Cucle za bebe

Cucle za bebe, od silikona i kaučuka za različite uzraste, potražite u 4Kids. Nudimo Vam najpoznatije - Nuk i Avent cucle, po najpovoljnijim cenama. Pročitaj više

Dr Brown's cucla za bebe za Standard flašicu Silikon, 0

699,00 RSD

Opis proizvoda:
U pakovanju se nalaze dve standard silikonske cucle veličine 1 (za novorođenčad). Ove cucle ogovaraju za standard flašice.

Dr Brown's cucla za bebe za Wide Neck flašicu, 6m+

749,00 RSD

Opis proizvoda:
Dr Brown's silikonska cucla namenjena je za Options+ flašice i u pakovanju se nalaze dve WIDE NECK silikonske cucle veličine 3 (za bebe starije od 6 meseci). Ove cucle ogovaraju za WIDE NECK i STAKLENE flašice.

Dr Brown's cucla za bebe za Wide Neck flašicu, 3m+

749,00 RSD

Opis proizvoda:
Dr Brown's silikonska cucla namenjena je za Options+ flašice i u pakovanju se nalaze dve WIDE NECK silikonske cucle veličine 2 (za bebe starije od 3 meseca). Ove cucle ogovaraju za WIDE NECK i STAKLENE flašice.

Avent cucla za bebe Natural Response Y-Rez 6m+

1.029,00 RSD

Opis proizvoda:
Cucla Natural Response Y-Rez pogodna je za bebe starije od šest meseci i ispušta mleko samo kada beba aktivno pije. Bebe mogu da piju, gutaju i dišu koristeći svoj prirodni ritam, kao na dojci. Avent Rensposive cucla olakšava kombinovanje dojenja i hranjenja na flašicu.

Nip silikonski pisak za bebe, 6m+

339,00 RSD

Opis proizvoda:
Pisak je od silikona, za uzrast 6m+. Koristi se kao zamenski pisak za Nip no spill trening flašice. Brzi protok cucle.

Nip cucla sa ventilom protiv grčeva S, 6m+

415,00 RSD

Opis proizvoda:
Nip cucla je od silikona sa sporim protokom za uzrast 6m+. Poseban sistem protiv grčeva. Kompatibilna sa svim standardnim flašicama. Savršeno prijanja na flašicu pa ne postoji opasnost od curenja. U pakovanju se nalaze dve cucle.

Nip cucla za bebe sa ventilom protiv grčeva M, 0-6m

415,00 RSD

Opis proizvoda:
Nip cucla je od silikona sa srednjim protokom za uzrast 0-6 meseci. Poseban sistem protiv grčeva. Kompatibilna sa svim standardnim flašicama. Savršeno prijanja na flašicu pa ne postoji opasnost od curenja. U pakovanju se nalaze dve cucle.

Nip cucla za bebe sa ventilom protiv grčeva L, 6m+

415,00 RSD

Opis proizvoda:
Nip cucla za bebe je od silikona sa brzim protokom za uzrast 6m+. Poseban sistem protiv grčeva. Kompatibilna sa svim standardnim flašicama.Savršeno prijanja na flašicu pa ne postoji opasnost od curenja. U pakovanju se nalaze dve cucle.

Nip cucla za bebe sa ventilom protiv grčeva M, 6m+

415,00 RSD

Opis proizvoda:
Nip cucla za bebe je od silikona sa srednjim protokom za uzrast 6m+. Poseban sistem protiv grčeva. Kompatibilna sa svim standardnim flašicama.Savršeno prijanja na flašicu pa ne postoji opasnost od curenja. U pakovanju se nalaze dve cucle.

Chicco Silikonska cucla za bebe 0m+

679,00 RSD

Opis proizvoda:
Chicco cucla za bebe sa 1 rupicom je silikonska cucla koja se savršeno prilagođava bebinim ustima i poštuje prirodni pokret cuclanja. Napravljena je od izuzetno mekog silikona, cucla Chicco Phisio savršeno simulira majčinu dojku, nudeći bebi ugodan osećaj koji olakšava prihvatanje. Cucla je dostupna u 4 različite varijante protoka, cucla Phisio savršeno se prilagođava svim Chicco flašicama uskog grla. U pakovanju se nalaze 2 cucle.

Chicco Silikonska cucla za bebe 2m+

679,00 RSD

Opis proizvoda:
Chicco silikonska cucla sa 2 rupice savršeno se prilagođava bebinim ustima i poštuje prirodni pokret cuclanja. Napravljena je od izuzetno mekog silikona, cucla Chicco Phisio savršeno simulira majčinu dojku, nudeći bebi ugodan osećaj koji olakšava prihvatanje. Cucla je dostupna u 4 različite varijante protoka, cucla Phisio savršeno se prilagođava svim Chicco flašicama uskog grla. U pakovanju se nalaze 2 cucle.

Chicco Silikonska cucla za bebe 6m+, Zvezda

679,00 RSD

Opis proizvoda:
Chicco silikonska cucla savršeno se prilagođava bebinim ustima i poštuje prirodni pokret cuclanja. Napravljena je od izuzetno mekog silikona, cucla Chicco Phisio savršeno simulira majčinu dojku, nudeći bebi ugodan osećaj koji olakšava prihvatanje. Cucla je dostupna u 4 različite varijante protoka, cucla Phisio savršeno se prilagođava svim Chicco flašicama uskog grla.

Avent cucla za bebe Natural Response spor protok 0m+

1.029,00 RSD

Opis proizvoda:

Cucla Natural Response spor protok 0m + pogodna je za bebe od rođenja i ispušta mleko samo kada beba aktivno pije. Bebe mogu da piju, gutaju i dišu koristeći svoj prirodni ritam, kao na dojci. Avent Rensposive cucla olakšava kombinovanje dojenja i hranjenja na flašicu.

Farlin Veštačka bradavica

425,00 RSD

Opis proizvoda:
Farlin veštačke bradavice napravljene su od visokokvalitetnog, izdržljivog silikona. Sprečavaju vraćanje majčinog mleka i olakšavaju bebi dojenje. Efikasno štite bolne i izranavljene bradavice tokom dojenja.

Avent cucla za bebe Natural Response srednji protok 3m+

1.029,00 RSD

Opis proizvoda:
Philips Avent cucla za srednji protok sa četiri otvora pogodna je za bebe starije od 3 meseca. Cucla Natural Response ispušta mleko samo kada beba aktivno pije. Bebe mogu da piju, gutaju i dišu koristeći svoj prirodni ritam, kao na dojci. Avent Rensposive cucla olakšava kombinovanje dojenja i hranjenja na flašicu.

Avent cucla za bebe Natural Response spor protok 1m+

1.029,00 RSD

Opis proizvoda:
Cucla Natural Response spor protok pogodna je za bebe starije od mesec dana i ispušta mleko samo kada beba aktivno pije. Bebe mogu da piju, gutaju i dišu koristeći svoj prirodni ritam, kao na dojci. Avent Rensposive cucla olakšava kombinovanje dojenja i hranjenja na flašicu.

Nuk cucla Natura sense za gustu hranu, otvor L (9 rupic

599,00 RSD

Opis proizvoda:
Natura Sense L u pakovanju su 2 cucle Više sitnih otvora po uzoru na maminu dojku omogućava optimalan, ujednačen i prirodan protok tečnosti. Široka i prilagodljiva osnova cucle sa ekstra omekšanim siskom bebi pruža osećaj kao da leži na maminim grudima. Unapređen ventil protiv grčeva sprečava gutanje viška vazduha koji može dovesti do pojave grčeva. NUK cucla u Saradnji s Prirodom nalik maminoj bradavici Napravljena po uzoru na maminu dojku - cucla nove flašice NUK u Saradnji s Prirodom je nalik maminoj dojci kao nikada do sada! U situacijama kada mama ne može da doji javlja se potreba za kvalitetnom flašicom za bebe koja se može koristiti za majčino mleko ali i za dohranu. Ova flašica mora da zadovolji i visoke zahteve kombinovane ishrane beba, kada bebe i doje i dobijaju dohranu i kada je potrebno da cucla flašice što više liči na maminu dojku. U ovim slučajevima potrebno je da cucla i flašica budu što vernija kopija prirode. Ekstra široka i prilagodljiva baza cucle omogućava bebi da pije mleko iz flašice na isti način na koji se hrani dojenjem, potpuno prirodno. Tome doprinosi i unapređen ventil protiv grčeva zahvaljujući kome beba pije iz flašice bez pauze, kao što doji,a pri tome ne guta višak vazduha koji može izazvati probleme sa probavom i grčeve. Mekani sisak cucle je naročito prilagodljiv i adaptira se bebinim usnama slično bradavici dojke. Ovo će znatno olakšati bebi i fazu prestanka dojenja jer prelazi na ishranu iz flašice koja stvara vrlo sličan osećaj kao pri dojenju.

Nuk cucla Natura sense za tečnost Otvor S, 2 kom

599,00 RSD

Opis proizvoda:
Natura sense U pakovanju su 2 cucle Više sitnih otvora po uzoru na maminu dojku omogućava optimalan, ujednačen i prirodan protok tečnosti. Široka i prilagodljiva osnova cucle sa ekstra omekšanim siskom bebi pruža osećaj kao da leži na maminim grudima. Unapređen ventil protiv grčeva sprečava gutanje viška vazduha koji može dovesti do pojave grčeva. NUK cucla u Saradnji s Prirodom nalik maminoj bradavici Napravljena po uzoru na maminu dojku - cucla nove flašice NUK u Saradnji s Prirodom je nalik maminoj dojci kao nikada do sada! U situacijama kada mama ne može da doji javlja se potreba za kvalitetnom flašicom za bebe koja se može koristiti za majčino mleko ali i za dohranu. Ova flašica mora da zadovolji i visoke zahteve kombinovane ishrane beba, kada bebe i doje i dobijaju dohranu i kada je potrebno da cucla flašice što više liči na maminu dojku. U ovim slučajevima potrebno je da cucla i flašica budu što vernija kopija prirode. Ekstra široka i prilagodljiva baza cucle omogućava bebi da pije mleko iz flašice na isti način na koji se hrani dojenjem, potpuno prirodno. Tome doprinosi i unapređen ventil protiv grčeva zahvaljujući kome beba pije iz flašice bez pauze, kao što doji,a pri tome ne guta višak vazduha koji može izazvati probleme sa probavom i grčeve. Mekani sisak cucle je naročito prilagodljiv i adaptira se bebinim usnama slično bradavici dojke.

Dr Brown's silikonska cucla za flašicu, Preemie Flow

699,00 RSD

Opis proizvoda:
U pakovanju se nalaze dve Standard silikonske cucle za prevremeno rođene bebe. Ove cucle odgovaraju za Standard flašice.

Elfi četka za pranje cucli i flašica, Plava

299,00 RSD

Opis proizvoda:
Higijena flašica i cucli za hranjenje bebe je jako važna i potrebno joj je posvetiti posebnu pažnju. Pri njenom održavanju pomoći će Elfi četka sledećih osobina:
- materijal – postojana plastika (polipropilen) i najlon bez bisfenola;
- dizajnirana za lako korišćenje;
- četka za cucle smeštena u dršci velike četke;
- praktična kačaljka za odlaganje četke;
- pruža efikasno čišćenje bez oštećenja flašica i cucli.

Elfi silikonski štitnici za bradavice

399,00 RSD

Opis proizvoda: 

Elfi silikonski štitnici za bradavice odlična su podrška dojiljama i bebama, od najranijeg perioda do prestanka dojenja. Poseduju tanak, mek silikon, laboratorijski su testirane i zdravstveno sigurne. Oblik koji podseća na bradavice dojki i bebi varalice lako apliciranje na dojku. Pomoć i podrška dojiljama i bebama.

Canpol cucla za bebe Easy Start Y-Rez, 6m+

190,00 RSD

Opis proizvoda:
Canpol Y-Rez silikonska cucla Easy Start za flašicu Wide Neck pogodna je za bebe starije od 6 meseci. U pakovanju se nalazi 1 cucla sa Y rezom za gustu hranu. Izrađene od najkvalitetnijeg silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna.


Cucle za bebe

Cucle za bebe, od silikona i kaučuka za različite uzraste, potražite u 4Kids. Nudimo Vam najpoznatije - Nuk i Avent cucle, po najpovoljnijim cenama.