Grejači za flašice

Izaberi akciju proizvoda
Broj proizvoda po strani
Cenovni redosled proizvoda
Novo

Reer grejač za flašice Simply

2.290,00 RSD

Opis proizvoda:
Reer grejač za flašice Simply hot omogućava brzo, lako, jednostavno i ravnomerno zagrevanje tečnosti u svim vrstama flašica. Sadrži optički uređaj i termostat koji je podesiv. Simply hot grejač ima mogućnost funckije produženog očuvanja toplote. Univerzalan je, tako da u njega staje većina flašica sa uskim grlom, kao i one sa širokim grlom. U grejač mogu da stanu i flašice prečnika do 70mm. Mleko se ravnomerno zagreva za 6-8 minuta, dok je hrani potrebno 8-10 minuta.

Novo

Dr Brown's Električni grejač za 6 flašica

9.999,00 RSD

Opis proizvoda:
Dr Brown's električni sistem za sterilizaciju sa vodenom parom. Steriliše Dr. Brown's flašice, kao i sve dodatne delove. Bezbedno steriliše 6 flašica odjednom, za samo 12 minuta.

Novo

Dr Brown's Električni grejač za flašice

7.319,00 RSD

Opis proizvoda:

Dr Brown's grejač za flašice služi za podgrevanje formule, kao i kašica za hranjenje beba. Pogodan za sve Dr.Browns flašice, kao i za većinu ostalih bebi flašica.

Alecto grejač za flašice sa adepterom za automobil

4.790,00 RSD

Opis proizvoda:
Predstavljamo Vam Alecto grejač za hranu za bebe sa napajanjem za kuću i kablom za adapter za automobil od 12 V u pokretu, tako da Vaša beba može uživati u flašici toplog mleka bilo gde. Alecto grejač za flašice zagreva mleko za bebe, majčino mleko ili kašu u roku od 8 minuta (kod kuće sa 220V) ili 15 minuta (u automobilu sa 12 V), na tačnu temperaturu od 35 - 38 stepeni. Nakon zagrevanja hrana će ostati lepa i topla dok Vi i Vaša beba ne budete spremni. Prostrana unutrašnjost ovog grejača za bebe nudi prostor za sve standardne staklene ili plastične flašice za bebe. Ovaj grejač za dečiju hranu ima ugrađenu zaštitu od suve kože, tako da možete brzo i sigurno zagrevati bebinu hranu i piće u pokretu.

Avent grejač za flašice Sunshine

8.390,00 RSD

Opis proizvoda:

Avent grejač koji će odmrznuti mleko, ugrejati ravnomerno, dok Vi provodite vreme sa decom. Odgovara classic i natural programu Avent flašica.

Alecto grejač za flašice BW-70

2.490,00 RSD

Opis proizvoda:

Promenljiva kontrola temperature omogućava lako zagrevanje flaše ili hrane za bebe do temperature koju želite.
BW-70 je pogodan za različite veličine boca i dolazi sa držačem za boce.
Dvostruka temperatura
LED indikacija
Uključuje držač flašice.

Cangaroo električni parni Sterilizator za flašice 3u1 Grey

6.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Fantastičan električni sterilizator u svioj boji koji pored funkcije sterilizacije dečijih flašica i dodataka ima i funkiciju zagrevanje mleka, parenja voća i povrća... U istom trenutku možete grejati dve bočice istovremeno. Takođe u uređaju možete sterilizovati 6 bočica sa standardnim grlom ili 4 bočica sa širokim grlom. Veoma je brz i lak za upotrebu.lak za upotrebu.

Cangaroo električni parni Sterilizator za flašice 3u1 Green

6.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Fantastičan električni sterilizator u zelenoj boji koji pored funkcije sterilizacije dečijih flašica i dodataka ima i funkiciju zagrevanje mleka, parenja voća i povrća... U istom trenutku možete grejati dve bočice istovremeno. Takođe u uređaju možete sterilizovati 6 bočica sa standardnim grlom ili 4 bočica sa širokim grlom. Veoma je brz i lak za upotrebu.lak za upotrebu.

Alecto grejač za flašice 021

3.790,00 RSD

Opis proizvoda:
- Vrlo brzo zagrevanje flašica (snaga 500 W)
- Postepeno i ravnomerno zagrevanje hrane za bebe, majčino mleko ili recepti
- Očuva vitamine i hranljive sastojke
- Podesiva temperatura
- Jednostavno rukovanje
- Veliki kontejner za gotovo sve veličine boca i čaše
- Funkcija održavanja toplote

Tommee Tippee grejač za flašice

4.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Tommee Tippee grejač za flašice je idealan za pripremu hrane i zagrevanje mleka ili staklenih posuda sa hranom, dok se istovremeno čuvaju hranljivi sastojci. Grejanje se vrši tako što se u grejač stavi flašica ili posuda i temperatutra podesi u skladu sa uputstvom koje se dobije uz grejač. Na grejaču se nalazi dugme za podešavanje temperature.Prosečno vreme zagrevanja je oko 4 minute, pri čemu ovo vreme zavisi od vrste i prvobitne temperature hrane koja se greje.

Pogodan za veliki broj flašica svih proizvođača.
Bez BPA

Alecto blender za bebe 5u1

13.490,00 RSD

Opis proizvoda:

Alecto blender je namenjen isključivo za pripremu (bebi) hrane i sterilizovanje u kućnim uslovima. Brzo pripremite zdrave obroke za Vaše mališane. Poseduje 5 funkcija:

- Kuvanje na pari
- Blendovanje hrane
- Zagrevanje hrane
- Sterilizacija flašica za bebe
- Grejač za flašice

 

Sečiva blendera nisu pogodna za obradu tvrde hrane kao što su orašasti plodovi, kocke leda ili zrna kafe. Pogodna su isključivo za obradu voća i povrća.

  • Ubaci u listu želja
  • Trenutno nema na stanju

Chicco grejač za flašice

4.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Chicco grejač za flašice brzo i efikasno zagreva sadržaj flašice - za samo nekoliko minuta imaćete spremnu flašicu idealne temperature. Tečnost u flašici se ravnomerno zagreva i tako pomaže očuvanju hranljivih sastojaka mesa. Poseduje SafeStop sistem koji sprečava pregrevanje flašice i njenog sadržaja, pa je samim tim nepotrebno nadrzirati proces zagrevanja. Grejač ima dva sistema zagrevanja - jedan za flašice i drugi za teglice i činijice. Dostignuta temperatura se održava 1 sat. Grejač je kompatibilan sa svim Chicco flašicama.

  • Ubaci u listu želja
  • Trenutno nema na stanju

Grejači za flašice

Grejač za flašice omogućava brzo i ravnomerno zagrevanje mleka i hrane za bebe. Uklanja klice i bakterije, dok čuva minerale i vitamine u hrani. U ponudi 4Kids-a možete pronaći Chicco grejač za flašice, Avent grejaš za flašice i druge.