Kolevke za bebe. Kako izabrati pravu?

Kolevke za bebe. Kako izabrati pravu?

Da li ste ikada razmišljali o tome da je kolevka za bebe prvi ležaj sa kojim se beba susreće odmah po rođenju? Iz nežnih majčinih ruku beba treba da pređe u isto takav nežan ležaj, a mi u 4Kids-u nastojimo da bebama obezbedimo upravo takav jedinstven osećaj i udobnost.

 

Mekane, udobne, platnene ili drvene kolevke za bebe prvi su bebin kontakt sa realnim prostorom, i zato je od velike važnosti da razmotrite od čega su napravljene i šta čini njihovu unutrašnjost (poput materijala koji ih ispunjava). Kolevke, kao i posteljine za kolevke su naša specijalnost, a tu smo da odgonetnemo sve vaše nedoumice pri kupovini opreme za bebe.

 

Kolevka za bebe- zašto je pravi odabir bitan?


Istorijat kolevki seže u daleku prošlost. Običaj je bio da po rođenju svako novorođenče dobije svoj mali prostor koji je nazvan - kolevka. Za bebe i roditelje je bilo veoma važno prvo polaganje u kolevku i taj čin se odvijao u svečanoj atmosferi.


I danas svaki roditelj ima želju da priušti ono najbolje što može kada najmlađi član porodice dođe na svet.


Kolevka za bebe je, pored krevetaca, kolica, igračaka i druge opreme, od velikog značaja kako za dete tako i za roditelje. Priuštiti najmilijem članu domaćinstva ugodan i miran san tokom dana i noći, od neprocenjive je važnosti.


Kolevka za bebe je kutak u kojem će beba provoditi najveći deo vremena. Njena osnovna funkcija je da umiri bebu, pruži sigurnost i osećaj mira i spokoja, zato je odabir one prave kolevke za bebe nešto čemu treba posvetiti posebnu pažnju.

Veoma je važno gde će i na koji će način provoditi prve mesece svog malog života kako bi se zdravo i prirodno razvijala.

 

Kako izabrati?


Najvažnija stvar pri izboru i kupovini kolevke jeste da bude bezbedna, lako prenosiva i praktična.


Kolevke se razlikuju po materijalima od kojih su izrađene, kao i prema nameni, tako da pre kupovine razmislite o sledećem:

 

  • Od kog materijala želite da kolevka za bebe bude napravljena?
  • Gde ćete pozicionirati kolevku u dečijoj sobi i da li će po dimenzijama uklopiti u vaš stan ili kuću?
  • Da li vam je, zbog učestalog putovanja, potrebna prenosiva kolevka od lakših materijala, ili ipak ne planirate česta premeštanja pa bi vam drvena kolevka za bebe savršeno odgovarala?

 

Odabirom kolevke započinje vaš zajednički život sa bebom, zato planirajte unapred i bez žurbe.

 

kolevka za decake

Takođe, treba imati na umu da je kolevka mesto iz kojeg će beba upoznati svet, stoga birajte one koje pružaju dovoljno svetlosti bebi i dobar vidik. Pored toga, bitan je i dezen jer će beba uskoro početi da raspoznaje svoj kutak i mesto za odmor.

Pored kolevki izrađenih od drveta, u 4 Kids asortimanu pronaći ćete veliki izbor kolevki izrađenih od raznih drugih materijala, u raznim bojama, dimenzijama i dezenima. Prenosive su, bezbedne i praktične za svakodnevnu upotrebu, a što je najvažnije, udobnost i spokojan san bebe je zagarantovan.

Bilo da su platnene ili drvene kolevke za bebe, one će zasigurno postati vaša desna ruka, a beba će uživati u vremenu provedenom u njima. Koji god izbor da napravite i za koju god da se odlučite, budite uvereni da su sve iz naše ponude izrađene od najkvalitetnijih materijala.

 

Udobnost - izbor posteljine za kolevke


Unutrašnjost kolevke je ta koja će obezbediti bebi miran, udoban i spokojan san.


Mekani, raznobojni materijali podrazumevaju se kad su u pitanju posteljine za kolevke. Neophodno je da budu kvalitetnog i proverenog sastava jer sintetički materijali mogu izazvati alergije i osipe na nežnoj bebinoj koži. Zato mi biramo najfiniji, 100% pamuk i znamo da tako ušuškana, sigurna u najlepšoj i mekanoj posteljini, beba će biti mirna i spokojna.


Uživajte u izboru, igrajte se bojama, dezenima i šarama, odabretite najlepše za svoje novorođenče.Nudimo vam širok izbor proizvoda za vaše najmilije: krevetac, kolica, kolevke i posteljine za kolevke, sve za igru i pravilan razvoj deteta. I još mnogo toga.


Ukoliko ste se odlučili da izaberete kvalitet, udobnost i sigurnost za vaše najmlađe, posetite naš sajt. Na raspolaganju smo vam za sva pitanja u vezi sa našim proizvodima i tu smo da vam pomognemo prilikom kupovine.