Krevetac za bebe

Sortiraj
Pronađite savršen krevetac za bebe koji pruža udobnost, sigurnost i stil. Naši dečiji krevetići su dizajnirani sa pažnjom prema funkcionalnosti i estetici, pružajući idealno mesto za odmor i igru vaše… Pročitaj više
-10%
Krevetac za bebe Lux sa fiokom, Beli
Regularna cena: 21.990,00 RSD
Akcija: 19.990,00 RSD

Opis proizvoda:

Krevetić za bebe Lux sa fiokom u beloj boji, domaće proizvodnje, pogodan je za bebe od rođenja. Prednja rešetka kreveca se spušta i ima tri nivoa visine, a može se i potpuno ukloniti. Pod kreveca ima tri nivoa visine i možete ga podešavati u zavisnosti od uzrasta bebe i od toga koja vam visina dušeka u tom trenutku odgovara. Krevetac je sa fiokom dubine 42 cm koja ide celom dužinom kreveca. Krevetac takođe ima i praktične točkiće pomoću kojih se vrlo lako može pomerati. Materijal od kojeg je krevetic izrađen je bukovo drvo. Farba kojom je ofarban je neškodljiva po zdravlje dece. Ivice krevetića su zaobljene i čine ga bezbednim za mališane.

Krevetac za bebe Jezgro Okrugli, Beli
45.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Krevet okruglog oblika "Jezgro" je multifunkcionalan, sa nekoliko mogućnosti razvlačenja. Idealan je za postavljanje pored bračnog kreveta, kako bi dete bilo u blizini majke tokom noći. Kako dete raste, tako se mogu dodavati stranice kako bi krevetac bio većih dimenzija. Uz pomoću tokčića, krevetac je lako prebacivati iz jedne prostorije u drugu, ukoliko za to ima potrebe. Pod krevetića se može postaviti u 2 visine.

 

U cenu krevetića nisu uključeni dušeci za krevetac.

Lorelli krevetac za bebe Dream White Stone Grey
25.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Lorelli Dream krevetac za bebe White Stone Grey napravljen je od visiko kvalitetne 18 milimetarske melaminske iverice sa dva nivoa dušeka. Poseduje kliznu ogradicu koja je napravljena od visiko kvalitetne plastike sa automatskim zaključavanjem u gornjem položaju. Lorelli Dream krevetac poseduje i veliku fioku za bebine stvari. Kada dete poraste pretvara se u standardni radni sto. Odgovara standardnim dimenzijama dušeka 120 x 60 cm (Dušek se kupuje zasebno).

Novo -13%
MoMi kolevka za bebe Smart Bed Grey, 0m+
Regularna cena: 26.990,00 RSD
Akcija: 23.490,00 RSD

Opis proizvoda:

MoMi Smart Bed u sivoj boji napravljen je kao sistem 4u1. Možete ga koristiti zasebno kao krevetac za bebe a i kao dodatni krevetac za roditeljski krevet. Zbog male težine i kompatnih dimenzija savršen je za putovanja a može se koristiti i kao ogradica za igranje za starije dete. Spuštanjem dušeka dobija se krevetić za starije dete do 15kg. Ima otvor sa strane sa patentom koji omogućava detetu da samo uđe ili izađe iz ogradice kada ono to želi. Zahvaljujući skali za podešavanje lako možete prilagoditi visinu krevetića svojim potrebama. Mogućnost podešavanja ugla dušeka pomoći će Vašoj bebi kada je prehlađena, jer će uz pomoć pravog nagiba moći da diše u slučaju curenja nosa. Ispod kreveta se nalazi praktičan zatvoreni deo koji možete koristiti kao fioku za odlaganje najnužnijih stvari kako bi uvek bile na dohvat ruke.

Novo -13%
MoMi kolevka za bebe Smart Bed Beige, 0m+
Regularna cena: 26.990,00 RSD
Akcija: 23.490,00 RSD

Opis proizvoda:
MoMi Smart Bed u bež boji napravljen je kao sistem 4u1. Možete ga koristiti zasebno kao krevetac za bebe a i kao dodatni krevetac za roditeljski krevet. Zbog male težine i kompatnih dimenzija savršen je za putovanja a može se koristiti i kao ogradica za igranje za starije dete. Spuštanjem dušeka dobija se krevetić za starije dete do 15kg. Ima otvor sa strane sa patentom koji omogućava detetu da samo uđe ili izađe iz ogradice kada ono to želi. Zahvaljujući skali za podešavanje lako možete prilagoditi visinu krevetića svojim potrebama. Mogućnost podešavanja ugla dušeka pomoći će Vašoj bebi kada je prehlađena, jer će uz pomoć pravog nagiba moći da diše u slučaju curenja nosa. Ispod kreveta se nalazi praktičan zatvoreni deo koji možete koristiti kao fioku za odlaganje najnužnijih stvari kako bi uvek bile na dohvat ruke.

-10%
Krevetac za bebe Lux bez fioke, Beli
Regularna cena: 19.990,00 RSD
Akcija: 17.999,00 RSD

Opis proizvoda:
Krevetić za bebe Lux bez fioke u beloj boji, domaće proizvodnje, pogodan je za bebe od rođenja. Prednja rešetka kreveca se spušta i ima tri nivoa visine, a može se i potpuno ukloniti. Pod kreveca ima tri nivoa visine i možete ga podešavati u zavisnosti od uzrasta bebe i od toga koja vam visina dušeka u tom trenutku odgovara. Krevetac ima i praktične točkiće pomoću kojih se vrlo lako može pomerati. Materijal od kojeg je krevetic izrađen je bukovo drvo. Farba kojom je ofarban je neškodljiva po zdravlje dece. Ivice krevetića su zaobljene i čine ga bezbednim za mališane.

-10%
Krevetac za bebe Mateja, Beli
Regularna cena: 16.490,00 RSD
Akcija: 14.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Dečiji krevetac domaće proizvodnje Mateja u beloj boji je veoma praktičan i ne zauzima mnogo mesta. Prednja stranica ima mogućnost podešavanja na niži nivo. Pored svoje funkcionalnosti zadovoljava i visoke estetske kriterijume. Lako je uklopiv uz većinu enterijera.

Lorelli krevetac za bebu Dream, Milky Green
25.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Lorelli Dream krevetac za bebu, Milky Green Kada dete poraste pretvara se u standardni radni sto. Krevetac se transformiše u kolevku sa mogućnošću fiksiranja. Klizna ogradica sa automatskim zaključavanjem u gornjem položaju. Poseduje veliku fioku. Odgovara standardnim dimenzijama dušeka 120 x 60 cm (Dušek se kupuje zasebno).

Krevetac za bebe sa fiokom Ornea, Beli
22.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Krevetac Ornea za bebe sa fiokom u beloj boji, domaće proizvodnje, pogodan je za bebe od rođenja. Prednja rešetka kreveca se spušta i ima tri nivoa visine, a može se i potpuno ukloniti. Pod kreveca ima tri nivoa visine i možete ga podešavati u zavisnosti od uzrasta bebe i od toga koja vam visina dušeka u tom trenutku odgovara. Krevetac je sa fiokom dubine 42 cm koja ide celom dužinom krevetca. Krevetac takođe ima i praktične točkiće pomoću kojih se vrlo lako može pomerati. Materijal od kojeg je krevetic izrađen je bukovo drvo. Farba kojom je ofarban je neškodljiva po zdravlje dece. Ivice krevetića su zaobljene i čine ga bezbednim za mališane.

Krevetac za bebe bez fioke Ornea, Beli
19.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Krevetac Ornea za bebe bez fioke u beloj boji, domaće proizvodnje, pogodan je za bebe od rođenja. Prednja rešetka kreveca se spušta i ima tri nivoa visine, a može se i potpuno ukloniti. Pod kreveca ima tri nivoa visine i možete ga podešavati u zavisnosti od uzrasta bebe i od toga koja vam visina dušeka u tom trenutku odgovara. Krevetac ima i praktične točkiće pomoću kojih se vrlo lako može pomerati. Materijal od kojeg je krevetic izrađen je bukovo drvo. Farba kojom je ofarban je neškodljiva po zdravlje dece. Ivice krevetića su zaobljene i čine ga bezbednim za mališane.

Krevetac za bebe sa fiokom Ica, Beli
20.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Krevetac Ica za bebe sa fiokom u beloj boji, domaće proizvodnje, pogodan je za bebe od rođenja. Prednja rešetka kreveca se spušta i ima tri nivoa visine, a može se i potpuno ukloniti. Pod kreveca ima tri nivoa visine i možete ga podešavati u zavisnosti od uzrasta bebe i od toga koja vam visina dušeka u tom trenutku odgovara. Krevetac je sa fiokom dubine 42 cm koja ide celom dužinom krevetca. Krevetac takođe ima i praktične točkiće pomoću kojih se vrlo lako može pomerati. Materijal od kojeg je krevetic izrađen je bukovo drvo. Farba kojom je ofarban je neškodljiva po zdravlje dece. Ivice krevetića su zaobljene i čine ga bezbednim za mališane.

Lorelli krevetac za bebe Dream White Orchid Pink
25.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Lorelli Dream krevetac za bebe White Orchid Pink napravljen je od visiko kvalitetne 18 milimetarske melaminske iverice sa dva nivoa dušeka. Poseduje kliznu ogradicu koja je napravljena od visiko kvalitetne plastike sa automatskim zaključavanjem u gornjem položaju. Lorelli Dream krevetac poseduje i veliku fioku za bebine stvari. Kada dete poraste pretvara se u standardni radni sto. Odgovara standardnim dimenzijama dušeka 120 x 60 cm (Dušek se kupuje zasebno).

Lorelli krevetac za bebe Dream White Baby Blue
25.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Lorelli Dream krevetac za bebe White Baby Blue napravljen je od visiko kvalitetne 18 milimetarske melaminske iverice sa dva nivoa dušeka. Poseduje kliznu ogradicu koja je napravljena od visiko kvalitetne plastike sa automatskim zaključavanjem u gornjem položaju. Lorelli Dream krevetac poseduje i veliku fioku za bebine stvari. Kada dete poraste pretvara se u standardni radni sto. Odgovara standardnim dimenzijama dušeka 120 x 60 cm (Dušek se kupuje zasebno).

Krevetac za bebe 3 u 1 Meda, Beli
37.990,00 RSD

Opis proizvoda:

Drveni krevetac 3 u 1 Meda u beloj boji, pogodan je za bebe od rođenja pa do 10 godina. Krevetac je izrađen od kombinacije od masiva bukve, medijapana oplemenjenog pravim furnirom i čvrste iverice. Krevetac u okviru svoje komodice ima 3 fioke i u donjem delu još 2 dugačke fioke, što je sasvim dovoljno prostora za bebi stvari. Na komodici je postavljen pult za presvlačenje bebe, gde je neophodno da se postavi meka podloga za presvlačenje bebe.

Krevetac za bebe Kiki sa fiokom, Beli
20.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Drveni krevetac za bebe Kiki sa fiokom u beloj boji je domaće proizvodnje i veoma je praktičan i atraktivan. Materijal od kojeg je krevetic izrađen je bukovo drvo. Farba kojom je ofarban je neškodljiva po zdravlje dece. Ivice krevetića su zaobljene i čine ga bezbednim za mališane. Prednja rešetka kreveca se spušta i ima tri nivoa visine, a može se i potpuno ukloniti. Pod kreveca ima tri nivoa visine i moćete ga podešavati u zavisnosti od uzrasta bebe i od toga koja vam visina dušeka u tom trenutku odgovara. Krevetac je sa fiokom dubine 42 cm koja ide celom dužinom kreveca. Krevetac takođe ima i praktične točkiće pomoću kojih se vrlo lako može pomerati.

Krevetac za bebe Kiki bez fioke, Beli
17.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Drveni krevetac za bebe Kiki u beloj boji je domaće proizvodnje i veoma je praktičan i atraktivan. Materijal od kojeg je krevetic izrađen je bukovo drvo. Farba kojom je ofarban je neškodljiva po zdravlje dece. Ivice krevetića su zaobljene i čine ga bezbednim za mališane. Prednja rešetka kreveca se spušta i ima tri nivoa visine, a može se i potpuno ukloniti. Pod kreveca ima tri nivoa visine i moćete ga podešavati u zavisnosti od uzrasta bebe i od toga koja vam visina dušeka u tom trenutku odgovara. Krevetac takođe ima i praktične točkiće pomoću kojih se vrlo lako može pomerati.

Krevetac za bebe Cute White
21.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Bebi krevetac Cute, domaće proizvodnje, jednostavnog i modernog dizajna, lako uklopiv u svaki prostor. Izrađuje se u beloj boji i izrađen je od 100 % medijapana. Postoji mogućnost podešavanja dušeka u tri nivoa. Dimenzije dušeka koji staje u krevetac su 120x60 cm.

Lorelli krevetić Dream, White Light Oak
25.990,00 RSD

Kada dete poraste pretvara se u standardni radni sto
Krevetac se transformiše u kolevku sa mogućnošću fiksiranja
Klizna ogradica sa automatskim zaključavanjem u gornjem položaju
Poseduje veliku fioku
Odgovara standardnim dimenzijama dušeka 120 x 60 cm (Dušek se kupuje zasebno)

Lorelli krevetić Dream, White Vintage Gray
25.990,00 RSD

Kada dete poraste pretvara se u standardni radni sto
Krevetac se transformiše u kolevku sa mogućnošću fiksiranja
Klizna ogradica sa automatskim zaključavanjem u gornjem položaju
Poseduje veliku fioku
Odgovara standardnim dimenzijama dušeka 120 x 60 cm (Dušek se kupuje zasebno)

Lorelli krevetac za bebe Dream, White Artwood
25.990,00 RSD

Kada dete poraste pretvara se u standardni radni sto
Krevetac se transformiše u kolevku sa mogućnošću fiksiranja
Klizna ogradica sa automatskim zaključavanjem u gornjem položaju
Poseduje veliku fioku
Odgovara standardnim dimenzijama dušeka 120 x 60 cm (Dušek se kupuje zasebno)

Lorelli krevetac za bebe Dream, White Walnut
25.990,00 RSD

Kada dete poraste pretvara se u standardni radni sto
Krevetac se transformiše u kolevku sa mogućnošću fiksiranja
Klizna ogradica sa automatskim zaključavanjem u gornjem položaju
Poseduje veliku fioku
Odgovara standardnim dimenzijama dušeka 120 x 60 cm (Dušek se kupuje zasebno)

Lorelli krevetac za bebe Dream, White
25.990,00 RSD

Kada dete poraste pretvara se u standardni radni sto
Krevetac se transformiše u kolevku sa mogućnošću fiksiranja
Klizna ogradica sa automatskim zaključavanjem u gornjem položaju
Poseduje veliku fioku
Odgovara standardnim dimenzijama dušeka 120 x 60 cm (Dušek se kupuje zasebno)

Lorelli drveni krevetac 5u1 Trend Plus, White Light Oak
58.990,00 RSD

Opis proizvoda:

Sastoji se iz tri dela koji čine jednu celinu (kolevka, krevetac za odraslo dete i ormarić).

Lorelli krevetac 5u1 Trend plus, White
58.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Sastoji se iz tri dela koji čine jednu celinu (kolevka, krevetac za odraslo dete i ormarić).


Dečiji krevetići - Krevetac za bebu

Pronađite savršen krevetac za bebe koji pruža udobnost, sigurnost i stil. Naši dečiji krevetići su dizajnirani sa pažnjom prema funkcionalnosti i estetici, pružajući idealno mesto za odmor i igru vašeg mališana. Bezbednost i udobnost su nam prioritet, tako da možete biti sigurni da će vaše dete spavati mirno i bezbrižno u našim drvenim krevetićima.

 

Dečiji krevetići - Koji modeli postoje?

Kada je reč o dečijim krevetićima, postoji široka ponuda modela koji zadovoljavaju različite potrebe i stilove. Na tržištu se mogu naći inovativni krevetići za bebe poput krevetića 5 u 1, krevetića 3 u 1 i krevetića sa fiokama. Evo pregleda nekih popularnih modela dečijih krevetića:

  1. Krevetac za bebe 5 u 1 je višenamenski model koji se može prilagoditi različitim fazama rasta deteta. Ovaj krevetić može se koristiti kao krevetić za bebe, krevet za malu decu, krevet za tinejdžere, pa čak i kao sofu. Ova fleksibilnost omogućava da krevetić raste zajedno sa detetom i pruža dugotrajno rešenje za spavanje.
  2. Krevetac za bebe 3 u 1 takođe nudi praktičnost i dugoročnu upotrebu. Ovaj model se može koristiti kao krevetić za bebe, krevet za malu decu i kauč. Uz prelazak krevetića u različite funkcionalnosti, možete iskoristiti prostor u sobi na efikasan način i pružiti detetu udobnost tokom različitih faza razvoja.
  3. Krevetac za bebe sa fiokama je idealan za one koji traže dodatni prostor za odlaganje. Ovaj model krevetića ima ugrađene fiokice koje omogućavaju smeštanje posteljine, odeće, igračaka i drugih potrepština za bebu. To je odlično rešenje za održavanje prostora urednim i organizovanim.
  4. Drveni krevetac za bebe: Ovaj tradicionalni model ima elegantan izgled i izrađen je od kvalitetnog drveta. Obično dolazi s bočnim rešetkama za sigurnost vašeg deteta. Klasični drveni krevetići su dugotrajni i mogu se koristiti tokom različitih faza detinjstva.
  5. Krevetići za bebe na točkiće: Ovi mobilni krevetići su veoma praktični jer omogućavaju lako pomeranje krevetića po prostoriji. To vam daje fleksibilnost da krevetić stavite u optimalan položaj ili ga prenesete u drugu sobu.

Prilikom odabira dečijeg krevetića, bitno je uzeti u obzir sigurnost, kvalitet materijala, funkcionalnost i estetiku. Takođe, treba razmotriti veličinu krevetića u skladu sa prostorom u sobi i prilagođenost detetovom uzrastu i potrebama. Bez obzira na model koji odaberete, dečiji krevetići su dizajnirani da pruže udobnost i sigurnost vašem malom mezimcu dok spava i raste.

 

Kreveci za bebe Cena

Kada je u pitanju cena krevetaca za bebe, 4Kids je vaša destinacija za povoljne ponude i visokokvalitetnu prodaju. Naša prodavnica se ponosi širokim asortimanom krevetaca za bebe po pristupačnim cenama, tako da možete pronaći idealan krevetac za bebe koji će zadovoljiti i vaše zahteve i budžet.

U 4Kids-u se trudimo da vam obezbedimo najbolju vrednost za vaš novac. Redovno organizujemo akcije na odabrane modele dečijih krevetića kako bismo vam omogućili još veće uštede. Ove akcije su odlična prilika da nabavite visokokvalitetan krevetac za bebe po znatno nižoj ceni. Naša prodavnica je puna povoljnih ponuda koje će vas oduševiti.

Kada se odlučujete za krevetac za bebe, bitno je imati na umu da cena nije jedini faktor koji treba uzeti u obzir. Važno je da krevetac pruža sigurnost, udobnost i funkcionalnost, jer je to ono što je najvažnije za vaše dete. U 4Kids-u možete biti sigurni da svaki krevetac koji nudimo zadovoljava najviše standarde kvaliteta i sigurnosti.

Naša ljubazna prodajna ekipa vam je uvek na raspolaganju da vam pomogne u odabiru pravog krevetca za vaše dete. Bez obzira na to da li vam je potreban klasičan drveni krevetac, krevetac za bebe 5 u 1 ili krevetac za bebe sa fiokama, imamo ih sve po povoljnim cenama.

Posetite 4Kids i istražite našu široku ponudu krevetaca za bebe. Naše povoljne cene, akcije na odabrane modele i visokokvalitetni proizvodi će vas sigurno impresionirati. Obezbedite najbolji krevetac za vašu malu princezu ili princa i stvorite im udoban i siguran prostor za odmor i igru.

Sortiraj

PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart
Jungle kolica Oxy Beige, 0m+