Avent cucle za bebe

Avent cucle za bebe

Kada novorođenče uđe u vaš život, novopočeni roditelji (pogotovo oni koji prethodno nisu imali iskustva sa negom bebe) uglavnom su zbunjeni u pogledu toga šta im je sve potrebno za prvih par meseci bebinog života. Toj zbunjenosti dodatno doprinosi i šarenolika ponuda proizvođača bebi opreme i garderobe koji su deo svih prodavnica decije opreme. Ipak, znamo da postoje i one stvari bez kojih ni jedna beba ne može, a među njima su svakako cucle za bebe.

 

 

Nije važno da li bebu dojite ili hranite adaptiranim mlekom, cucle za flašice će vam svakako biti potrebne kada dajete bebi vodu ili čaj. Međutim, ako pogledate sve te cucle za bebe koje u ponudi ima i naša prodavnica decije opreme – kako da znate koja cucla je najbolja za vaše dete? Toliko je mnogo oblika, različitih oznaka, materijala, pa i dezena, da čovek ponekad ne može da se snađe bez dodatnog pojašnjenja. Ipak, jedne od najboljih su svakako Avent cucle za flasice!

 

Zašto su Avent cucle za flašice najpogodnije za vašu bebu?

 

Avent cucle za flasice su proizvodi namenjeni za pomoć bebama i deci u ishrani, a brend Philips Avent, čije je sedište u Velikoj Britaniji, predstavlja sinonim za premijum kvalitet svih bebi proizvoda koje su u ponudi na tržištu. Osim toga, Avent cucle su svetski je no.1 kada su u pitanju cucle za bebe, a evo i zašto:

 

  • sve Avent cucle za bebe su “anti colic” odnosno imaju u sebi ugrađen ventil koji smanjuje količinu unetog vazduha prilikom hranjenja, te sprečavaju pojavu grčića kod beba odnosno smanjuju osećaj nadutosti i neprijatnosti u bebinom stomaku,
  • jedinstvenog fleksibilnog i spiralnog dizajna, Avent cucle za flašice su široke poput dojke, te omogućavaju prirodno i lako hvatanje, a time i umiruju vašu bebu pružajući joj osećaj sigurnosti,
  • meke su, nežne, glatke i lako se održavaju,
  • izdržljive su i otporne na ugrize starijih beba,
  • cucle za bebe ne sadrže BPA (bisfenol A).

 

S obzirom da svaka beba ima svoje prohteve i zahteve, naša prodavnica decije opreme nudi Avent cucle za flasice u različitim dimenzijama i prilagođene različitim uzrastima bebe. Postoje Classic linija (odgovara svim Avent Classic flašicama i najbolje su za bebe koje se hrane isključivo na flašicu) i Natural linija (kompatibilne sa Avent Natural flašicama i pogodne za kombinovanje hranjenja na flašicu i dojenja). Takođe, kako beba raste – biće joj potrebna cucla odgovarajućeg protoka mleka, a poželjno je svakako da se cucle za bebe menjaju na svakih 3-4 meseca.

 

cucle za bebe avent

 

Koje Avent cucle za flašice možete pronaći kod nas?

 

Naša prodavnica decije opreme u ponudi ima Avent cucle za bebe za različite uzraste, a razlikuju se prema tome kojom brzinom će mleko ili drugi sadržaj izlaziti iz flašice. U pakovanju su po dve silikonske cucle za bebe, a tu su:

 

 

Ako se pitate koliko će vam cucli i flašica zapravo biti potrebno po rođenju deteta, znajte da to zavisi najpre od toga koliko i koju hranu odnosno tečnost vaša beba konzumira, što opet zavisi od njenog uzrasta. Obično je to od 3 do 6 flašica i cucli različitih veličina, ali ono što je važnije jeste da vaša beba prihvati odabrane cucle brzo i lako! Naša prodavnica decije opreme nudi vam mogućnost i online porudžbine, pa odaberite cucle u skladu sa potrebama vaše bebe, a sve drugo će dalje ići svojim tokom!

 

Autor teksta: Biljana Radojčić