Bibs culcle i Bibs dude

Sortiraj
Upoznajte Bibs cucle i Bibs dude - vašeg novog najboljeg prijatelja u brizi o vašoj bebi! Naša kolekcija Bibs cucli i duda dolazi u širokom rasponu boja i dizajna, prilagođavajući se svakom stilu i po… Pročitaj više
Novo
Bibs set duda za bebe Try-it Ivory, 0-6m
2.399,00 RSD

Opis proizvoda:
Bibs set duda za bebe Try-it u bež boji predviđen je za bebe od rođenja do 6 meseci. U pakovanju se nalaze 4 najpopularnija modela Bibs duda od kojih će beba izabrati omiljenu. Dve dude su od lateksa, a druge sve od silikona. Dude od silikona se mogu sterilisati na visokim temperaturama i u mikrotalasnoj, njihov vek je neograničena, a malo su i tvrđe od duda od lateksa.

Novo
Bibs varalice za bebe Liberty Eloise Blush, 6-18m
1.549,00 RSD

Opis proizvoda:
Bibs dude za bebe Liberty Blush predviđene su za bebe od 6 do 18 meseci. Dude svojim retro dizajnom i pažljivo biranom kombinacijom boja čine jedinstven proizvod na našem tržištu. Ako tražite prirodan proizvod uz koji će vaša beba lakše zaspati, koji će je umiriti i postati joj drugar u svim prilikama, onda je Bibs duda pravi izbor za vas. Pored svoje praktične funkcije, ona će dopuniti i svaku odevnu kombinaciju vašeg mališana i izmamiti osmeh slučajnom prolazniku.

Novo
Bibs varalice za bebe Liberty Eloise Blush, 0-6m
1.549,00 RSD

Opis proizvoda:
Bibs dude za bebe Liberty Blush predviđene su za bebe od rođenja do 6 meseci. Dude svojim retro dizajnom i pažljivo biranom kombinacijom boja čine jedinstven proizvod na našem tržištu. Ako tražite prirodan proizvod uz koji će vaša beba lakše zaspati, koji će je umiriti i postati joj drugar u svim prilikama, onda je Bibs duda pravi izbor za vas. Pored svoje praktične funkcije, ona će dopuniti i svaku odevnu kombinaciju vašeg mališana i izmamiti osmeh slučajnom prolazniku.

Novo
Bibs varalice za bebe Liberty Eloise Sage, 6-18m
1.549,00 RSD

Opis proizvoda:
Bibs dude za bebe Sage predviđene su za bebe od 6 do 18 meseci. Dude svojim retro dizajnom i pažljivo biranom kombinacijom boja čine jedinstven proizvod na našem tržištu. Ako tražite prirodan proizvod uz koji će vaša beba lakše zaspati, koji će je umiriti i postati joj drugar u svim prilikama, onda je Bibs duda pravi izbor za vas. Pored svoje praktične funkcije, ona će dopuniti i svaku odevnu kombinaciju vašeg mališana i izmamiti osmeh slučajnom prolazniku.

Novo
Bibs varalice za bebe Liberty Eloise Sage, 0-6m
1.549,00 RSD

Opis proizvoda:
Bibs dude za bebe Sage predviđene su za bebe od rođenja do 6 meseci. Dude svojim retro dizajnom i pažljivo biranom kombinacijom boja čine jedinstven proizvod na našem tržištu. Ako tražite prirodan proizvod uz koji će vaša beba lakše zaspati, koji će je umiriti i postati joj drugar u svim prilikama, onda je Bibs duda pravi izbor za vas. Pored svoje praktične funkcije, ona će dopuniti i svaku odevnu kombinaciju vašeg mališana i izmamiti osmeh slučajnom prolazniku.

Novo
Bibs dude za bebe Liberty Eloise Dusty Blue, 6-18m
1.549,00 RSD

Opis proizvoda:
Bibs dude za bebe Dusty Blue predviđena je za bebe od 6 do 18 meseci. Dude svojim retro dizajnom i pažljivo biranom kombinacijom boja čine jedinstven proizvod na našem tržištu. Ako tražite prirodan proizvod uz koji će vaša beba lakše zaspati, koji će je umiriti i postati joj drugar u svim prilikama, onda je Bibs duda pravi izbor za vas. Pored svoje praktične funkcije, ona će dopuniti i svaku odevnu kombinaciju vašeg mališana i izmamiti osmeh slučajnom prolazniku.

Novo
Bibs dude za bebe Liberty Eloise Dusty Blue, 0-6m
1.549,00 RSD

Opis proizvoda:
Bibs dude za bebe Dusty Blue predviđena je za bebe od rođenja do 6 meseci. Dude svojim retro dizajnom i pažljivo biranom kombinacijom boja čine jedinstven proizvod na našem tržištu. Ako tražite prirodan proizvod uz koji će vaša beba lakše zaspati, koji će je umiriti i postati joj drugar u svim prilikama, onda je Bibs duda pravi izbor za vas. Pored svoje praktične funkcije, ona će dopuniti i svaku odevnu kombinaciju vašeg mališana i izmamiti osmeh slučajnom prolazniku.

Novo
Bibs dude za bebe Liberty Capel Blush, 6-18m
1.549,00 RSD

Opis proizvoda:
Bibs dude za bebe Capel Blush predviđena je za bebe od 6 do 18 meseci. Dude svojim retro dizajnom i pažljivo biranom kombinacijom boja čine jedinstven proizvod na našem tržištu. Ako tražite prirodan proizvod uz koji će vaša beba lakše zaspati, koji će je umiriti i postati joj drugar u svim prilikama, onda je Bibs duda pravi izbor za vas. Pored svoje praktične funkcije, ona će dopuniti i svaku odevnu kombinaciju vašeg mališana i izmamiti osmeh slučajnom prolazniku.

Novo
Bibs dude za bebe Liberty Capel Blush, 0-6m
1.549,00 RSD

Opis proizvoda:
Bibs dude za bebe Capel Blush predviđena je za bebe od rođenja do 6 meseci. Dude svojim retro dizajnom i pažljivo biranom kombinacijom boja čine jedinstven proizvod na našem tržištu. Ako tražite prirodan proizvod uz koji će vaša beba lakše zaspati, koji će je umiriti i postati joj drugar u svim prilikama, onda je Bibs duda pravi izbor za vas. Pored svoje praktične funkcije, ona će dopuniti i svaku odevnu kombinaciju vašeg mališana i izmamiti osmeh slučajnom prolazniku.

Novo
Bibs dude za bebe Liberty Chamomile Lawn, 6-18m
1.549,00 RSD

Opis proizvoda:
Bibs dude za bebe Chamomile Lawn & Woodchuck predviđene su za bebe od 6 do 18 meseci. Dude svojim retro dizajnom i pažljivo biranom kombinacijom boja čine jedinstven proizvod na našem tržištu. Ako tražite prirodan proizvod uz koji će vaša beba lakše zaspati, koji će je umiriti i postati joj drugar u svim prilikama, onda je Bibs duda pravi izbor za vas. Pored svoje praktične funkcije, ona će dopuniti i svaku odevnu kombinaciju vašeg mališana i izmamiti osmeh slučajnom prolazniku.

Novo
Bibs dude za bebe Liberty Chamomile Lawn, 0-6m
1.549,00 RSD

Opis proizvoda:
Bibs dude za bebe Chamomile Lawn & Woodchuck predviđene su za bebe od rođenja do 6 meseci. Dude svojim retro dizajnom i pažljivo biranom kombinacijom boja čine jedinstven proizvod na našem tržištu. Ako tražite prirodan proizvod uz koji će vaša beba lakše zaspati, koji će je umiriti i postati joj drugar u svim prilikama, onda je Bibs duda pravi izbor za vas. Pored svoje praktične funkcije, ona će dopuniti i svaku odevnu kombinaciju vašeg mališana i izmamiti osmeh slučajnom prolazniku.

Novo
Bibs varalice za bebe Liberty Lawn & Pine, 6-18m
1.549,00 RSD

Opis proizvoda:
Bibs dude za bebe Chamomile Lawn & Pine predviđene su za bebe od 6 do 18 meseci. Bibs dude svojim dizajnom i pažljivo biranom kombinacijom boja čine jedinstven proizvod na našem tržištu. Ako tražite prirodan proizvod uz koji će vaša beba lakše zaspati, koji će je umiriti i postati joj drugar u svim prilikama. Pored svoje praktične funkcije, ona će dopuniti i svaku odevnu kombinaciju vašeg mališana i izmamiti osmeh slučajnom prolazniku.

Novo
Bibs varalice za bebe Liberty Lawn & Pine, 0-6m
1.549,00 RSD

Opis proizvoda:
Bibs dude za bebe Chamomile Lawn & Pine predviđene su za bebe od rođenja do 6 meseci. Bibs dude svojim dizajnom i pažljivo biranom kombinacijom boja čine jedinstven proizvod na našem tržištu. Ako tražite prirodan proizvod uz koji će vaša beba lakše zaspati, koji će je umiriti i postati joj drugar u svim prilikama. Pored svoje praktične funkcije, ona će dopuniti i svaku odevnu kombinaciju vašeg mališana i izmamiti osmeh slučajnom prolazniku.

Novo
Bibs set duda za bebe Try-it Baby Blue, 0-6m
2.399,00 RSD

Opis proizvoda:
Bibs set duda za bebe Try-it u plavoj boji predviđen je za bebe od rođenja do 6 meseci. U pakovanju se nalaze 4 najpopularnija modela Bibs duda od kojih će beba izabrati omiljenu. Dve dude su od lateksa, a druge sve od silikona. Dude od silikona se mogu sterilisati na visokim temperaturama i u mikrotalasnoj, njihov vek je neograničena, a malo su i tvrđe od duda od lateksa.

Novo
Bibs set duda za bebe Try-it Blush, 0-6m
2.399,00 RSD

Opis proizvoda:
Bibs set duda za bebe u roze boji predviđen je za bebe od rođenja do 6 meseci. U pakovanju se nalaze 4 najpopularnija modela Bibs duda od kojih će beba izabrati omiljenu. Dve dude su od lateksa, a druge sve od silikona. Dude od silikona se mogu sterilisati na visokim temperaturama i u mikrotalasnoj, njihov vek je neograničena, a malo su i tvrđe od duda od lateksa.

Novo
Bibs cucla za flašicu spor protok
899,00 RSD

Opis proizvoda:
Bibs cucle za flašicu spor protok su predviđene za bebe uzrasta od 6 meseci. Cucle su napravljene od prirodnog lateksa. Pošto je u pitanju prirodni materijal može doći do varijacija boja.

Novo
Bibs cucla za flašicu srednji protok
899,00 RSD

Opis proizvoda:
Bibs cucla za flašicu srednji protok su predviđene za bebe uzrasta od 6 meseci. Cucle su napravljene od prirodnog lateksa. Pošto je u pitanju prirodni materijal može doći do varijacija boja.

Novo
Bibs cucla za flašicu spor protok
899,00 RSD

Opis proizvoda:
Bibs cucla za flašicu spor protok su predviđene za bebe od rođenja do 6 meseci. Cucle su napravljene od prirodnog lateksa. Pošto je u pitanju prirodni materijal može doći do varijacija boja.

Novo
Bibs varalica za bebe Boheme Woodchuck & Blush, 6-18m
1.449,00 RSD

Opis proizvoda:
Bibs Boheme varalica za bebe Woodchuck & Blush predviđena je za bebe od 6 do 18 meseci. Varalica je inspirisana modernim stilom. Sa svojim prirodnim elementima i organskom siluetom, varalica se pojavljuje u svežem, kreativnom i estetskom dizajnu. Varalica ima ventil koji ispušta vazduh u trenutku kada beba sisa varalicu. Nakon bebine upotrebe varalica se vraća u prirodni oblik. Varalica je proizvedena od prirodnog lateksa. Pošto je lateks od prirodnog materijala može doći do varijacije u boji. Okrugli lagani štit oko varalice je okrenut od osetljive kože oko bebinih usta kako bi se obezbedio minimalan kontakt sa bebinim nosom i ustima, što znači da su manje šanse za nakupljanje vlage iz pljuvačke koja može izazvati osip i bolne tačke. Veličina štita je jedna bez obzira na veličinu varalice.

Novo
Bibs varalica za bebe Boheme Woodchuck & Blush, 0-6m
1.449,00 RSD

Opis proizvoda:
Bibs Boheme varalica za bebe Woodchuck & Blush predviđena je za bebe od rođenja do 6 meseci. Varalica je inspirisana modernim stilom. Sa svojim prirodnim elementima i organskom siluetom, varalica se pojavljuje u svežem, kreativnom i estetskom dizajnu. Varalica ima ventil koji ispušta vazduh u trenutku kada beba sisa varalicu. Nakon bebine upotrebe varalica se vraća u prirodni oblik. Varalica je proizvedena od prirodnog lateksa. Pošto je lateks od prirodnog materijala može doći do varijacije u boji. Okrugli lagani štit oko varalice je okrenut od osetljive kože oko bebinih usta kako bi se obezbedio minimalan kontakt sa bebinim nosom i ustima, što znači da su manje šanse za nakupljanje vlage iz pljuvačke koja može izazvati osip i bolne tačke. Veličina štita je jedna bez obzira na veličinu varalice.

Novo
Bibs varalica za bebe Boheme White & Sunshine, 6-18m
1.449,00 RSD

Opis proizvoda:
Bibs Boheme varalica za bebe White & Sunshine predviđena je za bebe od 6 do 18 meseci. Varalica je inspirisana modernim stilom. Sa svojim prirodnim elementima i organskom siluetom, varalica se pojavljuje u svežem, kreativnom i estetskom dizajnu. Varalica ima ventil koji ispušta vazduh u trenutku kada beba sisa varalicu. Nakon bebine upotrebe varalica se vraća u prirodni oblik. Varalica je proizvedena od prirodnog lateksa. Pošto je lateks od prirodnog materijala može doći do varijacije u boji. Okrugli lagani štit oko varalice je okrenut od osetljive kože oko bebinih usta kako bi se obezbedio minimalan kontakt sa bebinim nosom i ustima, što znači da su manje šanse za nakupljanje vlage iz pljuvačke koja može izazvati osip i bolne tačke. Veličina štita je jedna bez obzira na veličinu varalice.

Novo
Bibs varalica za bebe Boheme White & Sunshine, 0-6m
1.449,00 RSD

Opis proizvoda:
Bibs Boheme varalica za bebe White & Sunshine predviđena je za bebe od rođenja do 6 meseci. Varalica je inspirisana modernim stilom. Sa svojim prirodnim elementima i organskom siluetom, varalica se pojavljuje u svežem, kreativnom i estetskom dizajnu. Varalica ima ventil koji ispušta vazduh u trenutku kada beba sisa varalicu. Nakon bebine upotrebe varalica se vraća u prirodni oblik. Varalica je proizvedena od prirodnog lateksa. Pošto je lateks od prirodnog materijala može doći do varijacije u boji. Okrugli lagani štit oko varalice je okrenut od osetljive kože oko bebinih usta kako bi se obezbedio minimalan kontakt sa bebinim nosom i ustima, što znači da su manje šanse za nakupljanje vlage iz pljuvačke koja može izazvati osip i bolne tačke. Veličina štita je jedna bez obzira na veličinu varalice.

Novo
Bibs varalica za bebe Boheme Ivory & Blossom, 6-18m
1.449,00 RSD

Opis proizvoda:
Bibs Boheme varalica za bebe Ivory & Blossom predviđena je za bebe od 6 do 18 meseci. Varalica je inspirisana modernim stilom. Sa svojim prirodnim elementima i organskom siluetom, varalica se pojavljuje u svežem, kreativnom i estetskom dizajnu. Varalica ima ventil koji ispušta vazduh u trenutku kada beba sisa varalicu. Nakon bebine upotrebe varalica se vraća u prirodni oblik. Varalica je proizvedena od prirodnog lateksa. Pošto je lateks od prirodnog materijala može doći do varijacije u boji. Okrugli lagani štit oko varalice je okrenut od osetljive kože oko bebinih usta kako bi se obezbedio minimalan kontakt sa bebinim nosom i ustima, što znači da su manje šanse za nakupljanje vlage iz pljuvačke koja može izazvati osip i bolne tačke. Veličina štita je jedna bez obzira na veličinu varalice.

Novo
Bibs varalica za bebe Boheme Ivory & Blossom, 0-6m
1.449,00 RSD

Opis proizvoda:
Bibs Boheme varalica za bebe Ivory & Blossom predviđena je za bebe od rođenja do 6 meseci. Varalica je inspirisana modernim stilom. Sa svojim prirodnim elementima i organskom siluetom, varalica se pojavljuje u svežem, kreativnom i estetskom dizajnu. Varalica ima ventil koji ispušta vazduh u trenutku kada beba sisa varalicu. Nakon bebine upotrebe varalica se vraća u prirodni oblik. Varalica je proizvedena od prirodnog lateksa. Pošto je lateks od prirodnog materijala može doći do varijacije u boji. Okrugli lagani štit oko varalice je okrenut od osetljive kože oko bebinih usta kako bi se obezbedio minimalan kontakt sa bebinim nosom i ustima, što znači da su manje šanse za nakupljanje vlage iz pljuvačke koja može izazvati osip i bolne tačke. Veličina štita je jedna bez obzira na veličinu varalice.


Bibs varalice za bebe

Upoznajte Bibs cucle i Bibs dude - vašeg novog najboljeg prijatelja u brizi o vašoj bebi! Naša kolekcija Bibs cucli i duda dolazi u širokom rasponu boja i dizajna, prilagođavajući se svakom stilu i potrebama vašeg malog anđela. Bibs cucle su mekane, sigurne i dolaze u predivnim bojama, pružajući udobnost vašem mališanu. Izaberite Bibs i osigurajte sreću i udobnost za vašu malu sreću!

Bibs cucle za bebe

Bibs cucle za bebe su neizostavan deo svake roditeljske torbe, pružajući ne samo praktičnost već i udobnost za vašeg malog anđela. Sa svojom jedinstvenom kombinacijom modernog dizajna i visokokvalitetnih materijala, Bibs cucle postaju omiljeni izbor roditelja širom sveta.
Ono što Bibs cucle izdvaja je paleta boja koja oduzima dah. Od nežnih pastelnih tonova do živopisnih nijansi, Bibs nudi širok spektar opcija koje odgovaraju svakom ukusu i stilu. Bilo da preferirate klasične boje ili želite da eksperimentišete sa trendi kombinacijama, Bibs ima nešto za svakog.
Ali Bibs cucle nisu samo atraktivne vizuelno - one su i izuzetno funkcionalne. Izrađene od visokokvalitetnog lateksa ili silikona, Bibs cucle su sigurne za bebine nežne desni i zube. Njihov ergonomski dizajn pruža udobnost i podršku za bebine pokrete glave i vrata, dok njihov lagani materijal čini da su idealne za svakodnevnu upotrebu.
Jedinstvena karakteristika Bibs cuculica je i njihov "oblak" oblik, koji je dizajniran da minimizira iritaciju kože oko usta i brade bebe. Ovo je posebno važno kod novorođenčadi i beba sa osetljivom kožom, čineći Bibs cuculice izuzetno prijateljskim za sve male princeze i prinčeve.
Kada je u pitanju održavanje, Bibs cucle su jednostavne za čišćenje. Dovoljno je oprati ih blagim sapunom i toplom vodom ili ih sterilizirati, a zatim ostaviti da se osuše na vazduhu. Ovaj jednostavan proces čini ih praktičnim izborom za roditelje u svakodnevnoj brizi o svojoj bebi.
Kada kupujete Bibs cucle, možete biti sigurni da birate proizvod koji je odabran sa pažnjom i ljubavlju prema vašoj bebi. Sa svojom kombinacijom stila, udobnosti i sigurnosti, Bibs cucle su više od obične dudice - one su neophodan dodatak za svaku bebinu kolekciju.

Bibs varalice ili Bibs cucle?

U svetu Bibs proizvoda za bebe, često se može desiti da se izrazi "Bibs cucle" i "Bibs varalice" koriste zamjenjivo. Iako se obično misli da se radi o istoj stvari, Bibs varalice predstavljaju posebnu kategoriju proizvoda koja kombinuje funkcionalnost i estetiku na jedinstven način.

Bibs varalice su dizajnirane s istom pažnjom i kvalitetom kao i Bibs cucle, pružajući vašoj bebi udobnost, sigurnost i stil. Izrađene od visokokvalitetnih materijala i dolazeći u širokom spektru boja i dizajna, Bibs varalice su idealan izbor za bebe koje teže istraživanju sveta oko sebe.

Sa svojim ergonomskim dizajnom i sigurnim materijalima, Bibs varalice nude podršku za bebine male ruke i desni, pružajući im mir i sigurnost tokom dana i noći. Njihov lagani materijal i atraktivni dizajn čine ih omiljenim dodatkom u svakodnevnom životu vaše bebe.

Kada birate Bibs varalice, birate proizvod koji je odabran s pažnjom i ljubavlju prema vašoj bebi. Bez obzira na to kako ih nazivamo, Bibs varalice su nezamenljiv dodatak za svaku bebinu kolekciju, pružajući im udobnost, stil i sigurnost koje zaslužuju.

Sortiraj

PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart
Jungle kolica Oxy Beige, 0m+