Knjige za decu

Izaberi akciju proizvoda
Broj proizvoda po strani
Cenovni redosled proizvoda
Novo -10%

Canpol baby mekana knjiga Day & Night

Regularna cena: 480,00 RSD
Akcija: 432,00 RSD

Opis proizvoda: 

Canpol baby mekana knjiga Day & Night je edukativna i zabavna. Mekane stranice knjige sa slikama u boji privlače pažnju. Učenje i zabava sadržani su u jednoj maloj knjižici. Preporučuje se za decu od 0m+.

-10%

Vulkančić Lepezice sveznalice, Obdanište 3-4 godine

Regularna cena: 399,00 RSD
Akcija: 359,10 RSD

Opis proizvoda:

Uz Vulkančić Lepezice sveznalice otkrićete šta sve vaše dete zna. Takođe ćete videti kako kroz pitanja postepeno napreduje.Saveti Lepezica sveznalica:Koristite raznovrsne metode za igranje kako biste na najbolji način iskoristili vreme i otkrili koliko vaše dete zna.Na primer, zahtevajte od deteta da izabere pitanje, koristeći izraze „gore, u sredini ili dole“.Neka su pitanja teža, pa se ne ustežite da ih izmenite ili da izmislite nova kako biste ga ohrabrili da odgovori.Posle svakog pitanja sledi odgovor, a samo tačan odgovor je obojen:Pročitajte pitanje detetu i prepustite mu zadovoljstvo da samo otkrije odgovor.Igranje uvek završite tačnim odgovorom.Vaše dete će u svakoj lepezici za određeni uzrast upoznati simpatičnog junaka koji će ga voditi kroz pitanja.Svaka lepezica sastoji se od tri crteža:Dva crteža ilustruju reči: detetu se postavljaju pitanja da bi lakše pronašlo naziv predmeta ili životinje koju crtež predstavlja.Treći crtež ilustruje radnju: dete mora da posmatra crtež i na pitanje odgovara korišćenjem glagola, što je osnovna etapa u usvajanju jezika.Svaku temu najavljuje veća ilustracija.Od deteta najpre tražite da opiše ono što vidi. Zatim o svakoj temi sa kartončića postavite dva pitanja (mogu vam poslužiti kao model za formulisanje drugih pitanja).

-10%

Vulkančić Lepezice sveznalice Moja prva slikovnica I, 2-3 godine

Regularna cena: 399,00 RSD
Akcija: 359,10 RSD

Opis proizvoda:

Zabavite se uz Lepezice sveznalice! Kroz igru sa knjigama Lepezice sveznalice otkrićete šta sve vaše dete zna. Takođe ćete videti kako kroz pitanja postepeno napreduje. Saveti Lepezica sveznalica:
Koristite raznovrsne metode za igranje kako biste na najbolji način iskoristili vreme i otkrili koliko vaše dete zna.Na primer, zahtevajte od deteta da izabere pitanje, koristeći izraze „gore, u sredini ili dole“.Neka su pitanja teža, pa se ne ustežite da ih izmenite ili da izmislite nova kako biste ga ohrabrili da odgovori.Posle svakog pitanja sledi odgovor, a samo tačan odgovor je obojen:Pročitajte pitanje detetu i prepustite mu zadovoljstvo da samo otkrije odgovor.Igranje uvek završite tačnim odgovorom.
Vaše dete će u svakoj lepezici za određeni uzrast upoznati simpatičnog junaka koji će ga voditi kroz pitanja.
Svaka lepezica sastoji se od tri crteža:Dva crteža ilustruju reči: detetu se postavljaju pitanja da bi lakše pronašlo naziv predmeta ili životinje koju crtež predstavlja.Treći crtež ilustruje radnju: dete mora da posmatra crtež i na pitanje odgovara korišćenjem glagola, što je osnovna etapa u usvajanju jezika.Svaku temu najavljuje veća ilustracija. Od deteta najpre tražite da opiše ono što vidi. Zatim o svakoj temi sa kartončića postavite dva pitanja (mogu vam poslužiti kao model za formulisanje drugih pitanja).
Neka pitanja su možda detetu teška.Napredak koji je ostvaren za uzrast od dve do tri godine je neverovatan, ali ne opterećujte se previše time da dete mora da odgovori na sva pitanja. Pustite ga da se razvija u sopstvenom ritmu. I ne oklevajte da mu vi kažete odgovor.

-10%

Vulkančić Knjižice za kupanje, Delfinko

Regularna cena: 499,00 RSD
Akcija: 449,10 RSD

Opis proizvoda:

Delfinko obožava brčkanje u moru!Pridruži mu se i ti i zabavi se uz ovu mekanu knjižicu za kupanje!

-10%

Vulkančić Knjižice skrivalice, Zeka i drugari

Regularna cena: 599,00 RSD
Akcija: 539,10 RSD

Opis proizvoda:

Vulkančić Knjižice skrivalice- Zeka i drugari omogućiće Vašoj deci da uz igranje žmurki pronađu drugare u ovoj divnoj slikovnici sa prozorčićima. Čitajte zanimljivu priču o kuci koja igra žmurke sa svojim drugarima i zabavite se tražeći iznenađenje iza svakog prozorčića!


-10%

Vulkančić Album za buduću mamu

Regularna cena: 2.490,00 RSD
Akcija: 2.241,00 RSD

Opis proizvoda:

Uz Vulkančić album sačuvajte svoje dragocene trenutke u jednom sasvim drugačijem albumu punom iznenađenja. Pred vama je album pun iznenađenja koji možete popunjavati iz meseca u mesec i tako zabeležiti sve najlepše trenutke kroz koje ste Vaš partner i Vi prošli u ovom divnom periodu. Uz brojna mesta za fotografije, šarene animacije i džepiće za dokumenta, sveščice i iskakalice, popunjavanje ovog albuma biće pravo uživanje i on će postati uspomena kojoj ćete se uvek rado vraćati.

-10%

Vulkančić Knjižice skrivalice, Kućni ljubimci

Regularna cena: 599,00 RSD
Akcija: 539,10 RSD

Opis proizvoda:

Vulkančić Knjižice skrivalice- kućni ljubimci omogućiće Vašoj deci da uz igranje žmurki pronađu drugare u ovoj divnoj slikovnici sa prozorčićima. Čitajte zanimljivu priču o kuci koja igra žmurke sa svojim drugarima i zabavite se tražeći iznenađenje iza svakog prozorčića!

-10%

Vulkančić Knjige Mekanice, Brojevi

Regularna cena: 349,00 RSD
Akcija: 314,10 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Knjige mekanice osmišljena je tako da mališani na lak i zabavan način usvoje sve važne pojmove tokom prvih godina života.

-10%

Vulkančić Knjige Mekanice, Azbuka

Regularna cena: 349,00 RSD
Akcija: 314,10 RSD

Opis proizvoda:

Vulkančić Knjige mekanice osmišljena je tako da mališani na lak i zabavan način usvoje sve važne pojmove tokom prvih godina života.

-10%

Vulkančić Knjiga puna zabave, Jednorog

Regularna cena: 299,00 RSD
Akcija: 269,10 RSD

Opis proizvoda:

Uz Vulkančić Knjigu punu zabave oboj divne jednoroge i njihove drugare, reši zadatke i postani deo čarobnog sveta! Zatim zalepi nalepnice koje nedostaju i učini svaku stranu neponovljivom.Zabava je zagarantovana!

-10%

Vulkančić Kako da nacrtate jednoroge i druge slatke životinje

Regularna cena: 499,00 RSD
Akcija: 449,10 RSD

Opis proizvoda:

Vulkančić „Kako da nacrtate jednoroge i druge slatke životinje“  pokazuje mališanima da crtanje može biti jednostavno, a istovremeno i veoma zabavno i kreativno. Prateći pet jednostavnih koraka, svaki mališan će postati pravi mali likovni majstor u crtanju slatkih životinja. Još i mrvica mašte i zabavi nikada kraja! Pratite jednostavna uputstva i nacrtajte svaku životinju u pet jednostavnih koraka: od jednoroga, preko nasmejanih lama, sve do uspavanih lenjivaca.

-10%

Vulkančić Ja volim jednoroge

Regularna cena: 699,00 RSD
Akcija: 629,10 RSD

Opis proizvoda:

Vulkančič Ja volim jednoroge odlična je za istraživanje magičnog sveta jednoroga. Fantastična knjiga sa aktivnostima i nalepnicama! Reši zanimljive zadatke, zabavi se ukrašavajući scene nalepnicama i postani deo jedinstvene družine jednoroga!

-10%

Vulkančić Imam 2 godine

Regularna cena: 799,00 RSD
Akcija: 719,10 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić slikovnica Imam 2 godine pomoći će Vam da proslavite neke od najvažnijih trenutaka iz prve godine života vaše bebe. Veoma zanimljiva i interaktivna knjiga-zvečka.

-10%

Vulkančić Imam 1 godinu

Regularna cena: 799,00 RSD
Akcija: 719,10 RSD

Opis proizvoda:

Vulkančić slikovnica Imam 1 godinu pomoći će Vam da proslavite neke od najvažnijih trenutaka iz prve godine života vaše bebe. Veoma zanimljiva i interaktivna knjiga-zvečka.

-10%

Vulkančić Gde su mladunci

Regularna cena: 499,00 RSD
Akcija: 449,10 RSD

Opis proizvoda:

Vulkančić slikovnica Gde su se sakrili mladunci životinja? Potražite ih u ovoj divnoj knjizi!U ovoj divnoj slikovnici, koja ima tri pričice, glavni junaci su mladunci domaćih životinje. Pridružite im se u zanimljivim avanturama, uživajte u divnim ilustracijama i upoznajte različite stanovnike seoskog imanja.

-10%

Vulkančić Edukativna slagalica: ABV

Regularna cena: 599,00 RSD
Akcija: 539,10 RSD

Opis proizvoda:

Vulkančić Edukativna slagalica A B V, koja pored slagalice sadrži i knjigu, osmišljena je tako da deca na najlakši način nauče brojeve, uz igru i zabavu.Uz ovu knjigu slova ćeš naučiti kao od šale. Potrebno je da složiš slagalicu, prelistaš knjižicu i potom poletiš na krilima znanja!

-10%

Vulkančić Edukativna slagalica: 1, 2, 3

Regularna cena: 599,00 RSD
Akcija: 539,10 RSD

Opis proizvoda:

Vulkančić Edukativna slagalica 1 2 3 koja pored slagalice sadrži i knjigu, osmišljena je tako da deca na najlakši način nauče brojeve, uz igru i zabavu.Uz ovu knjigu brojeve ćeš naučiti kao od šale.Potrebno je da složiš slagalicu, prelistaš knjižicu i potom poletiš na krilima znanja!

-10%

Vulkančić Dobro došla, bebo!

Regularna cena: 990,00 RSD
Akcija: 891,00 RSD

Opis proizvoda:

Vulkančić Dobro došla, bebo radosnica odlična je da uhvatite svaki poseban trenutak bebine prve godine života i napravite riznicu dragocenosti koja će trajati zauvek. Kako vaša beba raste, beležite trenutke za pamćenje: prve korake, kupanje, osmeh… Od momenta pre nego što je došla na svet, pa sve do njenog prvog rođendana, ispunite ovu knjigu uspomenama i zauvek ih sačuvajte od zaborava!

-10%

Vulkančić Dnevnik jedne bebe za devojčice

Regularna cena: 1.190,00 RSD
Akcija: 1.071,00 RSD

Opis proizvoda:
Vulkan Dnevnik jedne bebe u roze boji pomoći će vam da zauvek sačuvate svaki divni trenutak. Setićete se posebnih prilika, zabeležiti važne promene i sakupiti uspomene na prve mesece u životu vaše bebe. Uz poznate dečje pesmice i prostor za fotografije, Dnevnik jedne bebe je jedinstven podsetnik koji će vaše dete listati samo ili koji ćete, veoma često, zajedno čituckati.

-11%

Vulkančić Dinosauri 3 sa nalepnicama

Regularna cena: 119,00 RSD
Akcija: 107,10 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Dinosauri 3 pomoći će Vam da čitjući knjižice o svetu neverovatnih dinosaura, saznaćete mnogo toga zanimljivog o Vašim omiljenim stvorenjima iz prošlosti, a dovršavanje stranica odgovarajućim nalepnicama, dodatno će Vas zabaviti.

-11%

Vulkančić Dinosauri 2 sa nalepnicama

Regularna cena: 119,00 RSD
Akcija: 107,10 RSD

Opis proizvoda:

Vulkančić Dinosauri 2 pomoći će Vam da čitjući knjižice o svetu neverovatnih dinosaura, saznaćete mnogo toga zanimljivog o Vašim omiljenim stvorenjima iz prošlosti, a dovršavanje stranica odgovarajućim nalepnicama, dodatno će Vas zabaviti.

-10%

Vulkančič Devojke od stila 2

Regularna cena: 299,00 RSD
Akcija: 269,10 RSD

Opis proizvoda:

Vulkančić Devojke od stila je bojanka, slikovnica i knjiga sa raznim aktivnostima u kojoj Vaše male princeze igrajući se uče da razvijaju sopstveni modni stil. Pomoću šablona odeće i devojaka, dete će moći da stvara sopstvene odevne kombinacije, da bira nalepnice i da boji onako kako je samo zamislilo.

-10%

Vulkančić Devojke od stila 1

Regularna cena: 299,00 RSD
Akcija: 269,10 RSD

Opis proizvoda:

Vulkančić Devojke od stila je bojanka, slikovnica i knjiga sa raznim aktivnostima u kojoj Vaše male princeze igrajući se uče da razvijaju sopstveni modni stil. Pomoću šablona odeće i devojaka, dete će moći da stvara sopstvene odevne kombinacije, da bira nalepnice i da boji onako kako je samo zamislilo.

-10%

Vulkančić Dnevnik jedne bebe za dečake

Regularna cena: 1.190,00 RSD
Akcija: 1.071,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkan Dnevnik jedne bebe u plavoj boji pomoći će vam da zauvek sačuvate svaki divni trenutak. Setićete se posebnih prilika, zabeležiti važne promene i sakupiti uspomene na prve mesece u životu vaše bebe. Uz poznate dečje pesmice i prostor za fotografije, Dnevnik jedne bebe je jedinstven podsetnik koji će vaše dete listati samo ili koji ćete, veoma često, zajedno čituckati.


Knjige za decu

4Kids vam nudi mnoge zanimljive knjige za decu i roditelje - bojanke, spomenari, basne, slikovnice, bajke i kuvari. Od davnina se zna da dok čitate detetu, ili zajedno sa njim, osnažujete povezanost između Vas i deteta. 

Knjiga za decu uče naše mališane o emocijama i osećanjima koja ih tek čekaju kroz život. Čitanje knjiga za decu utiče na razvoj inteligencije, podstiče maštu.