sa kojom se veoma lako montira u automobilu i pruže extra zaštitu.

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Peg Perego autosedište Primo Viaggio SL City Grey, 0-13kg

32.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Primo Viaggio SL City Grey auto sedište premium kvaliteta pogodno je za bebe od rođenja do 13kg težine. Može se koristiti kao nosiljka ili udobna stolica. Jednim potezom se može montirati na običnu ili iso-fix bazu (baze se kupuju posebno). Proizvedeno po Evropskom standardu ECE R44/04.

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Peg Perego autosedište Primo Viaggio SL New Life, 0-13kg

22.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Primo Viaggio SL New Life auto sedište premium kvaliteta pogodno je za bebe od rođenja do 13kg težine. Može se koristiti kao nosiljka ili udobna stolica. Jednim potezom se može montirati na običnu ili iso-fix bazu (baze se kupuju posebno). Proizvedeno po Evropskom standardu ECE R44/04.

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Peg Perego Isofix Baza za autosedišta Viaggio i-Size

13.490,00 RSD

Peg Perego postolje Isofix baze predviđeno je za auto sedišta Primo Viaggio i-Size.

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Peg Perego Postolje za Sedište Belted za Viaggio

5.990,00 RSD

Peg Perego postolje za sedište Belted za primo Viaggio koristi se u automobilu.
Olakšava skidanje i montiranje Peg Perego sedišta Primo Viaggio uz samo jedan klik.

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Peg Perego autosedište Primo Viaggio Sl- Uni Vibes, 0-13kg

22.890,00 RSD

Opis proizvoda:

Peg Perego autosedište Primo Viaggio Sl- Uni Vibes se može koristiti kao nosiljka ili udobna stolica.
 

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Peg Perego autosedište Primo Viaggio Sl-Horizont, 0-13kg

22.890,00 RSD

Opis proizvoda:

Peg Perego autosedište Primo Viaggio Sl- Horizont se može koristiti kao nosiljka ili udobna stolica.

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Peg Perego autosedište Primo Viaggio Sl Luxe Onix, 0-13kg

21.990,00 RSD

Opis proizvoda:

Peg Perego autosedište Primo Viaggio Sl-  Luxe Onix se može koristiti kao nosiljka ili udobna stolica.
 

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Autosedišta za bebe i decu svih uzrasta

4Kids vam nudi veliki izbor autosedišta za bebe, kao i sedišta za decu svih uzrasta. U našoj ponudi pronaći ćete sedišta za decu različitih brendova - Lorelli, Joie, Cangaroo, JungleGB, Peg Perego, Chicco i mnoge druge.

Kako da izaberete najbolje auto sedište za vaše dete?

Auto sedišta za bebe možemo podeliti u 6 kategorija, ali uzrast za koji je predviđeno sedište uzmite sa rezervom, jer nisu sva deca istog uzrasta podjednako građena, neka su sitnija neka krupnija, pa uvek prilagodite sedište svom detetu. Svakako, kupovina auto sedišta je jako bitna tako da je neophodno da odvojite vreme i lepo se informišete o tome koje auto sedište je najpogodnije za Vaše dete. Po zakonu dete od rođenja pa sve do 12. godine, ili visine do 150 cm, treba da sedi u auto sedištu koje je prilagođeno njegovom uzrastu i konstituciji.

Isofix sistem ili klasično vezivanje pojasevima?

Auto sedište se u kolima može montirati na dva načina. Klasično vezivanje pojasevima spada u manje bezbedno rešenje, dok montiranje uz pomoć ISOFIX sistema spada u najviši stepen zaštite deteta prilikom vožnje. ISOFIX sistem predstavlja postolje za za sedište koje se kači za konektore automobila koji se nalaze između sedalnog dela i naslona sedišta na koje zatim kačimo auto sedište. Male bebe vezuju se pojasevima koji su u sklopu auto sedišta, pa obratite pažnju na taj segment prilikom kupovine, odnosno poželjno je da imaju 5 tačaka vezivanja. Krupniju decu, naročito onu koja pripadaju 3. grupi moguće je vezati i pojasom automobila.