Aparati za ishranu beba

Izaberi akciju proizvoda
Broj proizvoda po strani
Cenovni redosled proizvoda

Avent blender 4u1

27.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Avent blender 4 u 1 je kombinovani aparat za kuvanje, miksovanje, otapanje i podgrevanje hrane, koji Vam omogućava pripremu obroka na jednostavan način. Uz pomoć aventovog blendera neće biti nereda kao ni nepotrebnog bacanja hrane.

Skuvaćete na pari a zatim jednostavno okrenuti posudu kako biste izmiksali sadržaj. U slučaju da Vam treba otapanje i podgrevanje bez problema ćete vratiti posudu u prvobitni položaj za kuvanje. Poseduje kompaktan dizajn za lagano odlaganje.

 

U pakovanju se dobija lopatica i posuda za spremanje hrane (240ml)

-19%

Avent blender 2u1

Regularna cena: 24.490,00 RSD
Akcija: 19.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Kombinovani aparat za kuvanje i miksovanje hrane omogućava vam pripremu obroka na jednostavan način
Skuvaćete na pari a zatim jednostavno okrenuti posudu kako biste izmiksali sadržinu
Neće biti nereda kao ni nepotrebnog bacanja hrane
Poseduje kompaktan dizajn za lagano odlaganje

Novo

Reer grejač za flašice Simply

2.290,00 RSD

Opis proizvoda:
Reer grejač za flašice Simply hot omogućava brzo, lako, jednostavno i ravnomerno zagrevanje tečnosti u svim vrstama flašica. Sadrži optički uređaj i termostat koji je podesiv. Simply hot grejač ima mogućnost funckije produženog očuvanja toplote. Univerzalan je, tako da u njega staje većina flašica sa uskim grlom, kao i one sa širokim grlom. U grejač mogu da stanu i flašice prečnika do 70mm. Mleko se ravnomerno zagreva za 6-8 minuta, dok je hrani potrebno 8-10 minuta.

Novo

Reer sterilizator za mikrotalasnu

2.199,00 RSD

Opis proizvoda:
Reer mikrotalasni sterilizator brzo i efikasno steriliše flašice i dodatke. Uništava bakterije upotrebom pare, bez hemikalija. Pogodan je za sve vrste flašica sa uskim i širokim grlom.Mikrotalasni sterilizator možete očistiti običnim deterdžentom za pranje sudova. Možete ga i prati u mašini za pranje sudova.

Novo

Reer elektirčni sterilizator VapoMax

5.290,00 RSD

Opis proizvoda:
Reer električni sterilizator Vapomax steriliše brzo i efikasno uz pomoć pare, za svega 10 minuta. U sterilizator mogu da stanu do 6 flašica svih vrsta, sa uskim i širokim grlom. Na poklopcu sterilizatora nalazi se indikator toplote. Grejač sterilizatora napravljen je od nerđajućeg čelika, a na dnu uređaja se nalazi i prostor za odlaganje kabla. Nakon završenog procesa sterilizacije, flašice ostaju sterilisane još naredna tri sata (ukoliko se poklopac ne ukloni ranije). Uz sterilizator dolazi i praktična hvataljka za flašice koja omogućava higijensko postupanje sa flašicama i nakon sterilizacije.

Novo

Dr Brown's Električni grejač za 6 flašica

9.999,00 RSD

Opis proizvoda:
Dr Brown's električni sistem za sterilizaciju sa vodenom parom. Steriliše Dr. Brown's flašice, kao i sve dodatne delove. Bezbedno steriliše 6 flašica odjednom, za samo 12 minuta.

Novo

Dr Brown's Električni grejač za flašice

7.319,00 RSD

Opis proizvoda:

Dr Brown's grejač za flašice služi za podgrevanje formule, kao i kašica za hranjenje beba. Pogodan za sve Dr.Browns flašice, kao i za većinu ostalih bebi flašica.

Avent električni sterilizator za flašice na paru 8025

19.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Budite spremni za sledeće hranjenje u roku od 40 minuta, novi Aventov sterilizator na paru steriliše i suši flašice koristeći mlazove filtriranog vazduha pre isključivanja. Sterilizator je brzi i higijenski čist, eliminiše do 99,9% bakterija.

Tommee Tippee mikrotalasni sterilizator za flašice

3.690,00 RSD

Opis proizvoda:

Sterilizacija traje od 4-8 minuta, zavisno od jačine mikrotalasne. Predmeti koji se sterilišu mogu se koristiti 3 minuta nakon završetka sterilizacije. Sterilizator ima kapacitet za 4 flašice, cucle i poklopce. Jednostavan za korišćenje, kompaktan. Ukoliko se poklopac sterilizatora ne otvori, strelisani predmeti će ostati netaknuti i sterilisani 24h.

Avent grejač za flašice Sunshine

8.390,00 RSD

Opis proizvoda:

Avent grejač koji će odmrznuti mleko, ugrejati ravnomerno, dok Vi provodite vreme sa decom. Odgovara classic i natural programu Avent flašica.

Avent električni sterilizator za flašice na paru 7943

12.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Avent električni sterilizator na paru 7943 Sterilizuje do šest flašica za hranjenje sa priborom za samo 10 minuta. Tanak, ali prostran napredni sterilizator za flaše je brz i efikasan, ubija 99,9% klica, radi mira pri svakom hranjenju.

Alecto grejač za flašice BW-70

2.490,00 RSD

Opis proizvoda:

Promenljiva kontrola temperature omogućava lako zagrevanje flaše ili hrane za bebe do temperature koju želite.
BW-70 je pogodan za različite veličine boca i dolazi sa držačem za boce.
Dvostruka temperatura
LED indikacija
Uključuje držač flašice.

Cangaroo električni parni Sterilizator za flašice 3u1 G

6.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Fantastičan električni sterilizator u svioj boji koji pored funkcije sterilizacije dečijih flašica i dodataka ima i funkiciju zagrevanje mleka, parenja voća i povrća... U istom trenutku možete grejati dve bočice istovremeno. Takođe u uređaju možete sterilizovati 6 bočica sa standardnim grlom ili 4 bočica sa širokim grlom. Veoma je brz i lak za upotrebu.lak za upotrebu.

Cangaroo električni parni Sterilizator za flašice 3u1 Green

6.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Fantastičan električni sterilizator u zelenoj boji koji pored funkcije sterilizacije dečijih flašica i dodataka ima i funkiciju zagrevanje mleka, parenja voća i povrća... U istom trenutku možete grejati dve bočice istovremeno. Takođe u uređaju možete sterilizovati 6 bočica sa standardnim grlom ili 4 bočica sa širokim grlom. Veoma je brz i lak za upotrebu.lak za upotrebu.

Alecto grejač za flašice 021

3.790,00 RSD

Opis proizvoda:
- Vrlo brzo zagrevanje flašica (snaga 500 W)
- Postepeno i ravnomerno zagrevanje hrane za bebe, majčino mleko ili recepti
- Očuva vitamine i hranljive sastojke
- Podesiva temperatura
- Jednostavno rukovanje
- Veliki kontejner za gotovo sve veličine boca i čaše
- Funkcija održavanja toplote

Tommee Tippee električni sterilizator za flašice

7.590,00 RSD

Opis proizvoda:

Streilizacija traje 5 minuta. Predmeti koji se sterilišu mogu se koristiti 3 minuta nakon završetka sterilizacije. Ukoliko se poklopac sterilizatora ne otvori, strelisani predmeti će ostati netaknuti i sterilisani 24h. Sterilizacija se pokreće pritiskom na jedno dugme. Ne sadrži BPA. U sterilizatoru postoji prostor za 5 Closer to Nature flašica, cucle i poklopce ili 4 Ultra flašice, cucle i poklopce. Zbog oblika zauzimanje manje prostora. Ima manje delova, pa ga je lako održavati.

Tommee Tippee grejač za flašice

4.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Tommee Tippee grejač za flašice je idealan za pripremu hrane i zagrevanje mleka ili staklenih posuda sa hranom, dok se istovremeno čuvaju hranljivi sastojci. Grejanje se vrši tako što se u grejač stavi flašica ili posuda i temperatutra podesi u skladu sa uputstvom koje se dobije uz grejač. Na grejaču se nalazi dugme za podešavanje temperature.Prosečno vreme zagrevanja je oko 4 minute, pri čemu ovo vreme zavisi od vrste i prvobitne temperature hrane koja se greje.

Pogodan za veliki broj flašica svih proizvođača.
Bez BPA

Avent Mikrotalasni sterilizator za flašice

5.190,00 RSD

Opis proizvoda:

Philips AVENT sterilizator za korišćenje u mikrotalasnoj rerni dizajniran je tako da može stati u većinu mikrotalasnih rerni. Njegove male dimenzije čine ga praktičnim za putovanja, što znači da ćete uvek imati sterilnu bočicu prilikom kratkih putovanja ili dužih odmora u inostranstvu. Tačno trajanje ciklusa zavisi od snage mikrotalasne rerne: 2 minuta na 1100-1850 W, 4 minuta na 850-1000 W, 6 minuta na 500-850 W.

 

Alecto grejač za flašice sa adepterom za automobil

4.790,00 RSD

Opis proizvoda:
Predstavljamo Vam Alecto grejač za hranu za bebe sa napajanjem za kuću i kablom za adapter za automobil od 12 V u pokretu, tako da Vaša beba može uživati u flašici toplog mleka bilo gde. Alecto grejač za flašice zagreva mleko za bebe, majčino mleko ili kašu u roku od 8 minuta (kod kuće sa 220V) ili 15 minuta (u automobilu sa 12 V), na tačnu temperaturu od 35 - 38 stepeni. Nakon zagrevanja hrana će ostati lepa i topla dok Vi i Vaša beba ne budete spremni. Prostrana unutrašnjost ovog grejača za bebe nudi prostor za sve standardne staklene ili plastične flašice za bebe. Ovaj grejač za dečiju hranu ima ugrađenu zaštitu od suve kože, tako da možete brzo i sigurno zagrevati bebinu hranu i piće u pokretu.


Aparati za ishranu beba

Hrana za bebe mora biti pripremljena na odgovarajući način. U 4Kids-u možete pronaći blendere, sterilizatore za flašice i cucle, grejače za flašice i sve što Vam je potrebno za pripremu hrane, poznatih i renomiranih brendova kao što su: Avent, Chicco, Nuk, Tommee Tippee i drugi.