Bebeći rituali - koja kozmetika vam je potrebna

Bebeći rituali - koja kozmetika vam je potrebna

Rođenjem bebe naš svet postaje jedno potpuno drugačije mesto. Mesto ispunjeno predivnim stvorenjem koje miriše na čisto i gleda nas krupnim snenim očima. Kažu da je miris bebine glavice jedan od najlepših mirisa na svetu, i da je njena divna meka i svilenkasta koža nežna kao najfiniji pamuk i glatka kao najlepši baršun. Bebina koža mekana poput paperja zahteva delikatnu i nežnu negu pa stoga i kozmetika za bebe mora da bude poput nje same – čista, mirisna i nežna.

 

4 Kids - Oprema za bebe vrhunskog kvaliteta

 

Naša 4 Kids radnja je specijalizovana online prodavnica. Kozmetika koju mi prodajemo je vrhunskog kvaliteta, od renomiranih i poznatih proizvođača. U ponudi našeg sajta nalazi se i raznovrsna oprema za bebe, garderoba i obuća, nameštaj za sobe, kolica, igračke itd., sve što (budućim) roditeljima beba može da zatreba. Svi proizvodi koje imamo u ponudi su posebno kreirani da mamama i tatama olakšaju prve dane i godine detetovog života, tako da sva iskustva koja nose iz prvih dana ostave neizbrisiv trag nežnosti i ljubavi u srcima i roditelja ali i dece. Ušuškanost, vesele boje, udobnost i toplina su karakteristike kojima plene naši proizvodi iz asortimana bebina soba. Tu su i kolica, auto sedišta, hranilice, i ostala oprema za bebe koja se odlikuje vrhunskom kvalitetom i udobnošću.

 

Kozmetika za bebe kojoj verujemo


Selekcija proizvoda za negu beba koju mi imamo u ponudi je zaista posebna. To su proizvodi koji su dermatološki ispitani, potpuno bezbedni, blagi i delikatni – jer kozmetika za bebe zahteva beskompromisni izbor bezbednih sastojaka koji su neškodljivi i nežni prema bebinoj koži.

 

Rituali nege za bebe – šta vam je potrebno


S obzorom na to da želimo da omogućimo našim kupcima da lako i brzo pronađu kvalitetne proizvode za svoje mališane mi smo klasična ali i online prodavnica. Kozmetika koju vam u nastavku teksta navodimo spada u osnovne i neophodne stavke za negu vaše bebe. Tu spadaju: kupka, šampon za kosu, vlažne maramice, bebi krema ili mleko (losion), štapići za uši i pelene.


Pre svega , neophodno je da uvek pri ruci imate rezervne pelene, a u zavisnosti od uzrasta vašeg deteta možete koristiti one za jednokratnu ili višekratnu upotrebu. Kada su u pitanju pelene za jednokratnu upotrebu mi imamo dva najpoznatija brenda a to su Puffies i Pampers. Velika preporuka ide Puffies Sensitive pelenama jer su napravljene od materijala koji su izuzetno nežni za bebinu kožu i sprečavaju pojavu iritacija, a dolaze u nekoliko varijanti i veličina u zavisnosti od uzrasta vašeg mališana. Pored njih tu su i neizostavne Pampers pelene koje takođe imaju više varijanti veličina i vrsta. Posebna preporuka za Pampers Premium care jer ove pelene nude vrhunsku zaštitu i negu bebine kože.


Vlažne maramice – još jedna jako bitna stavka u nezi i bebećim ritualima, naš predlog su Chicco vlažne maramice koje nežno čiste i hidriraju kožu.


Kada je u pitanju kupanje vaše bebe jedan od najboljih izbora je Chicco kupka i šampon za prvo kupanje. U ponudi imamo i veće pakovanje sa pumpicom, za lako i praktično doziranje. Formula ovog proizvoda štiti osetljive oči vašeg mališana, ne izaziva suze, a smanjuje i rizik od pojave alergija. Naravno, možete se odlučiti i za neki drugi brend kao što su nežni Becolino (npr. Becolino šampon sa nevenom i pantenolom) ili Nivea baby (recimo Nivea baby blagi micelarni gel za kupanje) ili neki drugi od mnogih koje smo za vas obezbedili u ponudi.


Kremice ili losioni koji se koriste posle kupanja su takođe jako važni, a naš apsolutni favorit je Sebamed baby krema protiv pelenskog osipa, koja svojim nežnim, ali ipak negujućim sastavom na bazi lipida i pantenola stimuliše regeneraciju oštećene kože. Jedan od sjajnih proizvoda je i Johnson's baby losion koji nežno hidrira bebinu kožu posle kupanja ostavljajući je predivno mirisnom i mekom.


Ovo su samo neki od predloga iz naše ponude. Oprema za bebe koju imamo u ponudi je daleko raznovrsnija i bogatija, i zato je najbolje i da za početak sami pogledate šta sve nudi naša online prodavnica. Kozmetika za bebe koju mi imamo je vrhunskog kvaliteta, što je svakako najbitnija karakteristika svih naših proizvoda. Posetite naš sajt ili naš prodajni centar, i dozvolite nam da vam pomognemo da kreirate savršeni ritual nege za vaše najdraže biće.