Bebi alarmi

Bebi alarm pruža tu pogodnost da uvek budete u toku sa dešavanjima u bebinoj sobi. Obezbedite i sebi trenutke mira i spokoja, dok vaša beba spava. Pročitaj više

Avent bebi alarm sa Video monitorom - Digitalni

28.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Avent video nadzor, sa kojim ćete lakše paziti Vaše dete i noću i danju. Poseduje savršen kvalitet slike i zvuka. Njegove melodije i prijatan zvuk uspavanki pomoći će Vam prilikom uspavljivanja. Baterija može izdržati do 10h, tako da ne morate da brinete da će se ugasiti tokom noći.

Avent alarm za bebu Entry Level Dect Monitor

10.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Slušajte i pratite svoju bebu. Avent DECT monitor za bebe pruža vam potpunu bezbrižnost tako što omogućava osnovne funkcije monitora za bebe. Predstavlja najpouzdaniju vezu pomoću potpuno jasnog zvuka i sadrži noćno svetlo koje će umiriti Vas i Vašu bebu.

Reer digitalna kamera za bebe

11.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Reer digitalna kamera za bebe koja ima neograničen domet I direktan prenos na vaš mobilni uređaj. Jednostavna i brza instalacija putem aplikacije (aplikacija je dostupna besplatno u AppStore ili GooglePlay). Inteligentna, podesiva osetljivost na kretanje i buku. HD kamera visoke rezolucije za kristalno čistu sliku i video prenos, automatska funkcija noćnog vida, dvosmerna funkcija zvučnog presretanja, 4x digitalno zumiranje putem aplikacije, snimanje slika i video zapisa.

Vtech bebi alarm sa video monitorom 2251

15.490,00 RSD

Opis proizvoda:
VTech alarm za bebe sa video monitorom će se pobrinuti za sigurnost Vašeg deteta. Odlikuje ga monitor u boji s jasnim prikazom, prikazom sobne temperature, odličnim kvalitetom zvuka, dosegom do 300 metara i noćnim režimom rada. Zbog odličnog kvaliteta zvuka i mogućnost dvosmerne komunikacije, elektronska dadilja će omogućiti komunikaciju sa detetom i na taj način pridoneti mirnom snu.

U pakovanju se dobija:
1× Roditeljska jedinica
1 x Dečija jedinica
1× 800 mAH baterija Ni-MH
1× punjač
1× punjač za kameru
1× komplet za montiranje


Bebi alarmi

Bebi alarm pruža tu pogodnost da uvek budete u toku sa dešavanjima u bebinoj sobi. Obezbedite i sebi trenutke mira i spokoja, dok vaša beba spava.