Cubika

Izaberi akciju proizvoda
Broj proizvoda po strani
Cenovni redosled proizvoda
-15%

Cubika drvena igračka Pecanje, 14 elemenata

Regularna cena: 1.720,00 RSD
Akcija: 1.462,00 RSD

Opis proizvoda:

12 drvenih ribica i dve pecaljke zaduženi su da mališanu-pecarošu unaprede pažnju i njegovu ručicu učine preciznijom. On će pritom vežbati vid i akomodaciju oka, što znači da će morati dobro da gleda i izoštrava svoje vidno polje kako bi „upecao“ što više Cubika ribica. Na unutrašnjosti poklopca nalazi se ilustracija vodene površine koja može da služi kao podloga za igru Pecanje. Poslažite ribice na njega i uživajte u spajanju magneta na pecaljkama i ribicama.
Igra Pecanje je zanimljivija ako se igra u paru i pretvori u takmičenje „Ko će upecati više riba?“ Ako je ipak dete igra samostalno, biće to mirni trenuci vežbanja pažnje, koncentracije i vida.

-15%

Cubika drvena igračka za decu Kamion sa autićima, 12 elemenata

Regularna cena: 2.290,00 RSD
Akcija: 1.946,50 RSD

Opis proizvoda:

Drveni kamion sa autićima je pogodan za decu od 18 meseci i stariju, vežbe fine motorike neće izostati. Uz pomeranje, slaganje i skidanje šarenih autića s kamiona, rad prstića i razmišljanje će biti veoma aktivni.
Ova igračka ima ukupno 12 elemenata, ali dečija mašta će učiniti da se na njoj nađe bar još toliko igračaka iz dečije sobe. Ovo je jedna od omiljenih igračaka kojom se dete svakodnevno igra.

-15%

Cubika Slagalica Dinosaurusi, 16 Elemenata

Regularna cena: 1.020,00 RSD
Akcija: 867,00 RSD

Opis proizvoda:

Cubika Slagalica Dinosaurusi sadrže 16 elemenata. Slažite slagalice i naučite kako se iz delova može dobiti celina. Igračka se sastoji od 8 slagalica i svaka od njih ima 2 dela. Ilustrovane su najpoznatijim vrstama dinosaurusa koje će za čas biti naučene. Cubika slagalica dinosaurusi podstiče razvoj motoričkih sposobnosti ruku i prstiju, koordinaciju pokreta i upotrebu obe ruke istovremeno, kreativnosti i mašte, pamćenja i pažnje, prostorno mišljenje i logike, veštine govora i komunikacije, istrajnosti i postizanja ciljeva.

-15%

Cubika drvena igračka Nizanje Perli- Automobil, 13 elemenata

Regularna cena: 1.320,00 RSD
Akcija: 1.122,00 RSD
-15%

Cubika drvena igračka Express voz, 4 elemenata

Regularna cena: 1.590,00 RSD
Akcija: 1.351,50 RSD
-15%

Cubika drvena igračka Kamion-Kran, 11 elemenata

Regularna cena: 2.320,00 RSD
Akcija: 1.972,00 RSD

Opis proizvoda:

Ako dete voli igračke sa točkićima – ovo će biti odlična igračka za vežbe kooridnacije oko-ruka, pažnje i preciznosti. Kamion KRAN ima zadatak da premešta drvene elemente tako što ih spušta i podiže uz pomoć ručnog mehanizma sa kanapom, koji dete pokreće.
Mogućnost da potpuno kontroliše igru je veoma zabavna detetu i motiviše ga da se trudi, pazi i dobro koncentriše, u isto vreme povezujući funkcije svojih ruku i očiju.
Kamion KRAN je igračka namenjena deci uzrasta od 18 meseci i može da bude i podsticaj za učenje boja. Zato što su i kamion i elementi obojani različitim bojama koje se lako uče kroz igru.

-15%

Cubika drvena igračka Sat, 10 elementa

Regularna cena: 1.540,00 RSD
Akcija: 1.309,00 RSD
-15%

Cubika drvena muzička igračka, Ksilofon

Regularna cena: 1.720,00 RSD
Akcija: 1.462,00 RSD

Opis proizvoda:

Cubika muzička igračka Ksilofon definitivno je omiljena muzička zabava mnogim raspevanim mališanima. Ono što je prednost Cubika muzičke igračke Ksilofon jeste činjenica da su svih šest pločica za udaranje – od drveta. Stoga ne proizvode previše bučan zvuk koji smeta ukućanima i komšiluku. Udaraljke su takođe od drveta i proizvode zvuk prijatan za slušanje i još prijatniji za sviranje.

-15%

Cubika drvena igračka nizanje perli Ribice, 13 elemenata

Regularna cena: 1.320,00 RSD
Akcija: 1.122,00 RSD

Opis proizvoda:

Cubika drvena igračka nizanje perli Ribice je odlična igračka za razmrdavanje malih prstića, vežbe fine motorike kao i vežbe koncentracije. 13 elemenata sa ilustracijama šarenih ribica poslužiće deci starijoj od 2 godine za učenje strpljivosti i preciznosti.
Ove vežbe su veoma važne za razvoj sinapsi u dečijem mozgu, posebno upotreba svih deset prstića pri svakodnevnim aktivnostima. 

-15%

Cubika drvena igračka Slagalica Zapertlaj voće, 9 elemenata

Regularna cena: 1.040,00 RSD
Akcija: 884,00 RSD

Opis proizvoda:

Zapertlaj voće slagalica je odlična igračka za razvoj fine motorike dece. Sadrži šest drvenih elemenata i tri pertle, od kojih dete treba da napravi tri voćkice: jabuku, krušku i jagodu. Ova slagalica podstiče dete da razmišlja (koje delove treba da spoji, kroz koje rupice provlačiti pertle) i u isto vreme koristi sve prstiće obe šake, što je izuzetno korisno za razvoj sinapsi.
Deca veoma vole igračke sa pertlanjem jer im daju mogućnost improvizacije: pertle mogu da koriste po svojim pravilima, da izmišljaju načine pertlanja i vezivanja, što je uvek izvor zabave i dečijeg zadovoljstva. 

-15%

Cubika drvena igračka Kamion sa geometrijskim figurama, 19 elemenata

Regularna cena: 2.290,00 RSD
Akcija: 1.946,50 RSD

Opis proizvoda:

Ovo je idealan izbor didaktičke igračke ako dete već voli igračke sa točkićima. Kamion koji vozi šarene geometrijske elemente koje treba složiti po bojama i oblicima, vodeći računa o njihovom broju.
Naravno da će manja deca u početku igranja grešiti i to je čak i poželjno, jer će se na osnovu grešaka i ponavljanja naučiti gde koji element pripada. Drveni kamion sa geometrijskim oblicima je pogodan za vežbanje fine motorike za decu stariju od 18m. Uz pomeranje, slaganje i skidanje šarenih elemenata s kamiona, rad prstića i razmišljanje će biti veoma aktivni.
 

-15%

Cubika drvena igračka vozić Duga, 15 elemenata

Regularna cena: 2.420,00 RSD
Akcija: 2.057,00 RSD

Opis proizvoda:

Cubika Drveni vozić Duga se sastoji od 15 delova – elemenata koji tek kad se sklope čine pravi vozić s lokomotivom i dva vagona.
Mališani u igri često improvizuju, stavljaju delove na pogrešna mesta, ali vremenom dolaze do zaključka „gde šta stoji“ jer didaktika ove igračke učini svoje. Navede decu da dobro razmisle i vozić prihvate kao veliku pazlu koja čeka da bude sklopljena. Usput nauče i boje.
Može da traje dugo i postane igračka iz detinjstva koja se čuva zauvek.

-15%

Cubika drvena igračka Veliki voz, 35 elemenata

Regularna cena: 3.410,00 RSD
Akcija: 2.898,50 RSD

Opis proizvoda:

Cubika Drveni veliki voz se sastoji od 35 delova – elemenata raznih oblika, koji tek kad se sklope čine pravi vozić s lokomotivom i tri vagona.
Mališani u igri često improvizuju, stavljaju delove na pogrešna mesta, ali vremenom dolaze do zaključka „gde šta stoji“ jer didaktika ove igračke učini svoje. Navede decu da dobro razmisle i vozić prihvate kao veliku pazlu koja čeka da bude sklopljena. Usput nauče i boje.
Može da traje dugo i postane igračka iz detinjstva koja se čuva zauvek.

-15%

Cubika drvena igračka Piramida, 9 elemenata

Regularna cena: 1.560,00 RSD
Akcija: 1.326,00 RSD

Opis proizvoda:

Didaktičke igračke poput Cubika Drvene piramide imaju prvenstveno jedan cilj: da podstaknu dete da razmišlja. Da se zamisli, da proba, da ne odustane kada pogreši i da na kraju nauči kako je došlo do cilja. Jednom naučen princip slaganja ove igračke, pomaže deci da u narednim situacijama problem reše lakše, jer su u svojim glavama već upoznali sistem povezivanja pojmova kao što su „veće-manje“, „gore-dole“, balansiranje, itd.
Pored toga što će se zabavljati uz Drvenu piramidu dete će graditi svoje sinapse, učiti boje i izbrojati drvene elemente koje je poslagalo. Kada ova igra prestane biti zabavna, elementi piramide se mogu koristiti za svakodnevnu igru sa drugim igračkama, Pravljena je od kvalitetnog materijala kojim se može igrati mnogo generacija dece. 

-15%

Cubika drvena igračka Kocke-konstruktori, 55 elemenata

Regularna cena: 2.990,00 RSD
Akcija: 2.541,50 RSD

Opis proizvoda:

Ovaj set Cubika kockica nudi detetu nepresušni izvor mašte. Slažući ih, dete će nam pokazati svoj unutrašnji svet, želje, znanje i veštine.
Drvene kocke konstruktori Drveni gradić su i put ka razvoju kreativnosti, umeća, snalažljivosti i dosetljivosti. Dete vežba prstiće i koncentraciju, pružaju kvalitenu igru prepunu sjajnih ideja. Sa kockama se dete može igrati i kada je samo i sa drugarima.

-15%

Cubika drvena igračka Kocke blokovi, 80 elemenata

Regularna cena: 2.690,00 RSD
Akcija: 2.286,50 RSD

Ops proizvoda:

Drvene kocke blokovi su put ka razvoju kreativnosti, umeća, snalažljivosti i dosetljivosti. Deca vežbaju prste i koncentraciju, pružaju kvalitenu igru prepunu sjajnih ideja. Sa kockama se dete može igrati i kada je samo i sa drugarima, na bilo kojem mestu na svetu. Uvek imaju konstantnu vrednost.

-15%

Cubika drvena igračka Balans toranj, 8 elemenata

Regularna cena: 1.540,00 RSD
Akcija: 1.309,00 RSD

Opis proizvoda:
Cubika balans toranj je igračka koja dete uči da bude pažljivo, koncentrisano i da razmišlja o gradnji tornja kao celini, zato što svaki deo ima tačno određeno mesto na kojem može da stoji. Zanimljiv je utoliko više, jer nema ravne ivice nego je njegov oblik „razigran“, a vesele boje svakog njegovog dela još više doprinose takvom izgledu. Dete starije od dve godine moći će da vežba finu motoriku, nauči boje (pa i brojeve - dok broji delove tornja) i balansiranje pri slaganju delova. Napravljen je od kvalitetnog drveta iz karpatskih šuma, fino obrađenih ivica i eko boja, sigurnih za zdravlje dece.

-15%

Cubika drvena igračka Čudesni grad, 13 elemenata

Regularna cena: 1.180,00 RSD
Akcija: 1.003,00 RSD

Opis proizvoda:

Drveni čudesni grad namenjen je deci uzrasta od 18 meseci i starijoj, da uz njega vežbaju svoje prstiće i grade sinapse, uče boje i uživaju u slaganju i maštanju. Napravljen je od kvalitetnog drveta iz karpatskih šuma, fino obrađenih ivica i eko boja, sigurnih za zdravlje dece.

Cilj ove igračke jeste podsticanje mašte i kreativnosti.

-15%

Cubika drvena igračka Kula, 8 elemenata

Regularna cena: 920,00 RSD
Akcija: 782,00 RSD

Opis proizvoda:
Drvena kula je didaktička igračka koja podstiče dete da razmišlja i donosi zaključke na osnovu pokušaja i grešaka. Dobrodošla je za vežbe pažnje i koncentracije i za trenutke odmora, koje deca provode u miru, razmišljajući.
Elementi ove kule su manjih dimenzija, što doprinosi vežbanju fine motorike mališana. Namenjena je deci uzrasta od 18 meseci i starijoj, a pored didaktičkih osobina ona je odlično sredstvo za vežbanje fine motorike i upoznavanje boja. Napravljena je od kvalitetnog drveta iz karpatskih šuma, fino obrađenih ivica i eko boja, sigurnih za zdravlje dece.

-15%

Cubika drvena igračka Kula, 10 elemenata

Regularna cena: 920,00 RSD
Akcija: 782,00 RSD

Opis proizvoda:

Drvena kula je didaktička igračka koja podstiče dete da razmišlja i donosi zaključke na osnovu pokušaja i grešaka. Dobrodošla je za vežbe pažnje i koncentracije i za trenutke odmora, koje deca provode u miru, razmišljajući.
Elementi ove kule su manjih dimenzija, što doprinosi vežbanju fine motorike mališana. Namenjena je deci uzrasta od 18 meseci i starijoj, a pored didaktičkih osobina ona je odlično sredstvo za vežbanje fine motorike i upoznavanje boja. Napravljena je od kvalitetnog drveta iz karpatskih šuma, fino obrađenih ivica i eko boja, sigurnih za zdravlje dece.

-15%

Cubika drvena igračka Vozić sa autićima, 14 elemenata

Regularna cena: 2.540,00 RSD
Akcija: 2.159,00 RSD

Opis proizvoda:
Drveni vozić sa autićima je pogodan za decu od 18 meseci i stariju, vežbe fine motorike neće izostati. Uz pomeranje, slaganje i skidanje šarenih autića sa vagona, rad prstića i razmišljanje će biti veoma aktivni.
Ova igračka ima ukupno 14 elemenata, ali dečija mašta će učiniti da se na njoj nađe bar još toliko igračaka iz dečije sobe. Ovo je jedna od omiljenih igračaka kojom se dete svakodnevno igra.

-15%

Cubika drvena igračka Konstruktor Mini Autobus, 7 elemenata

Regularna cena: 1.290,00 RSD
Akcija: 1.096,50 RSD

Opis proizvoda:
Drvena igračka konstruktor Mini autobus se prvo složi, pa tek onda vozi. U tome i jeste draž didaktičke igračke koja od dece zahteva razmišljanje, pažnju i koncentraciju, a za uzvrat im poklanja zabavu, vežbe fine motorike i logičkog zaključivanja. U ovom malom konstruktoru krije se didaktička 3D pazla koja pomaže deci da razvijaju svoje intelektualne sposobnosti i maštu.
Uz aktivnosti kombinovanja elemenata igračke, dete razvija brojne sposobnosti uočavanja i donošenja odluka. Kao rezultat uspešno rešenog misaonog izazova, sledi igra sa omiljenim vozilom. 

-15%

Cubika drvena igračka Konstruktor Cirkus, 5 elemenata

Regularna cena: 1.040,00 RSD
Akcija: 884,00 RSD

Opis proizvoda:

Drvena igračka konstruktor Cirkus se prvo složi, pa tek onda vozi. U tome i jeste draž didaktičke igračke koja od dece zahteva razmišljanje, pažnju i koncentraciju, a za uzvrat im poklanja zabavu, vežbe fine motorike i logičkog zaključivanja. U ovom malom konstruktoru krije se didaktička 3D pazla koja pomaže deci da razvijaju svoje intelektualne sposobnosti i maštu.
Uz aktivnosti kombinovanja elemenata igračke, dete razvija brojne sposobnosti uočavanja i donošenja odluka. Kao rezultat uspešno rešenog misaonog izazova, sledi igra sa omiljenim vozilom. 

-15%

Cubika drvena igračka za decu Saobraćaj, 30 elemenata

Regularna cena: 1.580,00 RSD
Akcija: 1.343,00 RSD

Opis proizvoda:

Pored drvenih elemenata u obliku autića, saobraćajnih znakova, parking mesta, razvojna igra Saobraćaj sadrži čekić i male ekserčiće kojima elemente treba pričvrstiti na tablu od plute. Svaki drveni element sadrži rupicu kroz koju ekser treba da prođe, a zadatak deteta je da ga čekićem ukuca u plutu, na proizvoljno mesto na tabli. Vrh ekserčića se u toku kucanja nalazi duboko u drvenom elementu i uz pravilno igranje, nema načina da povredi dete. Podloga od plute je meka i dete može samo da izvuče ekser iz nje, oslobodi drvene elemente, slaže ih svaki put na drugo mesto, gradeći novu sliku svoje saobraćajne priče.
Ovo je igračka za male radoznalce koji vole da se igraju sa alatom. Vežbajući kucanje na ovaj način, dete će vežbati svoje prstiće i pažnju, graditi raskrsnice, raspoređivati vozila i naučiti osnovne pojmove vezane za temu saobraćaja, što je takođe veoma korisno.

  • Ubaci u listu želja
  • Trenutno nema na stanju

Edukativne drvene igračke sa tla Evrope

Cubika drvene igračke napravljene su od visokokvalitetnog javora i bukve sa područja Karpata i ekoloških boja na vodenoj bazi. Ove edukativne igračke su bezbedne za zdravlje vaše dece, a kroz igru i zabavu doprinose razvoju mašte i fine motorike.