Automobili i motori na akumulator za vaše brze dečake

Automobili i motori na akumulator za vaše brze dečake

Bilo da tragate za opremom ili kreativnim i lepim idejama za poklone u vidu igračaka za devojčice ili dečake naša online prodavnica igracaka ima u svojoj ponudi sve što vam može pasti na pamet kada su deca u pitanju. Veoma bogat asortiman bebi opreme, nameštaja za bebi sobe, garderobe za devojčice ili dečake, hrane ili kozmetike za bebe, i apsolutno sve što vam treba za klince možete naći na jednom mestu – 4 Kids online prodavnica igracaka je mesto za vas.

 

Igracke za decake – auto na akumulator


Svi znamo da se klinci od malih nogu ugledaju na odrasle, žele što pre da odrastu i da postanu veliki ljudi. Igrom i imitiranjem „odraslih“ oni uče uloge i ponašanja odraslih ljudi, stiču navike, obrasce ponašanja, uverenja i pravila po kojima svet funkcioniše. Igranjem deca razvijaju svoje sposobnosti – senzorne, motoričke, misaone, ali obogaćuju i svoje emocije, socijalizuju se i oblikuju svoje društvene karakteristike. Zbog svega ovoga nabrojanog jako je bitno kakve su igračke kojima se deca igraju, od kakvih su materijala napravljene i kako su dizajnirane i osmišljene. Igračke moraju da razvijaju dečiju maštu i podstiču kreativnost.


Dečaci ali i devojčice od malih nogu usvajaju modele ponašanja odraslih, i stoga često ugledajući se na tatu, mamu ili druge bliske osobe iz okruženja žele da voze automobile. Da bi ste vašim najdražim bićima ostvarili ovu želju možete im kupiti auto na akumulator. Naša ponuda ovih zanimljivih i praktičnih igračaka je veoma raznovrsna. Igracke za decake koje smo nabavili za vas su kvalitete, pouzdane i što je najvažnije u potpunosti bezbedne.


Ukoliko želite da vašeg klinca obradujete nekom lepom i zanimljivom igračkom mi vam od srca preporučujemo da to bude auto na akumulator. U ponudi koju je za vas pripremila naša online prodavnica igracaka imamo mnogo različitih i zanimljivih modela. Klinci će svakako biti oduševljeni Mercedesom 246/2R. Ovo je model vesele svetlo crvene boje, sa dva motora i mogućnošću daljinskog upravljanja. Svakako lep i zanimljiv autić koji će vašeg dečaka učiniti beskrajno srećnim i ushićenim. Ovaj model imamo i u beloj boji, a oba auta imaju mp3 priključak pomoću kojih vašem klincu možete pustiti muziku koju voli da sluša i tako upotpuniti mu doživljaj lude vožnje. Ludu vožnju i uživanje u brzini i zabavi pruža i model licenciranog Range Rover-a, koji ima dva motora, daljinsko upravljanje, kožno sedište, a za potpuni ugođaj tu je i realističan zvuk motora tokom vožnje, ovaj auto na akumulator je dostupan u sivoj ali i crvenoj boji. Ovaj model, kao i ostali modeli koje imamo u ponudi poseduje sigurnosni pojas, pa će se vaše dete od malih nogu, kroz igru, učiti bezbednosti u saobraćaju.


Osim kao igracke za decake, ovi sjajni automobilčići mogu biti dobar poklon i za devojčice, recimo model Buba, Model 234P, u prelepoj pink boji može usrećiti neku nežnu princezu, a model u crnoj boji može biti atraktivan poklon za dečaka.


U ponudi imamo i džipove – terence, jedan od takvih je i dvosed Model 308B u kome se može voziti dvoje dece. 

 


Motor na akumulator – još jedan sjajan poklon za dečake


Pored automobila sa akumulatorom imamo i nekoliko atraktivnih modela motora na isti pogon. Motor na akumulator, Model 116 je motor koji poseduje sve vizuelne karakteristike pravih motora za odrasle. Moćnog dizajna i boja koje podsećaju na prave sportske motore, ima pomoćne točkiće koji garantuju bezbednost, sa svetlima na njima, retrovizore i mogućnost puštanja muzike. Drugi model koji se klincima jako dopada je Model 113R, crveni motor na akumulator, koji ima pogon na zadnjim točkovima, svetla na točkovima, priuštiće klincima nezaboravne trenutke uživanja u vožnji. Isti model u naša online prodavnica igracaka nudi i u plavoj, a postoji i par sličnih modela u beloj boji.


Ukoliko tragate za idealnim poklonom za klince uzrasta od 3 i više godina, ili vam treba predlog igracke za decake koja će usrećiti svako dete mi vam od srca preporučujemo da obavezno posetite našu radnju ili internet stranicu 4 Kids, i uverite se zašto je naša online prodavnica igracaka san snova svakog deteta.