Prenosive ogradice za bebe

Sortiraj
Ogradice za bebe - Sigurnost na prvom mestu! Ogradica za bebe je neophodan dodatak za bebe za bezbedno istraživanje sveta. Uz kvalitetne ogradice za bebe, roditelji mogu biti mirni dok mali istraživač… Pročitaj više
-37%
Lorelli ogradica za bebe Play Multicolor
Regularna cena: 9.290,00 RSD
Akcija: 5.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Lorelli ogradica Play Multicolor pogodna je za bebe od rođenja do 15kg težine. Pod ogradice je ploča od presovane iverice presvučena sunđerom. Ogradica poseduje 3 ručke kako bi dete moglo da pokuša da ustane i pridržava se. Sve četiri stranice su mrežice. Jednostavna za sklapanje. Laka i jednostavna za transport. Poseduje torbu radi lakšeg transporta. Mekano i udobno. Jednostavno i lagano za održavanje.

-11%
Kikka Boo ogradica za bebe Enjoy Dino Mint
Regularna cena: 9.990,00 RSD
Akcija: 8.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Kikka Boo Enjoy ogradica za bebe Dino Mint je pogodna je za bebe od rođenja do 36 meseci ili 15kg. Ogradica je lagana za sklapanje, rasklapanje i prenošenje. Ima mrežasti prozor za cirkulaciju vazduha i lakši nadzor deteta. Takođe ima bočni ulaz koji se otvara rajsferšlusom. Razigran i veseo dizajn.

Novo -18%
Lorelli ogradica za bebe Playground Cool Grey
Regularna cena: 9.290,00 RSD
Akcija: 7.690,00 RSD

Opis proizvoda:
Lorelli Playground ogradica u sivoj boji pogodna je za bebe od rođenja do 15kg težine. Veoma se lako sklapa i rasklapa, pa je tako idealna i za putovanja. Tri stranice ogradice su od mrežice, pa tako možete pratiti dete stalno, a na četvrtoj se nalazi prolaz sa cibzarom za lakši ulazak kada dete poraste. Uz ogradcu se dobija i putna torba u kojoj može stati ogradica.

Novo -18%
Lorelli ogradica za bebe Playground String Dream
Regularna cena: 9.290,00 RSD
Akcija: 7.690,00 RSD

Opis proizvoda:
Lorelli Playground ogradica u bež boji pogodna je za bebe od rođenja do 15kg težine. Veoma se lako sklapa i rasklapa, pa je tako idealna i za putovanja. Tri stranice ogradice su od mrežice, pa tako možete pratiti dete stalno, a na četvrtoj se nalazi prolaz sa cibzarom za lakši ulazak kada dete poraste. Uz ogradcu se dobija i putna torba u kojoj može stati ogradica.

Novo -18%
Lorelli ogradica za bebe Playground Melow Rose
Regularna cena: 9.290,00 RSD
Akcija: 7.690,00 RSD

Opis proizvoda:
Lorelli Playground ogradica u roze boji pogodna je za bebe od rođenja do 15kg težine. Veoma se lako sklapa i rasklapa, pa je tako idealna i za putovanja. Tri stranice ogradice su od mrežice, pa tako možete pratiti dete stalno, a na četvrtoj se nalazi prolaz sa cibzarom za lakši ulazak kada dete poraste. Uz ogradcu se dobija i putna torba u kojoj može stati ogradica.

-30%
BBO ogradica za bebe Time 2 Play, Multicolor
Regularna cena: 9.690,00 RSD
Akcija: 6.790,00 RSD

Opis proizvoda:
BBO ogradica Time 2 Play u šarenoj boji je nalik prenosivom krevetcu. Predviđena je za decu od rođenja do 15kg. Pod ogradice je ploča presvučena sunđerom. Laka i jednostavna za sklapanje, raskpanje i transport. Poseduje torbu radi lakšeg transporta. Takođe poseduje i dve ručkice da pripomogne bebi prilikom podizanja.

-11%
Kikka Boo ogradica za bebe Enjoy Panda Pink
Regularna cena: 9.990,00 RSD
Akcija: 8.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Kikka Boo Enjoy ogradica za bebe Panda Pink je pogodna je za bebe od rođenja do 36 meseci ili 15kg. Ogradica je lagana za sklapanje, rasklapanje i prenošenje. Ima mrežasti prozor za cirkulaciju vazduha i lakši nadzor deteta. Takođe ima bočni ulaz koji se otvara rajsferšlusom. Razigran i veseo dizajn.

-11%
Kikka Boo ogradica za bebe Enjoy Cat Grey
Regularna cena: 9.990,00 RSD
Akcija: 8.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Kikka Boo Enjoy ogradica za bebe Cat Grey je pogodna je za bebe od rođenja do 36 meseci ili 15kg. Ogradica je lagana za sklapanje, rasklapanje i prenošenje. Ima mrežasti prozor za cirkulaciju vazduha i lakši nadzor deteta. Takođe ima bočni ulaz koji se otvara rajsferšlusom. Razigran i veseo dizajn.

-11%
Kikka Boo ogradica za bebe Enjoy Bear Beige
Regularna cena: 9.990,00 RSD
Akcija: 8.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Kikka Boo Enjoy ogradica za bebe Bear Beige je pogodna je za bebe od rođenja do 36 meseci ili 15kg. Ogradica je lagana za sklapanje, rasklapanje i prenošenje. Ima mrežasti prozor za cirkulaciju vazduha i lakši nadzor deteta. Takođe ima bočni ulaz koji se otvara rajsferšlusom. Razigran i veseo dizajn.

-37%
Lorelli ogradica za bebe Play Pink Blossom
Regularna cena: 9.290,00 RSD
Akcija: 5.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Lorelli ogradica Play Blossom pogodna je za bebe od rođenja do 15kg težine. Pod ogradice je ploča od presovane iverice presvučena sunđerom. Ogradica poseduje 3 ručke kako bi dete moglo da pokuša da ustane i pridržava se. Sve četiri stranice su mrežice. Jednostavna za sklapanje. Laka i jednostavna za transport. Poseduje torbu radi lakšeg transporta. Mekano i udobno. Jednostavno i lagano za održavanje.

Jungle ogradica za bebe Play Square Grey
7.690,00 RSD

Opis proizvoda:
Jungle ogradica Play Square u sivoj boji pogodna je za bebe od rođenja do 3 godine starosti deteta. Kako je veoma laka za sklapanje i rasklapanje, Play Square ogradica idealna je za svaki dom. Sklopljena zauzima malo prostora, te je idealna i za putovanja i laka za odlaganje.

Cangaroo ogradica za bebe Giant Grey
8.690,00 RSD

Opis proizvoda:
Cangaroo ogradica za bebe Giant Grey pogodna je za decu od rođenja do 3 godine. Veoma se lako skalapa i rasklapa. Uz ogradicu se dobija i putna torba, pa je tako idealna i za putovanja. Uz ogradicu se dobija čvrsta podloga koja je tapacirana i stavlja se na dno kako bi igra bila udobnija. 

Joie ogradica za bebe Cheer, Grey
15.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Joie prenosiva ogradica Cheer namenjena je deci od rodjena do 15kg (otprilike 3 godine). Ogradica se može koristiti kako za igru tako i za odmor. Poseduje mrežicu sa sve četiri strane, čime obezbedjuje strujanje vazduha kroz ogradicu. Sklopljena ogradica zauzima malo prostora i lako je možete odložiti u stanu ili je poneti sa sobom na putovanje. Dve plišane igračkice dolaze uz ogradicu.

Cangaroo ogradica za bebe Giant Pink
8.690,00 RSD

Opis proizvoda:
Cangaroo ogradica za bebe Giant Pink pogodna je za decu od rođenja do 3 godine. Veoma se lako skalapa i rasklapa. Uz ogradicu se dobija i putna torba, pa je tako idealna i za putovanja. Uz ogradicu se dobija čvrsta podloga koja je tapacirana i stavlja se na dno kako bi igra bila udobnija. 


Ograde za bebe

Ogradice za bebe - Sigurnost na prvom mestu! Ogradica za bebe je neophodan dodatak za bebe za bezbedno istraživanje sveta. Uz kvalitetne ogradice za bebe, roditelji mogu biti mirni dok mali istraživači se igraju i otkrivaju svet oko sebe.

 

Zašto su korisne ogradice za bebe?

Ogradice za bebe su esencijalan deo opreme za svaki dom sa malim istraživačima. One pružaju sigurnu i kontrolisanu okolinu za bebe i male dece, štiteći ih od potencijalnih opasnosti u kući. Evo nekoliko razloga zašto su ogradice za bebe izuzetno korisne:

  1. Sigurnost i zaštita: Ogradica za bebe obezbeđuje sigurno mesto za igru i istraživanje. Ona fizički ograničava pristup opasnim predmetima, stepenicama, kablovima ili drugim potencijalno štetnim područjima u kući. Time se smanjuje rizik od povreda i nezgoda.
  2. Povećana sloboda kretanja: Ogradice za bebe omogućavaju roditeljima da dete ostave samostalno da istražuje prostor, znajući da je sigurno i da su im svi potrebni predmeti unutar dosega. Ovo pruža detetu mogućnost da razvija motoričke veštine, istražuje okolinu i stiče samostalnost uz nadzor roditelja.
  3. Ograničavanje prostora: Ogradice za bebe omogućavaju roditeljima da ograniče pristup određenim prostorijama ili delovima kuće. Na primer, kada je potrebno odraditi neki posao u kući ili spremiti obrok, ogradica za bebe pruža roditeljima mogućnost da se fokusiraju na te zadatke, znajući da je dete bezbedno u ograničenom prostoru.
  4. Ogradice za igranje: Ogradice za bebe često imaju otvor ili vrata koja se mogu otvarati cibzarom, što omogućava jednostavan ulaz i izlaz iz ogradice. To znači da se ogradica može koristiti kao sigurno mesto za igru, gde dete može provoditi vreme sa svojim igračkama, knjigama i drugim aktivnostima dok roditelji obavljaju druge zadatke.
  5. Prevoz i putovanja: Prenosiva ogradica za bebe je odlična za putovanja i boravak van kuće. Ona se lako rasklapa i sklapa, čime se olakšava transport i čuvanje. Ogradice za bebe pružaju poznato i sigurno mesto za spavanje i igru, čak i kada niste kod kuće.

 

Ogradica za bebe: Bezbednost, udobnost i praktičnost u jednom!

Dizajnirane sa pažnjom prema potrebama beba i roditelja, ogradice za bebe pružaju ne samo sigurnost, već i brojne druge prednosti. Sa stranicama obloženim mrežicom, jednim otvorom za ulaz i izlaz, kao i mekanim sunđerom na dnu stranica, ove ogradice su savršeno osmišljene da zadovolje sve potrebe i pruže optimalno iskustvo.

Ogradice za bebe su dizajnirane sa bezbednošću na prvom mestu. Stranice obložene mrežicom omogućavaju slobodan protok vazduha, istovremeno pružajući vizuelni nadzor nad detetom. To omogućava roditeljima da budu sigurni da je dete bezbedno, čak i kada nije neposredno pored njih.

Ogradice za igranje bebe su opremljene mekanim sunđerom na dnu stranica, pružajući udobnu podlogu za dete. Ovo je posebno korisno tokom igre ili kada dete želi da se odmori i zaspi. Meki sunđer pruža dodatnu podršku i udobnost za bebine pokrete.

Ogradica za bebe je izuzetno praktična za roditelje. Ona se lako postavlja i sklapa, što olakšava premeštanje i skladištenje. Takođe je pogodna za putovanja, pružajući sigurno i poznato mesto za spavanje i igru gde god da se nalazite.

 

Ogradice za bebe - Akcija

Iskoristite naše stalne akcije na određene modele ogradica za bebe i obezbedite sigurnost svom malom istraživaču po neverovatnoj ceni! U 4Kids-u, prodavcu bebi i dečijih proizvoda, ponosno nudimo veliku ponudu ogradica za bebe po super cenama.

Naša široka selekcija ogradica za bebe uključuje različite stilove, boje i funkcionalnosti, prilagođene različitim potrebama i preferencijama. Bez obzira da li tražite ogradicu sa mrežicom, jednostavnim otvaranjem ili dodatnom opremom, u našem asortimanu ćete pronaći sve što vam je potrebno.

Posetite našu prodavnicu ili istražite našu online platformu kako biste videli celokupan asortiman ogradica za vašu bebu. Naš tim stručnih prodavaca će vam rado pomoći u pronalaženju idealne ogradice za bebe koja odgovara vašim potrebama i budžetu.

Sortiraj

PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart
Jungle kolica Oxy Beige, 0m+