Tečni deterdženti i omekšivači

Izaberi akciju proizvoda
Broj proizvoda po strani
Cenovni redosled proizvoda

Chicco omekšivač sweet talcum 1,5 l

569,00 RSD

Chicco omekšivač sweet talcum 1,5 l ima neverovatno blagu formulu za osetljivu bebinu kožu.

Chicco omekšivač sweet talcum 750 ml

299,00 RSD

Chicco omekšivač sweet talcum 750 ml ima neverovatno blagu formulu za osetljivu bebinu kožu.

Chicco tečni deterdžent 1,5 l

749,00 RSD

Chicco tečni detergent 1,5 l ima neverovatno blagu formulu za osetljivu bebinu kožu.

Kosili omekšivač 1l

245,00 RSD

Upotrebom Kosili Sensitive omekšivača bebina odeća ostaje meka, nežna i mirisna a vlakna i boje su neoštećeni. Savršen je za osetljivu kožu beba i za ljude sklone alergijama i dermatološki je testiran. Skin friendly, rizik od iritacija i alergija sveden je na minimum. Može se koristiti nakon mašinskog ili ručnog pranja odeće, pri čemu broj standardnih mašinskih pranja iznosi 30.

Chicco deterdžent za pranje cucli i flašica, 300ml

449,00 RSD

Opis proizvoda:

Tečnost za pranje flašica i cucli idealna je za svakodnevno održavanje higijene pribora Vaše bebe. Napravljena je od 98% sastojaka prirodnog porekla i dolazi u pakovanju od 300ml.
Chicco tečnost za pranje flašica i cucli može se koristiti za pranje cucli, flašica, laža, glodalica, igračaka i drugih dodataka koje dolaze u dodir sa bebinim ustima. Tečnost je bez boje i mirisa, testirana na nikl. Dermatološki testirano.

Nuk deterdžent za pranje bebi flašica i cucli, 500ml

430,00 RSD

Opis proizvoda:
NUK deterdžent za pranje bebi flašica posebno je napravljen za čišćenje bebi proizvoda. Napravljen je na bazi prirodnih sastojaka i sadrži specifične enzime koji efikasno uklanjaju ostatke mlečnih proteina, pulpe i ostataka sokova.
NUK deterdžent je najbolji za pranje: bebi flašica, cucli, šolja i bebi posuđa, kao i za čišćenje delova pumpe za izmlazanje i perivih igračaka. Zahvaljujući svojoj nežnoj formuli i prirodnim sastojcima, bezopasan je za bebino zdravlje, PH neutralan, bez boje i mirisa.

  • Ubaci u listu želja
  • Trenutno nema na stanju

Tečni deterdženti i omekšivači

Deterdženti i omekšivači za bebe, među kojima je i Chicco omekšivač, napravljeni su po jedinstvenoj formuli, koja je prilagođena za pranje i održavanje čistoće kompletne bebi opreme. Blagi sastav ovih proizvoda čuva zdravlje vaše bebe.