Sebamed

Proizvodi za čišćenje osetljive kože

Baby Sebamed razvijen je posebno za potrebe osetljive dečije kože. Proizvodi za čišćenje iz ovog asortimana štite i hrane kožu, dok proizvodi namenjeni nezi umiruju iziritiranu kožu, pospešuju proces zarastanja i zaštitu dečije kože. Sebamed proizvodi mogu se koristiti zajedno sa tretmanom za kožne infekcije i iritacija, uz konsultaciju sa detetovim pedijatrom. U našoj ponudi pronađite sebamed pene za kupanje, ulje za tuširanje, vlažne maramice, sebamed baby šampone i losione, kreme i losione protiv ojeda i za intimnu negu i druge.

Sebamed Baby pena za kupanje, 400ml

999,00 RSD

Sebamed baby pena za pranje lica i tela 400ml
Izuzetno blaga pena za kupanje nežne dečije kože, namenjena za upotrebu od glave do pete. Specijalni hidrantni kompleks štiti i neguje kožu. Sadrži Alantoin koji štiti kožu od isušivanja, dok Bisabolol iz ekstrakta kamilice i pantenol neguju i štite kožu od iritacije.

Sebamed Baby pena za kupanje, 500ml

1.249,00 RSD

Sebamed baby pena za kupanje 500ml omogućava čišćenje nežne kože beba i dece, od rodjenja do adolescencije. Formula bez suza. Blago sredstvo za čišćenje bez isušivanja. Preporučuje se za izuzetno osetljivu i suvu kožu beba kao i kod atopijskog ekcema i psorijaze.

Sebamed Baby ulje za tuširanje, 200ml

835,00 RSD

50% ulja održava hidrolipidni balans u koži. Sprečava gubitak vlage i čini kožu mekom i glatkom, bez iritacija. Sadrži Lecitin prirodan za hidrolipidni sistem kože. Sadrži ulje avokada bogato vitaminom A i E. Regeneriše i podmazuje kožu čineći je svilenkasto nežnom i mekom na dodir. Brzo se upija, ne ostavlja mastan trag. Nežna, fina prozorna pena. Bez sapuna. Pospešuje i štiti prirodni kiseli omotač kože. Sadrži pH vrednost 5.5 zdrave kože. Bez konzervansa. Bez veštačkih boja i aditiva.

Sebamed Baby vlažne maramice, 72kom

365,00 RSD

Blaga losionska formula obezbeđuje blago i efikasno čišćenje kože.
Namenjene čišćenju osetljive kože.

Pakovanje: 72kom

Sebamed Baby gel za kupanje, 200ml

535,00 RSD

Blago sredstvo za svakodnevno čišćenje delikatne kože novorodjenčeta. Sa pH vrednošću od 5.5 Baby sebamed jača otpornost osetljive dečije kože. Ne sadrži nitro-sastojke, dioksan, parabene.

Sebamed baby Šampon, 150ml

549,00 RSD

Sebamed baby šampon 150ml za nežnu kožuglave i kose beba i dece od rodjenja do adolescencije. Formula bez suza. Sadrži blage aktivne supstance za nežno pranje. Pospešuje razvoj zdrave kože i rast zdrave kose. Omogućava lako češljanje. Preporučuje se za izuzetno osetljivu i suvu kosu i kožuglave kao i kod atopijskog ekcema i psorijaze.

Sebamed baby losion, 200ml

935,00 RSD

Sebamed baby losion 200ml se preporučuje za negu osetljive dečje kože nakon kupanja i tuširanja. Ublažava iritaciju kože i čini kožu mekom iglatkom. Nega celog tela. Posebna preporuka za negu tokom letnjih meseci.
Alantoin i visoka koncentracija pantenola aktivno regulišu sadržaj vlage i regenerišu kožu delujući protiv nadraživanja i čineći je mekom i glatkom. Uz formulaciju sa pH vrednošću od 5.5, dečije mleko za telo jača zaštitnu ulogu omotača kože.

Sebamed baby Pena za kupanje, 200ml

575,00 RSD

Sebamed baby pena za kupanje 200ml omogućava čišćenje nežne kože beba i dece, od rodjenja do adolescencije.

Formula bez suza - nema iritacije očiju.
100 % bez sapuna i alkala, za čišćenje nežne kože beba i dece, od rođenja do adolescencije.
Dečija kupka sa svojom pH vrednošću od 5.5 pomaže formiranje zaštitnog sloja na koži i održava vlažnosti kože.
Biljni ekstrakti morača, hajdučke trave, matičnjaka i imele, štite osetljivu kožu od upala i iritacija.

Sebamed baby Krema protiv ojeda, 100ml

749,00 RSD

Sebamed baby krema protiv ojeda 100ml posebno namenjena za negu i zaštitu dečje kože od nastanka ojeda. Titanijum dioksid štiti nežnu kožu beba od štetnih uticaja urina i fecesa. Visok sadržaj pantenola značajno stimuliše regeneraciju oštećene kože. Brz efekat lečenja i zaštite.Posebno namenjena za negovanje dečije kože ispod pelena. Visok sadržaj pantenola značajno stimuliše regeneraciju oštećene kože. Sastav od 31% lipida sa lecitinom, koji je deo hidrolipidnog sastava kože, stvara zaštitnu barijeru koja brani kožu od agresivnih supstanci koje mogu da izazovu upale.

Sebamed Baby Krema ekstra soft, 50ml

359,00 RSD

Sebamed baby krema ekstra meka 50ml intenzivno neguje i štiti osetljivu dečju kožu. Visok sadržaj lipidnih komponenti (42%) pruža zaštitu od štetnih uticaja okoline i sprečava isušivanje dečje kože. Posebna preporuka za negu u oblastima prevoja (lakata, kolena, prepona). Preporuka za negu lica i tela naročito tokom zimskih meseci.

Sebamed baby Krema ekstra soft, 200ml

879,00 RSD

Sebamed baby krema ekstra meka 200ml intenzivno neguje i štiti osetljivu dečju kožu. Visok sadržaj lipidnih komponenti (42%) pruža zaštitu od štetnih uticaja okoline i sprečava isušivanje dečje kože. Posebna preporuka za negu u oblastima prevoja (lakata, kolena, prepona). Preporuka za negu lica i tela naročito tokom zimskih meseci.

Sebamed baby Balzam za usne, 4,8g

339,00 RSD

Sebamed baby balzam za usne 4,8g sa zaštitnom formulom koja sprečava iritaciju kože izazvanu pljuvačkom ili upotrebom varalice. Štiti osetljive dečije usne od vetra i hladnoće. Blag, prirodni lipidni kompleks obezbedjuje dnevnu zaštitu dečjih usana. Bez parabena, konzervanasa i boja. Preporuka za suve i osetljive dečje usne.

Sebamed baby Gel za intimnu negu pH 3.8, 200ml

789,00 RSD

Ima pH 3.8 koja pogoduje održavanju mikroflore intimne regije.
Regularna upotreba podržava kiselinski omotač i štiti od patogenih mikroorganizama.
Ne sadrži sapune i alkale.
Prirodni organski derivati tensid kompleksa za ekstra blago čišćenje.
Umirujuća i antibakterijska svojstva bisabolola, aktivnog sastojka kamilice neguju osetljivu genitalnu regiju.
Aloja doprinosi održavanju adekvatne hidratacije.
Pospešuje i štiti prirodni kiseli omotač kože i njenu funkciju biološke barijere.
Sadrži pH vrednost 3.8 za zdravu kožu.

Sebamed baby Krema za lice, 50ml

699,00 RSD

Sebamed baby krema za lice 50ml sprečava isušivanje kože i jača njenu funkciju od štetnih spoljašnjih uticaja. Lako se nanosi i brzo apsorbuje bez masnih ostataka. Preporuka za osetljivu dečju kožu. Ne sadrži parabene.

Sebamed baby Sapun, 100g

399,00 RSD

Sebamed baby sapun 100g za nežno čišćenje dečje kože uz očuvanje hidrolipidnog omotača kože. Preporučuje se za izuzetno osetljivu i suvu kožu beba kao i kod atopijskog ekcema i psorijaze. Preporuka i za suvu kožu kod odraslih.

Sebamed kolekcija + poklon ranac, Plavi

5.280,00 RSD

Sadržaj poklon ranca:

- Baby pena za kupanje 500ml
- Baby krema ekstra meka 200ml
- Baby krema protiv ojeda i osipa 100ml
- Baby zaštitna krema za lice 50ml
- Baby šampon 150ml
- Baby sapun 100g
- Baby bazam za usna 4,8g
- Baby vlažne maramice 72 kom.

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Sebamed kolekcija + poklon ranac, Pink

5.280,00 RSD

Sadržaj poklon ranca:

- Baby pena za kupanje 500ml
- Baby krema ekstra meka 200ml
- Baby krema protiv ojeda i osipa 100ml
- Baby zaštitna krema za lice 50ml
- Baby šampon 150ml
- Baby sapun 100g
- Baby bazam za usna 4,8g
- Baby vlažne maramice 72 kom.

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Sebamed kolekcija + poklon ranac

5.280,00 RSD

Sadržaj poklon ranca:

 • Baby pena za kupanje 500ml
 • Baby krema ekstra meka 200ml
 • Baby krema protiv ojeda i osipa 100ml
 • Baby zaštitna krema za lice 50ml
 • Baby šampon 150ml
 • Baby sapun 100g
 • Baby bazam za usna 4,8g
 • Baby vlažne maramice 72 kom.
 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju