Dečiji kreveti - koji model je savršen za vašeg mališana?

Dečiji kreveti - koji model je savršen za vašeg mališana?

Dobar san je jedna od najbitnijih stvari kada je u pitanju zdravlje i pravilan razvoj male dece, ali i odraslih. Baš zbog toga se možete naći pred širokim izborom kreveta za decu, a mi smo tu da vam pomognemo da napravite najbolji izbor za vaše mališane.

 

U nastavku teksta pročitajte kakvi treba da budu dečiji kreveti, koji model je podoban za vaše dete i usklađen sa vašim životnim prostorom.

 

Kreveti za decu- zašto je kvalitet najbitniji?

 

U periodu od 0 do 5 godina vaše dete jako brzo raste i umara se tokom dana. Za pravilan rast i razvitak mozga je neophodno da mališani imaju udoban krevet za odmor baš zbog toga što vode vrlo aktivan život.


Poznato nam je koliko je teško izdržati dan na poslu ako prethodnu noć nismo spavali kako treba, a dečije telo koje je u konstantnom procesu rasta i razvitka u tim godinama može još više da pati ako nema zdrav san.


Kako deca malo odrastaju, u periodu od 8 do 13 godina, prolaze kroz još kompleksnije i zahtevnije faze, kako u toku dana tako i u toku noći. Da biste im obezbedili najbolje moguće okruženje da taj period prođu sa što manje poteškoća, neophodno je odabrati i savršen krevet.

Kada je u pitanju zdrav san vašeg deteta, glavne stvari na koje morate obratiti pažnju jesu:

 

  • Kvalitet dušeka i jastuka (otpornost na grinje i ostale mikroogranizme koji mogu izazvati ozbiljne alergije)
  • Kvalitet posteljine
  • Veličina kreveta
  • Idržljivost kreveta

 

Kreveti na sprat

 

Kreveti na sprat za decu su trenutno među najpopularnijim izborima. Ne samo što su udobni i praktični, već su i odlični za organizaciju prostora u dečijoj sobi.

Dečije sobe su često pune igračaka, a potrebno im je i što više mesta da se u svojoj sobi opuste i igraju. Zato je krevet na sprat savršen izbor ako vaša deca dele sobu – ne zauzima puno prostora, svako ima dovoljno mesta da se opusti a ipak mališani imaju osećaj sigurnosti jer spavaju zajedno.

 

Dečiji kreveti sa fiokom

 

Drugi primer dečijeg kreveta ukoliko više mališana deli jednu sobu jeste dečiji krevet sa fiokom.

Ovaj krevet sam po sebi ne zauzima toliko mesta kao dva odvojena kreveta, i savršen je za decu od 3 do 8 godina, uzimajući u obzir veličinu i izdržljivost.

Čak iako odlučite da ne stavite zaseban dušek u fioku i time napravite dva kreveta od jednog, ta fioka može savršeno svojom prostornošću poslužiti za čuvanje posteljine, igračaka, ili odeće.

 

Kreveti za decu u obliku automobila

 

Kada su u pitanju popularni kreveti za dečake, ne možete pogrešiti sa krevetom u obliku trkačkog automobila! Udoban, interesantan, zabavan – sve u jednom, ovi kreveti za dečake su vrlo popularni.

 

krevet za decu u obliku automobila betcar

Ubediti decu da odu na spavanje je jedan od čestih i napornih delova roditeljstva s kojim niko ne voli da se nosi, jako često su u proces uključeni plakanje, nećkanje, bojkot koncepta spavanja kao takvog. Zakon inercije nalaže da telo telo nastoji da ostane u onom stanju u kome je bilo pre promene – pa naravno da dete želi da ostane budno i da se igra!

Ali uz krevet u obliku automobila, ovaj problem se može barem delimično rešiti. Dati detetu šansu da pusti mašti na volju pred spavanje čini sam odlazak u krevet samo još jednom zabavnom aktivnošću.

 

Kreveti za devojčice

 

Kada smo rešili problem kako poslati dečake na vreme u krevet, ostaje još i da devojčicama pružimo isti doživljaj. Kreveti za devojčice takođe mogu biti poput kreveta u obliku trkačkog automobila, a takođe može biti i presladak krevet u obliku kućice sa zavesom ili baldahinom.

 

krevet u obliku kucice za devojcice roze


Krevet sa baldahinom u obliku kućice može vašoj maloj devojčici pružiti divno iskustvo – da se oseća baš kao princeza iz bajke. Još ako odaberete krevet u roze boji, zadovoljstvo je zagarantovano.

Ovaj krevet izgleda sjajno u dečijoj sobi, kako po dizajnu, tako i po veličini. Ukoliko već razmišljate kako da uklopite savršen dečiji krevet u sveže okrečenoj roze sobi za devojčice, ovo je pravi izbor za vas.

Dok još nije počela škola i rednovni vrtićski dani, potrudite se da svom detetu obezbedite maksimalan komfor i potreban odmor koji će im biti preko potreban. Vrhunski kvalitet kreveta za zdrav san i zabavno detinjstvo, čeka vas u vašem 4Kids-u.


PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart
Jungle kolica Oxy Beige, 0m+