Foteljice za decu

Sortiraj
Naša ponuda obuhvata udobne foteljice za decu koje su idealne za igru i opuštanje. Osim što su dizajnirane s ciljem pružanja udobnosti, naše fotelje za decu su i izuzetno sigurne. Pregledajte naše fot… Pročitaj više
-14%
Deksi foteljica za decu Tri drugara u Parizu, Green
Regularna cena: 5.790,00 RSD
Akcija: 4.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Deksi foteljica za decu Tri drugara u Parizu, Green su preslatke štepane foteljice, koje će Vaši mališani obožavati. Namenjena za uzrast dece od 6 meseci do 5 godina.

-14%
Deksi foteljica za decu Tri drugara u Parizu, Grey
Regularna cena: 5.790,00 RSD
Akcija: 4.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Deksi foteljica za decu Tri drugara u Parizu, Grey su preslatke štepane foteljice, koje će Vaši mališani obožavati. Namenjena za uzrast dece od 6 meseci do 5 godina.

-14%
Deksi foteljica za decu Tri drugara u Parizu, Pink
Regularna cena: 5.790,00 RSD
Akcija: 4.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Deksi foteljica za decu Tri drugara u Parizu, Pink su preslatke štepane foteljice, koje će Vaši mališani obožavati. Namenjena za uzrast dece od 6 meseci do 5 godina.

-14%
Deksi foteljica za decu Tri drugara u Parizu, Blue
Regularna cena: 5.790,00 RSD
Akcija: 4.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Deksi foteljica za decu Tri drugara u Parizu, Blue su preslatke štepane foteljice, koje će Vaši mališani obožavati. Namenjena za uzrast dece od 6 meseci do 5 godina.

-14%
Deksi foteljica za decu Tri drugara u Parizu, Beige
Regularna cena: 5.790,00 RSD
Akcija: 4.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Deksi foteljica za decu Tri drugara u Parizu, Beige su preslatke štepane foteljice, koje će Vaši mališani obožavati. Namenjena za uzrast dece od 6 meseci do 5 godina.

-14%
Deksi foteljica za decu Tri drugara u Parizu, White
Regularna cena: 5.790,00 RSD
Akcija: 4.990,00 RSD

Opis proizvoda: 

Deksi foteljica za decu Tri drugara u Parizu, White su preslatke štepane foteljice, koje će Vaši mališani obožavati. Namenjena za uzrast dece od 6 meseci do 5 godina.

Textil foteljica za decu Kockica, Roze
2.390,00 RSD

Opis proizvoda:
Textil foteljica za decu Kockica u roze boji praktična je foteljica koja se jednim pokretom pretvara u tabure. Deca će je obožavati a Vi ćete uživati zajedno sa njima.

Textil foteljica za decu Baby Dream, Plava
2.390,00 RSD

Opis proizvoda:
Textil foteljica za decu Baby Dream u plavoj boji praktična je foteljica koja se jednim pokretom pretvara u tabure. Deca će je obožavati a Vi ćete uživati zajedno sa njima.

Textil foteljica za decu Baby Dream, Zelena
2.390,00 RSD

Opis proizvoda:
Textil foteljica za decu Baby Dream u zelenoj boji praktična je foteljica koja se jednim pokretom pretvara u tabure. Deca će je obožavati a Vi ćete uživati zajedno sa njima.

Deksi foteljica za decu Tri drugara, Yellow
4.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Deksi foteljica za decu Tri drugara, Yellow su preslatke foteljice iz kolekcije Tri drugara, koje će Vaši mališani obožavati. Namenjena za uzrast dece od 6 meseci do 5 godina.

Deksi foteljica za decu Tri drugara, Green
4.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Deksi foteljica za decu Tri drugara, Green su preslatke foteljice iz kolekcije Tri drugara, koje će Vaši mališani obožavati. Namenjena za uzrast dece od 6 meseci do 5 godina.

Deksi foteljica za decu Tri drugara, Teget
4.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Deksi foteljica za decu Tri drugara, Teget su preslatke foteljice iz kolekcije Tri drugara, koje će Vaši mališani obožavati. Namenjena za uzrast dece od 6 meseci do 5 godina.

Deksi foteljica za decu Tri drugara, Pink
4.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Deksi foteljica za decu Tri drugara, Pink su preslatke foteljice iz kolekcije Tri drugara, koje će Vaši mališani obožavati. Namenjena za uzrast dece od 6 meseci do 5 godina.

Deksi foteljica za decu Tri drugara, Blue
4.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Deksi foteljica za decu Tri drugara, Blue su preslatke foteljice iz kolekcije Tri drugara, koje će Vaši mališani obožavati. Namenjena za uzrast dece od 6 meseci do 5 godina.

Deksi foteljica za decu Tri drugara, Orange
4.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Deksi foteljica za decu Tri drugara, Orange su preslatke foteljice iz kolekcije Tri drugara, koje će Vaši mališani obožavati. Namenjena za uzrast dece od 6 meseci do 5 godina.

Deksi foteljica za decu Tri drugara, Purple
4.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Deksi foteljica za decu Tri drugara, Purple su preslatke foteljice iz kolekcije Tri drugara, koje će Vaši mališani obožavati. Namenjena za uzrast dece od 6 meseci do 5 godina.

Deksi foteljica za decu Tri drugara, Red
4.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Deksi foteljica za decu Tri drugara, Red su preslatke foteljice iz kolekcije Tri drugara, koje će Vaši mališani obožavati. Namenjena za uzrast dece od 6 meseci do 5 godina.

Deksi foteljica za decu Tri drugara, Ciklama
4.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Deksi foteljica za decu Tri drugara, Ciklama su preslatke foteljice iz kolekcije Tri drugara, koje će Vaši mališani obožavati. Namenjena za uzrast dece od 6 meseci do 5 godina.

Deksi foteljica za decu Tri drugara, Beige
4.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Deksi foteljica za decu Tri drugara, Beige su preslatke foteljice iz kolekcije Tri drugara, koje će Vaši mališani obožavati. Namenjena za uzrast dece od 6 meseci do 5 godina.

Deksi foteljica za decu Tri drugara, White - Blue
4.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Deksi foteljica za decu Tri drugara, White - Blue su preslatke foteljice iz kolekcije Tri drugara, koje će Vaši mališani obožavati. Namenjena za uzrast dece od 6 meseci do 5 godina.

Deksi foteljica za decu Tri drugara, White - Grey
4.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Deksi foteljica za decu Tri drugara, White - Grey su preslatke foteljice iz kolekcije Tri drugara, koje će Vaši mališani obožavati. Namenjena za uzrast dece od 6 meseci do 5 godina.

Deksi foteljica za decu Tri drugara, White - Red
4.890,00 RSD

Opis proizvoda: 

Deksi foteljica za decu Tri drugara, White - Red su preslatke foteljice iz kolekcije Tri drugara, koje će Vaši mališani obožavati. Namenjena za uzrast dece od 6 meseci do 5 godina.


Fotelje za decu

Naša ponuda obuhvata udobne foteljice za decu koje su idealne za igru i opuštanje. Osim što su dizajnirane s ciljem pružanja udobnosti, naše fotelje za decu su i izuzetno sigurne. Pregledajte naše fotelje za decu i pronađite savršenu foteljicu za vaše mališane.

Foteljice za decu - Idealne za svaku dečiju sobu

Savremene dečije sobe nisu samo mesto za spavanje; one su prostor za igru, učenje i izražavanje kreativnosti. U tom kontekstu, odabir nameštaja za dečiju sobu postaje ključan, a među najvažnijim komadima su definitivno fotelje za decu. Ove foteljice donose toplinu i udobnost u dečiju sobu, istovremeno pružajući praktičnost i estetski doprinos prostoru. U nastavku ćemo istražiti zašto su foteljice za decu idealan dodatak svakoj dečijoj sobi.

  1. Udobnost i podrška - Foteljice za decu dizajnirane su s posebnom pažnjom na udobnost i podršku. Mališani provode puno vremena sedeći, bilo da čitaju omiljene priče, gledaju crtane filmove ili igraju video igre. Fotelje za decu pružaju optimalnu potporu za leđa i ruke, omogućavajući deci da se osećaju prijatno i opušteno.
  2. Dizajn prilagođen deci - Foteljice za decu često dolaze u raznim zabavnim dizajnima i bojama, privlačeći pažnju mališana i dodajući šarm dečijoj sobi. Deca mogu odabrati foteljicu sa omiljenim crtanim junacima ili u bojama koje vole. Ovaj personalizovani pristup čini dečiju sobu posebnom i inspiriše kreativnost.
  3. Razvoj nezavisnosti - Imati sopstvenu foteljicu u dečijoj sobi pomaže deci da razvijaju osećaj nezavisnosti. To je njihov prostor gde mogu čitati, razmišljati ili se igrati bez osećaja da su pod stalnim nadzorom. Ovo je važno za njihov emocionalni i mentalni razvoj.
  4. Praktičnost i funkcionalnost - Foteljice za decu su često lagane i jednostavne za pomeranje, što ih čini praktičnim dodatkom u svakoj dečijoj sobi. Deca ih mogu lako premeštati kako bi prilagodila raspored za igru ili druženje s prijateljima. Osim toga, neke foteljice imaju dodatne funkcije, kao što su skladišni prostori ispod sedišta za čuvanje igračaka ili knjiga.
  5. Kvalitetni materijali i trajnost - Razumljivo je da dečiji nameštaj mora biti izdržljiv. Fotelje za decu obično su izrađene od kvalitetnih materijala koji su otporni na habanje i lako se održavaju. Ovo je važno za roditelje, jer znaju da će njihova investicija u dečiju sobu trajati dugi niz godina.

Foteljice za decu su višenamenski komadi nameštaja koji donose udobnost, funkcionalnost i estetiku u svaku dečiju sobu. Pružajući podršku za decu dok rastu, ovi komadi nameštaja postaju važan deo njihovog svakodnevnog iskustva. Dakle, kada razmišljate o uređenju dečije sobe, ne zaboravite da uvrstite i jednu od ovih sjajnih foteljica za decu - savršene su za svaku dečiju sobu!

Dečije foteljice na rasklapanje - Ponuda i cene

U našoj online prodavnici, vaše potrebe za udobnim i funkcionalnim dečijim foteljama na rasklapanje su na prvom mestu. Naša ponuda dečijeg nameštaja pruža bezbroj opcija koje će oduševiti vas i vaše mališane.

Raznovrsnost stilova i dizajna - Naša prodavnica nudi širok spektar dečijih fotelja na rasklapanje koje dolaze u različitim stilovima i dizajnima. Bez obzira da li preferirate klasičan ili moderan izgled, ili možda želite da se uklopite u temu dečije sobe, sigurno ćete pronaći fotelju koja odgovara vašem ukusu i enterijeru.

Najjeftinije fotelje za decu - Verujemo da svako dete zaslužuje udobno mesto za sedenje, bez obzira na budžet. U 4Kids prodavnici, nudimo najpovoljnije cene dečijih fotelja na rasklapanje, što omogućava svakom roditelju da pronađe kvalitetan komad nameštaja bez preteranog opterećenja budžeta. Pored toga, često organizujemo posebne akcije i popuste kako bismo vam olakšali izbor.

Velika ponuda - Naša ponuda dečijih fotelja na rasklapanje je bogata i raznovrsna. S obzirom na različite potrebe i želje, nudimo modele sa različitim funkcijama, kao što su prostori za skladištenje ispod sedišta ili ugrađeni držači za čaše. Takođe, možete pronaći fotelje sa omiljenim crtanim junacima ili u bojama koje će vašem detetu privući pažnju.

Kvalitet i pouzdanost - U 4Kids-u, kvalitet i trajnost su nam od velikog značaja. Svi naši proizvodi su izrađeni od visokokvalitetnih materijala koji su dizajnirani da izdrže svakodnevnu upotrebu. Ovo je posebno važno kada je reč o dečijem nameštaju, koji mora da se nosi s aktivnostima i igrom.

Sortiraj