Knjige za decu

Izaberi akciju proizvoda
Broj proizvoda po strani
Cenovni redosled proizvoda

Vulkančić Moja mala bojanka Slatkiši

119,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Moja mala bojanka Slatkiši sadrži krupne ilustracije za bojenje, bez sitnih detalja, i zato je pogodna za prvi susret dece sa bojenjem. Bojanke iz ove edicije namenjene su deci koja tek počinju da boje. Dete će se zabaviti bojeći osam zanimljivih tematskih ilustracija, a u isto vreme će usavršavati tehniku bojenja, urednost, razvijati vizuelne i motoričke sposobnosti.

Vulkančić Najlepše mamine priče za laku noć

1.499,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Najlepše mamine priče za laku noć uplovite u čudesni svet bajki i naučite neprolazne pouke za čitav život. Edicija Priče za sva vremena predstavlja pažljivo odabran izbor dela svetskih klasika poput Šarla Peroa, Hansa Kristijana Andersena i braće Grim. Raskošno ilustrovane, obimom i sadržinom prilagođene mlađim čitaocima, ove priče učiniće nezaboravnim detinjstvo svakog deteta, a uz to će ga i naučiti pravim životnim vrednostima.

Vulkančić Moja mala bojanka Igračke

119,00 RSD

Opis porizvoda:
Vulkančić Moja mala bojanka Igračke sadrži krupne ilustracije za bojenje, bez sitnih detalja, i zato je pogodna za prvi susret dece sa bojenjem. Bojanke iz ove edicije namenjene su deci koja tek počinju da boje. Dete će se zabaviti bojeći osam zanimljivih tematskih ilustracija, a u isto vreme će usavršavati tehniku bojenja, urednost, razvijati vizuelne i motoričke sposobnosti.

Vulkančić Ilustrovani bonton za najmlađe

1.199,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Ilustrovani bonton za najmlađe, mališani će se upoznati sa nekim od osnovnih pravila lepog ponašanja koja je, u sada već prepoznatljivom humorističkom stilu, ilustrovao Bojan Jokanović. Osim što će ih nasmejati, jedinstvene ilustracije deci će pomoći da spoznaju koje je ponašanje lepo, a koje ne, te da nauče kako da postupaju u različitim situacijama sa kojima se susreću svakodnevno.

Vulkančić Edukativni blok za decu Azbuka

599,00 RSD

Opis proizvoda: 

Nauči da pišeš slova azbuke na lak i zabavan način. Uvežbaj poteze pisanja prateći strelice, a zatim te pri dnu svake stranice čeka po jedna reč koju treba da napišeš više puta. 

Vulkančić knjiga za decu 1,2 Vežbam ja: slova i brojevi

599,00 RSD

Opis proizvoda:

Uz Vulkančić edukativnu knjigu za decu 1,2 Vežbam ja: slova i brojevi naučite i uvežbajte da pišete slova i brojeve. I sve to kroz igru! Pred vama su stranice za vežbanje pisanja slova, bojenje, rešavanje zanimljivih zadataka, lavirinata i još mnogo toga.

Vulkančić Album za buduću mamu

3.490,00 RSD

Opis proizvoda:

Uz Vulkančić album sačuvajte svoje dragocene trenutke u jednom sasvim drugačijem albumu punom iznenađenja. Pred vama je album pun iznenađenja koji možete popunjavati iz meseca u mesec i tako zabeležiti sve najlepše trenutke kroz koje ste Vaš partner i Vi prošli u ovom divnom periodu. Uz brojna mesta za fotografije, šarene animacije i džepiće za dokumenta, sveščice i iskakalice, popunjavanje ovog albuma biće pravo uživanje i on će postati uspomena kojoj ćete se uvek rado vraćati.

Vulkančić Imam 1 godinu

999,00 RSD

Opis proizvoda:

Vulkančić slikovnica Imam 1 godinu pomoći će Vam da proslavite neke od najvažnijih trenutaka iz prve godine života vaše bebe. Veoma zanimljiva i interaktivna knjiga-zvečka.

Vulkančić Dnevnik jedne bebe za devojčice

1.499,00 RSD

Opis proizvoda:
Vulkan Dnevnik jedne bebe u roze boji pomoći će vam da zauvek sačuvate svaki divni trenutak. Setićete se posebnih prilika, zabeležiti važne promene i sakupiti uspomene na prve mesece u životu vaše bebe. Uz poznate dečje pesmice i prostor za fotografije, Dnevnik jedne bebe je jedinstven podsetnik koji će vaše dete listati samo ili koji ćete, veoma često, zajedno čituckati.

Vulkančić Dnevnik jedne bebe za dečake

1.499,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkan Dnevnik jedne bebe u plavoj boji pomoći će vam da zauvek sačuvate svaki divni trenutak. Setićete se posebnih prilika, zabeležiti važne promene i sakupiti uspomene na prve mesece u životu vaše bebe. Uz poznate dečje pesmice i prostor za fotografije, Dnevnik jedne bebe je jedinstven podsetnik koji će vaše dete listati samo ili koji ćete, veoma često, zajedno čituckati.

Vulkančić Bebin album

3.690,00 RSD

Opis proizvoda:

Foto-album pun iznenađenja za čuvanje uspomena na prvu godinu života vaše bebe, sa brojnim mestima predviđenim za lepljenje fotografija, i sa raznoraznim zanimacijama:
-džepićima,
-blokčićima,
-pop-ap sličicama,
-klapnama,
-metrom za merenje visine...

Vulkančić Moja Prva Enciklopedija

2.290,00 RSD

Opis proizvoda:
Moja prva enciklopedija predstavlja riznicu svega onoga što dete uzrasta od 3 do 5 treba da zna. Od životinja, preko godišnjih doba i hrane, sve do vozila i zanimanja, svaki mališan će rado učiti i rasti uz ovu jedinstvenu knjigu. Uz sve to, stranice su obogaćene toplim ilustracijama i velikim brojem prozorčića, što ovom naslovu daje zabavnu i interaktivnu notu.Zahvaljujući ovoj knjizi steći ćete mnogo zanimljivih i korisnih saznanja o svetu oko nas.

Vulkančić Moja Prva Biblioteka, Prve Reči

2.790,00 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić moja prva biblioteka, Prve reči sadrži osam tvrdokartoniranih knjižica sa jasnim, jednostavnim fotografijama iz svakodnevnog života. Mališani će se zabavljati dok prepoznaju i imenuju pojmove, na taj način učeći prve reči to jest bogateći rečnik.

Vulkančić Moja Mala Zvučna Knjiga

999,00 RSD

Opis proizvoda:
Pritisnite dugme i zajedno sa Vašim mališanima uživajte u pesmici Zvončići Zvončići.

Moja Mala Zvučna Knjiga, Kuca

999,00 RSD

Opis proizvoda:
Pridruži se kuci u uzbudljivoj avanturi na farmi.

Vulkančić Moja Mala Zvučna Knjiga

999,00 RSD

Opis proizvoda:
Moja mala zvučna knjiga Kad si srećan osmišljena je tako da mališani prepoznaju i nauče neke od najčešćih zvukova iz sveta oko nas. Pritisni dugme da čuješ čuvenu pesmicu, a onda zapevaj i zaigraj.

Vulkančić Moja Mala Zvučna Knjiga

999,00 RSD

Opis proizvoda:
Moja mala zvučna knjiga osmišljena je tako da mališani prepoznaju i nauče neke od najčešćih zvukova iz sveta oko nas.
Sa zvučnom knjigom Glava, ramena, kolena i stopala dete će naučiti neke od osnovnih delova ljudskog tela. Pritisni dugme da čuješ čuvenu pesmicu.

Vulkančić Moja Mala Zabavna Vežbanka 2

399,00 RSD

Opis proizvoda:
Moja mala zabavna vežbanka je knjiga sa aktivnostima koja će pružiti mališanima sate i sate zabave. Razmrdajte vijuge uz vesele životinje.

 

Vulkančić Moja Mala Zabavna Vežbanka 1

399,00 RSD

Opis proizvoda:
Moja mala zabavna vežbanka je knjiga sa aktivnostima koja će pružiti mališanima sate i sate zabave. Razmrdajte vijuge uz vesele životinje.

Vulkančić Moja Mala Slagalica, Oblici

699,00 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Moja Mala Slagalica Oblici ima šest slagalica u knjizi i pomoći će svakom mališanu da lako i brzo nauči oblike.

Vulkančić Moja Mala Slagalica, Brojevi

699,00 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Moja Mala Slagalica Brojevi ima šest slagalica u knjizi i pomoći će svakom mališanu da lako i brzo nauči brojeve.

Vulkančić Moja Mala Slagalica, Boje

699,00 RSD

Opis proizvoda:
Moja mala slagalica Boje ima šest slagalica u knjizi i pomoći će svakom mališanu da lako i brzo nauči boje.

Vulkančić edukativna knjiga Šta, kako, zašto Zemlja

1.499,00 RSD

Opis proizvoda:
Šta, kako, zašto – Zemlja donosi odgovore na mnogobrojna pitanja mališana. Atlas je pun fascinantnih činjenica, ilustracija i grafikona koji otkrivaju mnoge zanimljivosti o planeti Zemlji. Ova knjiga sadrži niz jednostavnih eksperimenata koje možete izvesti kod kuće da biste bolje razumeli koncepte naučene u ovom štivu.

Vulkančić edukativna knjiga Šta, kako, zašto Životinje

1.499,00 RSD

Opis proizvoda:
Šta, kako, zašto – Životinje donosi odgovore na mnogobrojna pitanja mališana. Atlas je pun fascinantnih činjenica, ilustracija i grafikona koji otkrivaju mnoge zanimljivosti o životinjskom svetu. Ova knjiga sadrži niz aktivnosti koje će vam pomoći da razumete koncepte koje ste naučili čitajući, kao i ilustrovani poster koji možete da zalepite na zid svoje sobe.


Knjige za decu

4Kids vam nudi mnoge zanimljive knjige za decu i roditelje - bojanke, spomenari, basne, slikovnice, bajke i kuvari. Od davnina se zna da dok čitate detetu, ili zajedno sa njim, osnažujete povezanost između Vas i deteta. 

Knjiga za decu uče naše mališane o emocijama i osećanjima koja ih tek čekaju kroz život. Čitanje knjiga za decu utiče na razvoj inteligencije, podstiče maštu.