Bebebus

Izaberi akciju proizvoda
Broj proizvoda po strani
Cenovni redosled proizvoda

Bebebus kolica za bebe Art+ White, 0m+

62.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Bebebus kolica Art+ White pogodna su za bebe od rođenja do 3 godina, odnosno do 15kg težine deteta. Ram kolica je napravljen od legure magnezijuma, što doprinosi da su kolica veoma lagana i čvrsta. Sedište kolica je reverzibilno, može se okretati u oba pravca (ka majci i u pravcu kretanja). U kompletu se nalazi letnji unutrašnji uložak, kišna navlaka i navlaka za komarce.

Bebebus kolica za bebe Art+ Yellow, 0m+

62.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Bebebus kolica Art+ Yellow pogodna su za bebe od rođenja do 3 godina, odnosno do 15kg težine deteta. Ram kolica je napravljen od legure magnezijuma, što doprinosi da su kolica veoma lagana i čvrsta. Sedište kolica je reverzibilno, može se okretati u oba pravca (ka majci i u pravcu kretanja). U kompletu se nalazi letnji unutrašnji uložak, kišna navlaka i navlaka za komarce.

Bebebus kolica za bebe Art+ Blue, 0m+

62.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Bebebus kolica Art+ Blue pogodna su za bebe od rođenja do 3 godina, odnosno do 15kg težine deteta. Ram kolica je napravljen od legure magnezijuma, što doprinosi da su kolica veoma lagana i čvrsta. Sedište kolica je reverzibilno, može se okretati u oba pravca (ka majci i u pravcu kretanja). U kompletu se nalazi letnji unutrašnji uložak, kišna navlaka i navlaka za komarce.

Bebebus kolica za bebe Trip+ White, 0m+

79.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Bebebus kolica Trip + White su veoma elegantna i atraktivna kolica, pogodna za bebe od rođenja do 3 godine starosti. Mogu se jednostavno transformisati u kofer ili u ručni prtljag tokom putnih avantura, zauzimajući minimalno mesta. Teška su svega 12,5kg i debljine samo 19cm kada su zatvorena. Dobitnik su prestižne nagrade Red Dot za 2021 godinu.


Bebebus Oprema za bebe

Bebebus je savremeni brend bebi i dečije opreme. Prva kolica Bebebus je izbacio 2019. godine i u roku od 3 godina je zauzeo jako mesto na evropskom i svetskom tržištu sa preko 10 miliona prodatih kolica.

S druge strane, iako je kompanija registrovana manje od tri godine, poslovi skladištenja proizvoda i istraživanja i razvoja, istraživanja korisnika i trendova, izgradnje lanca snabdevanja i uhodavanja obavljaju se 4-5 godina.
U našoj ponudi možete pronaći Bebebus kolica, autosedišta, prenosive krevetiće i drugu opremu za bebe.