Kids II

Izaberi akciju proizvoda
Broj proizvoda po strani
Cenovni redosled proizvoda
Novo -16%

Kids II ležaljka Jungle Vibes, 0-9kg

7.990,00 RSD 6.790,00 RSD

Opis proizvoda:
Kids II ležaljka Bright Starts, Jungle Vibes sa vibracijom pružiće bebi sate zabave uz šarenu mekanu prostirku i igračke koje vise.

-22%

Kids II Ingenuity Ljuljaška Hamilton PS Update, 0-9kg

14.690,00 RSD 11.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Vaš mališan može da se ljulja ili sedi u udobnoj ljuljašci Hamilton Convertme Swing 2-Seat.
Automatsko ljuljanje pretvorite u vibrirajuće sedište preko EasiLock sistemom.
Razveselite svog mališana sa 12 melodija i 4 zvuka prirode ili ga zabavljajte okretnim igračaka.
Plišani jastučić za sedište i odvojivi naslon za glavu lako se čiste.

-20%

Kids II Ingenuity ljuljaška Everston, 0m+

21.990,00 RSD 17.599,00 RSD

Opis proizvoda:
Ingenuiti je posebno dizajnirao Simple Comfort Cradling Sving ljuljašku kako bi za mame dan bio jednostavniji i praktičniji! Inovativno sedište sa podesivim naslonom okreće se za 180 stepeni kako bi beba bila u boljem pogledu! Super lagan okvir ima točkove i praktičnu ručku kojom možete pomerati ljuljašku sa jednog mesta na drugo. Sa kontrolne table Gentle Touch prilagodite bebino uživanje umirujućim vibracijama, 8 melodija, 3 zvuka prirode i beli šum.Podesite timer-om rad na 30, 45 ili 60 minuta. TrueSpeed tehnologija održava 6 konzistentnih brzina - čak i kada beba raste. Tehnologija Vhisper Kuiet omogućava bebi da se ljulja u tišini. Kada stvari postanu neuredne, jastučić za sedište se može ukloniti i ubaciti u mašinu za pranje veša. Ova prelepa ljuljaška svakako će upotpuniti dekor svakog doma i savršena je za devojčicu ili dečaka.

-16%

Kids II Ingenuity lezaljka Bouncer™-Pemberton, 0-9kg

10.390,00 RSD 8.790,00 RSD

Opis proizvoda:

Zabavna i vesela ležaljka, zahvaljujući prečki sa plišanim igračkama pružiće sate zabave bebi. Komforno i mekano sedište pruža bebi potrebnu podršku i udobnost, dok je zabavljaju simpatične melodije. Za decu uzrasta od 0m+ do težine 9 kg. Duboko udobno sedište koje obezbeđuje veliku udobnost i sigurnost tokom boravka u njoj.

Novo

Kids II Ingenuity ljuljaška Cradling Swing Casidy, 0-9kg

21.990,00 RSD

Opis proizvoda:

Kids II ljuljaška Ingenuity Cradling Swing Casidy dizajnirana je za više slobodnih trenutaka. Izaberite između melodija, zvukova prirode ili belog šuma za smirenje bebe. Preveliko sedište poziva bebu da se uspravi, sa naslonom za maksimalni komoditet.

Novo

Kids II Ingenuity ljuljaška Swing & Rocker-Raylan, 0-9kg

23.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Kids II Ingenuity ljuljaška Swing & Rocker dizajnirana je za više slobodnih trenutaka. Izaberite između melodija, zvukova prirode ili belog šuma za smirenje bebe. Preveliko sedište poziva bebu da se uspravi, sa naslonom za maksimalni komoditet.

Novo

Kids II Ingenuity ležaljka Chadwick Automatic, 0-9kg

11.990,00 RSD

Opis proizvoda:

Kids II Ingenuity ležaljka Chadwick Automatic je zabavna i vesela ležaljka, zahvaljujući prečki sa plišanim igračkama pružiće sate zabave bebi. Komforno i mekano sedište pruža bebi potrebnu podršku i udobnost, dok je zabavlja 11 simpatičnih melodija. 

Novo

Kids II Ingenuity ležaljka Keep Cozy Grey, 0-18kg

10.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Ingenuty ležaljka Keep Cozy je dizajnirana da Vašoj bebi omogući maksimalan komfor i udobnost. Dodatnu udobnost pružaju blage vibracije.

Novo

Kids II ležaljka Flamingo VIbes, 0-9kg

4.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Kids II ležaljka Bright Starts, Flamingo Vibes sa vibracijom pružiće bebi sate zabave uz šarenu mekanu prostirku i igračke koje vise.

Novo

Kids II Ingenuity Keep Cozy, 0-18kg

12.290,00 RSD

Opis proizvoda:

Ingenuty ležaljka Keep Cozy je dizajnirana da Vašoj bebi omogući maksimalan komfor i udobnost. Dodatnu udobnost pružaju blage vibracije.

Novo

Kids II ležaljka Happy Safari, 0-9kg

6.190,00 RSD

Opis proizvoda:
Kids II ležaljka Bright Starts, Happy Safari sa vibracijom pružiće bebi sate zabave uz šarenu mekanu prostirku i igračke koje vise.

Novo

Kids II ležaljka Rain Forest Vibes, 0-9kg

4.990,00 RSD

Opis proizvoda:

Kids II ležaljka Bright Starts, Rain Forest Vibes sa vibracijom pružiće bebi sate zabave uz šarenu mekanu prostirku i igračke koje vise.
 

Novo

Kids II Ingenuity Ljuljaska Power Adapt Portable Swing™ Abernathy, 0m+

14.390,00 RSD

Opis proizvoda:

Kids II Power Adapt Portable Swing Abernathy  ljuljaška dizajnirana je da animira bebu bilo gde sa ovom ljuljaškom u pokretu. Vaša beba se može odmoriti dok uživa u automatskom ljuljanju, slušajući umirujuće zvukove prirode i melodije, i posežući za plišanim igračkama Ingenuity ljuljaške Power Adapt Portable Swing. Koristite adapter za struju kada se nalazite u blizini utičnice ili baterije kada ste daleko.

Novo

Kids II Disney ležaljka Mickey Mouse Rocker, 0m+

9.990,00 RSD

Opis proizvoda:

Kids II ležaljka Mickey Mouse Take-Along Songs Infant to Toddler Rocker predviđena je za decu od rođenja do 18 kg. Blaga vibracija i plišani material na ovolj lježaljci savršeno umiruju Vašu bebu. Naslon ima dve pozicije. Proizvodi umirujuće vibracije. Prečka se uklanja pomeranjem ka unazad za lakše prihvatanje bebe. Ležaljka ima mogućnost ručnog ljuljanja. Pojas sa 5 tačaka pruža sigurnost Vašoj bebi. Materijal se može prati u veš mašini. Sadrži neklizajuće nogice. Lako se može sklopiti da bude ravna radi lakšeg odlaganja.

Kids II Bright Stars ležaljka Whimsical Wild, 0m+

6.590,00 RSD

Opis proizvoda:

Ležaljka Kids II Bright Stars Whimsical Wild pružiće trenutke odmora i igre u najranijem dobu bebinog života. Njen udoban ovalni oblik i mekana presvlaka učiniće da se beba oseća kao u majčinom naručju. Blaga vibracija deluju umirujuće na bebu.

Kids II Ingenuity lezaljka Cradling Bouncer Flora, 0-9kg

8.160,00 RSD

Opis proizvoda:

Slatko ružičasti dizajn, igračke leptir i jednorog čine ovu idealnu ležaljku za devojčicu.
Čarobni jednorogni naslon za glavu može se ukloniti kako beba raste.
Umirite i utešite bebu uz 8 melodija i umirujuće kretanje vibracije.
Poboljšana nogama otpornim na klizanje i kaišom za vezivanje u tri tačke, tako da se beba može odmarati, a vi se lepo odmarati.

Kids II Disney lezaljka Winnie The Pooh, 0-9kg

8.390,00 RSD

Ležaljka će pružiti trenutke odmora i igre u najranijem dobu bebinog života.
Udoban ovalni oblik i mekana presvlaka učiniće da se beba oseća kao u majčinom naručju.
Blaga vibracija deluju umirujuće na bebu

Kids II Bright Starts ljuljaška Portable-Petite Jungle, 0-9kg

9.990,00 RSD

Opis proizvoda:

Pružiće bebi zabavno ljuljanje i veselo igranje sa visećim igračkama.
Udobno veliko sedište presvučeno luksuznim mekanim materijalom sa neodoljivim likovima iz džungle učiniće bebi boravak u njoj zabanim i prijatnim. Inovativna TrueSpeed tehnologija i moderan dizajn sa mehanizmom za lako sklapanje čine ovu ljuljašku savršenom za putovanja. Sedište je podesivo u dva položaja a poseban WhisperQuiet sistem eliminiše zvuke ljuljanja i omogućava nesmetano slušanje melodija

Kids II Ingenuity Ljuljaška Swing Baby Chair, 0-9kg

9.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Preslatka Ingenuity ljuljaška Audrey umiriće vašu bebicu automatskim podešavanjem ljuljanja, sa puštanjem 12 umirujućih melodija i sa 2 položaja naslona. 3 pogodna podešavanja tajmera: 30, 45 i 60 minuta.
Kompaktni i sklopivi dizajn male bejbi ljuljaške čini ga idealnim za putovanja ili jednostavno pomeranje po kući.
Možete se lako odmoriti znajući da beba na sigurnom zahvaljujući podesivom sigurnosnom pojasu u 5 tačaka.
Slatko ružičasti dizajn, igračkice leptir i jednorog čine ovu idealnu ljuljašku za devojčicu.

Kids II Ingenuity Ležaljka Morrison, 0-9kg

7.790,00 RSD

Opis proizvoda:

Mekana i udobna

Namenjena bebama uzrasta 0m+

Poseduje dodatno jastuče za glavu koje je skidivo

Mogućnost podešavanja jačine zvuka

Luk sa igračkama koje više iznad bebe i zabavljaju je

Kids II Disney podloga Minnie Mouse Garden Fun

8.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Mekana podloga za igru iz Disney kolekcije Minnie Mouse čini vreme igranja još udobnijim i prijatnijim. Pogodna je za bebe od rođenja. Prenosivi jastuk u bojama Minnie Mouse je odgovarajuće veličine za male bebe. Jastuk čini igru na stomaku udobnijom i osigurava pravilan položaj. Poseduje i 3 male igračkicu uključujući i muzički cvetić. Podloga se veoma lako pere u mašini za veš.

Kids II luljaška Ingenuity Bella Teddy, 0-9kg

13.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Ingenuity ljuljaška Bella Teddy pogodna ze bebe od rođenja do 9kg težine. Vaš mališan može da se ljulja ili sedi u udobnoj ljuljašci Swing 'n Go Portable - Bella Teddy. Razveselite svog mališana sa 8 melodija i 3 zvuka prirode ili ga zabavljajte okretnim igračaka. Plišani jastučić za sedište i odvojivi naslon za glavu se lako skidaju i čiste. Bella Teddy ljuljaška poseduje tehnologiju za uštedu energije (tri puta duže se ljulja od standardne - Hybridrive Technology). 

Kids II ležaljka Cloudscape Mickey Mouse, 0-9kg

7.790,00 RSD

Opis proizvoda:

Bright Starts Ležaljka Mickey Mouse će pružiti trenutke odmora i igre u najranijem dobu bebinog života. Pogodna je za bebe od rođenja do 9kg težine. Udoban ovalni oblik i mekana presvlaka učiniće da se beba oseća kao u majčinom naručju. Poseduje blagu vibraciju, koja deluje umirujuće na bebu. 

Kids II Ljuljaška za bebe ConvertMe Swing-2-Seat Nash, 0-9kg

15.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Umirite Vašu bebu ovom inovativnom i „pametnom“ ljuljaškom.
EasyLock tehnologija omogućava lako prebacivanje sa funkcije ljuljanja na vibriranje a kompaktan i lako sklopiv dizajn omogućava lako smeštanje i u manjim stambenim prostorima
 

Kids II Ingenuity lezaljka, 0-9kg

10.790,00 RSD

Opis proizvoda:

Ležaljka će pružiti trenutke odmora i igre u najranijem dobu bebinog života. Udoban ovalni oblik i mekana plišana presvlaka učiniće da se beba oseća kao u majčinom naručju. Blaga vibracija deluju umirujuće na bebu.

Kids II Ingenuity lezaljka Bella Teddy™, 0-11kg

10.890,00 RSD

Opis proizvoda:

Ingenuity ležaljka Boutique je elegantna i moderna ležaljka za bebe! Ima jedinstvenu mogućnost naslona sa tri vrlo različita položaja za održavanje udobnosti bebe.
Ležaljka se ljulja, ali se pretvara i u nepomično sedište sa umirujućim vibracijama, zvukovima prirode i muzikom.
Možda je najbolji deo ovog neverovatnog dečijeg sedišta sjajan izgled i vrhunske, elegantne tkanine.
Izuzetno mekane tkanine sa dodatnim potpornim nastavkom i glavom
Svideće vam se kako to izgleda u vašem domu, a beba će obožavati da bude smeštena u istoj ležaljci.

Kids II Ingenuity lezaljka Bouncer™ -Ridgedale, 0-9kg

11.390,00 RSD

Opis proizvoda:

Zabavna i vesela ležaljka, zahvaljujući prečki sa plišanim igračkama pružiće sate zabave bebi. Komforno i mekano sedište pruža bebi potrebnu podršku i udobnost, dok je zabavlja 11 simpatičnih melodija. Za decu uzrasta od 0m+ do težine 9 kgDuboko udobno sedište koje obezbeđuje veliku udobnost i sigurnost tokom boravka u njoj. 2 brzine vibracije. Oponaša prirodne majčine pokrete (Mom Motion Design). Umirujuća vibracija sa 11 simpatičnih melodija i automatskim isključivanjem nakon 30 min. Trajnost baterija duža i do 3 puta zahvaljujući Hybridrive pogonu. Posebno dizajnirana prečka sa igračkama koja se lako može skinutiMekana presvlaka laka za održavanjeSigurnosni pojas sa 3 tačke kopčanja. Neklizajuće noge.

Kids II Ingenuity lezaljka Bouncer-Whitaker, 0-9kg

6.990,00 RSD

Opis proizvoda:

Prelep plavi dizajn, igračke slončići čine ovu idealnu ležaljku za bebe. Naslon za glavu može se ukloniti kako beba raste.
Umirite i utešite bebu uz 8 melodija i umirujuće kretanje vibracije. Poboljšana nogama otpornim na klizanje i kaišom za vezivanje u tri tačke, tako da se beba može odmarati, a vi se lepo odmarati.
 

Kids II Ingenuity lezaljka Teddy Bear, 0-9kg

11.990,00 RSD

Opis proizvoda:

Ležaljka će pružiti trenutke opuštanja i igre u najranijem uzrastu. Udoban ovalni oblik i mekana plišana presvlaka učiniće da se beba oseća kao u majčinom naručju. Blaga vibracija i mogućnost menjanja položaja naslona deluju umirujuće na bebu.

Kids II Podloga za Igru Explore & Go Whale Gym

6.490,00 RSD

- Namenjena je od rođenja
- Svaki dan možete da vam bude kao dan na plaži.
- Tenda sa UV zaštitom ugrađena u krošnju podloge.
- Ova morska igraonica je vodootporna! Idealna za plažu
- Dimenzije podloge: Visina 43 cm x Širna 109 cm x Dužina 122 cm

Kids II Podloga za igru Flowers & Friends

3.990,00 RSD

- Mekana podloga čini vreme igranja još udobnijim i prijatnijim
- Prenosivi jastuk u obliku leptirića je odgovarajuće veličine za male bebe
- Jastuk čini igru na stomaku udobnijom i osigurava pravilan položaj
- Jastuk se može ukloniti
- Poseduje i malo bebi sigurno ogledalce za samoupoznavanje
- Podloga može da se pere u mašini za veš
- Šareni prstenovi za privlačenje pažnje bebe
- Podloga može da se pere u mašini za veš

Kids II Ležaljka Ingenuity Hamilton, 0-9kg

9.999,00 RSD

Opis proizvoda:

Zabavna i vesela ležaljka, zahvaljujući prečki sa plišanim igračkama pružiće sate zabave bebi. Komforno i mekano sedište pruža bebi potrebnu podršku i udobnost, dok je zabavljaju simpatične melodije. Ima duboko udobno sedište koje obezbeđuje veliku udobnost i sigurnost tokom boravka u njoj.

Kids II Ingenuity Ljuljaška InLighten - Landry the Lion, 0-9kg

22.990,00 RSD

Opis proizvoda:

Prestavljamo Vam magičnu ljuljašku za bebe Ingenuity InLighten, koja sadrži plišane igračke, blistave lampice i fantastičnu predstavu direktno iz bajke. Pomoću funkcije ConnectMe možete da povežete mobilni telefon i reprodukujete personalizovanu muziku, video snimke ili fotografije. Poseduje 16 umirujućih melodija, 3 zvuka iz prirode i beli šum.

Kids II Ingenuity ljuljaška Soothe 'n Delight, 0-9kg

11.390,00 RSD
Opis proizvoda:
Pružiće bebi zabavno ljuljanje i veselo igranje sa visećim igračkama.
Udobno veliko sedište presvučeno luksuznim mekanim materijalom sa neodoljivim likovima iz džungle učiniće bebi boravak u njoj zabanim i prijatnim.
Inovativna TrueSpeed tehnologija i moderan dizajn sa mehanizmom za lako sklapanje čine ovu ljuljašku savršenom za putovanja.
Sedište je podesivo u dva položaja a poseban WhisperQuiet sistem eliminiše zvuke ljuljanja i omogućava nesmetano slušanje melodija

KIDS II Bounce 'n Spring Deluxe Džamper za vrata

6.190,00 RSD
 • Obezbeđuje bebi sate skakutanja.
 • Sadrži 4 igračke koje će dodatno zabavljati bebu dok skakuće.
 • Kaiševi se mogu podešavati kako beba raste, a dodatni jastučić za leđa omogućava bezbedno skakutanje i mlađim bebama
 • Udobno sedište za bebe sa svetlim bojama sa puno kontrasta
 • Ljuljaška se montira na okvir vrata uz pomoć stege
 • Dodatni jastuk za male bebe
 • Kaiševi se podešavaju po visini, kako beba raste
 • 4 igračke: žirafa, zebra, ogledalo i 3 glodalice u obliku lista

Kids II Ingenuity Luljaška Swing, 0-9kg

25.990,00 RSD

Opis proizvoda:

Umirujuće vibracije pomažu bebi da se opusti uz 4 opcije napravljene da oponašaju omiljene pokrete novorođenčadi: standardnu vibraciju, talas, automobil i čak otkucaje srca.
Izaberite između 8 melodija, 3 zvuka prirode ili belog šuma za smirenje bebe.
Uz opcionalno povezivanje pametnih telefona, možete da prilagodite muziku, slike, pa čak i video zapise kako bi bebin doživljaj bio pravi.Preveliko sedište poziva bebu da se uspravi, sa 2 naslona za maksimalni komoditet.

Kids II ležaljka Spinnin’ Safari, 0m+

4.790,00 RSD

Opis proizvoda:

Kids II ležaljka Spinnin’  Safari učiniće bebu srećnom i zadovoljnom pružajući joj lagane i nežne vibracije. Zabavljaće se uz igračke koje dolaze uz nju i ogledati  u bezbedno bebi ogledalo. Položaj sedišta pružiće bebi maksimalnu udobnost, a samo sedište je od materijala koji se lako održava. Ležaljka je opremljena dodacima na nogicama koji se ne kližu.

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Kids II ležaljka Minnie Mouse Rosy Skies, 0-9kg

7.190,00 RSD

Opis proizvoda:
Bright Starts ležaljka Minnie Mouse pogodna je bebe devojčice od rođenja do 9kg težine. Kids II ležaljka će pružiti trenutke odmora i igre u najranijem dobu bebinog života. Udoban ovalni oblik i mekana plišana presvlaka učiniće da se beba oseća kao u majčinom naručju. Blaga vibracija, koju poseduje, deluju umirujuće na bebu.

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Kids II dubak Disney Mickey Mouse Happy Triangles, 6m+

8.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Dubak - šetalica za bebe Disney Mickey Mouse pogodna je za bebe starije od 6 meseci. Poseduje duboko sedište sa visokim naslonom, koje obezbeđuje sigurnu podršku dok beba usavršava korake i jača mišiće nogu. Podešavanje visine, omogućava da šetalica raste zajedno sa bebom. Zabavne igračke na šetalici okupiraće bebinu pažnju dok je u pokretu. 

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Kids II Bright Starts lezaljka Big Kid Rocker™, 0-18kg

7.190,00 RSD

Ležaljka Playful Parade Baby to Big Kid Rocker je dizajnirana tako da Vašoj bebi omogući maksimalan komfor i udobnost.
Udobna ljuljaška sa mekanim sedištem i pružiće Vašoj bebi potpuno uživanje u njoj.
Dodatnu udobnost pružaju blage vibracije.

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Kids II Disney lezaljka Minnie Mouse Rocker, 0-18kg

8.990,00 RSD

Opis proizvoda:

Disney Baby ležaljka Minnie Mouse je dizajnirana da Vašoj bebi omogući maksimalan komfor i udobnost. Udobna ljuljaška sa mekanim sedištem i pružiće Vašoj bebi potpuno uživanje u njoj. Dodatnu udobnost pružaju blage vibracije.
 

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Kids II Ingenuity ljujaska Comfort Lamb, 0-9kg

10.490,00 RSD

Opis proizvoda:

Preslatka Ingenuity ljuljaška Cuddle umiriće vašu bebicu automatskim podešavanjem ljuljanja, sa puštanjem 12 umirujućih melodija i sa 2 položaja naslona. 3 pogodna podešavanja tajmera: 30, 45 i 60 minuta. Kompaktni i sklopivi dizajn male bejbi ljuljaške čini ga idealnim za putovanja ili jednostavno pomeranje po kući. Možete se lako odmoriti znajući da beba na sigurnom zahvaljujući podesivom sigurnosnom pojasu u 5 tačaka. Igračkice ovičica i oblačić čine ovu idealnu ljuljašku za vašu bebu.

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

KIDS II Bright Starts Zig Zag Zebra Džamper za vrata

3.990,00 RSD

Obezbeđuje bebi sate skakutanja.

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Kids II Ljuljaška/ležaljka ING 10241, 0-9kg

13.490,00 RSD
 • Pružiće bebi zabavno ljuljanje i veselo igranje sa visećim igračkama.
 • Udobno veliko sedište presvučeno mekanim materijalom sa neodoljivim likom pačeta učiniće bebi boravak u njoj zabanim i prijatnim.
 • Inovativna TrueSpeed tehnologija i moderan dizajn sa mehanizmom za lako sklapanje čine ovu ljuljašku savršenom za putovanja.
 • Sedište je podesivo u dva položaja a poseban WhisperQuiet sistem eliminiše zvuke ljuljanja i omogućava nesmetano slušanje melodija
 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Kids II ležaljka Gliding-Bella Teddy, 0-9kg

27.990,00 RSD

Opis proizvoda:

Ljuljaška - kolevka SmartSize 2 u 1 je pravo mesto za odmor i igru Vaše bebe. Ova visokokvalitetna ljuljaška pružiće vašoj bebi sate i sate bezbrižnog igranja i odmora. Veoma čvsta i stabilna konsturkcija pruža potpunu sigurnost boravka u njoj. Rotirajuće sedište ljuljaške pruža mnogo mogućnosti ljuljanja. Mogućnost odvajanja kolevke u zasebnu ljuljasku (ručno ljuljanje)

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Ljuljaške, njihalice, ležaljke i igračke za decu

Kids II je američki proizvođač igračaka i proizvoda za bebe i decu sa sedištem u Atlanti. Kids II ljuljaške, njihalice, ležaljke i igračke pružiće vašim mališanima sate igre i zabave.