Prenosivi krevetac – slatki snovi za poneti

Prenosivi krevetac – slatki snovi za poneti

Prenosivi krevetac se prilagođava vašim potrebama, sklapa na malu dimenziju i putuje tamo gde i vi, ali mu to ne mora biti jedina namena.

 

Pošto je dušek za prenosivi krevetac jednako udoban i kvalitetan, kada se stavi posteljina za krevetac, ovo udobno gnezdašce za najdivnije snove se može koristiti od rođenja i biti adekvatan izbor kada dete odraste, ali ni tu nije kraj svim njegovim prednostima.


Stranice kreveca su takve da je on pogodan i za igru dece do 3 godine starosti, a većina modela ima mogućnost da se dete lakše presvuče i iznese iz krevetića tako što se rajsferšlusom otvori jedna stranica.


4Kids je pravo mesto za kupovinu opreme za bebe, nameštaja, igrački i garderobe.
Zavirite u našu ponudu i pogledajte šta smo vam to lepo pripremili.

 

Prenosivi krevetac- lak i multifunkcionalan


Prenosivi krevetac na izgled podseća na ogradice za igranje dece, ali je on mnogo više od takvih opcija.


Za početak treba istaći to da je napravljen od laganog aluminijuma koji je čvrst i neće dovesti do prevrtanja ili bilo kakvog lomljenja konstrukcije, a mrežica je čvrsta i izdržljiva pa je dete apsolutno bezbedno čak i kada počne da stoji i naginje se preko ograde.

 

prenosivi krevetac


Za razliku od svega drugog, ovo je apsolutno bezbedan krevetac od prvog dana rođenja jer je dušek za prenosivi krevetac napravljen kao i za klasičan drveni krevetac i isto se podešava u dva nivoa tako da ne zahteva saginjanje prilikom uzimanja beba.


Može da poseduje i točkiće pa se lako pomera i olakšava brigu o bebi, a pošto ima sistem sklapanja, lako se nosi na svako putovanje.


Kada deca porastu, dušek za prenosivi krevetac se spušta na donji nivo pa su mališani bezbedni tokom odmora, ali i onda kada vole da stoje i istražuju svet oko sebe.


Ono po čemu se prenosivi krevetac razlikuje od svega sličnog je to što omogućava da se jedna stranica otvori i dete uzme ili presvuče mnogo jednostavnije nego da se svaki put podiže iz krevetića. To je velika korist, a leđa i ruke roditelja će biti i te kako zahvalne!

 

Dodatna oprema za putni krevetac


Baš kao i klasični model, i prenosivi krevetac može da ima dodatne elemente pa da u potpunosti zameni drveni krevetić kada je to potrebno.


Ako vam se dopada ponuda putnih krevetića, onda ćete tek biti oduševljeni kada vidite kakva se posteljina za krevetac nalazi u našoj ponudi. Tu su mornarski motivi, mede, oblaci, zvezdice, i još mnogo toga. Puno boja i slika sa dečijim motivima će vas, sigurni smo, ostaviti bez reči. Teško je izabrati samo jednu, zar ne?


Sklopivi krevetac može da ima luk sa igračkama koji dolazi u kompletu ili se može postaviti samostalno. Moguće je montirati vrtešku i viseće igračke, baš kao i kod standardnog modela, samo što se putni krevetac lako pomera, služi i za igranje, a dete se čak i lakše uzima zahvaljujući opciji sa otvorom sa strane.


Velika prednost je to što se može postaviti i podloga za povijanje pa se štedi prostor, a ne gubi se neophodna oprema, kako za novorođenče tako i za stariju decu.


Bilo da vam treba klasičan krevetac ili sklopiva, putna varijanta, prenosivi krevetac je idealna opcija, jeftinija, a jednako funkcionalna kao klasičan krevetac. Šta više, kada se odabere posteljina za krevetac, vaše dete neće osetiti razliku, ali vi svakako hoćete!


Sa njim je moguće putovati svuda, moguće je da se u njemu dete igra, da vam služi i za presvlačenje, a kada mališani postanu teži i da se iznesu kroz stranicu koja se otvara. Velike prednosti i više funkcija su učinile da prenosivi krevetac bude među prvim proizvodima pri kupovini opreme za bebe.


Posetite internet prodavnicu ili nas pozovite, stojimo vam na raspolaganju i tu smo da vam obezbedimo najbolje proizvode za vaše mališane!


PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart
Jungle kolica Oxy Beige, 0m+