Ljuljaške za bebe / Njihalice za bebe

Sortiraj
Ljuljaške za bebe - Nežno i zabavno ljuljanje za mališane! Naše ljuljaške za bebe su idealne za opuštanje i zabavu. Njihalice za bebe su sjajan način da mališani uživaju u nežnom kretanju i istražuju … Pročitaj više
-20%
BBO njihalica za bebe SG402 Grey, 0-9kg
Regularna cena: 16.990,00 RSD
Akcija: 13.690,00 RSD

Opis proizvoda:

- Ležaljka/Ljuljaška BBO je pravo mesto za odmor i igru Vaše bebe.
- Ova visokokvalitetna ljuljaška pružiće vašoj bebi sate i sate bezbrižnog igranja i odmora.
- Veoma čvsta i stabilna konsturkcija pruža potpunu sigurnost boravka u njoj.

-20%
BBO njihalica za bebe SG405 Grey, 0-9kg
Regularna cena: 14.290,00 RSD
Akcija: 11.490,00 RSD

Opis proizvoda:
BBO SG405 ljuljaška za bebe u sivoj boji pogodna je za decu od rođenja do 9kg težine deteta. Ova visokokvalitetna ljuljaška pružiće vašoj bebi bezbrižno igranje i odmor koji zaslužuje. Veoma čvsta i stabilna konsturkcija pruža potpunu sigurnost boravka u njoj.

-14%
Cangaroo njihalica za bebe Axel Pink, 0-9kg
Regularna cena: 14.490,00 RSD
Akcija: 12.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Višefunkcionalna električna dečija ležaljka Axel Pink 3 u 1 namenjena je deci od rođenja do maksimalne težine od 9 kg. Možete je koristiti kao udobnu klackalicu, stolicu za ljuljanje (3kg do 9kg), kao i dečiju stolicu (do 3 godina). Ovaj proizvod pruža vašoj bebi siguran, osiguran i udoban san.
Uz proizvod dolazi mreža protiv komaraca, nadstrešnica, USB kabal, daljinski upravljač, zabavne igračke i meki drugi jastuk. Može se sastaviti ili rastaviti za samo nekoliko minuta.

-14%
Cangaroo njihalica za bebe Axel Grey, 0-9kg
Regularna cena: 14.490,00 RSD
Akcija: 12.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Višefunkcionalna električna dečija ležaljka Axel Grey 3 u 1 namenjena je deci od rođenja do maksimalne težine od 9 kg. Možete je koristiti kao udobnu klackalicu, stolicu za ljuljanje (3kg do 9kg), kao i dečiju stolicu (do 3 godina). Ovaj proizvod pruža vašoj bebi siguran, osiguran i udoban san.
Uz proizvod dolazi mreža protiv komaraca, nadstrešnica,USB kabal, daljinski upravljač, zabavne igračke i meki drugi jastuk. Može se sastaviti ili rastaviti za samo nekoliko minuta.

-38%
Kids II Ingenuity ležaljka Cradling Bouncer Flora, 0-9k
Regularna cena: 8.990,00 RSD
Akcija: 5.590,00 RSD

Opis proizvoda:

Slatko ružičasti dizajn, igračke leptir i jednorog čine ovu idealnu ležaljku za devojčicu.
Čarobni jednorogni naslon za glavu može se ukloniti kako beba raste.
Umirite i utešite bebu uz 8 melodija i umirujuće kretanje vibracije.
Poboljšana nogama otpornim na klizanje i kaišom za vezivanje u tri tačke, tako da se beba može odmarati, a vi se lepo odmarati.

MoMi ljuljaška za bebe Liss Bear Turquoise, 0-9kg
10.990,00 RSD

Opis proizvoda:
MoMi Liss ljuljška za bebe Bear u tirkiznoj boji ima funkciju automatskog ljuljanja sa mogućnošću podešavanja vremena koje želite da ljulja i radi kako na baterije (koje se kupuju posebno), tako i na struju putem adaptera. Poseduje 8 lepih i umirujućih melodija i 2 plišane zanimljive igračke, koje će okupirati bebinu pažnju. Sigurna je i veoma laka za nošenje. Sedište je napravljeno od mekog i prijatnog materijala i može se prati u mašini. Namenjena je bebama od rođenja do 9 kg težine.

-14%
Cangaroo njihalica za bebe Axel Mint, 0-9kg
Regularna cena: 14.490,00 RSD
Akcija: 12.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Višefunkcionalna električna dečija ležaljka Axel Mint 3 u 1 namenjena je deci od rođenja do maksimalne težine od 9 kg. Možete je koristiti kao udobnu klackalicu, stolicu za ljuljanje (3kg do 9kg), kao i dečiju stolicu (do 3 godina). Ovaj proizvod pruža vašoj bebi siguran, osiguran i udoban san.
Uz proizvod dolazi mreža protiv komaraca, nadstrešnica, USB kabal, daljinski upravljač, zabavne igračke i meki drugi jastuk. Može se sastaviti ili rastaviti za samo nekoliko minuta.

-18%
Jungle ljuljaška za bebe Baby Swing Grey Stars, 0-9kg
Regularna cena: 10.290,00 RSD
Akcija: 8.490,00 RSD

Opis proizvoda:

Jungle ljuljaška za bebe Baby Swing Grey Stars pogodna je za bebe od rođenja do 9kg težine, odnosno do otprilike godinu dana starosti deteta. Ova njihalica poseduje inovativnu tehnologiju koja omogućava bebi ljuljanje u 5 različitih brzina prilagodljivih njenom rastu i napretku. Sadrži 12 melodija i 5 relaksirajućih zvukova iz prirode sa kontrolom jačine zvuka. Jungle ljuljaška Grey Stars može raditi na baterije ili na struju i poseduje daljinski upravljač radi lakšeg rukovanja.

-13%
Cangaroo njihalica za bebe Clarissa Green, 0-9 kg
Regularna cena: 13.490,00 RSD
Akcija: 11.790,00 RSD

Opis proizvoda:
Cangaroo Clarissa ljuljaška za bebe u zelenoj boji ima 5 brzina ljuljanja, elegantnog i čistog dizajna, pogodnog za svaki enterijer. Možete birati između 5 brzina ljuljanja. Ljuljaška Clarissa ima ugrađen detektor pokreta koji može automatski da aktivira ljuljašku kada se dete pomera. Koristeći Bluetooth funkciju, možete puštati muziku po svom izboru u slučaju da ne želite da iskoristite prednosti dostupnih 10 melodija. Ljuljaška radi samo sa adapterom sa dužinom kabla od 5m (uključen u komplet), a može se upravljati pomoću mehanizma na ljuljašci ili putem daljinskog. Pored toga, njegova izuzetno lagana konstrukcija čini ga pogodnim za nošenje u drugu sobu ili na put.

-13%
Cangaroo njihalica za bebe Clarissa Beige, 0-9 kg
Regularna cena: 13.490,00 RSD
Akcija: 11.790,00 RSD

Opis proizvoda:
Cangaroo Clarissa ljuljaška za bebe u bež boji ima 5 brzina ljuljanja, elegantnog i čistog dizajna, pogodnog za svaki enterijer. Možete birati između 5 brzina ljuljanja. Ljuljaška Clarissa ima ugrađen detektor pokreta koji može automatski da aktivira ljuljašku kada se dete pomera. Koristeći Bluetooth funkciju, možete puštati muziku po svom izboru u slučaju da ne želite da iskoristite prednosti dostupnih 10 melodija. Ljuljaška radi samo sa adapterom sa dužinom kabla od 5m (uključen u komplet), a može se upravljati pomoću mehanizma na ljuljašci ili putem daljinskog. Pored toga, njegova izuzetno lagana konstrukcija čini ga pogodnim za nošenje u drugu sobu ili na put.

-13%
Cangaroo njihalica za bebe Clarissa Black, 0-9 kg
Regularna cena: 13.490,00 RSD
Akcija: 11.790,00 RSD

Opis proizvoda:
Cangaroo Clarissa ljuljaška za bebe u crnoj boji ima 5 brzina ljuljanja, elegantnog i čistog dizajna, pogodnog za svaki enterijer. Možete birati između 5 brzina ljuljanja. Ljuljaška Clarissa ima ugrađen detektor pokreta koji može automatski da aktivira ljuljašku kada se dete pomera. Koristeći Bluetooth funkciju, možete puštati muziku po svom izboru u slučaju da ne želite da iskoristite prednosti dostupnih 10 melodija. Ljuljaška radi samo sa adapterom sa dužinom kabla od 5m (uključen u komplet), a može se upravljati pomoću mehanizma na ljuljašci ili putem daljinskog. Pored toga, njegova izuzetno lagana konstrukcija čini ga pogodnim za nošenje u drugu sobu ili na put.

-14%
Kikka Boo ljuljaška za bebe Alanni Dream Big, 0-9kg
Regularna cena: 14.990,00 RSD
Akcija: 12.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Kikka Boo Alanni Dream Big ljuljaška za bebe u roze boji pogodna je za bebe od rođenja do 9kg. Mekana podloga veselog dizajna pružiće miran san Vašoj bebi tokom celog popodneva. Muzički panel sa 12 melodija i zvukovima prirode pomoći će Vašoj bebi da brže utone u svoj slatki san. Ljuljašku možete lako sklopiti i odložiti je kako ne bi zauzimala prostor. Ono što izdvaja ljuljašku jeste detektor za glas, kada Vaša beba počne da plače mehanizam ljuljanja se automatski aktivira. Pružite Vašoj bebi kutak u kojem će uživati.

-14%
Kikka Boo ljuljaška za bebe Alanni Dream Big, 0-9kg
Regularna cena: 14.990,00 RSD
Akcija: 12.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Kikka Boo Alanni Dream Big ljuljaška za bebe u bež boji pogodna je za bebe od rođenja do 9kg. Mekana podloga veselog dizajna pružiće miran san Vašoj bebi tokom celog popodneva. Muzički panel sa 12 melodija i zvukovima prirode pomoći će Vašoj bebi da brže utone u svoj slatki san. Ljuljašku možete lako sklopiti i odložiti je kako ne bi zauzimala prostor. Ono što izdvaja ljuljašku jeste detektor za glas, kada Vaša beba počne da plače mehanizam ljuljanja se automatski aktivira. Pružite Vašoj bebi kutak u kojem će uživati.

-12%
Kikka Boo njihalica za bebe Ashlee Light Grey, 0-9kg
Regularna cena: 19.290,00 RSD
Akcija: 16.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Kikka Boo Ashlee njihalica za bebe u svetlo sivoj boji pogodna je za decu od rođenja do 9kg. Kikka Boo Ashlee je fantastična električna ljuljaška u bež boji pružiće Vam malo opuštanja i udoban prostor za odmor i igru vaše bebe. Daljinski za lakše rukovanje i Bluetooth povezivanje za puštanje vaše omiljene muzike sa telefona.

-12%
Kikka Boo njihalica za bebe Ashlee Dark Grey, 0-9kg
Regularna cena: 19.290,00 RSD
Akcija: 16.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Kikka Boo Ashlee njihalica za bebe u tamno sivoj boji pogodna je za decu od rođenja do 9kg. Kikka Boo Ashlee je fantastična električna ljuljaška u bež boji pružiće Vam malo opuštanja i udoban prostor za odmor i igru vaše bebe. Daljinski za lakše rukovanje i Bluetooth povezivanje za puštanje vaše omiljene muzike sa telefona.

-12%
Kikka Boo njihalica za bebe Ashlee Beige, 0-9kg
Regularna cena: 19.290,00 RSD
Akcija: 16.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Kikka Boo Ashlee njihalica za bebe u bež boji pogodna je za decu od rođenja do 9kg. Kikka Boo Ashlee je fantastična električna ljuljaška u bež boji pružiće Vam malo opuštanja i udoban prostor za odmor i igru vaše bebe. Daljinski za lakše rukovanje i Bluetooth povezivanje za puštanje vaše omiljene muzike sa telefona.

-10%
Kikka Boo njihalica za bebe Spinny Beige, 0-9kg
Regularna cena: 15.490,00 RSD
Akcija: 13.999,00 RSD

Opis proizvoda:
Kikka Boo Spinny njihalica za bebe u bež boji predviđena je za decu od rođenja do 9kg. Lagan aluminijumski ram i veoma udbno platno učiniće da Vaša beba ima miran san.

-10%
Kikka Boo njihalica za bebe Spinny Grey, 0-9kg
Regularna cena: 15.490,00 RSD
Akcija: 13.999,00 RSD

Opis proizvoda:
Kikka Boo Spinny njihalica za bebe u sivoj boji predviđena je za decu od rođenja do 9kg. Lagan aluminijumski ram i veoma udbno platno učiniće da Vaša beba ima miran san.

-10%
Kikka Boo njihalica za bebe Spinny Pink, 0-9kg
Regularna cena: 15.490,00 RSD
Akcija: 13.999,00 RSD

Opis proizvoda:
Kikka Boo Spinny njihalica za bebe u roze boji predviđena je za decu od rođenja do 9kg. Lagan aluminijumski ram i veoma udbno platno učiniće da Vaša beba ima miran san.

-13%
Kikka Boo ljuljaška za bebe Chillo Jungle King, 0m+
Regularna cena: 11.490,00 RSD
Akcija: 9.999,00 RSD

Opis proizvoda:
Kikka Boo Chillo ljuljaška za bebe Jungle King Mint je ljuljaška koje će svojim ljuljanjem umiriti Vašu bebu i pružiti joj veliku udobnost. Ljuljaška ima luk sa igračkama koje će držat pažnju Vašoj bebi. Mogućnost podešavanja naslona u dva položaja. Ima muzički panel sa melodijama i zvucima prirode kao i tajmer ljuljanja.

-13%
Kikka Boo ljuljaška za bebe Chillo Hipo Dream, 0m+
Regularna cena: 11.490,00 RSD
Akcija: 9.999,00 RSD

Opis proizvoda:
Kikka Boo Ljuljaška za bebe Chillo Hipo Dream Pink je ljuljaška koje će svojim ljuljanjem umiriti Vašu bebu i pružiti joj veliku udobnost. Ljuljaška ima luk sa igračkama koje će držat pažnju Vašoj bebi. Mogućnost podešavanja naslona u dva položaja. Ima muzički panel sa melodijama i zvucima prirode kao i tajmer ljuljanja.

-13%
Kikka Boo ljuljaška za bebe Chillo Teddy, 0m+
Regularna cena: 11.490,00 RSD
Akcija: 9.999,00 RSD

Opis proizvoda:
Kikka Boo Chillo ljuljaška za bebe Teddy Beige je ljuljaška koje će svojim ljuljanjem umiriti Vašu bebu i pružiti joj veliku udobnost. Ljuljaška ima luk sa igračkama koje će držat pažnju Vašoj bebi. Mogućnost podešavanja naslona u dva položaja. Ima muzički panel sa melodijama i zvucima prirode kao i tajmer ljuljanja.

-18%
Jungle ljuljaška za bebe Baby Swing Beige, 0-9kg
Regularna cena: 10.290,00 RSD
Akcija: 8.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Jungle ljuljaška za bebe Baby Swing Beige pogodna je za bebe od rođenja do 9kg težine, odnosno do otprilike godinu dana starosti deteta. Ova njihalica poseduje inovativnu tehnologiju koja omogućava bebi ljuljanje u 5 različitih brzina prilagodljivih njenom rastu i napretku. Sadrži 12 melodija i 5 relaksirajućih zvukova iz prirode sa kontrolom jačine zvuka. Jungle ljuljaška Beige može raditi na baterije ili na struju i poseduje daljinski upravljač radi lakšeg rukovanja.

-20%
BBO njihalica za bebe SG402 Grey&Blue, 0-9kg
Regularna cena: 16.990,00 RSD
Akcija: 13.690,00 RSD

Opis proizvoda:

- Ležaljka/Ljuljaška BBO je pravo mesto za odmor i igru Vaše bebe.
- Ova visokokvalitetna ljuljaška pružiće vašoj bebi sate i sate bezbrižnog igranja i odmora.
- Veoma čvsta i stabilna konsturkcija pruža potpunu sigurnost boravka u njoj.


Ljuljaške i njihalice za bebe

Ljuljaške za bebe - Nežno i zabavno ljuljanje za mališane! Naše ljuljaške za bebe su idealne za opuštanje i zabavu. Njihalice za bebe su sjajan način da mališani uživaju u nežnom kretanju i istražuju nove senzacije. Sa udobnim sedištem i sigurnosnim pojasevima, pružaju bezbednost i podršku tokom ljuljanja.

 

Koje su prednosti ljuljaška za bebe?

Ljuljaška za bebe ili njihalica za bebe je idealna stvar za kratak odmor, istraživanje i uživanje bebe, jer će pružiti vašem detetu nesmetano posmatranje okoline, a vama obezbediti predah ili vreme da uradite neki od kućnih poslova. Modeli uglavnom sadrže prečku sa nekoliko igračaka koje vise i time drže bebi pažnju, a većina njih je i sa vibracijom, zvučnim efektima ili muzikom. Vrlo su udobne i mekane, te su pogodne za korišćenje od rođenja, pa sve dok je beba u ležećem položaju ili dok ne dostigne 9kg, koliko je uglavnom ograničenje u težini. Vaša beba će u ljuljašci ili njihalici biti uvek blizu vas, što je od izuzetne važnosti ne samo kada je u pitanju vaša sigurnost da je sve u redu, već je i bebi potrebno da zna da ste kraj nje kako bi bila bezbrižna! Uz lagane zvuke i njihanje beba se može i uspavati u njoj, ali zarad razvoja glavice - njihalica za bebe nije pogodna za duži boravak. Kada beba dostigne težinu do koje je predviđena upotreba njihalice, kako ne biste rizikovali da se prevrne, potrebno je ovu zanimaciju ukloniti iz upotrebe i potražiti drugu varijantu zabave.

 

Njihalice za bebe - koji modeli postoje?

Njihalice za bebe su neodoljiv komad opreme koji pruža nežno i umirujuće ljuljanje, stvarajući osećaj sigurnosti i udobnosti za vaše maleno čedo. Postoji širok spektar modela njihalica za bebe, svaki sa svojim jedinstvenim karakteristikama i funkcionalnostima. U nastavku vam predstavljamo neke od najpopularnijih modela njihalica za bebe.

  1. Električne ljuljaške za bebe: Električne ljuljaške za bebe nude automatsko ljuljanje koje imitira prirodni ritam majčinog naručja. Ove ljuljaške obično imaju različite brzine ljuljanja i podešavanja koje se lako kontrolišu. Neki modeli takođe dolaze sa dodatnim funkcijama kao što su vibracije, ugrađene melodije ili bežični daljinski upravljač.
  2. Njihalice sa vibracijom i muzikom: Ove njihalice kombinuju nežno ljuljanje sa dodatnim karakteristikama poput vibracija i ugrađene muzike. Vibracije mogu umiriti nemirno dete, dok ugrađene melodije ili mogućnost povezivanja sa spoljnim uređajem pružaju zvukovno iskustvo koje umiruje i zabavlja bebu.
  3. Muzičke ljuljaške za bebe: Ovi modeli se fokusiraju na muzički aspekt ljuljanja. Pored nežnog ljuljanja, ove ljuljaške imaju ugrađen zvučni sistem sa izborom melodija i zvukova koji pomažu u opuštanju i uspavljivanju deteta. Neki modeli čak imaju mogućnost reprodukcije omiljenih pesama ili priča sa eksternih uređaja.
  4. Ljuljaške za bebe do 18kg: Ove ljuljaške su posebno dizajnirane za podršku i sigurnost starijih beba i malih dece. Sa većim kapacitetom nosivosti, ove ljuljaške omogućavaju deci da nastave uživanje u ljuljanju sve do svoje rane predškolske dobi. Pružaju udobno sedište i sigurnosne pojaseve kako bi se obezbedila stabilnost i zaštita tokom kretanja.

Kada birate njihalicu za svoju bebu, važno je uzeti u obzir i druge faktore poput sigurnosti, kvaliteta materijala, lakoće održavanja i prilagodljivosti različitim fazama rasta deteta.

 

Ljuljaške za bebe - Ponuda koja oduzima dah!

U 4Kids-u, nudimo vam neodoljivu ponudu ljuljaški za bebe koja će zadovoljiti sve vaše potrebe i stilove. Naš veliki izbor ljuljaški za bebe obuhvata različite modele, dezene i funkcionalnosti.

Znamo koliko je važno pružiti najbolje svom detetu, zato pažljivo biramo ljuljaške koje nude vrhunski kvalitet i sigurnost. Osim toga, redovno organizujemo mesečne i redovne akcije na određene modele i dezene ljuljaški za bebe, kako bismo vam omogućili da iskoristite sjajne ponude i uštedite novac.

Posetite našu prodavnicu ili istražite našu online platformu kako biste istražili našu ponudu njihalica za bebe. Naš tim stručnih prodavaca će vam rado pomoći u pronalaženju savršene ljuljaške koja odgovara vašim željama i budžetu.

Sortiraj

PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart
Jungle kolica Oxy Beige, 0m+