Posteljine za krevetac – posteljine za bebe

Posteljine za krevetac – posteljine za bebe

Znate li da bebe više od pola dana provode spavajući? Ovo je značajno kako bi hormon rasta pravilno funkcionisao, a da bi bebin san bio kvalitetan – potrebno je njeno okruženje učiniti što prijatnijim. Zato je od izuzetne važnosti odabir kreveca i adekvatnog dušeka, a uz to svakako i decije posteljine za krevetac.

 

A koje bebi posteljine za krevetac su nezaobilazne, tako neodoljive, a ujedno i jeftine? Posteljine za bebe koje su deo naše ponude svakako su neke od njih, a u nastavku saznajte kakve sve bebi posteljine za krevetac možete odabrati u našoj online prodavnici dečije opreme.


Koje dečije posteljine za krevetac su najbolje?


S obzirom da novorođenčad u prvim mesecima života najviše vremena provode spavajući u krevecu (bar mi tako mislimo), potrebno je da ih dobro zaštitite od tvrdih površina kako biste sprečili eventualne povrede. Najbezbednije i najbolje je ušuškati ih u meke, nežne i napravljene od prirodnih materijala - decije posteljine za krevetac, ogradice i jastučiće koji za početak služi u dekorativne svrhe.


Osim toga što je najbolje da budu izrađene od pamuka (u ponudi su već uveliko i decije posteljine za krevetac izrađene od 100% organskog pamuka), poželjno je da bebi posteljine za krevetac budu i hipoalergijske tj. bez hemijskih i sintetičkih materijala koje bi mogle izazvati alergijske reakcije na nežnoj dečijoj koži, te oštetiti njenu zaštitnu ulogu koja je ionako tek u razvoju...


Osim materijala od kojih su napravljene decije posteljine za krevetac, mnogim novopečenim roditeljima važno je da ona bude lepog dizajna i da se uklopi u ostatak enterijera bebine sobe, te bebi posteljine za krevetac možete naći u najrazličitijim bojama i dezenima. U našoj ponudi se tako nalazi preko 40 različitih setova decije posteljine za bebe, a kada ih budete birali – verujemo da nećete znati za koju najpre da se odlučite!

 

majka-i-beba-na-krevetu


Šta kada je cena glavni faktor odabira dečije posteljine za krevetac?


Budući da na odabir bebi posteljine za krevetac značajno može da utiče i cena, potrudili smo se da naša ponuda sadrži kako jeftine posteljine za bebe koje nikako ne idu nauštrb kvaliteta, tako i skuplje varijante! Ako se pitate u čemu je razlika, otkrićemo vam da na cenu (osim samog brenda) najpre utiče sadržaj seta decije posteljine za krevetac.


Dok jeftine posteljine za bebe sadrže uglavnom samo jorgansku navlaku, donji čaršav i jastučnicu, skuplji setovi bebi posteljine za krevetac sadrže i od ogradice za krevetac, dok pojedini setovi imaju i punjivi jorgan i jastuče za bebe, pa čak i nekoliko različitih ogradica, dekorativne jastučiće,...


Za vas izdvajamo nekoliko različitih varijanti, te kada su u pitanju jeftine posteljine za bebe – Textil posteljina za krevetac dimenzije 80 x 120 cm u nekoliko različitih boja i dezena može biti vaš idealan izbor. Kao što smo već pomenuli, ove jeftine posteljine za bebe sadrže u kompletu navlaku za jorgan, čaršav i jastučnicu od 100% pamuka, dok nešto skuplji setovi ovog proizvođača u kompletu imaju i ogradicu, jorgan i jastuče, a čaršav je od žerseja i sa lastišem. Trenutno je u toku i akcijska ponuda Bambino kompleta posteljine za krevetac dimenzije 120 x 60 cm koji je dostupan u mint, roze, plavoj i sivoj boji, a koji se sastoji od: pletenica ogradice, dva jastučeta u obliku zvezde i jednog u obliku oblaka, jastučeta za bebu, jorgana i donjeg čaršava.


Takođe, u ponudi naše online prodavnice dečije opreme je i Deksi posteljina za bebe u raznim bojama i dezenima, sa dodatnim dekorativnim jastučićima i/ili ogradicom za krevetac različitih dezena, kao različitog cenovnog ranga. Najjeftinija varijanta sastoji se od:

 

  • punjene posteljine (punjeni prekrivač sa navlakom koja ima rajsferšlus, punjeno jastuče za spavanje, donji čaršav sa lastišem),
  • ogradice za bebe za tri strane kreveca koja je izrađena 100% od pamuka vrhunskog kvaliteta i ima vez, kao i
  • ukrasnog jastučeta,

a sve je prilagođeno potrebama beba od samog rođenja.


Bebi posteljine za krevetac mogu biti savršene i kao poklon
- nije na odmet imati i nekoliko kompleta koje će roditelji po potrebi menjati. Ako pak posteljinu birate za potrebe svog novorođenčeta, znamo da ćete odabrati onu koja je u skladu sa vašim ukusom i stilom, a 4kids je tu da vaš izbor podrži najboljom ponudom!