Nosiljke za bebe

Izaberi akciju proizvoda
Broj proizvoda po strani
Cenovni redosled proizvoda

Infantino kengur nosiljka Multi pocket

6.790,00 RSD

Opis proizvoda:
Infantino kengur za bebe Multi pocket pogodan je za bebe od 3,6 kg do 18kg. Poseduje šest džepova plus podesivo sedište koje je malo za novorođenčad i proširuje se za starije bebe i malu decu - pružajući ergonomsku podršku u svim fazama. Široko sedište omogućava bebinim kukovima da budu u M položaju. Prozračna mrežna ploča održava cirkulaciju vazduha između roditelja i deteta. Praktični džepovi uključuju džep za cucle kojem se lako pristupa na ramenu, džepovi za telefon i ključeve i prednji džepovi za pelene, maramice ili neke druge mekane predmete.

Infantino kengur nosiljka Flip 4u1

5.690,00 RSD

Opis proizvoda:
- Četvoropoložajna nosiljka je idealna za bebe
- Ergonomski sedalni deo za optimalni položaj kukova
- Sedište nosiljke poseduje podupirač za glavu koje omogućava bezbedno i udobno nošenje malih beba
- Sedište se može podešavati u skladu sa rastom vaše bebe
- Namenjena bebama od 3,6 kg do 14,5 kg
- Bez BPA

Infantino kengur nosiljka Flip Advanced 4u1, Grey

5.690,00 RSD

Opis proizvoda:
- Četvoropoložajna nosiljka je idealna za bebe
- Ergonomski sedalni deo za optimalni položaj kukova
- Sedište nosiljke poseduje podupirač za glavu koje omogućava bezbedno i udobno nošenje malih beba
- Sedište se može podešavati u skladu sa rastom vaše bebe
- Namenjena bebama od 3,5 kg do 14,5 kg
- Dimenzije nosiljke: 25,4 cm x 10,16 cm x 25, 4 cm
- Bez BPA

Infantino kengur nosiljka Cuddle up Ergonomic

5.990,00 RSD

Opis proizvoda:

Ovaj ergonomska nosiljka omogućava bebi da bude udobno smeštena i uvek na vidiku . Široko sedište omogućava bebinim kukovima da budu u M položaju . Takođe omogućava prirodan položaj leđa za sigurno i udobno nošenje. Nosiljka sadrži plišane podesive pojaseve za rame i širok kaiš za pojas koji pružaju dodatnu udobnost. Preklopni pojas je sjajan i finkcionalan jer poseduje dzep za ruke roditelja.

Lorelli kengur nosiljka Discovery Blue

2.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Lorelli Discovery nosiljka u plavoj boji namenjena je za decu od 3,5 do 9 kg.
Sadrži naslon za glavu i prilično je lagana za nošenje. 

Lorelli kengur nosiljka Discovery Green

2.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Lorelli Discovery nosiljka u zelenoj boji namenjena je za decu od 3,5 do 9 kg.
Sadrži naslon za glavu i prilično je lagana za nošenje. 

Lorelli kengur nosiljka Discovery Red

2.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Lorelli Discovery nosiljka u crvenoj boji namenjena je za decu od 3,5 do 9 kg.
Sadrži naslon za glavu i prilično je lagana za nošenje. 

Lorelli kengur nosiljka Discovery Beige

2.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Lorelli Discovery nosiljka u bež boji namenjena je za decu od 3,5 do 9 kg.
Sadrži naslon za glavu i prilično je lagana za nošenje. 

Lorelli kengur nosiljka Discovery Grey

2.990,00 RSD

Opis proizvoda:

Lorelli Discovery nosiljka u sivoj boji namenjena je za decu od 3,5 do 9 kg.

Sadrži naslon za glavu i prilično je lagana za nošenje. 

Cangaroo kengur za bebe Explorer Grey Ergonomic

4.190,00 RSD

Opis proizvoda:
Kengur nosiljka Explorer Grey omogućava nošenje u 4 različita položaja: napred i dete je okrenuto prema roditelju, napred i dete gleda napred, na bok i pozadi. Ova ergonosmka nosiljka pogodna je za bebe od 3,6 kg težine do 15kg težine deteta. Kengur je napravljen od visokokvalitetnog poliestera i pogodan je za mašinsko pranje na 30 stepeni.

Cangaroo kengur za bebe Explorer Black Ergonomic

4.190,00 RSD

Opis proizvoda:
Kengur nosiljka Explorer Black omogućava nošenje u 4 različita položaja: napred i dete je okrenuto prema roditelju, napred i dete gleda napred, na bok i pozadi. Ova ergonosmka nosiljka pogodna je za bebe od 3,6 kg težine do 15kg težine deteta. Kengur je napravljen od visokokvalitetnog poliestera i pogodan je za mašinsko pranje na 30 stepeni.

Cangaroo kengur za bebe Explorer Blue Ergonomic

4.190,00 RSD

Opis proizvoda:
Kengur nosiljka Explorer Blue omogućava nošenje u 4 različita položaja: napred i dete je okrenuto prema roditelju, napred i dete gleda napred, na bok i pozadi. Ova ergonosmka nosiljka pogodna je za bebe od 3,6 kg težine do 15kg težine deteta. Kengur je napravljen od visokokvalitetnog poliestera i pogodan je za mašinsko pranje na 30 stepeni.

Cangaroo kengur nosiljka Explorer Pink Ergonomic

4.190,00 RSD

Opis proizvoda:
Kengur nosiljka Explorer Pink omogućava nošenje u 4 različita položaja: napred i dete je okrenuto prema roditelju, napred i dete gleda napred, na bok i pozadi. Ova ergonosmka nosiljka pogodna je za bebe od 3,6 kg težine do 15kg težine deteta. Kengur je napravljen od visokokvalitetnog poliestera i pogodan je za mašinsko pranje na 30 stepeni.

Ergobaby kengur nosiljka Omni 360 Cool Air Oxford Blue

22.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Ergobaby nosiljka Omni 360° Cool Air Oxford Blue izdvaja se kao jedana od najboljih kengura za bebe. Naročito je popularan kod novih roditelja jer je izuzetno jednostavan za upotrebu. Sva podešavanja se izvršavaju sa samo nekoliko klikova i omogućavaju vam da dete stavite u Omni 360 ° i van njega bez bilo čije pomoći. Pomoću Ergobaby Omni 360 ° možete privesti svog mališana kraj srca i uživati u vremenu koje provodite zajedno. Ova nosiljka za bebe može se koristiti već od rođenja čim Vaše dete dostigne težinu od 3,2 kg. Omni 360 ° dolazi sa kopčama za naramenice na prednjoj strani koje su savršene za ubacivanje deteta i podizanje iz nosača. Alternativno, naramenice se mogu ukrstiti, što doprinosi lakšem nošenju, jer se težina bebe ravnomernije raspoređuje.

Omni 360 ° Cool Air Oxford Blue pruža vam razne mogućnosti nošenja: Prednji nosač okrenut prema unutra preporučuje se od rođenja do starosti od 5 meseci. Nakon toga, vaše dete može se nositi u prednjem režimu okrenutom prema vani i otkriti svet oko sebe. U dobi od 6 meseci možete primeniti nošenje kukova ili nošenje unazad i tako pružiti svom mališanu raznolikost i promene. Da biste detetu obezbedili zdrav i ergonomski položaj sedišta u takozvanom M položaju, možete da prilagodite odgovarajuće funkcije na unutrašnjoj strani pojasa. Korišćenjem čičak traka možete lako prilagoditi nosač prema veličini vašeg mališana.

Ergobaby kengur nosiljka Omni 360 Heart to heart

22.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Ergobaby nosiljka Omni 360° Heart to heart izdvaja se kao jedana od najboljih kengura za bebe. Naročito je popularan kod novih roditelja jer je izuzetno jednostavan za upotrebu. Sva podešavanja se izvršavaju sa samo nekoliko klikova i omogućavaju vam da dete stavite u Omni 360 ° i van njega bez bilo čije pomoći. Pomoću Ergobaby Omni 360 ° možete privesti svog mališana kraj srca i uživati u vremenu koje provodite zajedno. Ova nosiljka za bebe može se koristiti već od rođenja čim Vaše dete dostigne težinu od 3,2 kg. Omni 360 ° dolazi sa kopčama za naramenice na prednjoj strani koje su savršene za ubacivanje deteta i podizanje iz nosača. Alternativno, naramenice se mogu ukrstiti, što doprinosi lakšem nošenju, jer se težina bebe ravnomernije raspoređuje.

Omni 360 ° Heart to heart pruža vam razne mogućnosti nošenja: Prednji nosač okrenut prema unutra preporučuje se od rođenja do starosti od 5 meseci. Nakon toga, vaše dete može se nositi u prednjem režimu okrenutom prema vani i otkriti svet oko sebe. U dobi od 6 meseci možete primeniti nošenje kukova ili nošenje unazad i tako pružiti svom mališanu raznolikost i promene. Da biste detetu obezbedili zdrav i ergonomski položaj sedišta u takozvanom M položaju, možete da prilagodite odgovarajuće funkcije na unutrašnjoj strani pojasa. Korišćenjem čičak traka možete lako prilagoditi nosač prema veličini vašeg mališana.

Ergobaby kengur za bebe Adapt Plum

17.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Ergobaby kengur nosiljka Adapt Plum pruža udobnost i ergonomičnost za decu i roditelje. Koristi se od rođenja bez umetka. Prilagođava se veličini deteta i osigurava da je beba u nosiljci postavljena u prirodnom "M" položaju nogu sa raširenim kolenima i pravilno zakrivljenom kičmom u obliku slova "C".

Ergobaby kengur za bebe Adapt Flores

17.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Ergobaby kengur nosiljka Adapt Flores pruža udobnost i ergonomičnost za decu i roditelje. Koristi se od rođenja bez umetka. Prilagođava se veličini deteta i osigurava da je beba u nosiljci postavljena u prirodnom "M" položaju nogu sa raširenim kolenima i pravilno zakrivljenom kičmom u obliku slova "C".

Ergobaby kengur za bebe Adapt Trunks Up

17.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Ergobaby kengur nosiljka Adapt Trunks UP pruža udobnost i ergonomičnost za decu i roditelje. Koristi se od rođenja bez umetka. Prilagođava se veličini deteta i osigurava da je beba u nosiljci postavljena u prirodnom "M" položaju nogu sa raširenim kolenima i pravilno zakrivljenom kičmom u obliku slova "C".

Ergobaby marama za nošenje bebe Aura Light Blue Dots

7.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Marama Aura Baby Blue Dots napravljena je od laganih i prozračnih materijala koji dozvoljavaju protok vazduha i sprečavaju da bebi bude prevruće. Materijal je udoban kako za bebu, tako i za roditelje. Blizina roditeljevog srca umiruje bebu kao ništa drugo. Lagana i prozračna Aura elastična marama savršen je izbor kada vaše novorođenče želite držati blizu Vašeg srca u prirodnom ergonomskom položaju.

Ergobaby marama za nošenje bebe Aura Indigo

7.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Marama Aura Indigo napravljena je od laganih i prozračnih materijala koji dozvoljavaju protok vazduha i sprečavaju da bebi bude prevruće. Materijal je udoban kako za bebu, tako i za roditelje. Blizina roditeljevog srca umiruje bebu kao ništa drugo. Lagana i prozračna Aura elastična marama savršen je izbor kada vaše novorođenče želite držati blizu Vašeg srca u prirodnom ergonomskom položaju.

Ergobaby marama za nošenje bebe Aura Grey

7.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Marama Aura Grey napravljena je od laganih i prozračnih materijala koji dozvoljavaju protok vazduha i sprečavaju da bebi bude prevruće. Materijal je udoban kako za bebu, tako i za roditelje. Blizina roditeljevog srca umiruje bebu kao ništa drugo. Lagana i prozračna Aura elastična marama savršen je izbor kada vaše novorođenče želite držati blizu Vašeg srca u prirodnom ergonomskom položaju.

Infantino kengur nosiljka In Season 5 Layer

9.690,00 RSD

Opis proizvoda:
- 5 slojeva za različite vremenske uslove koji se mogu urolati i spakovati u predviđeni džep
- Topli dani – Mrežasta membrana za maksimalnu provetrenost
- Umereni dani – Mekani interlok sloj preko mrežaste membrane
- Sveži dani – Šiveni sloj preko mrežaste membrane
- Hladni dani – Šiveni sloj preko mekanog interlok sloja
- Sneg, Vetar i Kiša – Potpuna pokrivenost uz upotrebu multifunkcionalnog sloja
- 4 načina nošenja odojčadi sa podrškom (bez uloška)
- Pozicija sedenja lice prema licu za odojčad, prošireno sedište lice prema licu, pozicija sedenja licem od lica (beba gleda u smeru hodanja roditelja) i nošenje na leđima
- Prilagodljiva širina sedišta za takozvanu “M” poziciju sedenja za novorođenčad
- Mekana kapuljača od muslina za zaštitu od sunca i privatnost
- Pojas struka podesiv je u rasponu između 72 i 160 cm
- Nosivost nosiljke je 3,6 – 18,1 kg
- Fenomenalan poklon za nove mame i tate

Cangaroo kengur nosiljka Carry go 2 Beige

3.490,00 RSD

Opis proizvoda:
- Izuzetno udoban i kvalitetan kengur idealan za putovanja bez kolica ili za svakodnevne kućne poslove sa detetom.
- Namenjena za decu od rođenja do 12kg, odnosno do otprilike 12-og meseca, u zavisnosti od individualnog razvoja bebe
- Tri pozicije za nošenje
- Proizvedena od izdržljivog materijala
- Može se podešavati po visini i širini
- Sistem za cirkulaciju vazduha obezbeđuje maksimalnu ventilaciju i cirkulaciju vazduha
- Ergonomskog oblika
- Dizajnirana tako da težina bebe ne opterecuje lumbalni deo kičme roditelja

Cangaroo kengur nosiljka Carry go 2 Light Blue

3.490,00 RSD

Opis proizvoda:
- Izuzetno udoban i kvalitetan kengur idealan za putovanja bez kolica ili za svakodnevne kućne poslove sa detetom.
- Namenjena za decu od rođenja do 12kg, odnosno do otprilike 12-og meseca, u zavisnosti od individualnog razvoja bebe
- Tri pozicije za nošenje
- Proizvedena od izdržljivog materijala
- Može se podešavati po visini i širini
- Sistem za cirkulaciju vazduha obezbeđuje maksimalnu ventilaciju i cirkulaciju vazduha
- Ergonomskog oblika
- Dizajnirana tako da težina bebe ne opterecuje lumbalni deo kičme roditelja

Cangaroo kengur nosiljka Carry go 2 Aurora Red

3.490,00 RSD

Opis proizvoda:
- Izuzetno udoban i kvalitetan kengur idealan za putovanja bez kolica ili za svakodnevne kućne poslove sa detetom.
- Namenjena za decu od rođenja do 12kg, odnosno do otprilike 12-og meseca, u zavisnosti od individualnog razvoja bebe
- Tri pozicije za nošenje
- Proizvedena od izdržljivog materijala
- Može se podešavati po visini i širini
- Sistem za cirkulaciju vazduha obezbeđuje maksimalnu ventilaciju i cirkulaciju vazduha
- Ergonomskog oblika
- Dizajnirana tako da težina bebe ne opterecuje lumbalni deo kičme roditelja

Cangaroo kengur nosiljka Carry go 2 Black

3.490,00 RSD

Opis proizvoda:
- Izuzetno udoban i kvalitetan kengur idealan za putovanja bez kolica ili za svakodnevne kućne poslove sa detetom.
- Namenjena za decu od rođenja do 12kg, odnosno do otprilike 12-og meseca, u zavisnosti od individualnog razvoja bebe
- Tri pozicije za nošenje
- Proizvedena od izdržljivog materijala
- Može se podešavati po visini i širini
- Sistem za cirkulaciju vazduha obezbeđuje maksimalnu ventilaciju i cirkulaciju vazduha
- Ergonomskog oblika
- Dizajnirana tako da težina bebe ne opterecuje lumbalni deo kičme roditelja

Cybex nosiljka za Priam Rebellious

58.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Cybex nosiljka za Priam Rebellious je sive boje težine 4,9kg. Kompatibilna je sa Priam-ePriam ramom za utrast od rođenja do 9kg težine. Opremljena je veoma udobnim dušekom od mekane pene, u kojoj će Vaša beba uživati.

Cybex nosiljka za Priam Spring Blossom, Black

54.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Cybex nosiljka za Priam Spring Blossom Black je crne boje težine 4,9kg. Kompatibilna je sa Priam-ePriam ramom za utrast od rođenja do 9kg težine. Opremljena je veoma udobnim dušekom od mekane pene, u kojoj će Vaša beba uživati.

Infantino kengur nosiljka Zip travel

4.690,00 RSD

Opis proizvoda:

Nosiljka koja se lako namešta i još lakše pakuje u torbicu koja se može nositi kao pojas. Nosite ga sa sobom kao zanimljiv dodatak, vrećicu ili odložite u torbu u kojoj držite pelene. Potpuno je udobna, sa obloženim pojasem za ramena i širokim kaišem oko struka. Široko sedište omogućava bebi prirodan položaj leđa sigurno i udobno nošenje

Infantino kengur nosiljka Swift

3.690,00 RSD

Opis proizvoda:

   - Namenjena je bebama od 3,6 do 11,3 kg

   - Omogućava nošenje bebe u 2 položaja: beba može biti licem okrenuta ka Vama ili od Vas,

   - Kaiševima se nosiljka lako podešava da odgovara Vašoj bebi i da ne opterećuje vaša leđa

   - Sadrži funkcionalnu Wonder Cover portiklu koja štiti i odeću i nosiljku

   - Proizvedena je od izdržljivog materijala, može se prati

Lorelli Kengur nosiljka Weekend - Red

3.590,00 RSD

Opis proizvoda:

 • Udobna za onoga ko nosi dete i jednostavna je za smeštanje deteta.
 • Osim standardnih položaja „licem u lice“ i „napred“ nudi još i položaj za dojenje deteta.
 • Oba obeležja čine ga prikladnim za duge šetnje koje neće ometati uobičajene dečije aktivnosti - spavanje i hranjenje.
 • Dizajn nudi sigurnost i stabilnost deteta pri nošenju

Lorelli Kengur nosiljka Weekend - Blue

3.590,00 RSD

Opis proizvoda:

 • Udobna za onoga ko nosi dete i jednostavna je za smeštanje deteta.
 • Osim standardnih položaja „licem u lice“ i „napred“ nudi još i položaj za dojenje deteta.
 • Oba obeležja čine ga prikladnim za duge šetnje koje neće ometati uobičajene dečije aktivnosti - spavanje i hranjenje.
 • Dizajn nudi sigurnost i stabilnost deteta pri nošenju

Lorelli Kengur nosiljka Weekend - Black

3.590,00 RSD

Opis proizvoda:
Udobna za onoga ko nosi dete i jednostavna je za smeštanje deteta.
Osim standardnih položaja „licem u lice“ i „napred“ nudi još i položaj za dojenje deteta.
Oba obeležja čine ga prikladnim za duge šetnje koje neće ometati uobičajene dečije aktivnosti - spavanje i hranjenje.
Dizajn nudi sigurnost i stabilnost deteta pri nošenju

Lorelli Kengur nosiljka Weekend - Grey

3.590,00 RSD

Opis proizvoda:
Udobna za onoga ko nosi dete i jednostavna je za smeštanje deteta.
Osim standardnih položaja „licem u lice“ i „napred“ nudi još i položaj za dojenje deteta.
Oba obeležja čine ga prikladnim za duge šetnje koje neće ometati uobičajene dečije aktivnosti - spavanje i hranjenje.
Dizajn nudi sigurnost i stabilnost deteta pri nošenju

Cangaroo Kengur nosiljka I Carry - Light Grey

4.190,00 RSD

Opis proizvoda:

- Pogodan je za decu uzrasta od 4 do 36 meseci i težine od 3,6 do 15 kg.
- Podesivi pojasevi – lako podesivi za najudobniji položaj.
- Podrška za glavu – udobnost i podrška za mlađe bebe.
- Prozračna tkanina – omogućava bolju izmenu vazduha, doprinoseći udobnosti upotrebe proizvoda
- Jednostavan za upotrebu
- Dodatne trake – podesive trake;
- Odstranjivo sedište
- Džep
- Podstavljena naramenica sa „prozračnom tkaninom“

Cangaroo Kengur nosiljka kinetic Pro 2 Blue

3.690,00 RSD

Opis proizvoda:

- Predviđeno za bebe kilaže do 13kg.
- Mogućnost nošenja bebe u tri položaja, napred okrenute ka roditelju, suprotno i pozadi na leđima.
- Materijal propušta vazduh, tako da bebina i koža roditelja mogu da dišu.
- Jastuče za potporu bebine glave može da se skine.

Cangaroo kengur nosiljka Kinetic pro 2 Beige

3.690,00 RSD

Opis proizvoda:
Predviđeno za bebe kilaže do 13kg.
Mogućnost nošenja bebe u tri položaja, napred okrenute ka roditelju, suprotno i pozadi na leđima.
Materijal propušta vazduh, tako da bebina i koža roditelja mogu da dišu.
Jastuče za potporu bebine glave može da se skine.

Cangaroo kengur nosiljka Carry go 2 Blue

3.490,00 RSD

Opis proizvoda:
   - Izuzetno udoban i kvalitetan kengur idealan za putovanja bez kolica ili za svakodnevne kućne poslove sa detetom.
   - Namenjena za decu od rođenja do 12kg, odnosno do otprilike 12-og meseca, u zavisnosti od individualnog razvoja bebe
   - Tri pozicije za nošenje
   - Proizvedena od izdržljivog materijala
   - Može se podešavati po visini i širini
   - Sistem za cirkulaciju vazduha obezbeđuje maksimalnu ventilaciju i cirkulaciju vazduha
   - Ergonomskog oblika
   - Dizajnirana tako da težina bebe ne opterecuje lumbalni deo kičme roditelja
 

Ergobaby kengur nosiljka Omni 360 Midnight Blue

22.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Ergobaby nosiljka Omni 360° Midnight Blue izdvaja se kao jedana od najboljih kengura za bebe. Naročito je popularan kod novih roditelja jer je izuzetno jednostavan za upotrebu. Sva podešavanja se izvršavaju sa samo nekoliko klikova i omogućavaju vam da dete stavite u Omni 360 ° i van njega bez bilo čije pomoći. Pomoću Ergobaby Omni 360 ° možete privesti svog mališana kraj srca i uživati u vremenu koje provodite zajedno. Ova nosiljka za bebe može se koristiti već od rođenja čim Vaše dete dostigne težinu od 3,2 kg. Omni 360 ° dolazi sa kopčama za naramenice na prednjoj strani koje su savršene za ubacivanje deteta i podizanje iz nosača. Alternativno, naramenice se mogu ukrstiti, što doprinosi lakšem nošenju, jer se težina bebe ravnomernije raspoređuje.

Omni 360 ° Midnight Blue pruža vam razne mogućnosti nošenja: Prednji nosač okrenut prema unutra preporučuje se od rođenja do starosti od 5 meseci. Nakon toga, vaše dete može se nositi u prednjem režimu okrenutom prema vani i otkriti svet oko sebe. U dobi od 6 meseci možete primeniti nošenje kukova ili nošenje unazad i tako pružiti svom mališanu raznolikost i promene. Da biste detetu obezbedili zdrav i ergonomski položaj sedišta u takozvanom M položaju, možete da prilagodite odgovarajuće funkcije na unutrašnjoj strani pojasa. Korišćenjem čičak traka možete lako prilagoditi nosač prema veličini vašeg mališana.

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Ergobaby kengur nosiljka Omni 360 Black Stars

22.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Ergobaby nosiljka Omni 360° Black Stars izdvaja se kao jedana od najboljih kengura za bebe. Naročito je popularan kod novih roditelja jer je izuzetno jednostavan za upotrebu. Sva podešavanja se izvršavaju sa samo nekoliko klikova i omogućavaju vam da dete stavite u Omni 360 ° i van njega bez bilo čije pomoći. Pomoću Ergobaby Omni 360 ° možete privesti svog mališana kraj srca i uživati u vremenu koje provodite zajedno. Ova nosiljka za bebe može se koristiti već od rođenja čim Vaše dete dostigne težinu od 3,2 kg. Omni 360 ° dolazi sa kopčama za naramenice na prednjoj strani koje su savršene za ubacivanje deteta i podizanje iz nosača. Alternativno, naramenice se mogu ukrstiti, što doprinosi lakšem nošenju, jer se težina bebe ravnomernije raspoređuje.

Omni 360 ° Black Stars pruža vam razne mogućnosti nošenja: Prednji nosač okrenut prema unutra preporučuje se od rođenja do starosti od 5 meseci. Nakon toga, vaše dete može se nositi u prednjem režimu okrenutom prema vani i otkriti svet oko sebe. U dobi od 6 meseci možete primeniti nošenje kukova ili nošenje unazad i tako pružiti svom mališanu raznolikost i promene. Da biste detetu obezbedili zdrav i ergonomski položaj sedišta u takozvanom M položaju, možete da prilagodite odgovarajuće funkcije na unutrašnjoj strani pojasa. Korišćenjem čičak traka možete lako prilagoditi nosač prema veličini vašeg mališana.

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Ergobaby kengur za bebe Adapt Cool Air Pearl Grey

17.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Ergobaby kengur nosiljka Adapt Cool Air Pearl Grey pruža udobnost i ergonomičnost za decu i roditelje. Koristi se od rođenja bez umetka. Prilagođava se veličini deteta i osigurava da je beba u nosiljci postavljena u prirodnom "M" položaju nogu sa raširenim kolenima i pravilno zakrivljenom kičmom u obliku slova "C".

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Ergobaby kengur za bebe Adapt Cool Air Oxford Blue

17.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Ergobaby kengur nosiljka Adapt Cool Air Oxf Blue pruža udobnost i ergonomičnost za decu i roditelje. Koristi se od rođenja bez umetka. Prilagođava se veličini deteta i osigurava da je beba u nosiljci postavljena u prirodnom "M" položaju nogu sa raširenim kolenima i pravilno zakrivljenom kičmom u obliku slova "C".

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Cangaroo kengur nosiljka Carry go 2 Dark Green

3.490,00 RSD

Opis proizvoda:
- Izuzetno udoban i kvalitetan kengur idealan za putovanja bez kolica ili za svakodnevne kućne poslove sa detetom.
- Namenjena za decu od rođenja do 12kg, odnosno do otprilike 12-og meseca, u zavisnosti od individualnog razvoja bebe
- Tri pozicije za nošenje
- Proizvedena od izdržljivog materijala
- Može se podešavati po visini i širini
- Sistem za cirkulaciju vazduha obezbeđuje maksimalnu ventilaciju i cirkulaciju vazduha
- Ergonomskog oblika
- Dizajnirana tako da težina bebe ne opterecuje lumbalni deo kičme roditelja

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Cangaroo kengur nosiljka Carry go 2 Pink

3.490,00 RSD

Opis proizvoda:
- Izuzetno udoban i kvalitetan kengur idealan za putovanja bez kolica ili za svakodnevne kućne poslove sa detetom.
- Namenjena za decu od rođenja do 12kg, odnosno do otprilike 12-og meseca, u zavisnosti od individualnog razvoja bebe
- Tri pozicije za nošenje
- Proizvedena od izdržljivog materijala
- Može se podešavati po visini i širini
- Sistem za cirkulaciju vazduha obezbeđuje maksimalnu ventilaciju i cirkulaciju vazduha
- Ergonomskog oblika
- Dizajnirana tako da težina bebe ne opterecuje lumbalni deo kičme roditelja

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Infantino kengur nosiljka Mei Tai

4.990,00 RSD

Opis proizvoda:
- Infantino kengur nosiljka Mei Tai omogućava da beba bude udobno smeštena i uvek na vidiku
- Pozicija za nošenje omogućava maksimalan komfor i fleksibilnost
- Napravljena je tako da se prilagođava obliku tela
- Nosiljka se može nostiti na različite načine: Beba okrenuta ka vama, na leđima
- Namejena bebama od 3,6kg do 16,3 kg
- Dimenzije: 25, 5 cm x 7, 8 cm x 26 cm
- Bez BPA

 • Ubaci u listu želja
 • Trenutno nema na stanju

Korpe za nošenje bebe i kengur nosiljke

Nosiljke za bebe su veoma praktične i pružaju bliskost roditelja i bebe kada su kengur nosiljke u pitanju. Postoje korpa nosiljke za bebe i kengur nosiljke za bebe. U 4Kids-u možete pronaći veliki izbor kako kengura za bebe tako i korpe za bebe.