Ergobaby

Izaberi akciju proizvoda
Broj proizvoda po strani
Cenovni redosled proizvoda

Ergobaby kengur nosiljka Omni 360 Cool Air Oxford Blue

22.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Ergobaby nosiljka Omni 360° Cool Air Oxford Blue izdvaja se kao jedana od najboljih kengura za bebe. Naročito je popularan kod novih roditelja jer je izuzetno jednostavan za upotrebu. Sva podešavanja se izvršavaju sa samo nekoliko klikova i omogućavaju vam da dete stavite u Omni 360 ° i van njega bez bilo čije pomoći. Pomoću Ergobaby Omni 360 ° možete privesti svog mališana kraj srca i uživati u vremenu koje provodite zajedno. Ova nosiljka za bebe može se koristiti već od rođenja čim Vaše dete dostigne težinu od 3,2 kg. Omni 360 ° dolazi sa kopčama za naramenice na prednjoj strani koje su savršene za ubacivanje deteta i podizanje iz nosača. Alternativno, naramenice se mogu ukrstiti, što doprinosi lakšem nošenju, jer se težina bebe ravnomernije raspoređuje.

Omni 360 ° Cool Air Oxford Blue pruža vam razne mogućnosti nošenja: Prednji nosač okrenut prema unutra preporučuje se od rođenja do starosti od 5 meseci. Nakon toga, vaše dete može se nositi u prednjem režimu okrenutom prema vani i otkriti svet oko sebe. U dobi od 6 meseci možete primeniti nošenje kukova ili nošenje unazad i tako pružiti svom mališanu raznolikost i promene. Da biste detetu obezbedili zdrav i ergonomski položaj sedišta u takozvanom M položaju, možete da prilagodite odgovarajuće funkcije na unutrašnjoj strani pojasa. Korišćenjem čičak traka možete lako prilagoditi nosač prema veličini vašeg mališana.

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Ergobaby kengur nosiljka Omni 360 Midnight Blue

22.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Ergobaby nosiljka Omni 360° Midnight Blue izdvaja se kao jedana od najboljih kengura za bebe. Naročito je popularan kod novih roditelja jer je izuzetno jednostavan za upotrebu. Sva podešavanja se izvršavaju sa samo nekoliko klikova i omogućavaju vam da dete stavite u Omni 360 ° i van njega bez bilo čije pomoći. Pomoću Ergobaby Omni 360 ° možete privesti svog mališana kraj srca i uživati u vremenu koje provodite zajedno. Ova nosiljka za bebe može se koristiti već od rođenja čim Vaše dete dostigne težinu od 3,2 kg. Omni 360 ° dolazi sa kopčama za naramenice na prednjoj strani koje su savršene za ubacivanje deteta i podizanje iz nosača. Alternativno, naramenice se mogu ukrstiti, što doprinosi lakšem nošenju, jer se težina bebe ravnomernije raspoređuje.

Omni 360 ° Midnight Blue pruža vam razne mogućnosti nošenja: Prednji nosač okrenut prema unutra preporučuje se od rođenja do starosti od 5 meseci. Nakon toga, vaše dete može se nositi u prednjem režimu okrenutom prema vani i otkriti svet oko sebe. U dobi od 6 meseci možete primeniti nošenje kukova ili nošenje unazad i tako pružiti svom mališanu raznolikost i promene. Da biste detetu obezbedili zdrav i ergonomski položaj sedišta u takozvanom M položaju, možete da prilagodite odgovarajuće funkcije na unutrašnjoj strani pojasa. Korišćenjem čičak traka možete lako prilagoditi nosač prema veličini vašeg mališana.

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Ergobaby kengur nosiljka Omni 360 Black Stars

22.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Ergobaby nosiljka Omni 360° Black Stars izdvaja se kao jedana od najboljih kengura za bebe. Naročito je popularan kod novih roditelja jer je izuzetno jednostavan za upotrebu. Sva podešavanja se izvršavaju sa samo nekoliko klikova i omogućavaju vam da dete stavite u Omni 360 ° i van njega bez bilo čije pomoći. Pomoću Ergobaby Omni 360 ° možete privesti svog mališana kraj srca i uživati u vremenu koje provodite zajedno. Ova nosiljka za bebe može se koristiti već od rođenja čim Vaše dete dostigne težinu od 3,2 kg. Omni 360 ° dolazi sa kopčama za naramenice na prednjoj strani koje su savršene za ubacivanje deteta i podizanje iz nosača. Alternativno, naramenice se mogu ukrstiti, što doprinosi lakšem nošenju, jer se težina bebe ravnomernije raspoređuje.

Omni 360 ° Black Stars pruža vam razne mogućnosti nošenja: Prednji nosač okrenut prema unutra preporučuje se od rođenja do starosti od 5 meseci. Nakon toga, vaše dete može se nositi u prednjem režimu okrenutom prema vani i otkriti svet oko sebe. U dobi od 6 meseci možete primeniti nošenje kukova ili nošenje unazad i tako pružiti svom mališanu raznolikost i promene. Da biste detetu obezbedili zdrav i ergonomski položaj sedišta u takozvanom M položaju, možete da prilagodite odgovarajuće funkcije na unutrašnjoj strani pojasa. Korišćenjem čičak traka možete lako prilagoditi nosač prema veličini vašeg mališana.

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Ergobaby kengur nosiljka Omni 360 Heart to heart

22.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Ergobaby nosiljka Omni 360° Heart to heart izdvaja se kao jedana od najboljih kengura za bebe. Naročito je popularan kod novih roditelja jer je izuzetno jednostavan za upotrebu. Sva podešavanja se izvršavaju sa samo nekoliko klikova i omogućavaju vam da dete stavite u Omni 360 ° i van njega bez bilo čije pomoći. Pomoću Ergobaby Omni 360 ° možete privesti svog mališana kraj srca i uživati u vremenu koje provodite zajedno. Ova nosiljka za bebe može se koristiti već od rođenja čim Vaše dete dostigne težinu od 3,2 kg. Omni 360 ° dolazi sa kopčama za naramenice na prednjoj strani koje su savršene za ubacivanje deteta i podizanje iz nosača. Alternativno, naramenice se mogu ukrstiti, što doprinosi lakšem nošenju, jer se težina bebe ravnomernije raspoređuje.

Omni 360 ° Heart to heart pruža vam razne mogućnosti nošenja: Prednji nosač okrenut prema unutra preporučuje se od rođenja do starosti od 5 meseci. Nakon toga, vaše dete može se nositi u prednjem režimu okrenutom prema vani i otkriti svet oko sebe. U dobi od 6 meseci možete primeniti nošenje kukova ili nošenje unazad i tako pružiti svom mališanu raznolikost i promene. Da biste detetu obezbedili zdrav i ergonomski položaj sedišta u takozvanom M položaju, možete da prilagodite odgovarajuće funkcije na unutrašnjoj strani pojasa. Korišćenjem čičak traka možete lako prilagoditi nosač prema veličini vašeg mališana.

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Ergobaby kengur za bebe Adapt Cool Air Pearl Grey

17.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Ergobaby kengur nosiljka Adapt Cool Air Pearl Grey pruža udobnost i ergonomičnost za decu i roditelje. Koristi se od rođenja bez umetka. Prilagođava se veličini deteta i osigurava da je beba u nosiljci postavljena u prirodnom "M" položaju nogu sa raširenim kolenima i pravilno zakrivljenom kičmom u obliku slova "C".

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Ergobaby kengur za bebe Adapt Plum

17.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Ergobaby kengur nosiljka Adapt Plum pruža udobnost i ergonomičnost za decu i roditelje. Koristi se od rođenja bez umetka. Prilagođava se veličini deteta i osigurava da je beba u nosiljci postavljena u prirodnom "M" položaju nogu sa raširenim kolenima i pravilno zakrivljenom kičmom u obliku slova "C".

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Ergobaby kengur za bebe Adapt Flores

17.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Ergobaby kengur nosiljka Adapt Flores pruža udobnost i ergonomičnost za decu i roditelje. Koristi se od rođenja bez umetka. Prilagođava se veličini deteta i osigurava da je beba u nosiljci postavljena u prirodnom "M" položaju nogu sa raširenim kolenima i pravilno zakrivljenom kičmom u obliku slova "C".

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Ergobaby kengur za bebe Adapt Cool Air Oxford Blue

17.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Ergobaby kengur nosiljka Adapt Cool Air Oxf Blue pruža udobnost i ergonomičnost za decu i roditelje. Koristi se od rođenja bez umetka. Prilagođava se veličini deteta i osigurava da je beba u nosiljci postavljena u prirodnom "M" položaju nogu sa raširenim kolenima i pravilno zakrivljenom kičmom u obliku slova "C".

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Ergobaby kengur za bebe Adapt Trunks Up

17.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Ergobaby kengur nosiljka Adapt Trunks UP pruža udobnost i ergonomičnost za decu i roditelje. Koristi se od rođenja bez umetka. Prilagođava se veličini deteta i osigurava da je beba u nosiljci postavljena u prirodnom "M" položaju nogu sa raširenim kolenima i pravilno zakrivljenom kičmom u obliku slova "C".

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Ergobaby marama za nošenje bebe Aura Light Blue Dots

7.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Marama Aura Baby Blue Dots napravljena je od laganih i prozračnih materijala koji dozvoljavaju protok vazduha i sprečavaju da bebi bude prevruće. Materijal je udoban kako za bebu, tako i za roditelje. Blizina roditeljevog srca umiruje bebu kao ništa drugo. Lagana i prozračna Aura elastična marama savršen je izbor kada vaše novorođenče želite držati blizu Vašeg srca u prirodnom ergonomskom položaju.

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Ergobaby marama za nošenje bebe Aura Indigo

7.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Marama Aura Indigo napravljena je od laganih i prozračnih materijala koji dozvoljavaju protok vazduha i sprečavaju da bebi bude prevruće. Materijal je udoban kako za bebu, tako i za roditelje. Blizina roditeljevog srca umiruje bebu kao ništa drugo. Lagana i prozračna Aura elastična marama savršen je izbor kada vaše novorođenče želite držati blizu Vašeg srca u prirodnom ergonomskom položaju.

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Ergobaby marama za nošenje bebe Aura Grey

7.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Marama Aura Grey napravljena je od laganih i prozračnih materijala koji dozvoljavaju protok vazduha i sprečavaju da bebi bude prevruće. Materijal je udoban kako za bebu, tako i za roditelje. Blizina roditeljevog srca umiruje bebu kao ništa drugo. Lagana i prozračna Aura elastična marama savršen je izbor kada vaše novorođenče želite držati blizu Vašeg srca u prirodnom ergonomskom položaju.

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Ergobaby - nosiljke za bebe, kengur nosiljke, marame za bebe

Sa preko 30 nosača u pet različitih kategorija - Original, Omni 360, All Position 360, Cool Air Mesh i Adapt, Kao i Svaddlers za novorođenčad, Ergobabi je vodeća, premium kompanija za bebe široke potrošnje koja stvara inovativne rešenja za zadovoljavanje potreba današnjih roditelja. Sjedište kompanije Ergobaby je u Los Angelesu, a prodaje se u više od 700 prodavnica širom sveta. U ponudi 4Kids-a možete pronaći veliki izbor modela i dezena Ergobaby nosiljka za bebe.