Joie kolica za bebe

Izaberi akciju proizvoda
Broj proizvoda po strani
Cenovni redosled proizvoda

Joie kolica za bebe Tourist Black, 0m+

24.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Joie Tourist Black kolica namenjena su za decu od rođenja do 15kg težine, odnosno do otprilike 3 godina. Veoma se lako sklapaju i veoma su kompakna. Takođe teška su samo 6,6 kg pa su tako idealna za šetnje. 

Joie kolica za bebe Tourist Grey, 0m+

24.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Joie Tourist Grey kolica namenjena su za decu od rođenja do 15kg težine, odnosno do otprilike 3 godina. Veoma se lako sklapaju i veoma su kompakna. Takođe teška su samo 6,6 kg pa su tako idealna za šetnje. 

Joie kolica 2u1 Muze Dark Grey, 0m+

22.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Joie kolica Muze 2u1 Dark Grey namenjena su za bebe od rođenja do prosečno 15 kg težine. Najveća prednost ovih kolica je lako slapanje jednom rukom i lako rukovanje istim. Poseduje automatsko zaključavanje sklopljenih kolica, što veoma pomaže roditeljima prilikom transporta. Poseduje i veliku šoping korpu, u kojoj mogu da stanu sve što je potrebno za šetnju sa bebom. U setu se dobija kolica za bebe i sinteza, odnosno auto sedište od 0-13 kg koje se montira na kolica.

Joie kolica 2u1 Litetrax 4 Coal, 0m+

35.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Joie Litetrax 4 Coal 2 u 1 sadrži kolica i autosedište Joie Gemm, te čine savršenu kombinaciju za Vašu bebu. Ovaj komplet kupuje se zajedno i osigurava Vašoj bebi potpunu sigurnost i udobnost od rođenja pa sve do 3 godine starosti. Veoma laka za sklapanje i rasklapanje jednom rukom. Kada se sklope automatski se zaljučavaju. Savršeno se kombinuju sa auto sedištem Gemm ili i-Gemm bez adaptera.

Joie kolica 2u1 Litetrax 4 Blue, 0m+

35.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Joie Litetrax 4 Blue 2u1 sadrži kolica i autosedište Joie Gemm, te čine savršenu kombinaciju za Vašu bebu. Ovaj komplet kupuje se zajedno i osigurava Vašoj bebi potpunu sigurnost i udobnost od rođenja pa sve do 3 godine starosti. Veoma laka za sklapanje i rasklapanje jednom rukom. Kada se sklope automatski se zaljučavaju. Savršeno se kombinuju sa auto sedištem Gemm ili i-Gemm bez adaptera.

Joie kolica Mirus Grey, 0m+

24.990,00 RSD

Opis proizvoda:

Joie kolica Mirus kolica su testirana da se koriste od rodjenja do 17,5 kg .

Kolicima odgovaraju sva Joie sedišta i mogu se postaviti na ram da se koriste kao deo kolica.

 

Joie kolica Chrome DLX 2u1, 0m+

52.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Joie DLX u sivoj boji su luksuzna multi-tasking kolica pogodna za bebe od rođenja do 17,5 kg težine. Sedište može biti orjentisano u smeru gledanja roditelja koji gura kolica ili od njega. Kompatibilna su sa nosiljkom ili autosedištem (adapteri su uključeni u pakovanje).

Sistem Joie DLX 2 u 1 obuhvata:

 1. Ram kolica
 2. Korpa za novorođenče (koristite se od rođenja do 6 meseci)
 3. Sportsko sedište (koristi se od 6 meseci do 17,5 kg)
 4. Adaptere za nosiljku i auto sedište
 5. Prekrivač za kišu
 6. Prekrivač za noge

Joie kolica Versatrax Grey, 0m+

41.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Joie Versatrax kolica predvidjena su za decu od rodjenja do 22kg. Sedište kolica može biti okrenuto tako da beba gleda u pravcu roditelja ili u pravcu kretanja kolica. Amortizeri su instalirani na sva 4 točka, tako da će vožnja u njima biti pravo uživanje za Vašu bebu. Pomoću adaptera postoji mogućnost postavljenja auto sedište Gemm, I-Gemm, I-Level i I-Snug.

Joie kolica za blizance Aire Pink&Blue, 0m+

22.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Kolica za blizance Joie Aire pogodna je za bebe od rođenja do 36 meseci starosti, odnosno 15kg. Najveća prednost je lako sklapanje i rukovanje. Uz kolica se dobija i kišna navlaka.

Joie kolica za blizance Aire Dark Pewter, 0m+

22.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Kolica za blizance Joie Aire pogodna je za bebe od rođenja do 36 meseci starosti, odnosno 15kg. Najveća prednost je lako sklapanje i rukovanje.

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Joie Tourist kolica Grey Flannel, 0m+

24.990,00 RSD

Joie Tourist kolica predvidjena su za decu od rodjenja do 15kg (otprilike 3 godine).

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Joie kolica 3u1 Chrome dlx Grey, 0m+

54.990,00 RSD

Opis proizvoda:

Joie DLX su luksuzna multi-tasking kolica pogodna od samog rođenja deteta. Sedište može biti orjentisano u smeru gledanja roditelja koji gura kolica ili od njega. Kompatibilna su sa nosiljkom ili autosedištem (adapteri su uključeni u pakovanje)

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Joie kolica Muze Dark Green 2u1, 0m+

15.590,00 RSD

Opis proizvoda:
Joie kolica Muze 2u1 Dark Green namenjena su za bebe od rođenja do prosečno 15 kg težine. Najveća prednost ovih kolica je lako slapanje jednom rukom i lako rukovanje istim. Poseduje automatsko zaključavanje sklopljenih kolica, što veoma pomaže roditeljima prilikom transporta. Poseduje i veliku šoping korpu, u kojoj mogu da stanu sve što je potrebno za šetnju sa bebom. U setu se dobija kolica za bebe i sinteza, odnosno auto sedište od 0-13 kg koje se montira na kolica.

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Joie kolica Muze Black 2u1, 0m+

15.590,00 RSD

Opis proizvoda:
Joie kolica Muze 2u1 Black namenjena su za bebe od rođenja do prosečno 15 kg težine. Najveća prednost ovih kolica je lako slapanje jednom rukom i lako rukovanje istim. Poseduje automatsko zaključavanje sklopljenih kolica, što veoma pomaže roditeljima prilikom transporta. Poseduje i veliku šoping korpu, u kojoj mogu da stanu sve što je potrebno za šetnju sa bebom. U setu se dobija kolica za bebe i sinteza, odnosno auto sedište od 0-13 kg koje se montira na kolica.

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Joie kolica 2u1 Versatrax Grey, 0m+

54.490,00 RSD

Joie kolica 2u1 Versatrax su namenjena uzrastu: od rođenja do otprilike 4 godine starosti (17,5kg)
 

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Joie kolica Muze Red 2u1, 0m+

15.590,00 RSD

Opis proizvoda:
Joie kolica Muze 2u1 Red namenjena su za bebe od rođenja do prosečno 15 kg težine. Najveća prednost ovih kolica je lako slapanje jednom rukom i lako rukovanje istim. Poseduje automatsko zaključavanje sklopljenih kolica, što veoma pomaže roditeljima prilikom transporta. Poseduje i veliku šoping korpu, u kojoj mogu da stanu sve što je potrebno za šetnju sa bebom. U setu se dobija kolica za bebe i sinteza, odnosno auto sedište od 0-13 kg koje se montira na kolica.

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Joie kolica Nitro, 0m+

11.390,00 RSD

Joie kolica Nitro su namenjena deci od rođenja do navršenih 15 kg težine.

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Joie kolica za bebe

Poznati brend bebi opreme - Joie, poreklom je iz Velike Britanije i nudi veliki izbor kolica za bebe. Veliku pažnju posvećuje najvišim standardima dizajna, inženjeringa i bezbednosti. 4Kids nudi standardna Joie kolica, Joie kolica sisteme 3 u 1 i 2 u 1, kao i Joie kolica za blizance.