Cucle za bebe

Izaberi akciju proizvoda
Broj proizvoda po strani
Cenovni redosled proizvoda

Avent cucla za bebe Natural spor protok, 1m+ (2 kom)

829,00 RSD

Opis proizvoda:

Avent cucla natural sa 2 otvora za novorođenče i sporim protokom, u pakovanju se nalaze 2 cucle.
Izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna poput dojke, sa dvostrukim ventilom koji smanjuje stomačne grčeve sada još tanja i bolja nego prethodna

Avent cucla za bebe Classic brz protok 6m+ (2 kom)

735,00 RSD
Opis proizvoda:
U pakovanju se nalaze 2 Classic cucle sa jednim otvorom za novorođenče. Izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna koji smanjuje stomačne grčeve i osigurava miran san

Canpol cucla za bebe Easy Start Y-Rez, 6m+

190,00 RSD

Opis proizvoda:
Canpol Y-Rez silikonska cucla Easy Start za flašicu Wide Neck pogodna je za bebe starije od 6 meseci. U pakovanju se nalazi 1 cucla sa Y rezom za gustu hranu. Izrađene od najkvalitetnijeg silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna.

Canpol cucla za bebe Easy Start brz protok, 12m+

190,00 RSD

Opis proizvoda:
Canpol silikonska cucla, brz protok, Easy Start za flašicu Wide Neck pogodna je za bebe starije od 12 meseci. U pakovanju se nalazi 1 cucla sa četiri otvora za decu 12m+. Izrađene od najkvalitetnijeg silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna.

Canpol cucla za bebe Easy Start srednji protok, 6-12m

190,00 RSD

Opis proizvoda:
Canpol silikonska cucla, srenji protok, Easy Start za flašicu Wide Neck pogodna je za bebe od 6 do 12 meseci starosti deteta. U pakovanju se nalazi 1 cucla sa tri otvora srednjeg protoka. Izrađene od najkvalitetnijeg silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna.

Canpol cucla za bebe Easy Start varijabilna, 6m+

190,00 RSD

Opis proizvoda:
Canpol varijabilna silikonska cucla Easy Start za flašicu Wide Neck pogodna je za bebe starije od 6 meseci. U pakovanju se nalazi 1 cucla sa varijabilnim protokom za gustu hranu. Izrađene od najkvalitetnijeg silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna.

Canpol cucla za bebe Easy Start spor protok, 3-6m

190,00 RSD

Opis proizvoda:

Canpol cucla easy start za flašicu sa širokim vratom, Spor protok u pakovanju se nalazi 1 cucla sa dva otvora sporog protoka. Izrađene od najkvalitetnijeg silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna.

Dr Brown's cucla za bebe za Standard flašicu Silikon, 9m+

599,00 RSD

Opis proizvoda:
U pakovanju se nalaze dve standard silikonske cucle veličine4 (za bebe koje jedu više). Ove cucle ogovaraju za standard flašice.

Dr Brown's cucla za bebe za Standard flašicu Silikon, 6m+

599,00 RSD

Opis proizvoda:
U pakovanju se nalaze dve standard silikonske cucle veličine 3 (za bebe starije od 6 meseci).. Ove cucle ogovaraju za standard flašice.

Dr Brown's cucla za bebe za Standard flašicu Silikon, 0m+

599,00 RSD

Opis proizvoda:
U pakovanju se nalaze dve standard silikonske cucle veličine 1 (za novorođenčad). Ove cucle ogovaraju za standard flašice.

Dr Brown's cucla za bebe za Wide Neck flašicu Y-rez, 9m+

649,00 RSD

Opis proizvoda:
Dr Brown's silikonska cucla namenjena je za Options+ flašice i u pakovanju se nalaze dve WIDE NECK silikonske cucle Y-rez (za gušće tečnosti). Ove cucle ogovaraju za WIDE NECK i STAKLENE flašice.

Dr Brown's cucla za bebe za Wide Neck flašicu, 9m+

649,00 RSD

Opis proizvoda:
Dr Brown's silikonska cucla namenjena je za Options+ flašice i u pakovanju se nalaze dve WIDE NECK silikonske cucle veličine 4 (za bebe koje jedu više). Ove cucle ogovaraju za WIDE NECK i STAKLENE flašice.

Dr Brown's cucla za bebe za Wide Neck flašicu, 6m+

649,00 RSD

Opis proizvoda:
Dr Brown's silikonska cucla namenjena je za Options+ flašice i u pakovanju se nalaze dve WIDE NECK silikonske cucle veličine 3 (za bebe starije od 6 meseci). Ove cucle ogovaraju za WIDE NECK i STAKLENE flašice.

Dr Brown's cucla za bebe za Wide Neck flašicu, 3m+

649,00 RSD

Opis proizvoda:
Dr Brown's silikonska cucla namenjena je za Options+ flašice i u pakovanju se nalaze dve WIDE NECK silikonske cucle veličine 2 (za bebe starije od 3 meseca). Ove cucle ogovaraju za WIDE NECK i STAKLENE flašice.

Dr Brown's cucla za bebe za Wide Neck flašicu, 0m+

649,00 RSD

Opis proizvoda:

Dr Brown's silikonska cucla namenjena je za Options+ flašice i u pakovanju se nalaze dve WIDE NECK silikonske cucle veličine 1 (za novorođenčad). Ove cucle ogovaraju za WIDE NECK i STAKLENE flašice.

Nuk varalica u kutiji silikon Happy Days Roze, 6-18m

309,00 RSD

Opis proizvoda: 

Nuk Happy Days varalica u roze boji - idealna je za vašu bebu! Nuk je bio prvi koje je ponudio ortodontski (anatomski) oblik cucli i varalica, koje ne remete potrebu beba da sisaju, a držanje varalica pomaže jačanju desni i mišića vilice. Plastični obod cucle oblikovan je tako da se idealno prilagođava obliku bebinih usta i vilice, kako ne bi došlo da deformacija viličnih kostiju. Dve bočne rupice na plastičnom obodu, obezbeđuju optimalan dovod vazduha. Varalica ima integrisan kanal za cirkulaciju vazduha, koji sprečava nakupljanje tečnosti iz usta. Tako vazduh može da cirkuliše, čime se sprečava crvenilo i iritacija oko bebinih usta. Nalazi se u higijenskoj kutiji.

Nuk silikonski štitnik za bradavice, veličina M

650,00 RSD

Opis proizvoda:

NUK  je napravio štitnike za bradavice, koje štite bradavice tokom dojenja, kako bi izbegli iritaciju bradavica i stvaranje ranica i da bradavice ne postanu previše osetljive. Novi, trouglasti dizajn omogućava dodir kože i vaše bebe.Proizvedene su od izuzetno finog i nežnog silikona za prijatan osećaj. Obložene su i stimulišu protok mleka. Zaštitni poklopac za higijensko odlaganje. Prodaju se u paru.
 


Cucle za bebe

Cucle za bebe, od silikona i kaučuka za različite uzraste, potražite u 4Kids. Nudimo Vam najpoznatije - Nuk i Avent cucle, po najpovoljnijim cenama.