Prenosivi krevetac

Prenosivi krevetac za bebe pogodan je za odmor i za igru. Sklopivi krevetići se veoma lako sklapaju, rasklapaju i prenose, tako da su idealni za sve prilike. Iskoristite funkcionalnost ovih prenosivih… Pročitaj više
-15%
BBO prenosivi krevetac Dream&Play Print, Grey
Regularna cena: 6.990,00 RSD
Akcija: 5.990,00 RSD

Opis proizvoda:
BBO krevetac na rasklapanje Dream&Play Print u sivoj boji pogodan je za bebe od rođenja do 15kg težine. Krevetić je na jedan nivo i idealan je kako za igru, tako i za odmor i spanje. Jednu stranicu kreveta možete otvoriti cibzarom, kako bi dete dok puzi moglo da ulazi i izlazi iz krevetića. Veoma je lak za sklapanje i rasklapanje, što ga čini idealnim za putovanja.

-14%
Lorelli prenosivi krevetac Moonlight Grey Pandas
Regularna cena: 8.290,00 RSD
Akcija: 7.190,00 RSD

Opis proizvoda:
Lorelli Moonlight Cool Grey Pandas krevetac na rasklapanje pogodan je za bebe i decu od rođenja do 15kg težine. Poseduje 1 Nivo i idealan je za igru i za spavanje u njemu. Veoma je lagan za sklapanje, rasklapanje i transport, što čini ovaj krevetac idealnim za putovanja.

-12%
Lorelli prenosivi krevetac Moonlight 2 Nivoa, Pandas
Regularna cena: 10.990,00 RSD
Akcija: 9.690,00 RSD

Opis proizvoda:
Lorelli Moonlight krevetac na rasklapanje Cool Grey Pandas na 2 Nivoa pogodan je za bebe od rođenja do 15kg težine. Poseduje podlogu za presvlačenje i idealan je kako za igru, tako i za odmor bebe. Veoma se lako sklapa i rasklapa, pa je tako pogodan i za putovanja. Jedna stranica kreveta može se otvoriti, kada dete poraste, cibzarom.

-10%
Cangaroo prenosivi krevetac Lollipop Blue
Regularna cena: 6.490,00 RSD
Akcija: 5.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Cangaroo prenosivi krevetac Lollipop Blue je idealan za kućnu upotrebu i putovanja. Uz prenosivi krevetac se dobija torba sa ručkom radi lakšeg transporta kao i tvrda podloga koja se može sklopiti.

MoMi prenosivi krevetac Belove Grey 1 Nivo
7.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Putovanje sa detetom je pravi izazov! Noćenje je posebno važno na svim putovanjima, jer je tada detetu potrebna sigurnost i udobnost. Putni krevet MoMi Belove biće odličan tokom bilo koje noći van kuće. Lagan je, lako se sklapa i dolazi sa praktičnom putnom torbom. Prenosivi krevet MoMi Belove može biti i ograda za igru, što ga čini savršenim za svakodnevnu upotrebu.

Cangaroo prenosivi krevetac Africa Turqouise 1 Nivo
8.790,00 RSD

Opis proizvoda:
Krevetac na rasklapanje Afrika Tirkiz izuzetno je kompaktan, zauzima malo prostora i vrlo je jednostavan za nošenje. Gde god da idete, krevetić možete poneti sa sobom. Set uključuje torbu za odlaganje koju možete spremiti u prtljažnik automobila. Zahvaljujući velikim mrežnim prozorima, moći ćete da vidite bebu u bilo kom trenutku. Uz krevetac se dobija i udobna prostirka debljine 1,5 cm.

Cangaroo prenosivi krevetac Africa Grey 1 Nivo
8.790,00 RSD

Opis proizvoda:
Krevetac na rasklapanje Afrika u sivoj boji, izuzetno je kompaktan, zauzima malo prostora i vrlo je jednostavan za nošenje. Gde god da idete, krevetić možete poneti sa sobom. Set uključuje torbu za odlaganje koju možete spremiti u prtljažnik automobila. Zahvaljujući velikim mrežnim prozorima, moći ćete da vidite bebu u bilo kom trenutku. Uz krevetac se dobija i udobna prostirka debljine 1,5 cm.

Cangaroo prenosivi krevetac Africa Pink 1 Nivo
8.790,00 RSD

Opis proizvoda:
Krevetac na rasklapanje Afrika Pink izuzetno je kompaktan, zauzima malo prostora i vrlo je jednostavan za nošenje. Gde god da idete, krevetić možete poneti sa sobom. Set uključuje torbu za odlaganje koju možete spremiti u prtljažnik automobila. Zahvaljujući velikim mrežnim prozorima, moći ćete da vidite bebu u bilo kom trenutku. Uz krevetac se dobija i udobna prostirka debljine 1,5 cm.

Novo -12%
Lorelli prenosivi krevetac Moonlight 2 Nivoa, String
Regularna cena: 10.990,00 RSD
Akcija: 9.690,00 RSD

Opis proizvoda:
Lorelli Moonlight krevetac na rasklapanje String Dream na 2 Nivoa pogodan je za bebe od rođenja do 15kg težine. Poseduje podlogu za presvlačenje i idealan je kako za igru, tako i za odmor bebe. Veoma se lako sklapa i rasklapa, pa je tako pogodan i za putovanja. Jedna stranica kreveta može se otvoriti, kada dete poraste, cibzarom.

-12%
Cangaroo prenosivi krevetac Skyglow Grey
Regularna cena: 8.990,00 RSD
Akcija: 7.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Cangaroo Skyglow prenosivi krevetac u sivoj boji pogodan je za decu od rođenja do 15kg težine deteta. Poseduje 1 nivo i idealan je kako za igru tako i za odmor i spavanje. Krevetac je modernog izgleda, lako se sklapa i rasklapa i ima dvostruku zaštitu od samopreklapanja. Obe strane mreže vam omogućavaju da gledate svoje dete u bilo kom trenutku, a dva točka sa kočnicama će vam olakšati kada samo želite da premestite krevetac na pogodnije mesto za vas. Otvor sa rajsferšlusom sa strane je pogodnost za starije dete, koje može samo da uđe i izađe iz krevetića. Dve ručice uključene u set će pomoći vašem detetu da nauči da brzo samostalno ustaje.

-12%
Cangaroo prenosivi krevetac Skyglow Pink
Regularna cena: 8.990,00 RSD
Akcija: 7.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Cangaroo Skyglow prenosivi krevetac u roze boji pogodan je za decu od rođenja do 15kg težine deteta. Poseduje 1 nivo i idealan je kako za igru tako i za odmor i spavanje. Krevetac je modernog izgleda, lako se sklapa i rasklapa i ima dvostruku zaštitu od samopreklapanja. Obe strane mreže vam omogućavaju da gledate svoje dete u bilo kom trenutku, a dva točka sa kočnicama će vam olakšati kada samo želite da premestite krevetac na pogodnije mesto za vas. Otvor sa rajsferšlusom sa strane je pogodnost za starije dete, koje može samo da uđe i izađe iz krevetića. Dve ručice uključene u set će pomoći vašem detetu da nauči da brzo samostalno ustaje.

-12%
Cangaroo prenosivi krevetac Skyglow Mint
Regularna cena: 8.990,00 RSD
Akcija: 7.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Cangaroo Skyglow prenosivi krevetac u mint boji pogodan je za decu od rođenja do 15kg težine deteta. Poseduje 1 nivo i idealan je kako za igru tako i za odmor i spavanje. Krevetac je modernog izgleda, lako se sklapa i rasklapa i ima dvostruku zaštitu od samopreklapanja. Obe strane mreže vam omogućavaju da gledate svoje dete u bilo kom trenutku, a dva točka sa kočnicama će vam olakšati kada samo želite da premestite krevetac na pogodnije mesto za vas. Otvor sa rajsferšlusom sa strane je pogodnost za starije dete, koje može samo da uđe i izađe iz krevetića. Dve ručice uključene u set će pomoći vašem detetu da nauči da brzo samostalno ustaje.

-12%
Cangaroo prenosivi krevetac Skyglow Black
Regularna cena: 8.990,00 RSD
Akcija: 7.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Cangaroo Skyglow prenosivi krevetac u crnoj boji pogodan je za decu od rođenja do 15kg težine deteta. Poseduje 1 nivo i idealan je kako za igru tako i za odmor i spavanje. Krevetac je modernog izgleda, lako se sklapa i rasklapa i ima dvostruku zaštitu od samopreklapanja. Obe strane mreže vam omogućavaju da gledate svoje dete u bilo kom trenutku, a dva točka sa kočnicama će vam olakšati kada samo želite da premestite krevetac na pogodnije mesto za vas. Otvor sa rajsferšlusom sa strane je pogodnost za starije dete, koje može samo da uđe i izađe iz krevetića. Dve ručice uključene u set će pomoći vašem detetu da nauči da brzo samostalno ustaje.

-14%
Lorelli prenosivi krevetac Moonlight Artic Indian
Regularna cena: 8.290,00 RSD
Akcija: 7.190,00 RSD

Opis proizvoda:
Lorelli Moonlight Artic Indian krevetac na rasklapanje pogodan je za bebe i decu od rođenja do 15kg težine. Poseduje 1 Nivo i idealan je za igru i za spavanje u njemu. Veoma je lagan za sklapanje, rasklapanje i transport, što čini ovaj krevetac idealnim za putovanja.

-14%
Lorelli prenosivi krevetac Moonlight Rose Fellows
Regularna cena: 8.290,00 RSD
Akcija: 7.190,00 RSD

Opis proizvoda:
Lorelli Moonlight Mellow Rose Fellows krevetac na rasklapanje pogodan je za bebe i decu od rođenja do 15kg težine. Poseduje 1 Nivo i idealan je za igru i za spavanje u njemu. Veoma je lagan za sklapanje, rasklapanje i transport, što čini ovaj krevetac idealnim za putovanja.

-12%
Lorelli prenosivi krevetac Moonlight 2 Nivoa, Rose
Regularna cena: 10.990,00 RSD
Akcija: 9.690,00 RSD

Opis proizvoda:
Lorelli Moonlight krevetac na rasklapanje Mellow Rose Fellows na 2 Nivoa pogodan je za bebe od rođenja do 15kg težine. Poseduje podlogu za presvlačenje i idealan je kako za igru, tako i za odmor bebe. Veoma se lako sklapa i rasklapa, pa je tako pogodan i za putovanja. Jedna stranica kreveta može se otvoriti, kada dete poraste, cibzarom.

-13%
Cangaroo prenosivi krevetac Solo Grey 1 Nivo
Regularna cena: 7.190,00 RSD
Akcija: 6.290,00 RSD

Opis proizvoda:
Krevetac na rasklapanje Solo u sivoj boji pogodan je za decu od rođenja do 14kg težine, odnosno do otprilike 3 godina. Veoma se lako sklapa i raskplapa, pa je tako idealan za putovanja. Poseduje 1 nivo, torbu za pakovanje, kao i podlogu za dno krevetića debljine 1,5 cm.

-13%
Cangaroo prenosivi krevetac Solo Mint 1 Nivo
Regularna cena: 7.190,00 RSD
Akcija: 6.290,00 RSD

Opis proizvoda:
Krevetac na rasklapanje Solo u mint boji pogodan je za decu od rođenja do 14kg težine, odnosno do otprilike 3 godina. Veoma se lako sklapa i raskplapa, pa je tako idealan za putovanja. Poseduje 1 nivo, torbu za pakovanje, kao i podlogu za dno krevetića debljine 1,5 cm.

-13%
Cangaroo prenosivi krevetac Solo Pink 1 Nivo
Regularna cena: 7.190,00 RSD
Akcija: 6.290,00 RSD

Opis proizvoda:
Krevetac na rasklapanje Solo u roze boji pogodan je za decu od rođenja do 14kg težine, odnosno do otprilike 3 godina. Veoma se lako sklapa i raskplapa, pa je tako idealan za putovanja. Poseduje 1 nivo, torbu za pakovanje, kao i podlogu za dno krevetića debljine 1,5 cm.

-13%
Cangaroo prenosivi krevetac Solo Beige 1 Nivo
Regularna cena: 7.190,00 RSD
Akcija: 6.290,00 RSD

Opis proizvoda:
Krevetac na rasklapanje Solo u bež boji pogodan je za decu od rođenja do 14kg težine, odnosno do otprilike 3 godina. Veoma se lako sklapa i raskplapa, pa je tako idealan za putovanja. Poseduje 1 nivo, torbu za pakovanje, kao i podlogu za dno krevetića debljine 1,5 cm.

-17%
Joie prenosivi krevetac Allura 2 nivoa, Light Grey
Regularna cena: 11.990,00 RSD
Akcija: 9.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Joie Allura Light Grey krevetac na rasklapanje namenjen je bebama od rođenja do 15kg težine. Krevetac ima 2 nivoa podešavalnja visine. Mreža je postavljena sa sve 4 strane, tako da je protok vazduha mnogo lakši. Poseduje i veliki rajsfešlus, tako da omogućava lakši ulazak. 

-12%
Lorelli prenosivi krevetac Moonlight 2 Nivoa, Rabbits
Regularna cena: 10.990,00 RSD
Akcija: 9.690,00 RSD

Opis proizvoda:
Lorelli krevetac na rasklapanje Moonlight Rose Rabbits na 2 Nivoa pogodan je za bebe od rođenja do 15kg težine. Poseduje podlogu za presvlačenje i idealan je kako za igru, tako i za odmor bebe. Veoma se lako sklapa i rasklapa, pa je tako pogodan i za putovanja. Jedna stranica kreveta može se otvoriti, kada dete poraste, cibzarom.

-25%
Lorelli prenosivi krevetac Moonlight Rose Rabbits
Regularna cena: 9.480,00 RSD
Akcija: 7.190,00 RSD

Opis proizvoda:
Krevetac na rasklapanje Moonlight Rose Rabbits pogodan je za bebe i decu od rođenja do 15kg težine. Poseduje 1 Nivo i idealan je za igru i za spavanje u njemu. Veoma je lagan za sklapanje, rasklapanje i transport, što čini ovaj krevetac idealnim za putovanja.

-25%
Lorelli prenosivi krevetac Moonlight Silver Blue Car
Regularna cena: 9.480,00 RSD
Akcija: 7.190,00 RSD

Opis proizvoda:
Krevetac na rasklapanje Moonlight Silver Blue Car pogodan je za bebe i decu od rođenja do 15kg težine. Poseduje 1 Nivo i idealan je za igru i za spavanje u njemu. Veoma je lagan za sklapanje, rasklapanje i transport, što čini ovaj krevetac idealnim za putovanja.


Sklopivi krevetići za bebe

Prenosivi krevetac za bebe pogodan je za odmor i za igru. Sklopivi krevetići se veoma lako sklapaju, rasklapaju i prenose, tako da su idealni za sve prilike. Iskoristite funkcionalnost ovih prenosivih krevetića za udoban san u svim situacijama.

Prenosivi krevetac za bebe - koji modeli postoje?

Kada je u pitanju praktičnost i udobnost za spavanje, prenosivi krevetac je nezamenjiv. Postoje različiti modeli koji se mogu prilagoditi vašim potrebama i preferencijama.

Sklopivi krevetac

Ovaj model je idealan za putovanja ili kada želite brzo rešenje za spavanje. Sklopivi krevetići se lako rasklapaju i sklapaju, čime vam omogućavaju jednostavnu upotrebu i transport.

Prenosivi krevetac 1 nivo

Ovaj model pruža udobnost spavanja na jednom nivou. Sa čvrstom podlogom i stabilnom konstrukcijom, ovi krevetci su pogodni za svakodnevnu upotrebu kod kuće ili u gostima.

Prenosivi krevetac 2 nivoa

Ovaj model je idealan za roditelje koji žele više funkcionalnosti. Pored udobnog krevetića za spavanje, prenosivi krevetac na 2 nivoa takođe ima dodatni nivo koji se može koristiti kao mesto za igru ili za bebine stvari.

Prenosivi krevetac sa vrteškom

Ovaj model ima dodatnu funkcionalnost u vidu vrteške koja će zabaviti vašu bebu. Vrteška se može lako montirati na krevetac i pruža razne igračke i melodije koje će mališani obožavati.

Prenosivi krevetac sa podlogom za presvlačenje

Ovaj model je praktičan za roditelje koji žele sve što im je potrebno na jednom mestu. Pored udobnog krevetića, krevetac sa podlogom za presvlačenje ima i integrisanu podlogu za brzo i jednostavno presvlačenje bebe.

Nezavisno od modela koji odaberete, prenosivi krevetci vam omogućavaju da obezbedite udobnost i sigurnost za vašu bebu, kako kod kuće, tako i na putovanjima. Neka vaša beba uživa u mirnom i udobnom snu uz ove praktične opcije koja olakšava svakodnevne roditeljske izazove.

Prenosivi krevetići - Akcija: Uštedite na udobnosti i praktičnosti!

Tražite kvalitetan prenosivi krevetac po povoljnoj ceni? U 4Kids-u, prodavnici bebi i dečijih proizvoda, donosimo vam stalne akcijske cene na odabrane modele prenosivih krevetića.

Iskoristite priliku da obezbedite udoban prostor za spavanje vašeg deteta po super cenanam. Naša široka ponuda sklopivih krevetića zadovoljava sve potrebe i preferencije, pružajući sigurnost i udobnost gde god da se nalazite.

Posetite našu prodavnicu ili online shop za prenosivi krevetac i ne propustite naše akcijske ponude. Prenosivi krevetići su sada dostupni po posebnim cenama, omogućavajući vam da ostvarite značajne uštede pri kupovini.

Pobrinite se da vaše dete ima najbolji mogući san uz kvalitetne sklopive krevetiće koji se mogu lako prenositi i skladištiti.