Vulkančić

Sortiraj
Vulkančić knjige za decu je deo izdavalačke kuće Vulkan Izdavalaštvo. Nasto je pre nešto manje od 10 godina. Uz Vulkančić izdanja bebe stiču znanja o svetu koji ih okružuje, motoričke veštine, igraju … Pročitaj više
-15%
Vulkančić Moja mala bojanka Slatkiši
Regularna cena: 119,00 RSD
Akcija: 101,15 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Moja mala bojanka Slatkiši sadrži krupne ilustracije za bojenje, bez sitnih detalja, i zato je pogodna za prvi susret dece sa bojenjem. Bojanke iz ove edicije namenjene su deci koja tek počinju da boje. Dete će se zabaviti bojeći osam zanimljivih tematskih ilustracija, a u isto vreme će usavršavati tehniku bojenja, urednost, razvijati vizuelne i motoričke sposobnosti.

-15%
Vulkančić Moja mala bojanka Igračke
Regularna cena: 119,00 RSD
Akcija: 101,15 RSD

Opis porizvoda:
Vulkančić Moja mala bojanka Igračke sadrži krupne ilustracije za bojenje, bez sitnih detalja, i zato je pogodna za prvi susret dece sa bojenjem. Bojanke iz ove edicije namenjene su deci koja tek počinju da boje. Dete će se zabaviti bojeći osam zanimljivih tematskih ilustracija, a u isto vreme će usavršavati tehniku bojenja, urednost, razvijati vizuelne i motoričke sposobnosti.

-15%
Vulkančić Ilustrovani bonton za najmlađe
Regularna cena: 1.299,00 RSD
Akcija: 1.104,15 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Ilustrovani bonton za najmlađe, mališani će se upoznati sa nekim od osnovnih pravila lepog ponašanja koja je, u sada već prepoznatljivom humorističkom stilu, ilustrovao Bojan Jokanović. Osim što će ih nasmejati, jedinstvene ilustracije deci će pomoći da spoznaju koje je ponašanje lepo, a koje ne, te da nauče kako da postupaju u različitim situacijama sa kojima se susreću svakodnevno.

-16%
Vulkančić Edukativni blok za decu Azbuka
Regularna cena: 599,00 RSD
Akcija: 509,15 RSD

Opis proizvoda: 

Nauči da pišeš slova azbuke na lak i zabavan način. Uvežbaj poteze pisanja prateći strelice, a zatim te pri dnu svake stranice čeka po jedna reč koju treba da napišeš više puta. 

-15%
Vulkančić Album za buduću mamu
Regularna cena: 3.490,00 RSD
Akcija: 2.966,50 RSD

Opis proizvoda:

Uz Vulkančić album sačuvajte svoje dragocene trenutke u jednom sasvim drugačijem albumu punom iznenađenja. Pred vama je album pun iznenađenja koji možete popunjavati iz meseca u mesec i tako zabeležiti sve najlepše trenutke kroz koje ste Vaš partner i Vi prošli u ovom divnom periodu. Uz brojna mesta za fotografije, šarene animacije i džepiće za dokumenta, sveščice i iskakalice, popunjavanje ovog albuma biće pravo uživanje i on će postati uspomena kojoj ćete se uvek rado vraćati.

-16%
Vulkančić Imam 1 godinu
Regularna cena: 999,00 RSD
Akcija: 849,15 RSD

Opis proizvoda:

Vulkančić slikovnica Imam 1 godinu pomoći će Vam da proslavite neke od najvažnijih trenutaka iz prve godine života vaše bebe. Veoma zanimljiva i interaktivna knjiga-zvečka.

-15%
Vulkančić Dnevnik jedne bebe za devojčice
Regularna cena: 1.499,00 RSD
Akcija: 1.274,15 RSD

Opis proizvoda:
Vulkan Dnevnik jedne bebe u roze boji pomoći će vam da zauvek sačuvate svaki divni trenutak. Setićete se posebnih prilika, zabeležiti važne promene i sakupiti uspomene na prve mesece u životu vaše bebe. Uz poznate dečje pesmice i prostor za fotografije, Dnevnik jedne bebe je jedinstven podsetnik koji će vaše dete listati samo ili koji ćete, veoma često, zajedno čituckati.

-15%
Vulkančić Dnevnik jedne bebe za dečake
Regularna cena: 1.499,00 RSD
Akcija: 1.274,15 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkan Dnevnik jedne bebe u plavoj boji pomoći će vam da zauvek sačuvate svaki divni trenutak. Setićete se posebnih prilika, zabeležiti važne promene i sakupiti uspomene na prve mesece u životu vaše bebe. Uz poznate dečje pesmice i prostor za fotografije, Dnevnik jedne bebe je jedinstven podsetnik koji će vaše dete listati samo ili koji ćete, veoma često, zajedno čituckati.

-15%
Vulkančić Bila jednom jedna beba
Regularna cena: 3.690,00 RSD
Akcija: 3.136,50 RSD

Opis proizvoda:

Vulkan Bila jednom jedna beba je  predivno ilustrovano knjiga, koja je istovremeno i foto-album gde moći ćete da zabeležite najlepše trenutke iz života vaše bebe, od rođenja do prvog rođendana. Ispunite ovu knjigu uspomenama i tako napravite riznicu dragocenosti koja će trajati zauvek.Dan rođenja, dolazak kući, napredovanje iz meseca u mesec, prvi zubići, prve reči, prvi koraci, prvi Božić i još mnogo toga!

-15%
Vulkančić Bebin album
Regularna cena: 3.690,00 RSD
Akcija: 3.136,50 RSD

Opis proizvoda:

Foto-album pun iznenađenja za čuvanje uspomena na prvu godinu života vaše bebe, sa brojnim mestima predviđenim za lepljenje fotografija, i sa raznoraznim zanimacijama:
-džepićima,
-blokčićima,
-pop-ap sličicama,
-klapnama,
-metrom za merenje visine...

-16%
Vulkančić Klasici Svetske književnosti - Božićna priča
Regularna cena: 499,00 RSD
Akcija: 424,15 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Klasici Svetske književnosti - Božićna priča je knjiga predviđena za decu od 7 godina. Božićna priča, čuvenog engleskog pisca Čarlsa Dikensa, osvaja srca čitalaca širom sveta, još od prvog objavljivanja 1843. godine. Ovaj roman donosi priču o direktoru Londonske banke, samotnjaku Skrudžu, i ideju o pokajanju, promeni i spasenju. Uoči Božića, Skrudžu dolazi nećak, da traži slobodan dan za veliki praznik, što će mu on odobriti, ali pod uslovom da mu taj dan ne bude plaćen. Nedugo zatim, Skrudžu duh prijatelja najavljuje posetu duhova uz čiju pomoć će moći da vidi budućnost. Šta će ovaj sebičnjak videti u njoj? Može li hladan i škrti osobenjak postati dobroćudan i velikodušan prema porodici i okolini?

-16%
Vulkančić Karte Upoznajmo Srbiju - Kviz, 8-12g
Regularna cena: 499,00 RSD
Akcija: 424,15 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Karte Upoznajmo Srbiju - Kviz predviđen je za decu od 8 do 12 godina. Uz edukativne karte, kviz Učim i igram se – Upoznajmo Srbiju dete će na zabavan i jednostavan način, kroz igru, upoznati Srbiju kroz osnovne geografske i istorijske podatke, narodnu tradiciju, znamenite ličnosti, mesta i spomenike. U ovim edukativnim kartama i kvizu, dete će se sresti sa osnovnim geografskim i istorijskim podacima, narodnom tradicijom, spomenicima, znamenitostima, uticajnim ličnostima. Tu su i pitanja iz književnosti kao i opšta pitanja o Srbiji kakva je danas.

-16%
Vulkančić Karte igra pamćenja - Vozila, 3-6g
Regularna cena: 499,00 RSD
Akcija: 424,15 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Karte igra pamćenja - Vozila je knjiga predviđena za decu od 3 do 6 godina. Uz edukativne karte Učim i igram se – igra pamćenja: Vozila, dete će na jednostavan i zabavan način naučiti da razlikuje vozila i pritom vežbati finu motoriku, pamćenje i sposobnost zaključivanja.

-16%
Vulkančić Čitamo zajedno - Vile, 3-6g
Regularna cena: 349,00 RSD
Akcija: 296,65 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Čitamo zajedno - Vile je knjiga koja je predviđena za decu od 3 do 6 godina. Nekada davno... ili Bio jednom jedan... eto, tako počinju. Ali ne brinite. Sve se završavaju: ... živeli su dugo i srećno. Udobno se smestite i neka čarolija čitanja počne. A mašta može svašta.

-16%
Vulkančić Čitamo zajedno - Princeza na Zrnu Graška,3-6g
Regularna cena: 349,00 RSD
Akcija: 296,65 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Čitamo zajedno - Princeza na Zrnu Graška je knjiga koja je predviđena za decu od 3 do 6 godina. Nekada davno... ili Bio jednom jedan... eto, tako počinju. Ali ne brinite. Sve se završavaju: ... živeli su dugo i srećno. Udobno se smestite i neka čarolija čitanja počne. A mašta može svašta. Biblioteka čitamo zajedno donosi mnogo uzbudljivih bajki i basni, ali i savremenih, sasvim
novih priča. Budući da se čitanjem „osvajaju" čitavi „kontinenti" novih saznanja, ovim izborom potrudićemo se da opravdamo vaša očekivanja.

-16%
Vulkančić Čitaj mi priču - Traži se T.Reks, 3-6g
Regularna cena: 349,00 RSD
Akcija: 296,65 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Čitaj mi priču - Traži se T.Reks je knjiga predviđena za decu od 3 do 6 godina. Jednom razredu dosta je dosadnih lekcija, zato je smislilo plan da škola postane mnogo interesantnija. Saznaj šta će se desiti u ovoj divno ilustrovanoj slikovnici.

-16%
Vulkančić Čitaj mi priču - Najslađe Vile na svetu, 3-6g
Regularna cena: 349,00 RSD
Akcija: 296,65 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Čitaj mi priču - Najslađe Vile na svetu je knjiga predviđena za decu od 3 do 6 godina. Ove vile su mnogo više od onoga kako izgledaju. Otkrij sve neverovatne stvari koje one mogu biti, od pronalazača do vatrogasaca. Ova divno ilustrovana slikovnica pokazaće ti da možeš da budeš šta god poželiš.

-16%
Vulkančić Čitaj mi priču - Mišičin novi prijatelj, 3-6g
Regularna cena: 349,00 RSD
Akcija: 296,65 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Čitaj mi priču Mišičin novi prijatelj je knjiga koja je predviđena uzrastu od 3 do 6 godina. Toliko je mala da drugari kao da je ne primećuju. Međutim, jedno TRUUUMP! će promeniti sve. Da li je moguće da slonče, koje se boji cijukavih stvorenja, i mala mišica postanu najbolji prijatelji? Edicija Čitaj mi priču zasigurno će podstaći mališane da se prepuste krilima mašte, zaplove u neobične avanture zajedno sa malenim junacima i smeju se njihovih zgodama i nezgodama.

-15%
Vulkančić knjige za decu Velika riznica pesama, 3-6g
Regularna cena: 2.290,00 RSD
Akcija: 1.946,50 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Velika riznica pesama knjige za decu je izbor najlepših pesama za decu iz pera Jovana Jovanovića Zmaja, pesama koje nas očaravaju svojom neposrednošću, toplinom i jednostavnošću i vraćaju nas u magične i bezbrižne dane odrastanja. Pesme čika Jove Zmaja predstavljaju pravo blago naše književnosti koje se prenosi sa generacije na generaciju i ostaje neizostavni deo detinjstva svakog čoveka.

-16%
Vukančić knjige za bebe Kuca, 0-2g
Regularna cena: 599,00 RSD
Akcija: 509,15 RSD

 

-16%
Vulkančić knjige za bebe Pače, 0-2g
Regularna cena: 599,00 RSD
Akcija: 509,15 RSD
-16%
Vulkančić knjige za bebe Dođi i vozi se sa nama, 0-2g
Regularna cena: 599,00 RSD
Akcija: 509,15 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Dođi i vozi se sa nama knjige za bebe zanimljiva knjiga za Vaše najmlađe koja će učniti da Vaše dete lagano utone u san.

-16%
Vulkančić knjige za bebe Tinu Ninu, 0-2g
Regularna cena: 599,00 RSD
Akcija: 509,15 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Tinu Ninu stižu vatrogasci knjige za bebe zanimljiva knjiga za Vaše najmlađe koja će učniti da Vaše dete lagano utone u san.

-16%
Vulknačić knjige za bebe Superfantastični traktor, 0-2g
Regularna cena: 599,00 RSD
Akcija: 509,15 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Superfantastični traktor knjige za bebe je knjiga u kojoj hrčak Gile pritiče u pomoć liscu Srećku i zečici Cici.


Vulkan knjige za decu

Vulkančić knjige za decu je deo izdavalačke kuće Vulkan Izdavalaštvo. Nasto je pre nešto manje od 10 godina. Uz Vulkančić izdanja bebe stiču znanja o svetu koji ih okružuje, motoričke veštine, igraju se i zabavljaju, a onda izrastaju u prave male pasionirane čitaoce romana za decu. Čitajući, deca uče kako da postanu dobri ljudi, da život nije samo igra, ali i da uz podršku porodice i pravih prijatelja nema nesavladivih prepreka.

Veliki izbor bebi i dečijih knjiga Vulkančić možete pronaći u 4Kids-u po povoljnim cenama.

Sortiraj

PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart
Jungle kolica Oxy Beige, 0m+