Višepoložajne

Sortiraj
Višepoložajne hranilice za bebe omogućavaju podešavanje naslona, visine, sedišta ili tacne hranilice u skladu sa uzrastom i udobnošću vašeg deteta. Pročitaj više
-17%
Lorelli hranilica za bebe Dulce White Africa, 6m+
Regularna cena: 11.990,00 RSD
Akcija: 9.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Lorelli Dulce hranilica White Africa (2023) svojim dezenima privlači pažnju. Veoma je udobna, mekana i bezbedna stolica, i u njoj će Vaša beba uživati prilikom hranjenja. Poseduje podešavanje visine u tri pozicija i dve pozicije naslona hranilice: sedeći i polu-sedeći. Hranilica je pogodna za decu stariju od 6 meseci do 15kg.

-13%
Cangaroo hranilica za bebe Bueno Blue, 6m+
Regularna cena: 11.990,00 RSD
Akcija: 10.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Stolica za hranjenje Bueno u plavoj boji pogodna je za bebe starije od 6 meseci. Hranilica Bueno je izuzetno multifunkcionalna. Ima 6 nivoa visine, 5 položaja naslona, 3 ugla oslonca za noge, 3 pozicije dvoslojne posude za hranjenje, kao i sigurnosni sistem u 5 tačaka sa podesivim pojasevima. Hranilica se veoma lako i brzo može sklopiti do kompaktne veličine i pomerati uz pomoć 4 točka i dve ručke specijalno dizajnirane za ovu svrhu.

-14%
Peg Perego hranilica Prima Pappa Paloma, 0m+
Regularna cena: 21.990,00 RSD
Akcija: 18.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Peg Perego Vam predstavlja višefunkcionalnu stolicu Prima Pappa Paloma, koja služi pre svega kao hranilica sa točkićima na sve četiri osnovice koji se mogu zakočiti. Koristi se od rođenja - prvih 6 meseci se koristi kao korpa (spušteno sedište u najnižu tačku i naslon oboren kako dete ne bi sedelo). Od 6-tog meseca dete počinje da sedi pa se od tada koristi kao hranilica. Jednim potezom ruke, naslon hranilice se može podesiti u 5 različitih položaja.

-17%
Lorelli hranilica za bebe Dulce Lemon Curry, 6m+
Regularna cena: 11.990,00 RSD
Akcija: 9.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Lorelli Dulce hranilica Yellow Curry (2023) svojim dezenima privlači pažnju. Veoma je udobna, mekana i bezbedna stolica, i u njoj će Vaša beba uživati prilikom hranjenja. Poseduje podešavanje visine u tri pozicija i dve pozicije naslona hranilice: sedeći i polu-sedeći. Hranilica je pogodna za decu stariju od 6 meseci do 15kg.

-13%
Cangaroo hranilica za bebe Bueno Pink, 6m+
Regularna cena: 11.990,00 RSD
Akcija: 10.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Stolica za hranjenje Bueno u roze boji pogodna je za bebe starije od 6 meseci. Hranilica Bueno je izuzetno multifunkcionalna. Ima 6 nivoa visine, 5 položaja naslona, 3 ugla oslonca za noge, 3 pozicije dvoslojne posude za hranjenje, kao i sigurnosni sistem u 5 tačaka sa podesivim pojasevima. Hranilica se veoma lako i brzo može sklopiti do kompaktne veličine i pomerati uz pomoć 4 točka i dve ručke specijalno dizajnirane za ovu svrhu.

-14%
Peg Perego hranilica Prima Pappa Super Girl, 0m+
Regularna cena: 21.990,00 RSD
Akcija: 18.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Peg Perego Vam predstavlja višefunkcionalnu stolicu Prima Pappa Super Girl, koja služi pre svega kao hranilica sa točkićima na sve četiri osnovice koji se mogu zakočiti. Koristi se od rođenja - prvih 6 meseci se koristi kao korpa (spušteno sedište u najnižu tačku i naslon oboren kako dete ne bi sedelo). Od 6-tog meseca dete počinje da sedi pa se od tada koristi kao hranilica. Jednim potezom ruke, naslon hranilice se može podesiti u 5 različitih položaja.

-14%
Peg Perego hranilica Prima Pappa Ice, 0m+
Regularna cena: 21.990,00 RSD
Akcija: 18.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Peg Perego Vam predstavlja višefunkcionalnu stolicu Prima Pappa Ice, koja služi pre svega kao hranilica sa točkićima na sve četiri osnovice koji se mogu zakočiti. Koristi se od rođenja - prvih 6 meseci se koristi kao korpa (spušteno sedište u najnižu tačku i naslon oboren kako dete ne bi sedelo). Od 6-tog meseca dete počinje da sedi pa se od tada koristi kao hranilica. Jednim potezom ruke, naslon hranilice se može podesiti u 5 različitih položaja.

Jungle hranilica za bebe Teddy Beige Bear, 6m+
10.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Jungle Teddy hranilica Meda u bež boji svojom funkcionalnošću i lakim sklapanjem omogućava lakše hranjenje deteta starije od 6 meseci. Jungle stolica za hranjenje bebe Teddy izrađena je od mekane eko kože u kombinaciji sa plastikom i metalnom (aluminijum) konstrukcijom. Poseduje na prednjim i zadnjim nogama točkiće, koji omogućavaju lagan prenos stolice.

Jungle hranilica za bebe Teddy Blue, 6m+
10.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Jungle Teddy hranilica Žirafica u plavoj boji svojom funkcionalnošću i lakim sklapanjem omogućava lakše hranjenje deteta starije od 6 meseci. Jungle stolica za hranjenje bebe Teddy izrađena je od mekane eko kože u kombinaciji sa plastikom i metalnom (aluminijum) konstrukcijom. Poseduje na prednjim i zadnjim nogama točkiće, koji omogućavaju lagan prenos stolice.

-17%
Lorelli hranilica za bebe Dulce Teddy Bear, 6m+
Regularna cena: 11.990,00 RSD
Akcija: 9.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Lorelli Dulce hranilica White Teddy Bear (2023) svojim dezenima privlači pažnju. Veoma je udobna, mekana i bezbedna stolica, i u njoj će Vaša beba uživati prilikom hranjenja. Poseduje podešavanje visine u tri pozicija i dve pozicije naslona hranilice: sedeći i polu-sedeći. Hranilica je pogodna za decu stariju od 6 meseci do 15kg.

-38%
BBO hranilica za bebe Bianca Žirafa, 6m+
Regularna cena: 13.890,00 RSD
Akcija: 8.690,00 RSD

Opis proizvoda:
Hranilica Bianca Žirafa zbog podesivosti po visini omogućuju postavljanje stolice uz sto nakon potpunog skidanja tacne, što za odrasle bilo kojih standardnih visina omogućava detetu i roditeljima da interaktivno učestvuju u prvim obrocima deteta za stolom sa odraslima. Jednostavno prenošenje uz pomoć prednjih i zadnjih točkova.

-14%
Peg Perego hranilica Prima Pappa Mint, 0m+
Regularna cena: 22.990,00 RSD
Akcija: 19.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Peg Perego Vam predstavlja višefunkcionalnu stolicu Prima Pappa Mint, koja služi pre svega kao hranilica sa točkićima na sve četiri osnovice koji se mogu zakočiti. Koristi se od rođenja - prvih 6 meseci se koristi kao korpa (spušteno sedište u najnižu tačku i naslon oboren kako dete ne bi sedelo). Od 6-tog meseca dete počinje da sedi pa se od tada koristi kao hranilica. Jednim potezom ruke, naslon hranilice se može podesiti u 5 različitih položaja.

-35%
BBO hranilica za bebe Bianca Modern, 6m+
Regularna cena: 14.290,00 RSD
Akcija: 9.290,00 RSD

Opis proizvoda:
Hranilica Bianca Modern zbog podesivosti po visini omogućuju postavljanje stolice uz sto nakon potpunog skidanja tacne, što za odrasle bilo kojih standardnih visina omogućava detetu i roditeljima da interaktivno učestvuju u prvim obrocima deteta za stolom sa odraslima. Jednostavno prenošenje uz pomoć prednjih i zadnjih točkova.

-38%
BBO hranilica za bebe Bianca Jungle, 6m+
Regularna cena: 13.890,00 RSD
Akcija: 8.690,00 RSD

Opis proizvoda:
Hranilica Bianca Jungle zbog podesivosti po visini omogućuju postavljanje stolice uz sto nakon potpunog skidanja tacne, što za odrasle bilo kojih standardnih visina omogućava detetu i roditeljima da interaktivno učestvuju u prvim obrocima deteta za stolom sa odraslima. Jednostavno prenošenje uz pomoć prednjih i zadnjih točkova.

-15%
MoMi hranilica za bebe Gojo Grey, 6m+
Regularna cena: 13.990,00 RSD
Akcija: 11.990,00 RSD

Opis proizvoda:
MoMi Gojo hranilica u sivoj boji pogodna je za decu stariju od 6 meseci. Za MoMi brend najvažnija je sigurnost vašeg mališana, zbog čega MoMi Gojo stolica za hranjenje ima sigurnosni pojas u 5 tačaka. Dodatna prednost hranilice je što se veoma brzo sklapa, a poseban držač tacne u zadnjim nogicama čini stolicu kompaktnom pri sklapanju.

-15%
MoMi hranilica za bebe Gojo Pink, 6m+
Regularna cena: 13.990,00 RSD
Akcija: 11.990,00 RSD

Opis proizvoda:
MoMi Gojo hranilica u roze boji pogodna je za decu stariju od 6 meseci. Za MoMi brend najvažnija je sigurnost vašeg mališana, zbog čega MoMi Gojo stolica za hranjenje ima sigurnosni pojas u 5 tačaka. Dodatna prednost hranilice je što se veoma brzo sklapa, a poseban držač tacne u zadnjim nogicama čini stolicu kompaktnom pri sklapanju.

-15%
MoMi hranilica za bebe Gojo Black, 6m+
Regularna cena: 13.990,00 RSD
Akcija: 11.990,00 RSD

Opis proizvoda:
MoMi Gojo hranilica u crnoj boji pogodna je za decu stariju od 6 meseci. Za MoMi brend najvažnija je sigurnost vašeg mališana, zbog čega MoMi Gojo stolica za hranjenje ima sigurnosni pojas u 5 tačaka. Dodatna prednost hranilice je što se veoma brzo sklapa, a poseban držač tacne u zadnjim nogicama čini stolicu kompaktnom pri sklapanju.

-15%
NouNou hranilica za bebe Mango Grey, 6m+
Regularna cena: 10.490,00 RSD
Akcija: 8.990,00 RSD

Opis proizvoda:
NouNou Mango stolica za hranjenje bebe u sivoj boji lako se sklapa u dva pokreta, nudi personaliziranu udobnost s podesivim naslonom i osigurava bebu s pojasom od pet tačaka vezivanja. Mango hranilica je savršena kombinacija kompaktnosti, praktičnosti i bezbednosti za vašu bebu od 6 do 24 meseca.

-15%
NouNou hranilica za bebe Mango Mint, 6m+
Regularna cena: 10.490,00 RSD
Akcija: 8.990,00 RSD

Opis proizvoda:
NouNou Mango stolica za hranjenje bebe u mint boji lako se sklapa u dva pokreta, nudi personaliziranu udobnost s podesivim naslonom i osigurava bebu s pojasom od pet tačaka vezivanja. Mango hranilica je savršena kombinacija kompaktnosti, praktičnosti i bezbednosti za vašu bebu od 6 do 24 meseca.

-17%
Kikka Boo hranilica za bebe Vitto Unicorn Pink, 6m+
Regularna cena: 13.990,00 RSD
Akcija: 11.690,00 RSD

Opis proizvoda:
Kikka Boo Vitto Unicorn Pink stolica za hranjenje pogodna je za bebe od 6 meseci do 3 godina odnosno do 15kg težine deteta. Visina hranilice se može podesiti u sedam pozicija, što olakšava montiranje uz sto. Naslon za leđa kao i oslonac za noge su podesivi u tri pravca kako bi vašem mališanu ponudili najudobniji položaj sedenja. Mekani jastuk sedišta sa presvlakom od imitacije kože pruža neophodnu udobnost sedenja. Može se brzo i lako oprati u slučaju da nešto krene po zlu. Poseduje dvostruku tacnu, olakšavajući pranje. Tacna je podesiva u tri pravca i ima udubljenje za šolju.

-17%
Kikka Boo hranilica za bebe Vitto Crocodile blue, 6m+
Regularna cena: 13.990,00 RSD
Akcija: 11.690,00 RSD

Opis proizvoda:
Kikka Boo Vitto Crocodile Blue stolica za hranjenje pogodna je za bebe od 6 meseci do 3 godina odnosno do 15kg težine deteta. Visina hranilice se može podesiti u sedam pozicija, što olakšava montiranje uz sto. Naslon za leđa kao i oslonac za noge su podesivi u tri pravca kako bi vašem mališanu ponudili najudobniji položaj sedenja. Mekani jastuk sedišta sa presvlakom od imitacije kože pruža neophodnu udobnost sedenja. Može se brzo i lako oprati u slučaju da nešto krene po zlu. Poseduje dvostruku tacnu, olakšavajući pranje. Tacna je podesiva u tri pravca i ima udubljenje za šolju.

-17%
Kikka Boo hranilica za bebe Vitto Sloth Yellow, 6m+
Regularna cena: 13.990,00 RSD
Akcija: 11.690,00 RSD

Opis proizvoda:
Kikka Boo Vitto Sloth Yellow stolica za hranjenje pogodna je za bebe od 6 meseci do 3 godina odnosno do 15kg težine deteta. Visina hranilice se može podesiti u sedam pozicija, što olakšava montiranje uz sto. Naslon za leđa kao i oslonac za noge su podesivi u tri pravca kako bi vašem mališanu ponudili najudobniji položaj sedenja. Mekani jastuk sedišta sa presvlakom od imitacije kože pruža neophodnu udobnost sedenja. Može se brzo i lako oprati u slučaju da nešto krene po zlu. Poseduje dvostruku tacnu, olakšavajući pranje. Tacna je podesiva u tri pravca i ima udubljenje za šolju.

-17%
Lorelli hranilica za bebe Dulce Grey Leather, 6m+
Regularna cena: 11.990,00 RSD
Akcija: 9.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Lorelli Dulce hranilica Cool Grey Leather (2023) svojim dezenima privlači pažnju. Veoma je udobna, mekana i bezbedna stolica, i u njoj će Vaša beba uživati prilikom hranjenja. Poseduje podešavanje visine u tri pozicija i dve pozicije naslona hranilice: sedeći i polu-sedeći. Hranilica je pogodna za decu stariju od 6 meseci do 15kg.

-13%
Cangaroo hranilica za bebe Bueno Grey, 6m+
Regularna cena: 11.990,00 RSD
Akcija: 10.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Stolica za hranjenje Bueno u sivoj boji pogodna je za bebe starije od 6 meseci. Hranilica Bueno je izuzetno multifunkcionalna. Ima 6 nivoa visine, 5 položaja naslona, 3 ugla oslonca za noge, 3 pozicije dvoslojne posude za hranjenje, kao i sigurnosni sistem u 5 tačaka sa podesivim pojasevima. Hranilica se veoma lako i brzo može sklopiti do kompaktne veličine i pomerati uz pomoć 4 točka i dve ručke specijalno dizajnirane za ovu svrhu.


Višepoložajne hranilice za bebe

Višepoložajne hranilice za bebe omogućavaju podešavanje naslona, visine, sedišta ili tacne hranilice u skladu sa uzrastom i udobnošću vašeg deteta.

Sortiraj

PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart
Jungle kolica Oxy Beige, 0m+