Lino

Izaberi akciju proizvoda
Broj proizvoda po strani
Cenovni redosled proizvoda

Lino instant kaša Junior Medolino 200g, 12m+

269,00 RSD

Junior Medolino je pšenična kaša sa dodatkom meda. Izvor 8 vitamina, kalcijuma i gvožđa. Priprema se sa mlekom. Ova kaša namenjena je deci od navršenih 12 meseci života i veoma je blaga, te se brzo vari.

 

Sastav: Pšenični griz 70%, med 13%, šećer, skrob, kalcijum laktat, vitamini (tiamin-mononitrat, riboflavin, piridoksin-hidroklorid, L-askorbinska kiselina, DL-α-tokoferol acetat, kolekalciferol, folna kiselina, nikotinamid), aroma vanile i gvožđe pirofosfat. Može sadržati lešnik i mleko.

 

Uzrast: 12m+

 

Pakovanje: 200g

  • Ubaci u listu želja
  • Trenutno nema na stanju

Lino instant kaša Čokolino 200g, 8m+

269,00 RSD

Čokolino je generacijama omiljena porodična kaša. Zahvaljujući finim pahuljicama sa dodatkom čokolade, ova kaša se u kombinaciji sa mlekom u par sekundi pretvara u hranljivu poslasticu.

 

Sastav: Žitarice 55% (pšenični griz, pšenično brašno), šećer, čokolada u prahu 18% (šećer, kakaov prah, kakaov maslac, emulgator soja lecitin), skrob i vitamini (tiamin-mononitrat, riboflavin, piridoksin-hidroklorid, L-askorbinska kiselina, DL-α-tokoferol acetat, folna kiselina, nikotinamid).

 

Uzrast: 8m+

 

Pakovanje: 200g

  • Ubaci u listu želja
  • Trenutno nema na stanju

Lino instant kaša Karamelino 200g, 6m+

269,00 RSD

Blagi, kremasti ukus karamele kao dodatak pšeničnoj kaši doprinosi tome da joj retko koji sladokusac može da odoli. Karamelino je obogaćen sa 7 vitamina (B1, B2, B6, C, E, niacin i folna kiselina). Pripremljen sa 2 dl mleka, postaje uravnotežen i nutritivno i energetski bogat obrok koji je odličan izbor za najmlađe uzraste.

 

Sastav: Žita 50% (pšenični griz, pšenično brašno), šećer, keks s maslacem (pšenično brašno, šećer, maslac 8%, dekstroza, biljna mast, mleko u prahu, emulgator soja lecitin, aroma vanile), mleko u prahu, prženi šećer 2% i vitamini (tiamin- mononitrat, riboflavin, piridoksin hidroklorid, L-:askorbinska kislina, DL-alfa-tokoferol acetat, folna kiselina, nikotinamid).

 

Uzrast: 6m+

 

Pakovanje: 200g

  • Ubaci u listu želja
  • Trenutno nema na stanju

Lino instant kaša Keksolino 200g, 6m+

269,00 RSD

Keksolino je žitna kaša koja osvaja sa punim ukusom keksa sa maslacem. Ova kaša je obogaćena sa 7 vitamina (B1, B2, B6, C, E, niacin i folna kiselina).

 

Sastav: Keks s maslacem 35% (pšenično brašno, šećer, maslac 8%, dekstroza, biljna mast, mleko u prahu, emulgator soja lecitin, aroma vanile), pšenični griz, mleko u prahu 17%, šećer, dvopek (pšenično brašno, šećer, kvasac, rafinirano suncokretovo ulje, obrano mleko u prahu), kalcijum laktat, vitamini (tiamin-mononitrat, riboflavin, piridoksin-hidroklorid, L-askorbinska kiselina, DL-alfa-tokoferol acetat, folna kiselina, nikotinamid) i gvožđe pirofosfat.

 

Uzrast: 6m+

 

Pakovanje: 200g

  • Ubaci u listu želja
  • Trenutno nema na stanju

Instant kaše od biranih sastojaka

Lino je poznata marka hrane za bebe i decu. Među njihovim proizvodima najpoznatiji je Čokolino, dok ga poslednjih godina prate i Keksolino, Medolino, Karamelino, kao i kašice za bebe i decu od žitarica i voća.