Posteljine za bebe

Izaberi akciju proizvoda
Broj proizvoda po strani
Cenovni redosled proizvoda

Deksi posteljina za bebe sa jastučićima Tri Drugara, Roze

9.890,00 RSD

Opis proizvoda:

Deksi posteljina za bebe Tri drugara „Jastučići“ u roze boji prelep je komplet posteljine koji će krevetac Vaše bebe učiniti prelepim i omogućiti bezbrižne snove. Predviđena je za standardne krevece dimenzije 120 x 60 cm, međutim može se koristiti i za ne standardne dimenzije kreveca za bebe. 

Textil komplet posteljina za krevetac Bambino Mint, 120x60 cm

7.190,00 RSD

Opis proizvoda:
Komplet posteljina za krevetac u mint boji iz kolekcije Bambino su izrađeni od pamučnog materijala sa kombinacijama koje su obožavane – pletenica + dekorativni jastučići oblak i zvezda, tako da verujemo da nećete imati dileme kod izbora.

Komplet sadrži: ogradicu pletenicu dimenzije 240x15cm, 2x jastuče zvezda 40x40cm, jastuče oblak 50x40cm, jastuče 30x40cm, jorgan 90x60cm, donji čaršav dimenzije 60x120cm.

-13%

Deksi posteljina za bebe sa ogradicom Tri drugara u Parizu, Siva

Regularna cena: 9.890,00 RSD
Akcija: 8.690,00 RSD

Opis proizvoda:
Posteljina sa ogradicom Tri drugara u Parizu u sivoj boji je punjena posteljina za krevetac, dimenzija 120 cm x 60 cm, koja odgovara standardnim dimenzijama kreveca. Sve ogradice, jastuci i prekrivač imaju nezavisno punilo, koje se po potrebi može odstraniti. Izrađena je od mekog, prijatnog pamuka vrhunskog kvaliteta, prilagođenog potrebama novorođenčeta.

-13%

Deksi posteljina za bebe sa ogradicom Tri drugara u Parizu, Roze

Regularna cena: 9.890,00 RSD
Akcija: 8.690,00 RSD

Opis proizvoda:
Posteljina sa ogradicom Tri drugara u Parizu u roze boji je punjena posteljina za krevetac, dimenzija 120 cm x 60 cm, koja odgovara standardnim dimenzijama kreveca. Sve ogradice, jastuci i prekrivač imaju nezavisno punilo, koje se po potrebi može odstraniti. Izrađena je od mekog, prijatnog pamuka vrhunskog kvaliteta, prilagođenog potrebama novorođenčeta.

-13%

Deksi posteljina za bebe sa ogradicom Tri drugara u Parizu, Mint

Regularna cena: 9.890,00 RSD
Akcija: 8.690,00 RSD

Opis proizvoda:
Posteljina sa ogradicom Tri drugara u Parizu u mint boji je punjena posteljina za krevetac, dimenzija 120 cm x 60 cm, koja odgovara standardnim dimenzijama kreveca. Sve ogradice, jastuci i prekrivač imaju nezavisno punilo, koje se po potrebi može odstraniti. Izrađena je od mekog, prijatnog pamuka vrhunskog kvaliteta, prilagođenog potrebama novorođenčeta.

-13%

Deksi posteljina za bebe sa ogradicom Tri drugara u Parizu, Plava

Regularna cena: 9.890,00 RSD
Akcija: 8.690,00 RSD

Opis proizvoda:
Posteljina sa ogradicom Tri drugara u Parizu u plavoj boji je punjena posteljina za krevetac, dimenzija 120 cm x 60 cm, koja odgovara standardnim dimenzijama kreveca. Sve ogradice, jastuci i prekrivač imaju nezavisno punilo, koje se po potrebi može odstraniti. Izrađena je od mekog, prijatnog pamuka vrhunskog kvaliteta, prilagođenog potrebama novorođenčeta.

-13%

Deksi posteljina za bebe sa ogradicom Tri drugara u Parizu, Bež

Regularna cena: 9.890,00 RSD
Akcija: 8.690,00 RSD

Opis proizvoda:
Posteljina sa ogradicom Tri drugara u Parizu u bež boji je punjena posteljina za krevetac, dimenzija 120 cm x 60 cm, koja odgovara standardnim dimenzijama kreveca. Sve ogradice, jastuci i prekrivač imaju nezavisno punilo, koje se po potrebi može odstraniti. Izrađena je od mekog, prijatnog pamuka vrhunskog kvaliteta, prilagođenog potrebama novorođenčeta.

Novo

Textil komplet posteljina za krevetac Slatki Snovi

7.420,00 RSD

Opis proizvoda:
Bebi komplet posteljina Slatki Snovi izrađena je od veoma kvalitetnog pamuka koji će pružati pravo uživanje i miran san Vašem detetu. Prelepa 4 jastuka sa nalepnicama malog slonića krasiće ivice krevetića, kao i dva čeona dela.

Deksi posteljina za kolevku Tri drugara, Roze

4.790,00 RSD

Opis proizvoda:
Deksi posteljina za kolevku Tri drugara, Roze je posteljina izrađena sa puno ljubavi i pažnje od najfinijeg pamuka.

Deksi posteljina za kolevku Tri drugara, Plava

4.790,00 RSD

Opis proizvoda:
Deksi posteljina za kolevku Tri drugara, Plava je posteljina izrađena sa puno ljubavi i pažnje od najfinijeg pamuka.

Deksi posteljina za kolevku Tri drugara, Bež

4.790,00 RSD

Opis proizvoda:
Deksi posteljina za kolevku Tri drugara, Bež je posteljina izrađena sa puno ljubavi i pažnje od najfinijeg pamuka.
 

Deksi posteljina za kolevku Tri drugara, Siva

4.790,00 RSD

Opis proizvoda: 

Deksi posteljina za kolevku Tri drugara, Siva je posteljina izrađena sa puno ljubavi i pažnje od najfinijeg pamuka.
 

Deksi Komplet posteljina za krevetac Tri drugara, Zelena

7.690,00 RSD

Opis proizvoda:
Deksi Komplet posteljina za krevetac Tri drugara, Zelena je punjena komplet posteljina za krevetac, izrađena sa puno ljubavi i pažnje od najfinijeg pamuka.

Deksi Komplet posteljina za krevetac Tri drugara, Plava

7.690,00 RSD

Opis proizvoda:
Deksi Komplet posteljina za krevetac Tri drugara, Plava je punjena komplet posteljina za krevetac, izrađena sa puno ljubavi i pažnje od najfinijeg pamuka.

Deksi Komplet posteljina za krevetac Tri drugara, Lila

7.690,00 RSD

Opis proizvoda:
Deksi Komplet posteljina za krevetac Tri drugara, Lila je punjena komplet posteljina za krevetac, izrađena sa puno ljubavi i pažnje od najfinijeg pamuka.

Deksi Komplet posteljina za krevetac Tri drugara, Ciklama

7.690,00 RSD

Opis proizvoda:
Deksi Komplet posteljina za krevetac Tri drugara, Ciklama je punjena komplet posteljina za krevetac, izrađena sa puno ljubavi i pažnje od najfinijeg pamuka.

Deksi Komplet posteljina za krevetac Tri drugara, Bež

7.690,00 RSD

Opis proizvoda:
Deksi Komplet posteljina za krevetac Tri drugara, Bež je punjena komplet posteljina za krevetac, izrađena sa puno ljubavi i pažnje od najfinijeg pamuka.

Deksi Komplet posteljina za krevetac Tri drugara, Siva

7.690,00 RSD

Opis proizvoda: 

Deksi Komplet posteljina za krevetac Tri drugara, Siva je punjena komplet posteljina za krevetac, izrađena sa puno ljubavi i pažnje od najfinijeg pamuka.

Deksi komplet posteljina za krevetac Tri Drugara Avijatičari, Siva

11.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Preslatka komplet posteljina sa ogradicom za krevetac Tri drugara Avijatičari u sivoj boji, sa bogatim 3D vezom, džepovima na ogradici i mekanim ukrasnim jastukom. Izrađena je od mekog, prijatnog pamuka vrhunskog kvaliteta, prilagođenog potrebama bebe.

Deksi komplet posteljina za krevetac Tri Drugara Avijatičari, Bež

11.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Preslatka komplet posteljina sa ogradicom za krevetac Tri drugara Avijatičari u bež boji, sa bogatim 3D vezom, džepovima na ogradici i mekanim ukrasnim jastukom. Izrađena je od mekog, prijatnog pamuka vrhunskog kvaliteta, prilagođenog potrebama bebe.

Deksi posteljina za krevetac Tri Drugara u zimskoj avanturi

11.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Preslatka komplet posteljina sa ogradicom za krevetac Tri drugara u zimskoj avanturi, sa bogatim 3D vezom, velikim i malim sneškom koji se kači na ogradicu i može bitit i zvečka. 

Deksi posteljina za bebe sa jastučićima Tri Drugara, Bež

9.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Deksi posteljina za bebe Tri drugara „Jastučići“ u bež boji prelep je komplet posteljine koji će krevetac Vaše bebe učiniti prelepim i omogućiti bezbrižne snove. Predviđena je za standardne krevece dimenzije 120 x 60 cm, međutim može se koristiti i za ne standardne dimenzije kreveca za bebe. 

Deksi posteljina za bebe sa jastučićima Tri Drugara, Plava

9.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Deksi posteljina za bebe Tri drugara „Jastučići“ u plavoj boji prelep je komplet posteljine koji će krevetac Vaše bebe učiniti prelepim i omogućiti bezbrižne snove. Predviđena je za standardne krevece dimenzije 120 x 60 cm, međutim može se koristiti i za ne standardne dimenzije kreveca za bebe. 

Deksi posteljina za bebe sa jastučićima Tri Drugara, Mint

9.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Deksi posteljina za bebe Tri drugara „Jastučići“ u mint boji prelep je komplet posteljine koji će krevetac Vaše bebe učiniti prelepim i omogućiti bezbrižne snove. Predviđena je za standardne krevece dimenzije 120 x 60 cm, međutim može se koristiti i za ne standardne dimenzije kreveca za bebe. 


Posteljine za krevetac

Posteljine za krevetac izrađene su od kvalitetnih materijala, različitih boja i dezena. U ponudi 4Kids nalazi se dečija posteljina, posteljina za bebe, kao i posteljina za bebe sa ogradicom i ostalim delovima za udoban i miran san vaše bebe.

Uglavnom posteljina za bebe dolaze u kompletu koji sadrži: ogradicu za krevetac, jorgansku navlaku, jastučnicu, čaršav za krevetac, jastuče i jorgan i uglavnom su za krevetac dimenzija 120 x 60 cm.