Bibs oprema za bebe i mame

Sortiraj
BIBS je vrhunski danski brend za bebe osnovan 1978. godine. Čuvena okrugla duda u boji prvi put je kreirana pre više od 40 godina. Originalna cucla je nekoliko puta usavršavana i dodato je još duda, a… Pročitaj više
Novo
Bibs set duda za bebe Try-it Ivory, 0-6m
2.399,00 RSD

Opis proizvoda:
Bibs set duda za bebe Try-it u bež boji predviđen je za bebe od rođenja do 6 meseci. U pakovanju se nalaze 4 najpopularnija modela Bibs duda od kojih će beba izabrati omiljenu. Dve dude su od lateksa, a druge sve od silikona. Dude od silikona se mogu sterilisati na visokim temperaturama i u mikrotalasnoj, njihov vek je neograničena, a malo su i tvrđe od duda od lateksa.

Novo
Bibs kutija za varalice Liberty Eloise Ivory
1.999,00 RSD

Opis proizvoda:
Bibs kutija za dude Liberty Eloise Ivory je ekskluzivna kolekcija proizvoda za bebe i mališane. Bibs kutija za dude je višenamenski proizvod koji ne samo da može da se koristi za čuvanje duda kada ste u pokretu već i kao kutija za sterilizaciju varalica u mikrotalasnoj pećnici. Preporučena je sterilizacija samo silikonskih duda u mikrotalasnoj, ne i cucle od prirodnog lateksa.

Novo
Bibs kutija za varalice Liberty Capel Sage
1.999,00 RSD

Opis proizvoda:
Bibs kutija za dude Liberty Capel Sage je ekskluzivna kolekcija proizvoda za bebe i mališane. Bibs kutija za dude je višenamenski proizvod koji ne samo da može da se koristi za čuvanje duda kada ste u pokretu već i kao kutija za sterilizaciju varalica u mikrotalasnoj pećnici. Preporučena je sterilizacija samo silikonskih duda u mikrotalasnoj, ne i cucle od prirodnog lateksa.

Novo
Bibs kutija za varalice Liberty Eloise Blush
1.999,00 RSD

Opis proizvoda:
Bibs kutija za dude Eloise Blush je ekskluzivna kolekcija proizvoda za bebe i mališane. Bibs kutija za dude je višenamenski proizvod koji ne samo da može da se koristi za čuvanje duda kada ste u pokretu već i kao kutija za sterilizaciju varalica u mikrotalasnoj pećnici. Preporučena je sterilizacija samo silikonskih duda u mikrotalasnoj, ne i cucle od prirodnog lateksa.

Novo
Bibs varalice za bebe Liberty Eloise Blush, 6-18m
1.549,00 RSD

Opis proizvoda:
Bibs dude za bebe Liberty Blush predviđene su za bebe od 6 do 18 meseci. Dude svojim retro dizajnom i pažljivo biranom kombinacijom boja čine jedinstven proizvod na našem tržištu. Ako tražite prirodan proizvod uz koji će vaša beba lakše zaspati, koji će je umiriti i postati joj drugar u svim prilikama, onda je Bibs duda pravi izbor za vas. Pored svoje praktične funkcije, ona će dopuniti i svaku odevnu kombinaciju vašeg mališana i izmamiti osmeh slučajnom prolazniku.

Novo
Bibs varalice za bebe Liberty Eloise Blush, 0-6m
1.549,00 RSD

Opis proizvoda:
Bibs dude za bebe Liberty Blush predviđene su za bebe od rođenja do 6 meseci. Dude svojim retro dizajnom i pažljivo biranom kombinacijom boja čine jedinstven proizvod na našem tržištu. Ako tražite prirodan proizvod uz koji će vaša beba lakše zaspati, koji će je umiriti i postati joj drugar u svim prilikama, onda je Bibs duda pravi izbor za vas. Pored svoje praktične funkcije, ona će dopuniti i svaku odevnu kombinaciju vašeg mališana i izmamiti osmeh slučajnom prolazniku.

Novo
Bibs varalice za bebe Liberty Eloise Sage, 6-18m
1.549,00 RSD

Opis proizvoda:
Bibs dude za bebe Sage predviđene su za bebe od 6 do 18 meseci. Dude svojim retro dizajnom i pažljivo biranom kombinacijom boja čine jedinstven proizvod na našem tržištu. Ako tražite prirodan proizvod uz koji će vaša beba lakše zaspati, koji će je umiriti i postati joj drugar u svim prilikama, onda je Bibs duda pravi izbor za vas. Pored svoje praktične funkcije, ona će dopuniti i svaku odevnu kombinaciju vašeg mališana i izmamiti osmeh slučajnom prolazniku.

Novo
Bibs varalice za bebe Liberty Eloise Sage, 0-6m
1.549,00 RSD

Opis proizvoda:
Bibs dude za bebe Sage predviđene su za bebe od rođenja do 6 meseci. Dude svojim retro dizajnom i pažljivo biranom kombinacijom boja čine jedinstven proizvod na našem tržištu. Ako tražite prirodan proizvod uz koji će vaša beba lakše zaspati, koji će je umiriti i postati joj drugar u svim prilikama, onda je Bibs duda pravi izbor za vas. Pored svoje praktične funkcije, ona će dopuniti i svaku odevnu kombinaciju vašeg mališana i izmamiti osmeh slučajnom prolazniku.

Novo
Bibs dude za bebe Liberty Eloise Dusty Blue, 6-18m
1.549,00 RSD

Opis proizvoda:
Bibs dude za bebe Dusty Blue predviđena je za bebe od 6 do 18 meseci. Dude svojim retro dizajnom i pažljivo biranom kombinacijom boja čine jedinstven proizvod na našem tržištu. Ako tražite prirodan proizvod uz koji će vaša beba lakše zaspati, koji će je umiriti i postati joj drugar u svim prilikama, onda je Bibs duda pravi izbor za vas. Pored svoje praktične funkcije, ona će dopuniti i svaku odevnu kombinaciju vašeg mališana i izmamiti osmeh slučajnom prolazniku.

Novo
Bibs dude za bebe Liberty Eloise Dusty Blue, 0-6m
1.549,00 RSD

Opis proizvoda:
Bibs dude za bebe Dusty Blue predviđena je za bebe od rođenja do 6 meseci. Dude svojim retro dizajnom i pažljivo biranom kombinacijom boja čine jedinstven proizvod na našem tržištu. Ako tražite prirodan proizvod uz koji će vaša beba lakše zaspati, koji će je umiriti i postati joj drugar u svim prilikama, onda je Bibs duda pravi izbor za vas. Pored svoje praktične funkcije, ona će dopuniti i svaku odevnu kombinaciju vašeg mališana i izmamiti osmeh slučajnom prolazniku.

Novo
Bibs dude za bebe Liberty Capel Blush, 6-18m
1.549,00 RSD

Opis proizvoda:
Bibs dude za bebe Capel Blush predviđena je za bebe od 6 do 18 meseci. Dude svojim retro dizajnom i pažljivo biranom kombinacijom boja čine jedinstven proizvod na našem tržištu. Ako tražite prirodan proizvod uz koji će vaša beba lakše zaspati, koji će je umiriti i postati joj drugar u svim prilikama, onda je Bibs duda pravi izbor za vas. Pored svoje praktične funkcije, ona će dopuniti i svaku odevnu kombinaciju vašeg mališana i izmamiti osmeh slučajnom prolazniku.

Novo
Bibs dude za bebe Liberty Capel Blush, 0-6m
1.549,00 RSD

Opis proizvoda:
Bibs dude za bebe Capel Blush predviđena je za bebe od rođenja do 6 meseci. Dude svojim retro dizajnom i pažljivo biranom kombinacijom boja čine jedinstven proizvod na našem tržištu. Ako tražite prirodan proizvod uz koji će vaša beba lakše zaspati, koji će je umiriti i postati joj drugar u svim prilikama, onda je Bibs duda pravi izbor za vas. Pored svoje praktične funkcije, ona će dopuniti i svaku odevnu kombinaciju vašeg mališana i izmamiti osmeh slučajnom prolazniku.

Novo
Bibs dude za bebe Liberty Chamomile Lawn, 6-18m
1.549,00 RSD

Opis proizvoda:
Bibs dude za bebe Chamomile Lawn & Woodchuck predviđene su za bebe od 6 do 18 meseci. Dude svojim retro dizajnom i pažljivo biranom kombinacijom boja čine jedinstven proizvod na našem tržištu. Ako tražite prirodan proizvod uz koji će vaša beba lakše zaspati, koji će je umiriti i postati joj drugar u svim prilikama, onda je Bibs duda pravi izbor za vas. Pored svoje praktične funkcije, ona će dopuniti i svaku odevnu kombinaciju vašeg mališana i izmamiti osmeh slučajnom prolazniku.

Novo
Bibs dude za bebe Liberty Chamomile Lawn, 0-6m
1.549,00 RSD

Opis proizvoda:
Bibs dude za bebe Chamomile Lawn & Woodchuck predviđene su za bebe od rođenja do 6 meseci. Dude svojim retro dizajnom i pažljivo biranom kombinacijom boja čine jedinstven proizvod na našem tržištu. Ako tražite prirodan proizvod uz koji će vaša beba lakše zaspati, koji će je umiriti i postati joj drugar u svim prilikama, onda je Bibs duda pravi izbor za vas. Pored svoje praktične funkcije, ona će dopuniti i svaku odevnu kombinaciju vašeg mališana i izmamiti osmeh slučajnom prolazniku.

Novo
Bibs varalice za bebe Liberty Lawn & Pine, 6-18m
1.549,00 RSD

Opis proizvoda:
Bibs dude za bebe Chamomile Lawn & Pine predviđene su za bebe od 6 do 18 meseci. Bibs dude svojim dizajnom i pažljivo biranom kombinacijom boja čine jedinstven proizvod na našem tržištu. Ako tražite prirodan proizvod uz koji će vaša beba lakše zaspati, koji će je umiriti i postati joj drugar u svim prilikama. Pored svoje praktične funkcije, ona će dopuniti i svaku odevnu kombinaciju vašeg mališana i izmamiti osmeh slučajnom prolazniku.

Novo
Bibs varalice za bebe Liberty Lawn & Pine, 0-6m
1.549,00 RSD

Opis proizvoda:
Bibs dude za bebe Chamomile Lawn & Pine predviđene su za bebe od rođenja do 6 meseci. Bibs dude svojim dizajnom i pažljivo biranom kombinacijom boja čine jedinstven proizvod na našem tržištu. Ako tražite prirodan proizvod uz koji će vaša beba lakše zaspati, koji će je umiriti i postati joj drugar u svim prilikama. Pored svoje praktične funkcije, ona će dopuniti i svaku odevnu kombinaciju vašeg mališana i izmamiti osmeh slučajnom prolazniku.

Novo
Bibs poklon set za bebe Blush, 3m+
5.299,00 RSD

Opis proizvoda:
Bibs poklon set za bebe u roze boji predviđen je za bebe od 3 meseci. Bib baby shower set je odlican izbor. Set se sastoji iz mazilice za bebe od 100% organskog pamuka, 2 muslinske tetra pelene dimenzija 70 x 70 i glodalice.

Novo
Bibs set duda za bebe Try-it Baby Blue, 0-6m
2.399,00 RSD

Opis proizvoda:
Bibs set duda za bebe Try-it u plavoj boji predviđen je za bebe od rođenja do 6 meseci. U pakovanju se nalaze 4 najpopularnija modela Bibs duda od kojih će beba izabrati omiljenu. Dve dude su od lateksa, a druge sve od silikona. Dude od silikona se mogu sterilisati na visokim temperaturama i u mikrotalasnoj, njihov vek je neograničena, a malo su i tvrđe od duda od lateksa.

Novo
Bibs set duda za bebe Try-it Blush, 0-6m
2.399,00 RSD

Opis proizvoda:
Bibs set duda za bebe u roze boji predviđen je za bebe od rođenja do 6 meseci. U pakovanju se nalaze 4 najpopularnija modela Bibs duda od kojih će beba izabrati omiljenu. Dve dude su od lateksa, a druge sve od silikona. Dude od silikona se mogu sterilisati na visokim temperaturama i u mikrotalasnoj, njihov vek je neograničena, a malo su i tvrđe od duda od lateksa.

Novo
Bibs portikla za bebe Overall Sage, 6m+
1.799,00 RSD

Opis proizvoda:
Bibs Overall portikla za bebe Sage je funkcionalna portikla za obrok vaših mališana. Portikla je dizajnirana prema anatomiji deteta, sa uskim oblikom oko ruku za maksimalnu slobodu kretanja i sa širokim prednjim delom oko stomaka tako da je dete pokriveno i zaštićeno. Može se podesiti u tri različite veličine. Portikla ima džep sa prednje strane za prikupljanje ostataka hrane. Džep je dizajniran da bude dovoljno mekan da se priisne između deteta i stola i dovoljno čvrst da se ne savija i ne prosipa tečnost kada se podigne.

Novo
Bibs portikla za bebe Overall Blush, 6m+
1.799,00 RSD

Opis proizvoda:
Bibs Overall portikla za bebe Blush je funkcionalna portikla za obrok vaših mališana. Portikla je dizajnirana prema anatomiji deteta, sa uskim oblikom oko ruku za maksimalnu slobodu kretanja i sa širokim prednjim delom oko stomaka tako da je dete pokriveno i zaštićeno. Može se podesiti u tri različite veličine. Portikla ima džep sa prednje strane za prikupljanje ostataka hrane. Džep je dizajniran da bude dovoljno mekan da se priisne između deteta i stola i dovoljno čvrst da se ne savija i ne prosipa tečnost kada se podigne.

Novo
Bibs zvečka za bebe Kangaroo Cloud, 0m+
1.799,00 RSD

Opis proizvoda:
Bibs Kangaroo zvečka za bebe u plavoj boji je meka igračka puna stimulativnih funkcija. Igračka je savršena za male istraživače.

Novo
Bibs zvečka za bebe Kangaroo Powder, 0m+
1.799,00 RSD

Opis proizvoda:
Bibs Kangaroo zvečka za bebe u puder boji je meka igračka puna stimulativnih funkcija. Igračka je savršena za male istraživače.


Bibs - Sve za mališane od rođenja

BIBS je vrhunski danski brend za bebe osnovan 1978. godine. Čuvena okrugla duda u boji prvi put je kreirana pre više od 40 godina. Originalna cucla je nekoliko puta usavršavana i dodato je još duda, a danas BIBS pokriva sve tipove bradavica na tržištu. Dok se brend i dalje fokusira na popularne cucle, takođe ubrzano širi kategorije proizvoda, tako da sada Bibs nudi čitav niz osnovnih stvari za vas i vaše dete, kao što su Bibs flašice, varalice, kutije za varalice i slično.

Sortiraj

PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart
Jungle kolica Oxy Beige, 0m+