Električna pumpica za izmuzavanje

Sortiraj
U ponudi 4Kids-a možete pronaći veliki izbor električnih pumpica za izmuzavanje kao što su: Avent električna pumpica, Chicco eletrična pumpica, Tommee Tippee električna pumpica i druge.   Pročitaj više
-13%
Cangaroo Električna Pumpica za izmuzavanje Gentle
Regularna cena: 7.190,00 RSD
Akcija: 6.290,00 RSD

Opis proizvoda:
Električna pumpa za dojke Cangaroo Gentle Touch ima 2 glavna načina rada: masažni ciklus ili takozvana stimulacija (10 nivoa) i 3 nivoa frekvencije. Korisnik tako može prilagoditi najprikladniju frekvenciju stezanja i stimulacije. Ciklus ceđenja – 15 nivoa sa 3 nivoa frekvencije. Korisnik može prilagoditi najprikladniji stepen i učestalost stezanja. Poseduje mekan rebrasti silikonski vrh za udobnost kao i LCD display.

-18%
Avent Električna pumpica za izmuzavanje Natural
Regularna cena: 21.690,00 RSD
Akcija: 17.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Uđite u novu eru izmazanja uz savršeno uravnoteženu usisa i stimulacije bradavica, a sve to inspirisano prirodnim načinom na koji bebe sisaju. Philips Avent električna pumpica održava optimalan protok mleka i nežno se prilagođava veličini i obliku bradavica.

 

U pakovanju se nalazi:
   - 1 x Komplet za izmlazanje
   - 1 x Motorna jedinica (upotreba isključivo putem kabla)
   - 1 x Natural flašica (125ml)
   - 1 x Mikro USB adapter
   - 1 x Disk za zatvaranje flašica
   - 2 x Jednokratni tuferi za grudi
 

Avent električna pumpica za izmuzavanje sa setom
22.990,00 RSD

Opis proizvoda:

Avent električna pumpica za izmuzavanje sa setom za dojenje je idealan set za mame koje planiraju da se izmazaju; sa svime što vam je potrebno za izmazanje i čuvanje majčinog mleka i hranjenje bebe. Avent flašice za bebe sa ultra mekom cuclom veoma podsećaju na dojku, što olakšava kombinovanje dojenja na flašicu i dojenje.

-11%
Cangaroo električna pumpica za izmuzavanje Elegance
Regularna cena: 8.190,00 RSD
Akcija: 7.290,00 RSD

Opis proizvoda:
Cangaroo električna pumpica za izmlazanje Elegance ima različite nivoe kontrole usisne snage, nežni usisni ventil, ekran osetljiv na dodir i mekani jastuk za masažu. Pumpica ima dva glavna režima rada:

  1. Režim masaže/stimulacije - 10 nivoa i 3 stepena za frekvenciju
  2. Režimsukcije – 15 nivoa sukcije i 3 stepena frekvencije

Korisnik može podesiti najpogodniji nivo i frekvenciju usisavanja. Pumpa pruža mnoge funkcije koje traže zaposlene majke i savršena je iz više razloga: Izlivanje i sakupljanje majčinog mleka dok ste daleko od bebe (npr. na poslu). Oslobađanje napetosti u grudima usled velike količine majčinog mleka. Na primer, kada se vaše bebine navike hranjenja promene jer je počela da jede čvrstu hranu. Održavanje zaliha mleka, ako morate privremeno da prekinete dojenje. Na primer, da iscedite neodgovarajuće mleko dok ste na lečenju. Pumpa za dojke je namenjena samo za odrasle.

-18%
Avent električna pumpica sa setom za izmuzavanje
Regularna cena: 28.990,00 RSD
Akcija: 23.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Avent električna pumpica sa setom za dojenje održava optimalan protok mleka i nežno se prilagođava veličini i obliku vaših bradavica. Zakoračite u novu eru izmazanja uz savršen balans uvlačenja i stimulacija bradavica inspirisan prirodnim načinom na koji bebe sisaju.

U pakovanju se nalazi:
   - 1 x Četka za flašice
   - 4 x Jednokratni jastučići za dojke
   - 1 x Komplet za ispumpavanje
   - 1 x Jedinica motora (samo za upotrebu sa kablom)
   - 1 x Zaptivni disk
   - 2 x Bele varalice Ultra Soft od 0-6 meseci
   - 2 x Flašice od 260ml
   - 1 x Flašica od 125ml
   - 1 x Flašica od 125ml sa cuclom 0m+
   - 1 x Mikro USB adapter
   - 5 x Šolja sa poklopcem Via od 180 ml
   - 1 x Adapter

-17%
Avent električna pumpica za izmuzavanje Rechargeable
Regularna cena: 24.990,00 RSD
Akcija: 20.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Avent električna pumpica za izmuzavanje Standard Punjiva je pumpica sa mogućnošću punjenja. Uđite u novu eru izmazanjauz savršeno uravnoteženu usisa i stimulacije bradavica, a sve to inspirisano prirodnim načinom na koji bebe sisaju. Philips Avent električna pumpica održava optimalan protok mleka i nežno se prilagođava veličini i obliku bradavica.

Tehnologija prirodnog kretanja za brži protok mleka:
Izdojite više mleka u kraćem u što kraćem roku uz pomoć jastučića koji podstiče i izmlaza mleko poput bebe.
Besprekorno se prebacuje iz načina rada stimulacije u način rada izmlazanja, a primenjuje upravo pravu količinu pritiska stimulacije bradavice i sile usisa za maksimalni protok mleka. Utemeljeno na rezultatima vremena početka protoka mleka (vremena do refleksa za izmlazanje mleka - MER)

-16%
Avent električna pumpica za izmuzavanje Standard
Regularna cena: 19.990,00 RSD
Akcija: 16.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Uđite u novu eru izmazanjauz savršeno uravnoteženu usisa i stimulacije bradavica, a sve to inspirisano prirodnim načinom na koji bebe sisaju. Philips Avent električna pumpica Standard održava optimalan protok mleka i nežno se prilagođava veličini i obliku bradavica.
Tehnologija prirodnog kretanja za brži protok mleka:
Izdojite više mleka u kraćem u što kraćem roku uz pomoć jastučića koji podstiče i izmlaza mleko poput bebe.
Besprekorno se prebacuje iz načina rada stimulacije u način rada izmlazanja, a primenjuje upravo pravu količinu pritiska stimulacije bradavice i sile usisa za maksimalni protok mleka.
Utemeljeno na rezultatima vremena početka protoka mleka (vremena do refleksa za izmlazanje mleka - MER)

-22%
Canpol električna pumpica za izmuzavanje Take&Go
Regularna cena: 11.390,00 RSD
Akcija: 8.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Osnovne funkcije:
Canpol Babies električna pumpica za izmuzavanje Take&Go je bežična i tiha pumpica za grudi za svaku majku – pogodna za izmazanje mleka i noću.

Rad pumpice: Savršen za efikasnu podršku laktaciji, kako nakon prirodnog porođaja, tako i nakon carskog reza.

Take&Go pumpica za grudi je dvofazna. To znači da je rad pumpice za grudi je odraz prirodnog ritma sisanja bebe – prvo stimuliše laktaciju, obezbeđujući brži protok mleka, a zatim prelazi u sporiji i dublji način izmazanja mleka.

Snaga pumpice: Pumpica za grudi ima širok spektar podešavanja snage usisavanja, 9 nivoa snage usisavanja u svakom režimu, zahvaljujući čemu omogućava prilagođavanje snage individualnim potrebama svake majke tako da izmazanje mleka nije bolno. Take&Go električna pumpica za grudi je diskretna i veoma tiha – samo 40 decibela*, što vam omogućava da izmazate mleko noću bez brige da ćete probuditi bebu. Napunjenu pumpicu za grudi možete poneti bilo gde i koristiti bežično, čak i kada u blizini nemate strujnu utičnicu.

Snaga Baterije: Puna baterija obezbeđuje do 120 minuta bežične upotrebe (3-4 upotrebe). Baterija se puni preko USB kabla, tako da je možete puniti i preko pover bank-a kao dodatnu zaštitu od pražnjenja kada niste od kuće.

Oblik pumpice: Ergonomski oblik levka prilagođava se različitim oblicima grudi tako da proces izmazanja mleka liči na prirodni. Levak sa mekanim, profilisanim štitnikom za masažu od delikatnog silikona ne iritira osetljive bradavice i povećava udobnost tokom izmazanja mleka. Pumpica za grudi je opremljena jasnim displejom koji obaveštava o režimu rada, nivou snage i nivou napunjenosti baterije. Kontrolna tabla na dodir je jednostavna za korišćenje i pamti poslednja korišćena podešavanja. Pumpica za grudi je napravljena od malog broja komponenti, što olakšava čišćenje i sklapanje.

Delovi pumpice: Svi delovi ne sadrže štetni BPA (bisfenol A), što ga čini potpuno bezbednim za zdravlje i pogodnim za direktan kontakt sa hranom, uključujući i majčino mleko. Take&Go pumpica za grudi dolazi sa EasyStart bočicom protiv grčeva od 120 ml - 90% babica preporučuje EasyStart cuclu za flašicu. Pumpica za grudi je kompatibilna sa svim Canpol babies flašicama, zahvaljujući kojima možete prilagoditi kapacitet flašice uzrastu i potrebama deteta. Canpol Babies ponuda uključuje zamenljivi levak veličine 27 mm. Prava veličina levka je od velikog značaja za udobnost i efikasnost izmazanja mleka. Levak za pumpicu za grudi sa elastičnim rubom je savršen za mame sa većim bradavicama.

-21%
Canpol električna pumpica za izmuzavanje EasyStart
Regularna cena: 10.990,00 RSD
Akcija: 8.690,00 RSD

Opis proizvoda:
EasyStart električna pumpica za izmuzavanje efikasno podržava i reguliše laktaciju u slučaju zastoja mleka i punoće grudi. Ekonomična je, savršena na početku laktacije i izdeljivanja viška mleka. EasyStart pumpicu za mleko preporučuje 91% babica.
EasyStart pumpica za izmuzavanje ima 3 režima rada zasnovana na prirodnom dvofaznom ritmu sisanja bebe. U prvoj fazi stimuliše, obezbeđujući brži protok mleka, a zatim prelazi u sporiji i dublji režim izmlazanja. Treći režim se može koristiti na kraju ekspresije da bi se pomoglo isprazniti dojku i podržao laktaciju. U svakom režimu rada moguće je izabrati jedan od tri nivoa usisne snage, što vam omogućava da prilagodite snagu svojim potrebama i čini isceđivanje mleka ugodnijim.

-19%
Avent električna pumpica za izmuzavanje Natural
Regularna cena: 24.490,00 RSD
Akcija: 19.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Uđite u novu eru izmazanjauz savršeno uravnoteženu usisa i stimulacije bradavica, a sve to inspirisano prirodnim načinom na koji bebe sisaju. Philips Avent električna pumpica održava optimalan protok mleka i nežno se prilagođava veličini i obliku bradavica.

 

U pakovanju se dobija:

   - 1 x Komplet za izmlazanje
   - 1 x Motorna jedinica (punjiva)
   - 1 x Natural flašica (125ml)
   - 1 x Mikro USB adapter
   - 1 x Disk za zatvaranje flašica
   - 2 x Jednokratni tuferi za grudi

Farlin Električna pumpica za izmuzavanje
16.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Farlin električna pumpica za izmuzavanje mleka dolazi u dva modula - može se koristiti kao ručna ili kao električna pumpica, u zavisnosti od toga šta Vam više odgovara. Poseduje mod za masažu i stimulaciju i moguće je podesiti devet nivoa izmazanja. Puni se uz pomoć adaptera ili USB-a (uz računar ili Power Bank). Lako se prenosi i skladišti kada nije u upotrebi.

Tomme Tippee električna pumpica za izmuzavanje
15.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Električna pumpica Tommee Tippee je izuzetno udobna pumpica za izmuzavanje. Korpa na pumpici je dizajnirana tako da oponaša pokrete bebe prilikom dojenja. Na korpi se nalaze nabori koji masiraju dojku prilikom izmlazanja, nudeći maksimalni komfort dojilji. Korpa je kompaktna, odnosno napravljena iz jednog dela, što poboljšava sam proces izmuzanja i garantuje izmuzanje bez curenja. Brzine na pumpici se mogu menjati sa niske, srednje i jake, tako da se brzina može prilagoditi i ostvariti maksimalnu efikasnost.
Jednostavan sklop i dizajn omogućavaju lako korišćenje, sastavljanje i održavanje. 


Električne pumpice za izmlazanje

U ponudi 4Kids-a možete pronaći veliki izbor električnih pumpica za izmuzavanje kao što su: Avent električna pumpica, Chicco eletrična pumpica, Tommee Tippee električna pumpica i druge.
 

Sortiraj

PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart
Jungle kolica Oxy Beige, 0m+