Aparati za ishranu beba

Sortiraj
Hrana za bebe mora biti pripremljena na odgovarajući način. U 4Kids-u možete pronaći blendere, sterilizatore za flašice i cucle, grejače za flašice i sve što Vam je potrebno za pripremu hrane, poznati… Pročitaj više
-22%
Avent blender 4u1
Regularna cena: 27.990,00 RSD
Akcija: 21.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Avent blender 4 u 1 je kombinovani aparat za kuvanje, miksovanje, otapanje i podgrevanje hrane, koji Vam omogućava pripremu obroka na jednostavan način. Uz pomoć aventovog blendera neće biti nereda kao ni nepotrebnog bacanja hrane.

Skuvaćete na pari a zatim jednostavno okrenuti posudu kako biste izmiksali sadržaj. U slučaju da Vam treba otapanje i podgrevanje bez problema ćete vratiti posudu u prvobitni položaj za kuvanje. Poseduje kompaktan dizajn za lagano odlaganje.

 

U pakovanju se dobija lopatica i posuda za spremanje hrane (240ml)

Novo -19%
Canpol grejač za flašice 4u1
Regularna cena: 7.190,00 RSD
Akcija: 5.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Canpol grejač za flašice 4u1 sa Termostatom i Sterilizatorom je multifunkcionalni uređaj koji vam omogućava da lako i brzo pripremate obroke za svoju bebu. Intuitivna kontrolna tabla na dodir i 4 praktične funkcije obezbeđuju udobnost i praktičnost korišćenja. Brzo i ravnomerno zagreva mleko i obroke u teglama, održava temperaturu obroka tokom cele noći, bezbedno odmrzava, a po potrebi može i dezinfikovati flašice i cucle. Uređaj radi u 3 režima: boca - održavanje temperature tečnih obroka do 10 sati, toplo - brzo zagrevanje i dezinfekcija parom, i večera - održavanje temperature čvrstih obroka do 3 sata. Grejač je univerzalan i odgovara većini bočica i cucli dostupnih na tržištu. Nezaobilazan je pomagač svakoj majci koja praktikuje hranjenje na flašicu i kasnije – kada proširuje ishranu svoje bebe.

-21%
Avent blender 2u1
Regularna cena: 24.490,00 RSD
Akcija: 19.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Kombinovani aparat za kuvanje i miksovanje hrane omogućava vam pripremu obroka na jednostavan način
Skuvaćete na pari a zatim jednostavno okrenuti posudu kako biste izmiksali sadržinu
Neće biti nereda kao ni nepotrebnog bacanja hrane
Poseduje kompaktan dizajn za lagano odlaganje

-16%
Avent grejač za flašice Fast Standard
Regularna cena: 5.690,00 RSD
Akcija: 4.790,00 RSD

Opis proizvoda:
Avent Fasr Standard grejač za flašice je proizvod za dane kada ste u žurbi, ovaj Philips Avent grejač za flašice za bebe brzo i ravnomerno zagreva mleko za samo 3 minuta. Lak za korišćenje i ima praktično podešavanje za odmrzavanje, a može da se koristi i za zagrevanje hrane za bebu.

-17%
Avent električni sterilizator za flašice na paru 7943
Regularna cena: 12.890,00 RSD
Akcija: 10.790,00 RSD

Opis proizvoda:
Avent električni sterilizator na paru 7943 Sterilizuje do šest flašica za hranjenje sa priborom za samo 10 minuta. Tanak, ali prostran napredni sterilizator za flaše je brz i efikasan, ubija 99,9% klica, radi mira pri svakom hranjenju.

-13%
Cangaroo električni parni Sterilizator za flašice 3u1
Regularna cena: 6.490,00 RSD
Akcija: 5.690,00 RSD

Opis proizvoda:
Fantastičan električni sterilizator u svioj boji koji pored funkcije sterilizacije dečijih flašica i dodataka ima i funkiciju zagrevanje mleka, parenja voća i povrća... U istom trenutku možete grejati dve bočice istovremeno. Takođe u uređaju možete sterilizovati 6 bočica sa standardnim grlom ili 4 bočica sa širokim grlom. Veoma je brz i lak za upotrebu.lak za upotrebu.

-13%
Cangaroo električni parni Sterilizator za flašice 3u1
Regularna cena: 6.490,00 RSD
Akcija: 5.690,00 RSD

Opis proizvoda:
Fantastičan električni sterilizator u zelenoj boji koji pored funkcije sterilizacije dečijih flašica i dodataka ima i funkiciju zagrevanje mleka, parenja voća i povrća... U istom trenutku možete grejati dve bočice istovremeno. Takođe u uređaju možete sterilizovati 6 bočica sa standardnim grlom ili 4 bočica sa širokim grlom. Veoma je brz i lak za upotrebu.lak za upotrebu.

-16%
Avent Mikrotalasni sterilizator za flašice
Regularna cena: 5.190,00 RSD
Akcija: 4.390,00 RSD

Opis proizvoda:

Philips AVENT sterilizator za korišćenje u mikrotalasnoj rerni dizajniran je tako da može stati u većinu mikrotalasnih rerni. Njegove male dimenzije čine ga praktičnim za putovanja, što znači da ćete uvek imati sterilnu bočicu prilikom kratkih putovanja ili dužih odmora u inostranstvu. Tačno trajanje ciklusa zavisi od snage mikrotalasne rerne: 2 minuta na 1100-1850 W, 4 minuta na 850-1000 W, 6 minuta na 500-850 W.

 

Avent električni sterilizator za flašice na paru 8025
19.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Budite spremni za sledeće hranjenje u roku od 40 minuta, novi Aventov sterilizator na paru steriliše i suši flašice koristeći mlazove filtriranog vazduha pre isključivanja. Sterilizator je brzi i higijenski čist, eliminiše do 99,9% bakterija.

Avent grejač za flašice Sunshine
8.390,00 RSD

Opis proizvoda:

Avent grejač koji će odmrznuti mleko, ugrejati ravnomerno, dok Vi provodite vreme sa decom. Odgovara classic i natural programu Avent flašica.

AGU aparat za pripremu hrane 5u1, Octopy
22.490,00 RSD

Opis proizvoda:
AGU aparat za pripremu hrane 5u1, Octopy FP8 je sjajan uređaj za pripremanje zdrave hrane koju svi vole. Kombinuje 5 funkcija kao što su sterilizator, podgrevanje hrane za bebe, održavanje temperature, blender i posuda za spremanje na pari sa po 2 režima rada. Korisni i kompaktni AGU procesor hrane sa svojim širokim dijapazonom dodataka je stilska alatka u bilo kojoj kuhinji.

AGU multifunkcionalni ketler 6u1, Bubbly
12.690,00 RSD

Opis proizvoda:
AGU multifunkcionalni ketler 6u1, Bubbly EC6 kombinuje sve radnje potrebne da se pripremi zdrava hrana za bebe. Jedna od ključnih prednosti je mogućnost zagrevanja vode do temperature koja je podešena. Dodatne važne funkcije su kuvanje na pari, sterilizacija i prokuvavanje.

AGU aparat za pripremu hrane 5u1, Octopy FP7
21.990,00 RSD

Opis proizvoda:
AGU aparat za pripremu hrane 5u1, Octopy je sjajan uređaj za pripremanje zdrave hrane koju svi vole. Kombinuje 5 funkcija kao što su sterilizator, podgrevanje hrane za bebe, održavanje temperature, blender i posuda za spremanje na pari sa po 2 režima rada. Korisni i kompaktni AGU procesor hrane sa svojim širokim dijapazonom dodataka je stilska alatka u bilo kojoj kuhinji.

AGU aparat za pripremu hrane, Cookee
17.790,00 RSD

Opis proizvoda:
AGU aparat za pripremu hrane je 3u1 multifunkcionalni i kompaktni procesor za spremanje dečije hrane će se uklopiti u bilo koju kuhinju i preuzeće sve ključne zadatke oko kuvanja zdrave i ukusne hrane za najmlađe i ne samo za njih. Funkcije kuvanja na pari i blendera se kombinuju sa mogućnošću sterilizacije boca i dodataka za bebe. Uređaj se kontroliše samo sa jednim dugmetom, što ga čini veoma lakim za korišćenje. Automatsko isključivanje je obezbeđeno u slučaju da ponestaje vode u rezervoaru.

Infantino Fresh Squeeze stanica za kašice
3.990,00 RSD

Opis proizvoda:

Pravljenje i skladištenje svežih kašica za vaše mališane nikada nije bilo lakše i zabavnije. Infantino Fresh Squeeze stanica je mehanički uređaj za ubrizgavanje kašica za bebe u kesice. Samo naspite kašicu i pritisnite. Pogodno za domaće kašice, smutije, kao i za kupovne kašice, jogurte i piree. Upotrebite ih odmah ili skladištite u frižideru i zamrzivaču za kasnije ili za poneti. Neklizajuća podloga ostaje čvrsto fiksirana na vašem pultu, a meka presa osigurava stabilan zahvat. Osim toga, uređaj se može prati u mašini za pranje sudova, pa je čišćenje jednostavno.

Pakovanje uključuje deset kesica za jednokratnu upotrebu, bez ftalata, BPA i PVC, potpuno bezbedno za Vašu bebu.

 

Lorelli električni sterilizator 2u1 Grey
10.990,00 RSD

Opis proizvoda:
   - Dve korpe za sterilizaciju flašica za bebe, cucli i ostalih dodataka za hranjenje
   - Touch sensitive dugmad sa Led ekranom.
   - Funkcija sušenja.
   - Kombinacija funkcije sterilizacije i sušenja.
   - U setu se nalazi: merna šolja (100ml).
   - Snaga sterilizacije: 600 V
   - Snaga sušenja: 160 V

Reer sterilizator za mikrotalasnu
2.590,00 RSD

Opis proizvoda:
Reer mikrotalasni sterilizator brzo i efikasno steriliše flašice i dodatke. Uništava bakterije upotrebom pare, bez hemikalija. Pogodan je za sve vrste flašica sa uskim i širokim grlom.Mikrotalasni sterilizator možete očistiti običnim deterdžentom za pranje sudova. Možete ga i prati u mašini za pranje sudova.

Dr Brown's Električni sterilizator za 6 flašica
11.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Dr Brown's električni sistem za sterilizaciju sa vodenom parom. Steriliše Dr. Brown's flašice, kao i sve dodatne delove. Bezbedno steriliše 6 flašica odjednom, za samo 12 minuta.

Dr Brown's Električni grejač za flašice
8.290,00 RSD

Opis proizvoda:

Dr Brown's grejač za flašice služi za podgrevanje formule, kao i kašica za hranjenje beba. Pogodan za sve Dr.Browns flašice, kao i za većinu ostalih bebi flašica.


Aparati za ishranu beba

Hrana za bebe mora biti pripremljena na odgovarajući način. U 4Kids-u možete pronaći blendere, sterilizatore za flašice i cucle, grejače za flašice i sve što Vam je potrebno za pripremu hrane, poznatih i renomiranih brendova kao što su: Avent, Chicco, Nuk, Tommee Tippee i drugi.

Sortiraj

PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart
Jungle kolica Oxy Beige, 0m+