Koje su najbolje dečije igračke za letnje uživanje?

Koje su najbolje dečije igračke za letnje uživanje?

Letovanje sa klincima, opušteni trenuci na plaži i sreća koja se prosto oseća u vazduhu, najlepši je period godine. Da bi najmlađi u potpunosti uživali u letnjim avanturama, pored zlatnog peska i tirkiznog mora, biće im neophodne i najbolje dečije igračke. One će svaki dan letovanja učiniti posebnim.

 

Deca uče, raduju se i rastu upravo kroz igru. To najbolje znamo mi u 4Kidsu i za vaše nezaboravno letnje uživanje, bilo da ga organizujete na moru ili u sopstvenom dvorištu, spremili smo Intex igračke savršene za letnju zabavu.

 

Kreativne i edukative igračke za plažu


Ako ovog leta ne putujete na more, pravu malu morsku oazu možete napraviti i u svom dvorištu. Postavite ljuljašku, plastični bazenčić sa peskom, dusek za plazu i naravno bazen za kupanje.


Kućica od platna ili plastike pored improvizovane peščane plaže, napraviće od vašeg dvorišta pravo rajsko ostrvo, a šareni dušek idealan kutak za odmor i sunčanje.


Kvalitetni Intex deciji bazeni svojim prečnikom i dubinom prilagođeni su deci svih uzrasta. Za bebe su idealni plići bazeni malog prečnika sa nadstrešnicom da ih zaštiti od sunca, dok su za stariju decu pogodni bazeni većeg prečnika sa dva, tri ili četiri bočna prstena na naduvavanje, u kojima će se opušteno i bezbedno kupati.


Ni u dvorištu, a pogotovo ne na moru, nemojte zaboraviti igračke za plažu. Kofica za pesak ukrašena jednorogom, flamingom i gusarima, ili set sa koficom, lopaticama i kanticom za zalivanje, obezbediće vašem detetu sate nezaboravne igre u pesku. Pridružite se detetu u igri, gradite zajedno utvrđenja, kule, zamkove za princeze, kopajte bazene i kanale kao u Veneciji i dozvolite svom detetu da uči i razvija motoričke veštine kroz igru.


Tu je i zabavni centar koji objedinjuje bazen za kupanje, tobogan i još puno toga u čemu će vaše dete uživati zajedno sa svojim drugarima.

 

Beba pliva u vodi sa šlaufom.

 

Komforna i bezbedna oprema za plivanje

 

Sa decom, a naročito sa bebama, na plažu ne krećite bez kompletne opreme za plivanje. Najmlađi uživaju u vodi i to im, uz zdravstvene benefite, donosi mnogo sreće i radosti. Da bi bili potpuno opušteni i bezbedni dok se kupaju najbolje rešenje su šlaufi i mišići na naduvavanje.


Slauf za bebe od kvalitetnog materijala, specijalno dizajniran kao dubak da bude udoban i bezbedan, namenjen je bebama do 12 meseci ili 15 kilograma. Garantuje da će beba uživati i brčkati se bez straha i istovremeno biti sasvim bezbedna u vodi.

 

Za bebe preko godinu dana tu je šlauf sa sedištem u kome će komforno sedeti, a nožice i ručice biće slobodne za plivanje, dok su za ozbiljne kupače od tri i više godina u ponudi šlaufi u obliku ptice, lava i krokodila.


I za velike klince od 8+ godina postoje prilagođene gume ili misici za plivanje. Mišići su idealni u prelaznom periodu, kada su deca poluplivači, jer i rukama i nogama mogu sasvim simulirati plivanje bez bojazni i bez straha. Proizvode se od kvalitetnog materijala, u nekoliko različitih veličina, a vesele boje i zanimljivi letnji dezeni učiniće ih zabavnim svakom detetu.

 

Oprema za ronjenje za male avanturiste


Ako je vaše dete avanturističkog duha i obožava da istražuje, ronjenje je najbolja stvar koja će mu se desiti na letovanju. Uz naocare za plivanje ili setove za ronjenje mali istraživač upoznaće čaroban svet ispod vode.


Intex setovi za decu od 3 do 8 godina sadrže masku i disaljku, a za decu stariju od 8 godina set za ronjenje sadrži i peraja. Izrađeni su od najkvalitetnijih materijala koji su potpuno bezbedni za decu i predstavljaju nabolji poklon hrabrim, malim istraživačima.


Na kraju naše priče o nezaboravnim letnjim avanturama, imamo nešto i za roditelje: praktične ručne pumpe da lako i brzo napumpaju ove divne igračke i da uživanje što pre počne.

 


Posetite 4Kids prodavnicu i spremite se na vreme za vašu veliku letnju avanturu.


PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart
Jungle kolica Oxy Beige, 0m+