Elfi

Sortiraj
Elfi je prvi domaći brend bebi opreme. U ponudi su Elfi flašice, cucle, šolje, glodalice, escajg za decu i činije, zvečke, varalice i pribor za negu i dojenje.  Pročitaj više
Elfi Set šolja sa Silikonskim piskom, Plava/Zelena
899,00 RSD

Opis proizvoda:
Elfi set u plavoj i zelenoj boji prelepih nalepnica učiniće da Vaše malene princeze svakodnevno uživaju u svojim napitcima. Flašice su predviđene za uzras od 6m+.

Elfi Set Vodenih Glodalica, Plava/Zelena
445,00 RSD

Opis proizvoda:
Elfi set vodenih glodalica u plavoj i zelenoj boji namenjena su hlađenju i umirivanju bebinih desni u periodu nicanja zubića. Vodena glodalica napravljena je od mekane plastike. Set sadrži tri glodalice ispunjene prečišćenom vodom koja doprinosi mekoći glodalice, ali i dužem dejstvu njene niže temperature koja pogoduje desnima bebe.

Elfi Set šolja sa Silikonskim piskom, Roze/Žuta
899,00 RSD

Opis proizvoda:
Elfi set u roze i žutoj boji prelepih nalepnica učiniće da Vaše malene princeze svakodnevno uživaju u svojim napitcima. Flašice su predviđene za uzras od 6m+.

Elfi Set Vodenih Glodalica, 3/1
445,00 RSD

Opis proizvoda:
Elfi set vodenih glodalica namenjena su hlađenju i umirivanju bebinih desni u periodu nicanja zubića. Vodena glodalica napravljena je od mekane plastike. Set sadrži tri glodalice ispunjene prečišćenom vodom koja doprinosi mekoći glodalice, ali i dužem dejstvu njene niže temperature koja pogoduje desnima bebe.

Elfi Zvečka/Glodalica Vodena, Ljubičasta
480,00 RSD

Opis proizvoda:
Elfi glodalica i zvečka u isto vreme u Ljubičastoj boji pružiće pravu zabavu Vašem mališanu.

Elfi Zvečka/Glodalica Vodena, Roze
480,00 RSD

Opis proizvoda:
Elfi glodalica i zvečka u isto vreme u roze boji pružiće pravu zabavu Vašem mališanu.

Elfi Zvečka/Glodalica Vodena, Plava
480,00 RSD

Opis proizvoda:
Elfi glodalica i zvečka u isto vreme u plavoj boji pružiće pravu zabavu Vašem mališanu.

Elfi četka za pranje cucli i flašica, Plava
299,00 RSD

Opis proizvoda:
Higijena flašica i cucli za hranjenje bebe je jako važna i potrebno joj je posvetiti posebnu pažnju. Pri njenom održavanju pomoći će Elfi četka sledećih osobina:
- materijal – postojana plastika (polipropilen) i najlon bez bisfenola;
- dizajnirana za lako korišćenje;
- četka za cucle smeštena u dršci velike četke;
- praktična kačaljka za odlaganje četke;
- pruža efikasno čišćenje bez oštećenja flašica i cucli.

Elfi šolja sa silikonskim piskom Trendy Baby, 275m
599,00 RSD

Opis proizvoda:
Idealna bebi šolja za odvikavanje od flašice i prelazak na korišćenje šolje.

Elfi lančić za varalice Elegant, Ljubičasta
310,00 RSD

Opis proizvoda:
Elfi lančić za varalice Elegant, Ljubičasta napravljen od kvalitetne BPA free plastike (PP – polipropilen) i metala. Simpatičnog dizajna i oblika. Lagan i praktičan za kačenje na bebi odeću. Pruža sigurnost, podršku i štedi vreme. Dobrodošao i koristan poklon za darivanje bebe.

Elfi lančić za varalice Elegant, Zelena
310,00 RSD

Opis proizvoda:
Elfi lančić za varalice Elegant, Zelena napravljen od kvalitetne BPA free plastike (PP – polipropilen) i metala. Simpatičnog dizajna i oblika. Lagan i praktičan za kačenje na bebi odeću. Pruža sigurnost, podršku i štedi vreme. Dobrodošao i koristan poklon za darivanje bebe.

Elfi lančić za varalice Elegant, Plava
310,00 RSD

Opis proizvoda:

Elfi lančić za varalice Elegant, Plava napravljen od kvalitetne BPA free plastike (PP – polipropilen) i metala. Simpatičnog dizajna i oblika. Lagan i praktičan za kačenje na bebi odeću. Pruža sigurnost, podršku i štedi vreme. Dobrodošao i koristan poklon za darivanje bebe.

Elfi silikonska varalica Baby dream Plava, 6-18m
330,00 RSD

Opis proizvoda:
Elfi silikonska varalica Baby dream Plava, 6-18m napravljena je od postojane BPA free plastike i najkvalitetnijeg silikona. Dizajnirana da umiri bebu, nežnih boja i ilustracija. Možete je sterilisati u rastvoru za sterilizaciju (prema uputstvu proizvođača) ili prokuvavanjem u vodi. Može se prati u mašini za sudove, na gornjoj polici. Sadrži poklopac koji omogućava veću higijenu i manje oštećenja silikonskog dela varalice. 

Elfi silikonska varalica Baby dream Ljubičasta, 6-18m
330,00 RSD

Opis proizvoda:

Elfi silikonska varalica Baby dream Ljubičasta, 6-18m napravljena je od postojane BPA free plastike i najkvalitetnijeg silikona. Dizajnirana da umiri bebu, nežnih boja i ilustracija. Možete je sterilisati u rastvoru za sterilizaciju (prema uputstvu proizvođača) ili prokuvavanjem u vodi. Može se prati u mašini za sudove, na gornjoj polici. Sadrži poklopac koji omogućava veću higijenu i manje oštećenja silikonskog dela varalice. 

Elfi silikonska varalica Baby dream Zelena, 6-18m
330,00 RSD

Opis proizvoda:
Elfi silikonska varalica Baby dream Zelena, 6-18m napravljena je od postojane BPA free plastike i najkvalitetnijeg silikona. Dizajnirana da umiri bebu, nežnih boja i ilustracija. Možete je sterilisati u rastvoru za sterilizaciju (prema uputstvu proizvođača) ili prokuvavanjem u vodi. Može se prati u mašini za sudove, na gornjoj polici. Sadrži poklopac koji omogućava veću higijenu i manje oštećenja silikonskog dela varalice. 

Elfi silikonska varalica Baby dream Roze, 6-18m
330,00 RSD

Opis proizvoda:
Elfi silikonska varalica Baby dream Roze, 6-18m napravljena je od postojane BPA free plastike i najkvalitetnijeg silikona. Dizajnirana da umiri bebu, nežnih boja i ilustracija. Možete je sterilisati u rastvoru za sterilizaciju (prema uputstvu proizvođača) ili prokuvavanjem u vodi. Može se prati u mašini za sudove, na gornjoj polici. Sadrži poklopac koji omogućava veću higijenu i manje oštećenja silikonskog dela varalice. 

Elfi silikonska varalica Baby dream Zelena, 0-6m
330,00 RSD

Opis proizvoda:
Elfi silikonska varalica Baby dream Zelena, 0-6m napravljena je od postojane BPA free plastike i najkvalitetnijeg silikona. Dizajnirana da umiri bebu, nežnih boja i ilustracija. Možete je sterilisati u rastvoru za sterilizaciju (prema uputstvu proizvođača) ili prokuvavanjem u vodi. Može se prati u mašini za sudove, na gornjoj polici. Sadrži poklopac koji omogućava veću higijenu i manje oštećenja silikonskog dela varalice. 

Elfi silikonska varalica Baby dream Ljubičasta, 0-6m
330,00 RSD

Opis proizvoda:
Elfi silikonska varalica Baby dream Ljubičasta, 0-6m napravljena je od postojane BPA free plastike i najkvalitetnijeg silikona. Dizajnirana da umiri bebu, nežnih boja i ilustracija. Možete je sterilisati u rastvoru za sterilizaciju (prema uputstvu proizvođača) ili prokuvavanjem u vodi. Može se prati u mašini za sudove, na gornjoj polici. Sadrži poklopac koji omogućava veću higijenu i manje oštećenja silikonskog dela varalice. 

Elfi silikonska varalica Baby dream Roze, 0-6m
330,00 RSD

Opis proizvoda:
Elfi silikonska varalica Baby dream Roze, 0-6m napravljena je od postojane BPA free plastike i najkvalitetnijeg silikona. Dizajnirana da umiri bebu, nežnih boja i ilustracija. Možete je sterilisati u rastvoru za sterilizaciju (prema uputstvu proizvođača) ili prokuvavanjem u vodi. Može se prati u mašini za sudove, na gornjoj polici. Sadrži poklopac koji omogućava veću higijenu i manje oštećenja silikonskog dela varalice. 

Elfi silikonska varalica Baby dream Plava, 0-6m
330,00 RSD

Opis proizvoda: 

Elfi silikonska varalica Baby dream Plava, 0-6m napravljena je od postojane BPA free plastike i najkvalitetnijeg silikona. Dizajnirana da umiri bebu, nežnih boja i ilustracija. Možete je sterilisati u rastvoru za sterilizaciju (prema uputstvu proizvođača) ili prokuvavanjem u vodi. Može se prati u mašini za sudove, na gornjoj polici. Sadrži poklopac koji omogućava veću higijenu i manje oštećenja silikonskog dela varalice. 

Elfi plastična flašica Fun in the Park Maca, 250ml
410,00 RSD

Opis proizvoda:
Elfi plastična flašica Fun in the Park Maca, 250ml napravljena je od kvalitetne i sigurne po zdravlje plastike bez bisfenola, koja se odlikuje većom prozirnošću i jačinom.

Elfi plastična flašica Fun in the Park Pas, 250ml
410,00 RSD

Opis proizvoda:
Elfi plastična flašica Fun in the Park Pas, 250ml napravljena je od kvalitetne i sigurne po zdravlje plastike bez bisfenola, koja se odlikuje većom prozirnošću i jačinom.


Pribor za jelo, negu i dojenje dece

Elfi je prvi domaći brend bebi opreme. U ponudi su Elfi flašice, cucle, šolje, glodalice, escajg za decu i činije, zvečke, varalice i pribor za negu i dojenje. 

Sortiraj

PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart
Jungle kolica Oxy Beige, 0m+