Intex

Izaberi akciju proizvoda
Broj proizvoda po strani
Cenovni redosled proizvoda

Intex bazen Winnie the Pooh krugovi, 2g+

2.690,00 RSD

Intex bazen Winnie the Pooh krugovi na naduvavanje sa tri prstena interesantnog dizajna za decu. Napravljen od najkvalitetnijih materijala potpuno bezbedan za vaše mališane. Intex bazen sa temom iz crtaća Winnie the Pooh.

Intex mišići Tropski drugari, 3-6g

230,00 RSD

Intex mišići Tropski drugari napravljeni su od nakvalitetnijih materijala u žutoj boji. Mišići namenjeni za zabavno i bezbedno plivanje vaših mališana. Intex mišići Tropski drugari za decu.

Intex kućica za princeze, 3-6g

7.890,00 RSD

Opis proizvoda: 

Intex kućica za princeze može se koristiti i u dvorištu a i za igru u kući. Laka je za montiranje i lako se prenosi sa jednog na drugo mesto.

Intex bazen za bebe Unicorn

2.390,00 RSD

Opis proizvoda:

Zabavni bazen jednorog pogodan je za decu od 1 do 3 godine. Nadstrešnica štiti dete od sunca.

Intex bazen sa nadstrešnicom, 2g+

3.690,00 RSD

Opis proizvoda:

Intex bazen sa nadstrešnicom pruža Vašim mališanima odličnu zaštitu od sunca.

Nadstrešnica se skida tako da ostane samo bazen.

Intex bazen trobojni 61x22cm

530,00 RSD

Intex baby bazen na naduvavanje sa tri prstena u roze, žutoj i zelenoj boji. Napravljen od najkvalitetnijim materijala potpuno bezbedan za vaše mališane sa neravnim mekim dnom. Intex baby bazen zanimljivog dizajna za decu.

Intex baby dubak životinje, 3-5g

690,00 RSD

Intex baby dubak u obliku patke, zeca i kornjače. Napravljeni od najkvalitetnijh materijala potpuno bezbedan za vaše mališane sa zanimljivim dizajnom. Intex baby dubak na naduvavanje u obliku raznih životinja za decu.

Intex prsluk Tropski drugari, 3-5g

399,00 RSD

Intex prsluk za plivanje Tropski drugari napravljen je od nakvalitetnijih materijala u žutoj boji. Sadrži 3 komore koje se posebno naduvavaju i kaiševe za zatezanje koji su podesive veličine. Intex prsluk za plivanje namenjen vašim mališanima za zabavno i bezbedno učenje plivanja. ... 

Intex set za ronjenje, 8g+

1.999,00 RSD

Intex set za ronjenje koji se sastoji iz 3 dela: disaljke, jednog para peraja i maske. Idealan za vaše mališane koji vole da proučavaju dubine plaža ili bazena. Set napravljen od najkvalitetnijih materijala koji su u potpunosti bezbedni za decu.

Intex bazen Winnie the Pooh, 1-3g

1.940,00 RSD

Intex baby bazen Winnie the Pooh interesantnog dizajna za decu neravnog i mekog dna. Napravljen od najkvalitetnijih materijala potpuno bezbedan tako da doprinesi maksimalnoj zabavi mališana tokom kupanja. Bazen sa nadstrešnicom predstavlja idealno rešenje za osveženje u toplim letnjim danima.

Intex šlauf Cars, 3-6g

230,00 RSD

Intex šlauf Cars, 3-6g

Intex dušek na naduvavanje Frozen, 3g+

1.999,00 RSD

- Dečji dušek Intex “Frozen” 157x88x18 je napravljen za male princeze.
- Devojke će uživati u svetlom dizajnu sa licima iz poznatog crtanog filma Frozen.
- Dušek je napravljen od izdržljivog vodootpornog vinila, koji se može koristiti ne samo u zatvorenom prostoru, već i sa sobom na prirodi, na putu ili na moru.
- Materijal: PVC vinyl
- Debljina materijala: 0,3mm
- Maksimalna nosivost: 45kg
- Za decu od 3-10 godina
- Težina: 2kg

Intex dušek na naduvavanje Kit, 3g+

1.199,00 RSD

Intex dušek kit na naduvavanje sa dve ručke za veću stabilnost. Napravljen od najkvalitetnijih materijala i jednostavan za naduvavanje idealan je za letovanje. Dušek u obliku kita koji će vašim mališanima kupanje na plaži učiniti još zanimljivijim.

Intex dušek na naduvavanje Kornjača, 3g+

1.080,00 RSD

Intex dušek kornjača na naduvavanje sa dve ručke za veću stabilnost. Napravljen od najkvalitetnijih materijala i jednostavan za naduvavanje idealan je za letovanje. Dušek u obliku kornjače koji će vašim mališanima kupanje na plaži učiniti još zanimljivijim.

Intex mišići Frozen Deluxe, 3-6g

245,00 RSD

Intex mišići Frozen Deluxe napravljeni su od nakvalitetnijih materijala sa temom Frozen. Mišići namenjeni za zabavno i bezbedno plivanje vaših mališana. Intex mišići Frozen Deluxe za decu.

Intex dusek na nad.aligator 3g

840,00 RSD

Intex dušek aligator na naduvavanje sa jednom ručkom za veću stabilnost. Napravljen od najkvalitetnijih materijala i jednostavan za naduvavanje idealan je za letovanje. Dušek u obliku aligatora koji će vašim mališanima kupanje na plaži učiniti još zanimljivijim.

Intex dušek na naduvavanje Cvetni

570,00 RSD

Intex dušek na naduvavanje šarenog dizajna. Napravljen od najkvalitetnijih materijala i jednostavan za naduvavanje idealan je za letovanje.

Intex pumpa

480,00 RSD
  • Ubaci u listu želja
  • Trenutno nema na stanju

Intex bazen veliki Plaža

3.490,00 RSD

Opis proizvoda: 

Intex veliki bazen za decu sa printom plaže izrađen je od izuzetno kvalitetnog i izdržljivog PVC materijala.

  • Ubaci u listu želja
  • Trenutno nema na stanju
  • Ubaci u listu želja
  • Trenutno nema na stanju
  • Ubaci u listu želja
  • Trenutno nema na stanju

Bazeni za velike i male

Intex kompanija se bavi distribucijom vazdušnih kreveta, nadzemnih bazena, đakuzija, igračaka, nameštaja, čamaca i još mnogo toga. Na našem tržištu najpoznatiji su Intex bazeni za decu i odrasle, kao i Intex igračke.