Prenosivi krevetac

Izaberi akciju proizvoda
Broj proizvoda po strani
Cenovni redosled proizvoda
-11%

Lorelli prenosivi krevetac Moonlight 2 Nivoa, String Hug

Regularna cena: 10.990,00 RSD
Akcija: 9.790,00 RSD

Opis proizvoda:
Lorelli krevetac na rasklapanje Moonlight String Hug na 2 Nivoa pogodan je za bebe od rođenja do 15kg težine. Poseduje podlogu za presvlačenje i idealan je kako za igru, tako i za odmor bebe. Veoma se lako sklapa i rasklapa, pa je tako pogodan i za putovanja. Jedna stranica kreveta može se otvoriti, kada dete poraste, cibzarom.

-18%

Lorelli prenosivi krevetac Moonlight Grey Fun

Regularna cena: 9.480,00 RSD
Akcija: 7.790,00 RSD

Opis proizvoda:
Krevetac na rasklapanje Moonlight Grey Fun pogodan je za bebe i decu od rođenja do 15kg težine. Poseduje 1 Nivo i idealan je za igru i za spavanje u njemu. Veoma je lagan za sklapanje, rasklapanje i transport, što čini ovaj krevetac idealnim za putovanja.

Cangaroo prenosivi krevetac Africa Turqouise 1 Nivo

7.690,00 RSD

Opis proizvoda:
Krevetac na rasklapanje Afrika Tirkiz izuzetno je kompaktan, zauzima malo prostora i vrlo je jednostavan za nošenje. Gde god da idete, krevetić možete poneti sa sobom. Set uključuje torbu za odlaganje koju možete spremiti u prtljažnik automobila. Zahvaljujući velikim mrežnim prozorima, moći ćete da vidite bebu u bilo kom trenutku. Uz krevetac se dobija i udobna prostirka debljine 1,5 cm.

Cangaroo prenosivi krevetac Once Upon a Time L2 Grey 2 Nivoa

11.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Krevetac na rasklapanje Once Upon a Time u sivoj boji pogodan je za bebe od rođenja do 15kg težine. Najveća prednost ovog krevetića na 2 nivoa je svakako vrteška koja dolazi u sklopu krevetića sa 4 plisane igračke. Poseduje bočni ulaz sa cibzarom koji vašoj bebi omogućava ulazak i izlazak iz kreveca za igru prilikom puzanja. Takođe poseduje i veliki bočni džep za igračke. U kompletu se dobija torba za nošenje, kao i podlogu na sklapanje debljine 1,5 cm.

Novo -11%

Lorelli prenosivi krevetac Moonlight 2 Nivoa, Silver Blue Car

Regularna cena: 10.990,00 RSD
Akcija: 9.790,00 RSD

Opis proizvoda:
Lorelli krevetac na rasklapanje Moonlight Silver Blue Car na 2 Nivoa pogodan je za bebe od rođenja do 15kg težine. Poseduje podlogu za presvlačenje i idealan je kako za igru, tako i za odmor bebe. Veoma se lako sklapa i rasklapa, pa je tako pogodan i za putovanja. Jedna stranica kreveta može se otvoriti, kada dete poraste, cibzarom.

-11%

Lorelli prenosivi krevetac Moonlight 2 Nivoa, Grey Fun

Regularna cena: 10.990,00 RSD
Akcija: 9.790,00 RSD

Opis proizvoda:
Lorelli krevetac na rasklapanje Moonlight Grey Fun na 2 Nivoa pogodan je za bebe od rođenja do 15kg težine. Poseduje podlogu za presvlačenje i idealan je kako za igru, tako i za odmor bebe. Veoma se lako sklapa i rasklapa, pa je tako pogodan i za putovanja. Jedna stranica kreveta može se otvoriti, kada dete poraste, cibzarom.

-11%

Lorelli prenosivi krevetac Moonlight 2 Nivoa, Rose Rabbits

Regularna cena: 10.990,00 RSD
Akcija: 9.790,00 RSD

Opis proizvoda:
Lorelli krevetac na rasklapanje Moonlight Rose Rabbits na 2 Nivoa pogodan je za bebe od rođenja do 15kg težine. Poseduje podlogu za presvlačenje i idealan je kako za igru, tako i za odmor bebe. Veoma se lako sklapa i rasklapa, pa je tako pogodan i za putovanja. Jedna stranica kreveta može se otvoriti, kada dete poraste, cibzarom.

-18%

Lorelli prenosivi krevetac Moonlight Rose Rabbits

Regularna cena: 9.480,00 RSD
Akcija: 7.790,00 RSD

Opis proizvoda:
Krevetac na rasklapanje Moonlight Rose Rabbits pogodan je za bebe i decu od rođenja do 15kg težine. Poseduje 1 Nivo i idealan je za igru i za spavanje u njemu. Veoma je lagan za sklapanje, rasklapanje i transport, što čini ovaj krevetac idealnim za putovanja.

-18%

Lorelli prenosivi krevetac Moonlight Silver Blue Car

Regularna cena: 9.480,00 RSD
Akcija: 7.790,00 RSD

Opis proizvoda:
Krevetac na rasklapanje Moonlight Silver Blue Car pogodan je za bebe i decu od rođenja do 15kg težine. Poseduje 1 Nivo i idealan je za igru i za spavanje u njemu. Veoma je lagan za sklapanje, rasklapanje i transport, što čini ovaj krevetac idealnim za putovanja.

-18%

Lorelli prenosivi krevetac Moonlight String Hug

Regularna cena: 9.480,00 RSD
Akcija: 7.790,00 RSD

Opis proizvoda:
Krevetac na rasklapanje Moonlight String Hug pogodan je za bebe i decu od rođenja do 15kg težine. Poseduje 1 Nivo i idealan je za igru i za spavanje u njemu. Veoma je lagan za sklapanje, rasklapanje i transport, što čini ovaj krevetac idealnim za putovanja.

Cangaroo prenosivi krevetac Once Upon a Time L2 Jeans 2 Nivoa

11.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Krevetac na rasklapanje Once Upon a Time u plavoj boji pogodan je za bebe od rođenja do 15kg težine. Najveća prednost ovog krevetića na 2 nivoa je svakako vrteška koja dolazi u sklopu krevetića sa 4 plisane igračke. Poseduje bočni ulaz sa cibzarom koji vašoj bebi omogućava ulazak i izlazak iz kreveca za igru prilikom puzanja. Takođe poseduje i veliki božni džep za igračke. U kompletu se dobija torba za nošenje, kao i podlogu na sklapanje debljine 1,5 cm.

Cangaroo prenosivi krevetac Sleepy II nivoa, Turquoise

10.690,00 RSD

Opis proizvoda:

Sklopivi krevetac Sleepy Tirkiz namenjen je za bebe od rođenja do treće godine.
Mogućnost podešavanja u 2 nivoa, u zavisnosti od uzrasta deteta.
U kompletu se dobija i luk sa 3 igračke i podloga za povijanje.
Sklopljen staje u torbu i kao takav pogodan je za putovanja.
Na jednoj od stranica postoji rajsferšlus za otvaranje stranice.

Cangaroo prenosivi krevetac Lollipop Green

6.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Cangaroo prenosivi krevetac Lollipop Green je idealan za kućnu upotrebu i putovanja. Uz prenosivi krevetac se dobija torba sa ručkom radi lakšeg transporta kao i tvrda podloga koja se može sklopiti.

Cangaroo prenosivi krevetac Lollipop Blue

6.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Cangaroo prenosivi krevetac Lollipop Blue je idealan za kućnu upotrebu i putovanja. Uz prenosivi krevetac se dobija torba sa ručkom radi lakšeg transporta kao i tvrda podloga koja se može sklopiti.

Lionelo prenosivi krevetac Stefi Pink

7.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Krevetac Stefi Pink je odličan izbor za porodice koje planiraju odmor ili provode dosta vremena izvan kuće. Kao ogradica može biti savršeno mesto za igranje vašeg deteta. Može se koristiti od rođenja deteta pa do 3 godina, odnosno do 15kg težine.

Lionelo prenosivi krevetac Stefi Yellow

7.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Krevetac Stefi Yellow je odličan izbor za porodice koje planiraju odmor ili provode dosta vremena izvan kuće. Kao ogradica može biti savršeno mesto za igranje vašeg deteta. Može se koristiti od rođenja deteta pa do 3 godina, odnosno do 15kg težine.

Lionelo prenosivi krevetac Stefi Turquoise

7.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Krevetac Stefi Turquoise je odličan izbor za porodice koje planiraju odmor ili provode dosta vremena izvan kuće. Kao ogradica može biti savršeno mesto za igranje vašeg deteta. Može se koristiti od rođenja deteta pa do 3 godina, odnosno do 15kg težine.

Lionelo prenosivi krevetac Thomi 2 Nivoa, Yellow

14.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Krevetac Thomi Yellow na 2 nivoa je visokokvalitetan proizvod koji može da prati vaše dete od najranijih dana života. Stabilna i funkcionalna struktura, pametna rešenja vezana za bezbednost, kao i udoban dušek čine prostor u kome dete može da se igra i odmara. Ima bočni ulaz sa rajsferšlusom koji omogućava detetu da samostalno uđe i izađe iz krevetića. Thomi se isporučuje sa 2 točka sa blokadom tako da možete slobodno promeniti njegovu lokaciju u kući. Veoma se lako sklapa u putnu torbu, za lakši transport krevetića.

Joie prenosivi krevetac Allura 2 nivoa, Light Grey

11.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Joie Allura Light Grey krevetac na rasklapanje namenjen je bebama od rođenja do 15kg težine. Krevetac ima 2 nivoa podešavalnja visine. Mreža je postavljena sa sve 4 strane, tako da je protok vazduha mnogo lakši. Poseduje i veliki rajsfešlus, tako da omogućava lakši ulazak. 

Joie prenosivi krevetac Allura 2 nivoa, Dark Grey

11.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Joie Allura Dark Grey krevetac na rasklapanje namenjen je bebama od rođenja do 15kg težine. Krevetac ima 2 nivoa podešavalnja visine. Mreža je postavljena sa sve 4 strane, tako da je protok vazduha mnogo lakši. Poseduje i veliki rajsfešlus, tako da omogućava lakši ulazak. 

BBO prenosivi krevetac Dream&Play 2 Nivoa, Green

8.590,00 RSD

Opis proizvoda:
BBO prenosivi krevetac Dream&Play u zelenoj boji predviđen je za decu od rođenja do 15 kg. Može se podesiti u 2 nivoa i idealan je za igru i spavanje.

BBO prenosivi krevetac Dream&Play 2 Nivoa, Brown

8.590,00 RSD

Opis proizvoda:

BBO prenosivi krevetac Dream&Play u braon boji predviđen je za decu od rođenja do 15 kg. Može se podesiti u 2 nivoa i idealan je za igru i spavanje.

MoMi kolevka za bebe Smart Bed Beige, 0m+

22.990,00 RSD

Opis proizvoda:
MoMi Smart Bed u bež boji napravljen je kao sistem 4u1. Možete ga koristiti zasebno kao krevetac za bebe a i kao dodatni krevetac za roditeljski krevet. Zbog male težine i kompatnih dimenzija savršen je za putovanja a može se koristiti i kao ogradica za igranje za starije dete. Spuštanjem dušeka dobija se krevetić za starije dete do 15kg. Ima otvor sa strane sa patentom koji omogućava detetu da samo uđe ili izađe iz ogradice kada ono to želi. Zahvaljujući skali za podešavanje lako možete prilagoditi visinu krevetića svojim potrebama. Mogućnost podešavanja ugla dušeka pomoći će Vašoj bebi kada je prehlađena, jer će uz pomoć pravog nagiba moći da diše u slučaju curenja nosa. Ispod kreveta se nalazi praktičan zatvoreni deo koji možete koristiti kao fioku za odlaganje najnužnijih stvari kako bi uvek bile na dohvat ruke.

Cangaroo prenosivi krevetac Africa Beige 1 Nivo

7.690,00 RSD

Opis proizvoda:
Krevetac na rasklapanje Afrika u bež boji, izuzetno je kompaktan, zauzima malo prostora i vrlo je jednostavan za nošenje. Gde god da idete, krevetić možete poneti sa sobom. Set uključuje torbu za odlaganje koju možete spremiti u prtljažnik automobila. Zahvaljujući velikim mrežnim prozorima, moći ćete da vidite bebu u bilo kom trenutku. Uz krevetac se dobija i udobna prostirka debljine 1,5 cm.


Krevetac na rasklapanje

Prenosivi kreveci za bebe pogodni su za odmor i za igru. Vrlo se lako sklapaju, rasklapaju i prenose, tako da su idealni i za putovanja. Veliki izbor modela i dezena, možete pronaći u 4Kids-u.