Igračke

Izaberi akciju proizvoda
Broj proizvoda po strani
Cenovni redosled proizvoda
-14%

Dohany Toys Tobogan za decu - 2 m

Regularna cena: 10.990,00 RSD
Akcija: 9.490,00 RSD

Tobogan je napravljen je od čvrste plastike, oblih ivica sa neklizajućim merdevinama i rukohvatima, veoma je stabilan.Konstrukcija tobogana obezbeđuje lako spuštanje i penjanje. Okupite decu i neka uzbudljiva vožnja niz tobogan počne!

-31%

BBO Tricikl za decu Fast Grey, 12m+

Regularna cena: 14.990,00 RSD
Akcija: 10.490,00 RSD

Opis proizvoda: 

BBO Tricikl za decu Fast Grey predviđen je za decu od 12 do 36 meseci starosti. Tricikli ima mogućnost skidanja roditeljske ručke za upravljanje i tende gde postaje tricikl za veće dete. Poseduje sklopive držače za noge na kojima dete dok je malo može držati nogice a kasnije se mogu sklopiti i koristiti pedale za vožnju. Praktična zadnja korpa za odlaganje omogućiće mališanima da nose svoje omiljene igračke tokom svojih avantura.  Poseduje i veliku sklopivu tendu kao i držač za flašicu.

 

Huanger muzička guralica za bebe

3.790,00 RSD

Opis prizvoda:

Huanger muzička guralica za bebe 2 u 1 omogućava Vašim mališanima 2 načina korišćenja: sedi i igraj se ili šetaj iza nje. Zabavna guralica veselih boja pomoći će detetu u pravljenju prvih koraka. Uz Huanger guralicu mališan će imati beskrajnu zabavu dok uči da hoda. Na guralici je panel sa igračkama koje se mogu odvojiti za igru na podu. Tabla za crtanje, mali električni piano, mala knjiga i telefonska slušalica nude zabavu i podstiču motoričke sposobnosti. Čvrsta trouglasta konstrukcija pomoći će bebi da održi ravnotežu tela tako da formira ispravno držanje za hodanje. Uz pomoć zavrtnja na hodalici moguće je podešavati brzinu rotacije točkova. Specijalni gumeni zadnji točak pojačava trenje protiv klizanja. Guralica je istovremeno i zabavna igračka gde se dete može igrati sa priloženim predmetima raznih oblika i boja, zveckanjem i telefonom. Dakle, osim što pomaže u učenju hodanja podstiče i razvoj koordinacije, spretnosti, prepoznavanje zvukova, spoznaje boja, oblika, tekstura, podstiče razmišljanje i veštine rešavanja problema. Dodatnu zabavu pružiće zvučni efekti na guralici.

Hot Mom trotinet za decu Blue

7.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Hot mom trotinet u plavoj boji pogodan je za decu od 2 do 9 godina. Napravljen je od kvalitetne plastike i metala sa silikonskim točkovima, koji svetle kada se okreću. Ručica trotineta se podešava u 3 visine. Naginjanjem na stranu, dete može da skrene i dobije željeni smer. Makimalno opterećenje Hot Mom trotineta je do 50kg. Kada dete završi sa igranjem, veoma se lako sklapa i ne zauzima previše prostora kada je sklopljen.

Bicikl za dečake Aiar 714-16 Plava, 4g+

12.790,00 RSD

Opis proizvoda:

  -Za jedno dete
  -Čelični ram
  -Čelična viljuška za prednji točak
  -Prednja kočnica- čeljusna
  -Zadnja kočnica- kontra
  -Gume na naduvavanje
  -Predviđeno za uzrast 4+
  -Predviđeno za visinu deteta od 105-120 cm

 

Dodatna oprema:
  -Čelične felne
  -Pomoćni točkovi
  -Prednji amortizer

Cangaroo podloga za igru Oasis Pink

6.490,00 RSD

Opis proizvoda:

Proizvod je pogodan za upotrebu kod dece uzrasta od 6 meseci +.
On predstavlja aktivnu gimnastiku sa 3 nacina igranja – leđa, stomak i sedenje, sa nekoliko visećih igračaka
Aktivna gimnastika je izrađena od netoksičnih materijala koji su bezbedni za ljudsko zdravlje.
Ima funkciju zatvaranja četiri strane.
Kroz aktivnu gimnastiku, stimuliše se razvoj dečje inteligencije, kretanje ruku i stopala, prepoznavanje različitih oblika i boja.

Infantino plišana igračka zvečka Kornjača

1.260,00 RSD

Opis proizvoda:
   - Plišana igračkica Kornjača jarkih boja napravljena je tako da privuče bebinu pažnju
   - Lako se može prikačiti na auto sedište, šetalicu ili kolica
   - Protresite je kako biste čuli zvuk
   - Bez BPA

MoMi tricikl za bebe Iris Grey, 9m+

12.990,00 RSD

Opis proizvoda:
MoMi Iris tricikl u sivoj boji jeste bicikl koji se lako može prilagoditi rastu i razvoju Vašeg deteta. Uz pomoć ovog tricikla Vaš mališan razvija veštine i poboljšava koordinaciju pokreta. Ovo vozilo priprema Vaše dete za samostalnu vožnju. Iris tricikl je pametan tricikl savršen za Vaše dete. Ima mogućnost rotiranja sedišta što omogućava da postavite smer kretanja kako Vama odgovara, oslonac za noge je sklopiv tako da možete jednostavno da ga sklonite kada dete ne želi samo da vozi. Ima veliku šoping korpu. Namenjen je uzrastu od 9 meseci, do 5 godina starosti.

Hot Mom dečiji trotinet sa sedištem Pink

8.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Hot mom trotinet sa sedištem u roze boji pogodan je za decu od 1 do 9 godina (1-3 godina se koristi dok deca sede, a od 2-9 godina deca samostalno voze dok stoje). Napravljen je od kvalitetne plastike i metala sa silikonskim točkovima, koji svetle kada se okreću. Ručica trotineta se podešava u 3 visine. Naginjanjem na stranu, dete može da skrene i dobije željeni smer. Makimalno opterećenje Hot Mom trotineta je do 50kg. Kada dete završi sa igranjem, veoma se lako sklapa i ne zauzima previše prostora kada je sklopljen.

Bicikl za devojčice Miss Cat 708-12 Roze, 2g+

11.990,00 RSD

Opis proizvoda:

  -Bicikl za devojčice Model 708-12 u roze boji
  -Čelični ram
  -Čelična viljuška za prednji točak
  -Prednja kočnica- čeljusna
  -Zadnja kočnica- kontra
  -Gume na naduvavanje
  -Predviđeno za uzrast 2+
  -Predviđeno za visinu deteta od 85-100 cm

Dodatna oprema:

  -Čelične felne
  -Pomoćni točkovi

Trotinet za decu Bubamara 5u1, Roze

4.790,00 RSD

Model 5 u 1
- PVC sedište
- Zadnja kočnica
- Anti-slip podloga protiv proklizavanja
- Svetleći točkovi
- Za jedno dete
- Može se koristiti kao guralica i trotinet
- Meki rukohvati
- Visina sedišta podesiva u tri nivoa
- Zadnja ručica za guranje- uklonjiva
- PVC sedište podesivo po visini sa mogućnošću uklanjanja
- Prednja korpa
- Preporučeno za uzrast od 1+
- Preporuceno maksimalno opterećenje do 20kg

Novo -11%

Balanserro Pro Bike, Roze

Regularna cena: 4.490,00 RSD
Akcija: 3.999,00 RSD

Opis proizvoda:
Dečiji balans bicikl namenjen za vožnju i zabavu najmlađih. Pokreće se tako što se dete odgurava nogama dok sedi na njemu. Dodatnu sigurnost prilikom vožnje pružaju četiri točka što sprečava dete da se prevrne i padne u toku vožnje.Odlično sredstvo za početne vežbe balansa i koncentracije kod najmlađe dece.

Novo -14%

Troty dečiji trotinet Urban, Plavi

Regularna cena: 4.490,00 RSD
Akcija: 3.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Troty dečiji trotinet Urban u plavoj boji kvalitetan je trotinet za decu namenjen sigurnom korišćenju. Najveća prednost trotineta je u tome što je potpuno siguran za dete, izuzetno je lagan za korišćenje i praktičan za upotrebu. Točkovi su izrađeni od specijalne vrste čvrste gume koja se ne haba tokom vožnje. Materijal kućišta: aluminijumska šipka, gumirani rukohvati koji sprečavaju isklizavanje iz dečje ruke. Točkovi svetle prilikom vožnje. 

Novo -14%

Troty dečiji trotinet Urban, Narandžasti

Regularna cena: 4.490,00 RSD
Akcija: 3.890,00 RSD

Opis proizvoda:

Troty dečiji trotinet Urban u narandžastoj boji kvalitetan je trotinet za decu namenjen sigurnom korišćenju. Najveća prednost trotineta je u tome što je potpuno siguran za dete, izuzetno je lagan za korišćenje i praktičan za upotrebu. Točkovi su izrađeni od specijalne vrste čvrste gume koja se ne haba tokom vožnje. Materijal kućišta: aluminijumska šipka, gumirani rukohvati koji sprečavaju isklizavanje iz dečje ruke. Točkovi svetle prilikom vožnje. 

Novo -14%

Troty dečiji trotinet Urban, Roze

Regularna cena: 4.490,00 RSD
Akcija: 3.890,00 RSD

Opis proizvoda:

Troty dečiji trotinet Urban u roze boji kvalitetan je trotinet za decu namenjen sigurnom korišćenju. Najveća prednost trotineta je u tome što je potpuno siguran za dete, izuzetno je lagan za korišćenje i praktičan za upotrebu. Točkovi su izrađeni od specijalne vrste čvrste gume koja se ne haba tokom vožnje. Materijal kućišta: aluminijumska šipka, gumirani rukohvati koji sprečavaju isklizavanje iz dečje ruke. Točkovi svetle prilikom vožnje.

Novo -15%

Troty skejtbord za decu Urban, Plavi

Regularna cena: 3.990,00 RSD
Akcija: 3.399,00 RSD

Opis proizvoda:
Troty skejtbord za decu u plavoj boji je prava zabava za pravu sportsku avanturu mališana u parkiću. Skejtbord funkcioniše tako što dete svojom vlastitom snagom jednom nogom stoji na skejtu, a drugom se lagano odgurava. Skejtbord cena je veoma pristupačna za odlične avanture mališana. Sa prednje i zadnje strane je lagano savijen na gore. Točkovi su pričvršćeni tako da je detetu omogućeno lagano bočno naginjanje na dasci. Moderno dizajnirana skejt daska i svetleći točkovi privući će poglede. Uz pomoć skejtborda dete će moći da izvodi razne trikove na dasci.

Novo -15%

Troty skejtbord za decu Urban, Zeleni

Regularna cena: 3.990,00 RSD
Akcija: 3.399,00 RSD

Opis proizvoda:
Troty skejtbord za decu u zelenoj boji je prava zabava za pravu sportsku avanturu mališana u parkiću. Skejtbord funkcioniše tako što dete svojom vlastitom snagom jednom nogom stoji na skejtu, a drugom se lagano odgurava. Skejtbord cena je veoma pristupačna za odlične avanture mališana. Sa prednje i zadnje strane je lagano savijen na gore. Točkovi su pričvršćeni tako da je detetu omogućeno lagano bočno naginjanje na dasci. Moderno dizajnirana skejt daska i svetleći točkovi privući će poglede. Uz pomoć skejtborda dete će moći da izvodi razne trikove na dasci.

Novo -15%

Troty skejtbord za decu Urban, Šareni

Regularna cena: 3.990,00 RSD
Akcija: 3.399,00 RSD

Opis proizvoda:
Troty skejtbord za decu u šarenim bojama je prava zabava za pravu sportsku avanturu mališana u parkiću. Skejtbord funkcioniše tako što dete svojom vlastitom snagom jednom nogom stoji na skejtu, a drugom se lagano odgurava. Skejtbord cena je veoma pristupačna za odlične avanture mališana. Sa prednje i zadnje strane je lagano savijen na gore. Točkovi su pričvršćeni tako da je detetu omogućeno lagano bočno naginjanje na dasci. Moderno dizajnirana skejt daska i svetleći točkovi privući će poglede. Uz pomoć skejtborda dete će moći da izvodi razne trikove na dasci.

Novo -10%

Balanserro Urban Bike, Beli

Regularna cena: 2.990,00 RSD
Akcija: 2.699,00 RSD

Opis proizvoda:
Dečiji balans bicikl namenjen za vožnju i zabavu najmlađih. Pokreće se tako što se dete odgurava nogama dok sedi na njemu. Dodatnu sigurnost prilikom vožnje pružaju četiri točka što sprečava dete da se prevrne i padne u toku vožnje.Odlično sredstvo za početne vežbe balansa i koncentracije kod najmlađe dece.

Novo -10%

Balanserro Urban Bike, Plavi

Regularna cena: 2.990,00 RSD
Akcija: 2.699,00 RSD

Opis proizvoda:
Dečiji balans bicikl namenjen za vožnju i zabavu najmlađih. Pokreće se tako što se dete odgurava nogama dok sedi na njemu. Dodatnu sigurnost prilikom vožnje pružaju četiri točka što sprečava dete da se prevrne i padne u toku vožnje.Odlično sredstvo za početne vežbe balansa i koncentracije kod najmlađe dece.

Novo -10%

Balanserro Urban Bike, Crveni

Regularna cena: 2.990,00 RSD
Akcija: 2.699,00 RSD

Opis proizvoda:
Dečiji balans bicikl namenjen za vožnju i zabavu najmlađih. Pokreće se tako što se dete odgurava nogama dok sedi na njemu. Dodatnu sigurnost prilikom vožnje pružaju četiri točka što sprečava dete da se prevrne i padne u toku vožnje.Odlično sredstvo za početne vežbe balansa i koncentracije kod najmlađe dece.

Novo -10%

Balanserro Urban Bike, Roze

Regularna cena: 2.990,00 RSD
Akcija: 2.699,00 RSD

Opis proizvoda:
Dečiji balans bicikl namenjen za vožnju i zabavu najmlađih. Pokreće se tako što se dete odgurava nogama dok sedi na njemu. Dodatnu sigurnost prilikom vožnje pružaju četiri točka što sprečava dete da se prevrne i padne u toku vožnje.Odlično sredstvo za početne vežbe balansa i koncentracije kod najmlađe dece.

Novo -11%

Balanserro Pro Bike, Plavi

Regularna cena: 4.490,00 RSD
Akcija: 3.999,00 RSD

Opis proizvoda:
Dečiji balans bicikl namenjen za vožnju i zabavu najmlađih. Pokreće se tako što se dete odgurava nogama dok sedi na njemu. Dodatnu sigurnost prilikom vožnje pružaju četiri točka što sprečava dete da se prevrne i padne u toku vožnje.Odlično sredstvo za početne vežbe balansa i koncentracije kod najmlađe dece.

Novo -11%

Balanserro Pro Bike, Žuti

Regularna cena: 4.490,00 RSD
Akcija: 3.999,00 RSD

Opis proizvoda:
Dečiji balans bicikl namenjen za vožnju i zabavu dece. Pokreće se tako što se dete odgurava nogama dok sedi na njemu. Dodatnu sigurnost prilikom vožnje pružaju četiri točka što sprečava da se dete prevrne i padne u toku vožnje.Odlično sredstvo za početne vežbe balansa kod dece.


Igračke za mališane

Ako pitate dete koje su najbolje igracke za decu, reći će: “One koje su zabavne”. Ukoliko pitate roditelja, smatraće da su to one koje mu drže pažnju, ali i pomažu mu da nešto nauči i razvija veštine. Deci je u prirodi da se kreću, da su aktivna i da uče o svetu kroz razne igre u prostoru.

Najbolje igracke za decu često su i najjednostavnije, one koje nikada ne izlaze iz mode i sa kojima se deca rado igraju iz generacije u generaciju.U ponudi 4Kids-a, možete pronaći veliki izbor igračaka za bebe (guralice, podloge, edukativne igračke...), igračke za devojčice i dečake, kao i veliki izbor igračaka za napolje, kao što su tricikli, trotineti, autići na akumulator i druge.