Avent pumpica za izmuzavanje

Sortiraj
Avent pumpica za izmuzavanje - praktičan partner za sve mame. Avent pumpica, dizajnirana s pažnjom prema potrebama majki, pruža ne samo praktičnost već i udobnost tokom ovog važnog procesa. Sa savetim… Pročitaj više
-18%
Avent električna pumpica sa setom za izmuzavanje
Regularna cena: 28.990,00 RSD
Akcija: 23.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Avent električna pumpica sa setom za dojenje održava optimalan protok mleka i nežno se prilagođava veličini i obliku vaših bradavica. Zakoračite u novu eru izmazanja uz savršen balans uvlačenja i stimulacija bradavica inspirisan prirodnim načinom na koji bebe sisaju.

U pakovanju se nalazi:
   - 1 x Četka za flašice
   - 4 x Jednokratni jastučići za dojke
   - 1 x Komplet za ispumpavanje
   - 1 x Jedinica motora (samo za upotrebu sa kablom)
   - 1 x Zaptivni disk
   - 2 x Bele varalice Ultra Soft od 0-6 meseci
   - 2 x Flašice od 260ml
   - 1 x Flašica od 125ml
   - 1 x Flašica od 125ml sa cuclom 0m+
   - 1 x Mikro USB adapter
   - 5 x Šolja sa poklopcem Via od 180 ml
   - 1 x Adapter

-17%
Avent električna pumpica za izmuzavanje Rechargeable
Regularna cena: 24.990,00 RSD
Akcija: 20.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Avent električna pumpica za izmuzavanje Standard Punjiva je pumpica sa mogućnošću punjenja. Uđite u novu eru izmazanjauz savršeno uravnoteženu usisa i stimulacije bradavica, a sve to inspirisano prirodnim načinom na koji bebe sisaju. Philips Avent električna pumpica održava optimalan protok mleka i nežno se prilagođava veličini i obliku bradavica.

Tehnologija prirodnog kretanja za brži protok mleka:
Izdojite više mleka u kraćem u što kraćem roku uz pomoć jastučića koji podstiče i izmlaza mleko poput bebe.
Besprekorno se prebacuje iz načina rada stimulacije u način rada izmlazanja, a primenjuje upravo pravu količinu pritiska stimulacije bradavice i sile usisa za maksimalni protok mleka. Utemeljeno na rezultatima vremena početka protoka mleka (vremena do refleksa za izmlazanje mleka - MER)

-16%
Avent električna pumpica za izmuzavanje Standard
Regularna cena: 19.990,00 RSD
Akcija: 16.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Uđite u novu eru izmazanjauz savršeno uravnoteženu usisa i stimulacije bradavica, a sve to inspirisano prirodnim načinom na koji bebe sisaju. Philips Avent električna pumpica Standard održava optimalan protok mleka i nežno se prilagođava veličini i obliku bradavica.
Tehnologija prirodnog kretanja za brži protok mleka:
Izdojite više mleka u kraćem u što kraćem roku uz pomoć jastučića koji podstiče i izmlaza mleko poput bebe.
Besprekorno se prebacuje iz načina rada stimulacije u način rada izmlazanja, a primenjuje upravo pravu količinu pritiska stimulacije bradavice i sile usisa za maksimalni protok mleka.
Utemeljeno na rezultatima vremena početka protoka mleka (vremena do refleksa za izmlazanje mleka - MER)

Avent električna pumpica za izmuzavanje sa setom
22.990,00 RSD

Opis proizvoda:

Avent električna pumpica za izmuzavanje sa setom za dojenje je idealan set za mame koje planiraju da se izmazaju; sa svime što vam je potrebno za izmazanje i čuvanje majčinog mleka i hranjenje bebe. Avent flašice za bebe sa ultra mekom cuclom veoma podsećaju na dojku, što olakšava kombinovanje dojenja na flašicu i dojenje.

-19%
Avent električna pumpica za izmuzavanje Natural
Regularna cena: 24.490,00 RSD
Akcija: 19.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Uđite u novu eru izmazanjauz savršeno uravnoteženu usisa i stimulacije bradavica, a sve to inspirisano prirodnim načinom na koji bebe sisaju. Philips Avent električna pumpica održava optimalan protok mleka i nežno se prilagođava veličini i obliku bradavica.

 

U pakovanju se dobija:

   - 1 x Komplet za izmlazanje
   - 1 x Motorna jedinica (punjiva)
   - 1 x Natural flašica (125ml)
   - 1 x Mikro USB adapter
   - 1 x Disk za zatvaranje flašica
   - 2 x Jednokratni tuferi za grudi

Avent pumpica za izmuzavanje Natural
6.690,00 RSD

Opis proizvoda:

Pumpica za izmazanje ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mleka pravo iz dojke u bočicu, čak i kada sedite uspravno. Mleko se direktno iscedi u posudu za čuvanje mleka koja se zatim zajedno sa Avent cuclom može koristiti za hranjenje

-18%
Avent Električna pumpica za izmuzavanje Natural
Regularna cena: 21.690,00 RSD
Akcija: 17.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Uđite u novu eru izmazanja uz savršeno uravnoteženu usisa i stimulacije bradavica, a sve to inspirisano prirodnim načinom na koji bebe sisaju. Philips Avent električna pumpica održava optimalan protok mleka i nežno se prilagođava veličini i obliku bradavica.

 

U pakovanju se nalazi:
   - 1 x Komplet za izmlazanje
   - 1 x Motorna jedinica (upotreba isključivo putem kabla)
   - 1 x Natural flašica (125ml)
   - 1 x Mikro USB adapter
   - 1 x Disk za zatvaranje flašica
   - 2 x Jednokratni tuferi za grudi
 

-17%
Avent ručna pumpica, set za izmuzavanje Natural
Regularna cena: 8.390,00 RSD
Akcija: 6.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Avent komplet set sa manuelnom pumpicom za izmuzavanje će vam olakšati dojenje i ceo proces hranjenja vaše bebe. Uživajte u nežnoj udobnosti Philips Avent prenosive ručne pumpice za izmuzavanje. Sa tehnologijom Natural Motion koja je inspirisana bebinim ritmom sisanja, za brzu laktaciju. Lako možete podesiti ritam i vakuum.

Set sadrži:
   1 x Ručna pumpica za izmuzavanje Natural
   1 x Natural flašica 120ml sa cuclom 0m+
   1 x Natural flašica 260ml sa cuclom 1m+
   6 x Jednokratni tuferi za dojke
   1 x Disk za zatvaranje flašica
   1 x Poklopac jastučeta
   3 x Čaše za odlaganje i 1 adapter
   1 x Izolacijska torbica


Avent pumpica za izmuzavanje

Avent pumpica za izmuzavanje - praktičan partner za sve mame. Avent pumpica, dizajnirana s pažnjom prema potrebama majki, pruža ne samo praktičnost već i udobnost tokom ovog važnog procesa. Sa savetima i resursima koje nudimo, pomoći ćemo vam da izgradite siguran i zdrav početak za vašu bebu. Obezbedite najbolje za svoje dete uz Avent pumpicu za izmuzavanje.

Najbolja Avent pumpica

Najbolja Avent pumpica za izmuzavanje je proizvod koji se ističe u svetu roditeljstva i brige o bebama. Avent, kao renomirani brend, posvećuje pažnju detaljima kako bi obezbedio optimalno iskustvo za mame koje žele izmuzavati mleko za svoju decu.

Ono što čini Avent pumpicu izuzetnom je njihova tehnologija koja omogućava ne samo brzo, već i udobno izmuzavanje mleka. Ove pumpice su pažljivo dizajnirane da pruže prirodno iskustvo koje oponaša bebinu prirodnu ishranu, čime se smanjuje stres i nelagodnost pri procesu izmuzavanja.

Avent pumpice dolaze u različitim modelima, prilagodljivim potrebama svake mame. Bez obzira da li preferirate električne, ručne ili dvostruke pumpice, Avent nudi raznolike opcije kako bi se svaka mama osećala sigurno i udobno.

Takođe, Avent je poznat po visokom standardu higijene i lakoći održavanja svojih proizvoda, što dodatno olakšava svakodnevnu upotrebu.

Uz Avent pumpice za izmuzavanje, majke mogu biti sigurne da će pružiti najkvalitetnije mleko svojoj bebi, dok istovremeno čuvaju svoju udobnost i praktičnost. To je izbor koji vam omogućava da se usredsredite na ono što je najvažnije - negu i ljubav prema vašoj bebi.

Avent električna pumpica

Avent Električna pumpica je nezamenjiv alat za sve mame koje traže efikasno i praktično rešenje za izmuzavanje mleka. Ova pumpica se izdvaja po svojoj inovativnoj tehnologiji koja omogućava brzo i udobno izmuzavanje, čineći ovaj proces mnogo jednostavnijim.

Jedna od ključnih prednosti Avent Električne pumpice je njen jednostavan rad. Sa samo nekoliko pritisaka dugmeta, možete prilagoditi ritam i snagu izmuzavanja prema svojim potrebama i udobnosti. Ovo čini izmuzavanje mleka brzim i efikasnim, bez nepotrebnog napora.

Osim što je praktična za upotrebu, Avent Električna pumpica je takođe jednostavna za održavanje i čišćenje. Njen dizajn omogućava lako rastavljanje i čišćenje svih delova, čime se osigurava higijena i bezbednost za vas i vašu bebu.

Ova pumpica je posebno popularna među mamama koje žele da održe dojenje, ali takođe žele da imaju rezervu mleka ili da dele hranjenje sa partnerom. Sa Avent Električnom pumpicom, možete izmuzati mleko brzo i efikasno, čuvajući prirodni sastav i hranljive vrednosti mleka za svoju bebu.

Kao deo Aventove linije proizvoda za bebe, Električna pumpica je sinonim za kvalitet i pouzdanost. Za sve mame koje traže najbolje rešenje za izmuzavanje mleka, Avent Električna pumpica je pravi izbor.

Avent ručna pumpica

Avent Ručna pumpica je praktičan proizvod za mame koje žele jednostavno i efikasno izmuzavanje mleka. Njena kompaktna veličina i jednostavan dizajn omogućavaju vam da je lako koristite gde god da se nalazite. Bez baterija ili struje, ova pumpica vam pruža potpunu kontrolu nad ritmom i intenzitetom izmuzavanja. Brza, praktična i laka za održavanje, Avent Ručna pumpica je idealno rešenje za mame u pokretu koje žele da obezbede najbolju ishranu za svoje bebe.

Sortiraj

PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart
Jungle kolica Oxy Beige, 0m+