Kada su kišobran kolica najbolji izbor?

Kada su kišobran kolica najbolji izbor?

Kada saznate da ste u drugom stanju, ono što s tim neminovno dolazi jeste i razmišljanje o svim neophodnim stvarima za bebu i nabavka istih. Osim što je potrebno opremiti bebinu sobu i obezbediti joj sve što će njen život i odrastanje učiniti bezbrižnim i kvalitetnim od samog rođenja, postoje još neke stvari koje će svima olakšati i ulepšati dane.

 

Jedna od tih stvari svakako su i kolica za decu, koja su među prvima na spisku kada je reč o prvoj kupovini za bebu. Međutim, u moru različitih modela i brendova, kako odabrati kolica za decu koja će biti najpogodnija za vaše potrebe?

 

Odabir kišobran kolica za bebe

Kada birate kolica za decu, naravno da je važan vaš stil i finansijske prilike, ali imajte na umu i nekoliko drugih važnih stvari! Pre svega, to je vremenski period u kojem očekujete dolazak bebe na svet, jer nije isto da li ćete u prvim mesecima biti izloženi hladnoći, kiši ili suncu.


Ukoliko želite boju kolica da uskladite sa polom deteta, ova informacija biće vam od značaja, mada postoje i neutralne varijante koje odgovaraju i devojčicama i dečacima (poput bež kolica za decu). Takođe, važno je i da li očekujete jedno dete, blizance, trojke, mada naša prodavnica decije opreme ima u ponudi sve što bi vam moglo zatrebati u svakoj situaciji!

Ono što mnogi roditelji zaboravljaju prilikom kupovine kolica za decu jeste činjenica kakav je njihov životni stil i okruženje. Tako se neretko dešava da kupite kolica koja su teška, a vi morate da ih nosite niz stepenice ili, pak, nabavite velika kolica koja se teško sklapaju, ne mogu da stanu u lift, gradski prevoz ili gepek automobila, a vi volite da šetate sa bebom, vozite se, putujete.

 

Obratite pažnju i na teren po kojem se krećete odnosno da li su putevi prilagođeni kolicima ili ćete morati često da „preskačete“ rupe, bankine, gurate kolica po zemlji i suočavate se sa drugim sličnim izazovima.

 

Pored ovoga, prilikom izbora kolica za bebe razmislite i o sledećem:

  • Bezbednost - birajte kolica koja su zadovoljila sve standarde kvaliteta i garantuju vam posedovanje svih bezbednosnih karakteristika. Proverite da li postoji opasnost od prevrtanja kolica čak i kada vaša beba leži u najnižem položaju. Birajte ona kišobran kolica koja imaju široku osnovu, koja su prilagođena težini i visini vašeg deteta i koja poseduju pojasni sistem sa pet sigurnosnih tačaka.
  • Izdržljivost i kvalitet - naša preporuka je da, ukoliko planirate da obezbedite duge šetnje i savršen ugođaj svom detetu, birate košobran kolica proverenih brendova, sa kvalitetnim točkovima koji odlično amortizuju udarce neravnina na putevima, kao i kvalitetan aluminijumski ram koji će dati dugotrajnost kolicima ali i lakoću manevrisanja, sklapanja i rasklapanja.
  • Dodatna oprema na kišobran kolicima - birajte kišobran kolica koja sadrže posebne dodatke, pregrade i torbe jer će vam sama organizacija biti neuporedivo laksa. Imajte na umu da će vam pri svakoj šetnji biti potreban prostor za skladištenje hrane za bebu, napitaka, maramica i omiljene igračke, kao i vama neophodnih stvari poput telefona, novčanika i slično.

 

Odabir kišobran kolica za bebe u prodavnici.

 

Koja kolica za decu su najpraktičniji izbor?

Na početku, uglavnom svi budući roditelji razmišljaju o kupovini kolica osnovnih modela, međutim vrlo brzo shvate da ona imaju i svojih mana. Često su standardna kolica teška već sama po sebi, a da ne govorimo o tome šta sve treba nositi za bebu gde god da se uputite. Zatim, tu su i točkovi koji znaju da zapinju, nemaju dobru rotaciju i amortizaciju ili ih je teško zakočiti, a dešava se i da je mehanizam za sklapanje kolica teži, što vam dodatno može pokvariti raspoloženje onda kada treba da požurite ili jednom rukom uradite sve.


Najpraktičniji izbor kolica za decu su ona koja se uklapaju u vašu organizaciju prostora i vremena koje provodite sa bebom napolju. Ako imate manje prostora u stanu ili kući, praktična BBO kišobran kolica biće savršen izbor jer se lako sklapaju i ne zauzimaju puno mesta ni u domu ni u prtljažniku automobila.

 

Najlakša kolica za bebe

Najlakša kišobran kolica su ona koja teže svega oko 6 kilograma što vam omogućava da jednom rukom sklopite i ubacite kišobran kolica u gepek, unesete u lift ili s lakoćom popnete uz stepenice sa ostalom opremom i naravno, bebom.
Jedna od najlakših kolica na tržištu su NouNou kišobran kolica koja se odlikuju lakim sklapanjem i rasklapanjem, i visokokvalitetnim aluminijumskim ramom koji je veoma lagan.

Ne dozvolite da se vaše šetnje sa bebom pretvore u stresne događaje, jer ovi momenti treba da vas zbliže i povežu. Beba će osetiti vaše raspoloženje i zato je najbolje da u startu odaberete stvari koje će vama najviše odgovarati i pričinjavati vam zadovoljstvo. Birajte radije kolica male težine sa sigurnosnim pojasevima u više tačaka oslonca i gumenim točkovima; kolica koja se lako sklapaju i čiji materijali mogu lako da se održavaju i peru, a u prvim mesecima bebinog života važno je da kolica budu u ravnom položaju i okrenuta tako da beba gleda u vas, jer ćete tako i vi i beba biti spokojni tokom boravka na otvorenom.

Kvalitetna i moderna kišobran kolica su upravo takva, te mogu biti idealan izbor za vaše svakodnevne potrebe, pogotovo ako često koristite i lift, stepenice, različita prevozna sredstva, Naša prodavnica decije opreme u ponudi ima preko 60 modela kišobran kolica – od onih koja su prilagođena bebama od samog rođenja, pa do kišobran kolica koja su pogodna za period od 6 do 36 meseci.

 

Kako odabrati kišobran kolica?

Odabir kolica treba da izvršite uzimajući u obzir sledeće:

  • Da budu lagana i lako sklopiva
  • Da budu predviđena za veći uzrast kako biste mogli da ih koristite duže spram bebinog razvoja
  • Da budu od aluminijumskog rama i da imaju manje a jače točkove koji se lako okreću
  • Da to budu kišobran kolica sa ležećim položajem u kojima beba, pri dužim šetnjama može da odspava jednako udobno kao u svom krevecu
  • Da budu kvalitetna i zadovoljavaju sve bezbednosne standarde

 

Koja su najbolja kišobran kolica?

Glavna razlika između standardnih i kišobran kolica jeste upravo u mehanizmu sklapanja i zato kišobran kolica predstavljaju veoma praktično rešenje za svaku priliku. Pojedini modeli nemaju mogućnost za podešavanje naslona za leđa, te beba u njima može samo da sedi. Ovakvi modeli prikladni su za nešto starije bebe. Međutim, ima i takvih modela čiji se naslon podešava u nekoliko različitih položaja, pa i ležeći, koji pogoduje tek rođenim bebama. Predstavljamo vam neke od najboljih kišobran kolica, ona koja su najčešći izbor roditelja.

 

Kisobran kolica baner.

 

Chicco kišobran kolica

Kad je reč o kišobran kolicima koja mogu da se koriste od samog rođenja, model koji je idealan su Chicco kolica London up Red koja su namenjena bebama od rođenja do 15kg težine, što je otprilike do 3. godine života.


Prednji točkovi na ovim kolicima se rotiraju, dok je na zadnjim točkovima kočnica. Sigurnosni pojas je sa 5 tačaka vezivanja a uz kolica ide i tenda za sunce i zaštita od kiše, te su pogodna za različite vremenske prilike, a navlaka se lako skida i ručno pere.

Crvena Chicco kolica za bebe London up.

 

BBO kišobran kolica

Naša prodavnica dečije opreme izdvaja iz ponude i BBO kišobran kolica Modena Geomertic koja su takođe prilagođena bebama od rođenja, imaju veliku podesivu tendu sa prozorčićem, naslon se podešava u 5 položaja, a moguće je podesiti i naslon za noge. Sadrže korpu za kupovinu, a kaiš za rame će vam olakšati prenošenje kolica.


BBO je kao brend pokupio sve simpatije roditelja ponudivši vrhunski dizajn, kvalitet i pomirljivost cena.

BBO kišobran kolica za bebe Modena Geometric.

 

Jungle kišobran kolica

Može se reći da je brend Jungle jedan od najpolularnijih na domaćem tržištu jer nude širok asortiman igračaka, nehodajuće obuće, kolica, autosedišta, hranilice, prenosive krevece i još mnogo toga.


Jungle kišobran kolica odlikuje karakteristika da su pogodna od prvog dana života bebe, da poseduju navlaku, lako su sklopiva i veoma pogodna za transport i nošenje. Veliki izbor dezena koje ovaj brend nudi, daju vam priliku da za svog mališana očas posla pronađete idealna kišobran kolica.


Jedan od najprodavanijih modela ovog brenda su Jungle Quad kišobran kolica.

Siva Jungle Quad kolica za bebe sa navlakom

Ovo su samo neki od mnogobrojnih modela kolica za decu koja nudi naša online prodavnica dečije opreme, a osim toga – u ponudi je i dodatna oprema za različite vrste kolica. Potražite model po svom ukusu i u skladu sa vašim potrebama, i uživajte u zajednički provedenom vremenu gde god da se nalazite!

 


PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart
Jungle kolica Oxy Beige, 0m+