Cucle za bebe

Izaberi akciju proizvoda
Broj proizvoda po strani
Cenovni redosled proizvoda
Novo

Dr Brown's silikonska cucla za Standard flašicu, Preemie Flow

689,00 RSD

Opis proizvoda:
U pakovanju se nalaze dve Standard silikonske cucle za prevremeno rođene bebe. Ove cucle odgovaraju za Standard flašice.

Avent cucla Natural brz protok 6m+ (2 kom)

899,00 RSD
Opis proizvoda:
Avent cucla natural sa 4 otvora i brzim protokom za bebe, u pakovanju se nalaze 2 cucle. Izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna poput dojke, sa dvostrukim ventilom koji smanjuje stomačne grčeve sada još tanja i bolja nego prethodna.

Avent cucla za bebe Natural spor protok, 1m+ (2 kom)

899,00 RSD

Opis proizvoda:

Avent cucla natural sa 2 otvora za novorođenče i sporim protokom, u pakovanju se nalaze 2 cucle.
Izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna poput dojke, sa dvostrukim ventilom koji smanjuje stomačne grčeve sada još tanja i bolja nego prethodna

Avent cucla za bebe Classic brz protok 6m+ (2 kom)

809,00 RSD
Opis proizvoda:
U pakovanju se nalaze 2 Classic cucle sa četiri otvora za bebe starije od 6 meseci. Izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna koji smanjuje stomačne grčeve i osigurava miran san.

Nuk cucla Natura sense za gustu hranu, otvor L (9 rupica) 2kom

579,00 RSD

Opis proizvoda:
Natura Sense L u pakovanju su 2 cucle Više sitnih otvora po uzoru na maminu dojku omogućava optimalan, ujednačen i prirodan protok tečnosti. Široka i prilagodljiva osnova cucle sa ekstra omekšanim siskom bebi pruža osećaj kao da leži na maminim grudima. Unapređen ventil protiv grčeva sprečava gutanje viška vazduha koji može dovesti do pojave grčeva. NUK cucla u Saradnji s Prirodom nalik maminoj bradavici Napravljena po uzoru na maminu dojku - cucla nove flašice NUK u Saradnji s Prirodom je nalik maminoj dojci kao nikada do sada! U situacijama kada mama ne može da doji javlja se potreba za kvalitetnom flašicom za bebe koja se može koristiti za majčino mleko ali i za dohranu. Ova flašica mora da zadovolji i visoke zahteve kombinovane ishrane beba, kada bebe i doje i dobijaju dohranu i kada je potrebno da cucla flašice što više liči na maminu dojku. U ovim slučajevima potrebno je da cucla i flašica budu što vernija kopija prirode. Ekstra široka i prilagodljiva baza cucle omogućava bebi da pije mleko iz flašice na isti način na koji se hrani dojenjem, potpuno prirodno. Tome doprinosi i unapređen ventil protiv grčeva zahvaljujući kome beba pije iz flašice bez pauze, kao što doji,a pri tome ne guta višak vazduha koji može izazvati probleme sa probavom i grčeve. Mekani sisak cucle je naročito prilagodljiv i adaptira se bebinim usnama slično bradavici dojke. Ovo će znatno olakšati bebi i fazu prestanka dojenja jer prelazi na ishranu iz flašice koja stvara vrlo sličan osećaj kao pri dojenju.

Nuk cucla Natura sense za tečnost, otvor S (3 rupice) 2kom

579,00 RSD

Opis proizvoda:
Natura sense U pakovanju su 2 cucle Više sitnih otvora po uzoru na maminu dojku omogućava optimalan, ujednačen i prirodan protok tečnosti. Široka i prilagodljiva osnova cucle sa ekstra omekšanim siskom bebi pruža osećaj kao da leži na maminim grudima. Unapređen ventil protiv grčeva sprečava gutanje viška vazduha koji može dovesti do pojave grčeva. NUK cucla u Saradnji s Prirodom nalik maminoj bradavici Napravljena po uzoru na maminu dojku - cucla nove flašice NUK u Saradnji s Prirodom je nalik maminoj dojci kao nikada do sada! U situacijama kada mama ne može da doji javlja se potreba za kvalitetnom flašicom za bebe koja se može koristiti za majčino mleko ali i za dohranu. Ova flašica mora da zadovolji i visoke zahteve kombinovane ishrane beba, kada bebe i doje i dobijaju dohranu i kada je potrebno da cucla flašice što više liči na maminu dojku. U ovim slučajevima potrebno je da cucla i flašica budu što vernija kopija prirode. Ekstra široka i prilagodljiva baza cucle omogućava bebi da pije mleko iz flašice na isti način na koji se hrani dojenjem, potpuno prirodno. Tome doprinosi i unapređen ventil protiv grčeva zahvaljujući kome beba pije iz flašice bez pauze, kao što doji,a pri tome ne guta višak vazduha koji može izazvati probleme sa probavom i grčeve. Mekani sisak cucle je naročito prilagodljiv i adaptira se bebinim usnama slično bradavici dojke.

Nuk cucla silikon za Mleko 2 kom, 6-18m

425,00 RSD

Opis proizvoda:
Ortodonski NUK oblik, ekstra široka potpora za usne - za što prirodniji osećaj hranjenja, sa sistemom NUK AIR SYSTEM, izrađen od silikona, veličina 2 (6-18meseci) otvor rupice: M srednji otvor - za mleko, Otvor za hranu je postavljen na gornjoj strani cucle tako da usmerava mleko na nepce i na taj način omogućava njegovo mešanje sa pljuvačkom radi bolje probave. NUK AIR SYSTEM umanjuje grčeve kod bebe izazvane štetnim gutanjem vazduha prilikom hranjenja.

Elfi četka za pranje cucli i flašica, Plava

299,00 RSD

Opis proizvoda:
Higijena flašica i cucli za hranjenje bebe je jako važna i potrebno joj je posvetiti posebnu pažnju. Pri njenom održavanju pomoći će Elfi četka sledećih osobina:
- materijal – postojana plastika (polipropilen) i najlon bez bisfenola;
- dizajnirana za lako korišćenje;
- četka za cucle smeštena u dršci velike četke;
- praktična kačaljka za odlaganje četke;
- pruža efikasno čišćenje bez oštećenja flašica i cucli.

Nuk cucla silikon za sve vrste hrane, 6-18m

299,00 RSD

Opis proizvoda: 

Ortodonski NUK oblik, ekstra široka potpora za usne - za što prirodniji osećaj hranjenja, sa sistemom NUK AIR SYSTEM, izrađen od kaučuka ili silikona, dve veličine u zavisnosti od starosti bebe, veličina 1 (0-6meseci), veličina 2 (6-18meseci). NUK AIR SYSTEM umanjuje grčeve kod bebe izazvane štetnim gutanjem vazduha prilikom hranjenja. Za srećan bebin stomačić. NUK cucla First Choice+ Flow Control omogućava bebi da sama kontroliše protok hrane. Bez obzira da li želi da pije brzo ili polako i da li se hrani retkom ili gustom hranom. Cucla NUK je otpona na curenje zato što se inovativni Y otvor na cuclii otvara samo kada beba sisa i širi se u zavisnosti od jačine bebinog sisanja, a zajedno sa Anti-Colic Air sistemom obezbeđuje kontrolisan protok hrane. Sa svojom novom mekom zonom, vrh cucle se dobro uklapa uz bebino nepce. Oblikovana po uzoru na majčinu bradavicu, zbog toga je pogodna i za bebe koje kombinuju dojenje i hranjenje na flašicu. Nuk cucla je proizvedena u skladu sa evropskim bezbednosnim standardom EN14350

 

Elfi silikonski štitnici za bradavice

399,00 RSD

Opis proizvoda: 

Elfi silikonski štitnici za bradavice odlična su podrška dojiljama i bebama, od najranijeg perioda do prestanka dojenja. Poseduju tanak, mek silikon, laboratorijski su testirane i zdravstveno sigurne. Oblik koji podseća na bradavice dojki i bebi varalice lako apliciranje na dojku. Pomoć i podrška dojiljama i bebama.

Canpol cucla za bebe Easy Start Y-Rez, 6m+

190,00 RSD

Opis proizvoda:
Canpol Y-Rez silikonska cucla Easy Start za flašicu Wide Neck pogodna je za bebe starije od 6 meseci. U pakovanju se nalazi 1 cucla sa Y rezom za gustu hranu. Izrađene od najkvalitetnijeg silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna.

Canpol cucla za bebe Easy Start brz protok, 12m+

190,00 RSD

Opis proizvoda:
Canpol silikonska cucla, brz protok, Easy Start za flašicu Wide Neck pogodna je za bebe starije od 12 meseci. U pakovanju se nalazi 1 cucla sa četiri otvora za decu 12m+. Izrađene od najkvalitetnijeg silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna.

Canpol cucla za bebe Easy Start srednji protok, 6-12m

190,00 RSD

Opis proizvoda:
Canpol silikonska cucla, srenji protok, Easy Start za flašicu Wide Neck pogodna je za bebe od 6 do 12 meseci starosti deteta. U pakovanju se nalazi 1 cucla sa tri otvora srednjeg protoka. Izrađene od najkvalitetnijeg silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna.

Canpol cucla za bebe Easy Start varijabilna, 6m+

190,00 RSD

Opis proizvoda:
Canpol varijabilna silikonska cucla Easy Start za flašicu Wide Neck pogodna je za bebe starije od 6 meseci. U pakovanju se nalazi 1 cucla sa varijabilnim protokom za gustu hranu. Izrađene od najkvalitetnijeg silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna.

Canpol cucla za bebe Easy Start spor protok, 3-6m

190,00 RSD

Opis proizvoda:

Canpol cucla easy start za flašicu sa širokim vratom, Spor protok u pakovanju se nalazi 1 cucla sa dva otvora sporog protoka. Izrađene od najkvalitetnijeg silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna.

Dr Brown's cucla za bebe za Standard flašicu Silikon, 9m+

699,00 RSD

Opis proizvoda:
U pakovanju se nalaze dve standard silikonske cucle veličine4 (za bebe koje jedu više). Ove cucle ogovaraju za standard flašice.

Dr Brown's cucla za bebe za Standard flašicu Silikon, 6m+

699,00 RSD

Opis proizvoda:
U pakovanju se nalaze dve standard silikonske cucle veličine 3 (za bebe starije od 6 meseci).. Ove cucle ogovaraju za standard flašice.

Dr Brown's cucla za bebe za Standard flašicu Silikon, 0m+

699,00 RSD

Opis proizvoda:
U pakovanju se nalaze dve standard silikonske cucle veličine 1 (za novorođenčad). Ove cucle ogovaraju za standard flašice.

Dr Brown's cucla za bebe za Wide Neck flašicu Y-rez, 9m+

749,00 RSD

Opis proizvoda:
Dr Brown's silikonska cucla namenjena je za Options+ flašice i u pakovanju se nalaze dve WIDE NECK silikonske cucle Y-rez (za gušće tečnosti). Ove cucle ogovaraju za WIDE NECK i STAKLENE flašice.

Dr Brown's cucla za bebe za Wide Neck flašicu, 9m+

749,00 RSD

Opis proizvoda:
Dr Brown's silikonska cucla namenjena je za Options+ flašice i u pakovanju se nalaze dve WIDE NECK silikonske cucle veličine 4 (za bebe koje jedu više). Ove cucle ogovaraju za WIDE NECK i STAKLENE flašice.

Dr Brown's cucla za bebe za Wide Neck flašicu, 6m+

749,00 RSD

Opis proizvoda:
Dr Brown's silikonska cucla namenjena je za Options+ flašice i u pakovanju se nalaze dve WIDE NECK silikonske cucle veličine 3 (za bebe starije od 6 meseci). Ove cucle ogovaraju za WIDE NECK i STAKLENE flašice.

Dr Brown's cucla za bebe za Wide Neck flašicu, 3m+

749,00 RSD

Opis proizvoda:
Dr Brown's silikonska cucla namenjena je za Options+ flašice i u pakovanju se nalaze dve WIDE NECK silikonske cucle veličine 2 (za bebe starije od 3 meseca). Ove cucle ogovaraju za WIDE NECK i STAKLENE flašice.

Dr Brown's cucla za bebe za Wide Neck flašicu, 0m+

749,00 RSD

Opis proizvoda:

Dr Brown's silikonska cucla namenjena je za Options+ flašice i u pakovanju se nalaze dve WIDE NECK silikonske cucle veličine 1 (za novorođenčad). Ove cucle ogovaraju za WIDE NECK i STAKLENE flašice.

Nuk silikonski štitnik za bradavice, veličina M

699,00 RSD

Opis proizvoda:

NUK  je napravio štitnike za bradavice, koje štite bradavice tokom dojenja, kako bi izbegli iritaciju bradavica i stvaranje ranica i da bradavice ne postanu previše osetljive. Novi, trouglasti dizajn omogućava dodir kože i vaše bebe.Proizvedene su od izuzetno finog i nežnog silikona za prijatan osećaj. Obložene su i stimulišu protok mleka. Zaštitni poklopac za higijensko odlaganje. Prodaju se u paru.
 


Cucle za bebe

Cucle za bebe, od silikona i kaučuka za različite uzraste, potražite u 4Kids. Nudimo Vam najpoznatije - Nuk i Avent cucle, po najpovoljnijim cenama.