Globber

Izaberi akciju proizvoda
Broj proizvoda po strani
Cenovni redosled proizvoda
Novo

Globber kaciga za decu Pink, 45 - 51 cm

4.790,00 RSD

Opis proizvoda:
Globber kaciga za decu Pink je podesive strikture. Poseduje mehanizam za zatezanje leđa za podešavanje obima glave, podesive bočne trake. Karakteriše ih visokokvalitetna obrada unutrašnje obloge zaštitnom kupolom od ABS plastike koja osigurava maksimalnu sigurnost. Kaciga ima 11 ventilacijskih rupa za savršenu ventilaciju. LED svetlo koje svetli na 3 različita načina (uključeno / bljeskalica / brza bljeskalica) za maksimalnu vidljivost i veću sigurnost. Dizajnirana je s obzirom na sigurnost kako bi malim vozačima pružio savršenu zaštitu tokom vožnju. 

Novo

Globber kaciga za decu Blue, 45 - 51 cm

4.790,00 RSD

Opis proizvoda: 

Globber kaciga za decu Blue je podesive strikture. Poseduje mehanizam za zatezanje leđa za podešavanje obima glave, podesive bočne trake. Karakteriše ih visokokvalitetna obrada unutrašnje obloge zaštitnom kupolom od ABS plastike koja osigurava maksimalnu sigurnost. Kaciga ima 11 ventilacijskih rupa za savršenu ventilaciju. LED svetlo koje svetli na 3 različita načina (uključeno / bljeskalica / brza bljeskalica) za maksimalnu vidljivost i veću sigurnost. Dizajnirana je s obzirom na sigurnost kako bi malim vozačima pružio savršenu zaštitu tokom vožnju. 

Globber trotinet i guralica 4u1 Go Up Turquoise, 12m+

16.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Globber Go Up Turquoise trotinet - guralica raste sa Vašim mališanom i pogodan je za decu od 15 meseci do 50kg. Izuzetno se lako sastavlja i transformiše u različitim režimima. Globber trotinet 4 u 1 sa sedištem ima podesivo, mekano sedište za pronalaženje najudobnije visine za vaše dete.

Trotinet Go Up Tirkiz sa sedištem dolazi sa patentiranim dugmetom za zaključavanje upravljača kako bi se točkovi pomerali samo napred i nazad, pomažući vašem detetu da nauči kako da balansira. Kasnije možete otključati dugme da biste omogućili vožnju sa skretanjem naslanjanjem na kormilo.

Globber trotinet i guralica 4u1 Go Up Green, 12m+

16.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Globber Go Up Green trotinet - guralica raste sa Vašim mališanom i pogodan je za decu od 15 meseci do 50kg. Izuzetno se lako sastavlja i transformiše u različitim režimima. Globber trotinet 4 u 1 sa sedištem ima podesivo, mekano sedište za pronalaženje najudobnije visine za vaše dete.

Trotinet Go Up Green sa sedištem dolazi sa patentiranim dugmetom za zaključavanje upravljača kako bi se točkovi pomerali samo napred i nazad, pomažući vašem detetu da nauči kako da balansira. Kasnije možete otključati dugme da biste omogućili vožnju sa skretanjem naslanjanjem na kormilo.

Globber drveni trotinet Primo Red, Sklopivi

10.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Predstavljamo Vam trotinet sa drvenom sedmoslojnom osnovom, laserski obrađenim ivicama i velikom integrisanom kočnicom. Globber drveni trotinet Red pogodan je za decu stariju od 3 godina. Poseduje 2 točka napred, koji z pomoć dinamo tehnologije pri okretanju emituju plavu, crvenu i zelenu boju. Maksimalno opterećenje trotineta je do 50kg.

Globber drveni trotinet Primo Green, Sklopivi

10.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Predstavljamo Vam trotinet sa drvenom sedmoslojnom osnovom, laserski obrađenim ivicama i velikom integrisanom kočnicom. Globber drveni trotinet Green pogodan je za decu stariju od 3 godina. Poseduje 2 točka napred, koji z pomoć dinamo tehnologije pri okretanju emituju plavu, crvenu i zelenu boju. Maksimalno opterećenje trotineta je do 50kg.

Globber tricikl Explorer 4u1 Blue, 10m+

17.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Globber tricikl za decu Explorer 4u1 je tricikl i bicikl sa i bez pedala u jednom. Pogodan je za decu od 10 meseci starosti do 5 godina. Zahvaljujući dizajnu, promene u nameni iz tricikla u bicikl bez pedala su jednostavne, bez alata. Roditelji mogu lako izmeniti proizvod po potrebi. U danima kada sunce jako sija, podesiva anti-UV (UPF 50+) nadstrešnica će pomoći da mališani ne budu na suncu.

 

Globber tricikl Explorer nudi 4 mogućnosti korištenja:
1) Tricikl za malu decu (10-36 mjeseci)
2) Tricikl s upravljanjem roditelja (18-36 mjeseci)
3) Tricikl s pedalama za samostalnu vožnju (24-36 mjeseci)
4) Bicikl bez točka 2-5 godina

  • Ubaci u listu želja
  • Trenutno nema na stanju

Globber - trotineti, guralice, tricikli

Globber je renomirani Australijski brend trotineta za sve uzrarste, triciklala za decu kao i inovativnih skutera. Globber trotineti za malu decu, decu, tinejdžere i odrasle sada su dostupni u preko 85 zemalja.

Globber je prepoznat po pionirskim i inovativnim patentiranim dizajnom i sistemima koji isporučuju praktične, sigurne i visokokvalitetne skutere, bicikle za ravnotežu i tricikle za sve članove porodice.

U 4Kids internet prodavnici možete naći veliki izbor modela i dezena Globber trotineta.