Avent flašice i cucle – pravi izbor za vašu bebu

Avent flašice i cucle – pravi izbor za vašu bebu

Iako mnogi misle da korišćenje flasice za bebe umesto dojenja može da ukazuje na manjak privrženosti i nedostatak pažnje prema bebi, ovo je sasvim pogrešno tumačenje, a objasnićemo i zašto! Naime, tokom hranjena uz pomoć flasice za bebe vašu bebu držite kao i kada biste je dojili, a pogledi i dodiri su ono što joj pokazuje da ste joj posvetili ljubav i pažnju, te će se nakon obroka beba osećati i voljeno i sito, a vi srećno i zadovoljno što znate da je vaša beba pojela dovoljnu količinu mleka.

 

S druge strane, upotreba flasice za bebe nije jedino o čemu se polemiše. O korišćenju cucle za bebe odnosno varalice, dude ili laže (kako ih ko zove) takođe se raspredaju različite priče i šire mitovi... Međutim, mnogi od tih mitova nisu istiniti i zato pre nego što donesete svoj sud o tome da li ćete u život vašeg novorođenčeta uključiti cucle za bebe tj. varalice ili se iz bilo kog razloga opredeliti za hranjenje uz pomoć flasice za bebe, raspitajte se o prednostima i manama ovih pomagala u životu i ishrani bebe.


Mi se ovde nećemo baviti pogrešnim uverenjima, već prvenstveno želimo da vam ukažemo na to da nema razloga za brigu ukoliko napravite dobar izbor flasice za bebe, dok odabir cucle za bebe zavisi ne samo od vaše želje, već i od ličnog ukusa vaše bebe! A kada kažemo „cucle za bebe“ – moramo da rastumačimo i sam pojam, jer pod ovim imenom u našoj online prodavnici ne smatramo varalice. Zapravo, iza ovog naziva stoje silikonske ili cucle za bebe od kaučuka bez kojih flašica ne bi bila potpuna odnosno beba ne bi mogla da sisa hranu.


Dakle, pravi odabir flašice i cucle daće dobitnu kombinaciju za zadovoljstvo vaše bebe, a Philips Avent cucle i flašice mogu biti vaš savršen izbor! Ovaj brend je kreiran u svrhu pomoći u ishrani dece odnosno beba i pruža vrhunski kvalitet, a osim flašica i cucli – u okviru Philips Avent linije naći ćete i varalice, šolje za bebe i decu, četke za čišćenje flašica i cucli, kao i pumpice za izmazanje, alarme za bebe, poklon setove, sterilizatore i druge proizvode za mame i bebe.

 

Šta to Avent cucle za bebe čini posebnim?


Ako ste se tek porodili i iz nekog razloga ne možete da dojite bebu, Avent cucle za novorođenčad su jedne od onih koje mogu da reše vaše brige. Birajte između dva modela i to:

 

  • Avent cucle - Natural sa jednim otvorom i protokom prilagođenim bebi, a izrađena je od nežnog, mekog i savitljivog silikona bez prisustva BPA; ima jedinstveni dizajn nalik dojkama, te je hranjenje uz pomoć flasice za bebe i ove Avent cucle najsličnije dojenju odnosno prirodnom hranjenju; dvostruki i unapređen anti-colic ventil utiče na smanjenje stomačnih grčića s obzirom da vazduh tokom hranjenja odlazi u flašicu. Ova Avent cucla pogodna je za sve Avent Natural flašice, a u pakovanju se nalazi 2 komada.
  • Avent cucle - Classic takođe sa jednim otvorom, izrađena od nežnog silikona bez BPA, specifičnog dizajna koji je prilagođen novorođenim i bebama do 6 meseci koja doje; mleko protiče brzinom koju bira beba uz pomoć čega ne dolazi do prejedanja, bljuckanja hrane, a sprečava se i pojava stomačnih grčeva, te je miran sam skoro zagarantovan! U pakovanju su 2 Avent cucle koje pristaju svim Avent Classic flašicama.

Osim Avent cucle za novorođenčad, tu su i one koje su namenjene bebama od 1m+, 3m+ i 6m+, sa prorezom ili Y-rezom koji pružaju spori, srednji, brz ili varijabilan protok mleka i kašastih obroka, pa potražite cucle za bebe koje će najviše odgovarati trenutnim potrebama i ukusu vaše bebe, a onda krenite u potragu za adekvatnom flašicom!

 

Avent flašice za bebe – pouzdan saveznik za ishranu beba i dece


Kada ste odabrali idealnu cuclu, vreme je da se posvetite potrazi kompatibilne flasice za bebe. Već smo vam skrenuli pažnju da Avent Classic cucle odgovaraju Avent Classic flašicama, dok Avent Natural cucle mogu da se koriste uz bilo koju Avent Natural flašicu, ali postoje i Avent flasice na koje pristaje svaka Avent cucla!


Takve su npr. plastične Avent flasice Classic Anti-Colic i Avent flacice Classic Plus Anti-Colic koje možete naći u zapreminama od 125 ml, 260 ml i 330 ml za uzrast od 0m+ do 3m+. Za ove Avent flasice karakteristično je da imaju dodatni ventil koji je kreiran da bi bebi olakšao gutanje uz što manje unošenje vazduha, a u cucli ostaje dovoljna količina sadržaja čak i kada se koristiti vodoravno za uspravno hranjenje. Mleko i druga hrana teku brzinom koju bira beba, pa nema prejedanja i vraćanja hrane, a smanjuju se i stomačni grčici, što svima olakšava „posao“.


Osim toga, tu su i staklene i plastične Avent flasice Natural u zapreminama od 120 ml do 330 ml, za bebe od 0m+ do 6m+. Izdvajaju se ergonomskim oblikom koji olakšava držanje flašice, širokim grlom i inovativnim dizajnom sa dvostrukim ventilom, a idealne su za kombinovano hranjenje (dojenje + hranjenje iz flašice). Uz to, Avent flasice od stakla otporne su na izrazite promene temperature i toplotu, te možete biti bezbrižni gde god treba da nahranite bebu!


Imamo sjajne vesti za sve vas koji trenutno imate potrebu da svojim najmilijima obezbedite hranjenje uz pomoć visokokvalitetnih proizvoda – sve Avent cucle i flašice sada možete naći po akcijskoj ceni, jer je u toku sniženju od 20%! Posetite našu online prodavnicu, jer ćete tamo naći pravi izbor asortimana za vas i vašu bebu!


Autor teksta: Biljana Radojčić