Prednosti kupovine kolica za bebe 3 u 1 i kolica 2 u 1

Prednosti kupovine kolica za bebe 3 u 1 i kolica 2 u 1

Najbolja kolica za bebe u današnje vreme teško je odabrati. Ne zato što nemate mnogo izbora, nego baš zato što je izbor ogroman. No, to je ujedno jedna od najlepših, ali i najvažnijih odluka koje donosite onda kada znate da novi član vaše porodice samo što nije stigao.

 

Naša prodavnica za bebe mesto je na kome vaša potraga može da počne. Savetujemo vam da prilikom odabira obratite pažnju na sledeće faktore:

 

  • Da budu udobna za novorođenu bebu, ali i za period kada vaše dete “odskoči“ (ukoliko ne planirate da menjate kolica sa rastom vašeg deteta)
  • Uzmite u obzir mesto na kome živite, pa prema tome birajte kolica koja se lako sklapaju ili ona koja su laka za nošenje
  • Da spoj cene, upotrebljivosti i kvaliteta korespondiraju

 

Prodavnica za bebe mesto je na kome sebi morate da postavite sledeća pitanja, ukoliko želite da nađete najbolja kolica za bebe. Da li živim u prizemlju ili u zgradi na spratu? Da li se do stana vozim liftom ili idem stepenicama? Da li će moja beba da se rodi u zimskim mesecima koji nisu pogodni za izvođenje bebe napolje ili u toku prolećnh i letnjih meseci kada ćete sa radošću da provodite svaki slobodan trenutak na otvorenom sa vašim detetom? Koristim li automobil ili se vozim gradskim prevozom? Koliko novca želim da izdvojim?


Postoje četiri vrste kolica:

 

 

Na našem tržištu, ali i generalno u svetu kao najupotrebljivija i najbolja kolica za bebe pokazala su se:

 

Zašto su kolica za bebe 3 u 1 i kolica 2 u 1 pun pogodak?

 

Kolica za bebe 3 u 1, nešto je što vam naša online prodavnica za bebe preporučuje bez razmišljanja i bez mogućnosti da se pokajete.


Kolica za bebe 3 u 1 ili tzv. ”Transport System” poseduje sve što je roditeljima potrebno za prevoz bebe od trenutka rođenja. Ona u osnovi sadrže kolica, autosedište 0+ i nosiljku za bebu, a uz to poseduju i navlaku za kišu, torbu za stvari, a neka čak i bazu za autosedište.


Njihova glavna karakteristika, a ujedno i prednost je to što se autosedište bez problema montira na kolica. Takođe, estetika im je jača strana, veoma su elegantna, jednostavna za upotrebu i udobna za bebu.


Autosedište dizajnirano je tako da vaša beba u kolima bude smeštena u fetus položaju. Pri tom u mogućnosti je da vidi i vas i sve oko sebe.


Beneficija kolica za bebu 3 u 1 je i to što uglavnom dobijete i torbu koja je pogodna za sve vremenske uslove, a neretko ima i blagu termoizolaciju, ali i podlogu za presvlačenje bebe. Ona je pogodna i zbog toga što možete da je okačite na kolica i da budete sigurni da neće da spadne.


Kolica 2 u 1 ni po čemu ne zaostaju za kolicima 3 u 1 osim u tome što ne poseduju tvrdu korpu za novorođenče. Ona imaju, takođe, sve što je potrebno kako biste vaše dete sigurno prevezli gde god da pođete i kako god da se krećete. Imaju sedište za automobil 0+ i kolica elegantnog izgleda. Takođe, većina kolica 2 u 1 sadrži i tašnu posebne namene. 

 

Većina kolica za bebu 3 u 1 i kolica 2 u 1 može da se postavi u dva pravca, u pravcu kretanja ili licem prema roditeljima, ima sjajan mehanizam sigurnosti – čak 5 tačaka pričvršćenih sigurnosnim pojasevima. Naslon za leđa može da se postavi u tri položaja, tenda može da se podešava u skladu sa potrebama, ručka koju držite prilikom guranja kolica podešava se prema visini, a prednji rotirajući točkići mogu da se fiksiraju, tako da se kreću isključivo pravolinijski.


Najbolja kolica za bebe možete pronaći u našoj online prodavnici, a nudimo vam i veliki izbor brendova – Cangaroo, Joie, Lorelli, Hot Mom, Jungle, Chicco, Graco i mnoge druge.